34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Góllövésben biztos nem, másban meg lehet csak az nem számít.:)

Kurva nehéz meccs lesz, nem sok jóra számítok,ráadsul balhtávédünk sincs.:S
  • limperatore
    Szücsy szerint Boriello és Pato, is jobb mint Milito :D:D:D:D:D:D
  • WuFraZselic
    persze hogy nem, szerintem hazai pályán idén csak ők tudtak pontot rabolni tőlünk a serie a-ban az 1. fordulóban (ja nem, még a Romának sikerült)
    ezért is csodálom ezt a 4 támadós játékot, nehogy ráfázzunk! de benne van egy X a meccsben szerintem is
  • Fabio Capello
    :D

Amúgy sztem nem lesz könnyű meccs, a Bari nagyon fel tudja szívni magát ha szükség van rá, vigyázni kell velük különben könnyen meglepetés lehet a vége
  • WuFraZselic
    a lényeg az apróbetűs részben rejlik :D :D
  • Fabio Capello
    jajóvan, csak a kezdőket néztem :D
  • WuFraZselic
    Sport2őn mindjárt kezdődik a meccs
  • Fabio Capello
    höhö, na majd koman villant párat :D

TV adja?
  • WuFraZselic
    kezdők

Bari: 1 Gillet; 15 Belmonte, 5 A.Maisello, 19 Bonucci, 21 Parisi; 90 Alvarez, 14 Gazzzi, 16 Donati, 11 Koman; 69 Meggiorini, 10 Barreto.
    Subs: 25 Padelli, 7 Rivas, 9 De Vezze, 18 S. Masiello, 18 Greco, 30 Allegretti, 88 Kamata

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 2 Cordoba; 11 Muntari, 4 Zanetti; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 27 Pandev; 22 Milito

Pad:1 Toldo, 7 Quaresma, 19 Cambiasso, 23 Materazzi, 39 Santon, 44 Carlsen, 89 Arnautovic

érdekes, ez egy 4-2-3-1-nek néz ki, de 4-2-1-3 is lehet belőle :D ez a taktika eddig jól működik, reméljük ma is sikerrel járunk :D
    Sport2őn mindjárt kezdődik a meccs

FORZA INTER!
  • 9csöves9
    ugrálj Diego!:D
  • limperatore
    Milito: Meg akarom ölni Balotellit!

Az Inter támadója hasonló érzéseket táplál csapattársa iránt, mint mikor még nem játszott a milánói gárdában, csak most más okok miatt.

Diego Milito, az Inter csatára bevallotta: tavaly még azért nem szerette Mario Balotellit, mert a fiatal támadó ellen kellemetlen volt játszani, most azonban már egész más miatt vannak vegyes érzései a fiatal csatár iránt. A támadó szerint fiatal kollégája még gyerek, és fel kell nőnie, komolyodnia kell ahhoz, hogy igazi klasszis váljon belőle.

- A lehető legőszintébb leszek: amikor korábban Balotelli ellen játszottam, legszívesebben megöltem volna, és ezt ő is tudja. Most, hogy már a csapattársam, még mindig legszívesebben megölném. Mario már csak ilyen. Nyilvánvaló, hogy előbb-utóbb fel kell nőnie, időre van szüksége és arra, hogy felnőtté váljon. Ha majd megérti, hogy hol játszhat, milyen lehetőséget kapott, és elkezd hallgatni azokra az emberekre, akikre hallgatnia kell, fantasztikus bajnok lehet belőle, a tehetségét senki sem vitatja - fogalmazott Milito.

Balotellit a héten azért büntették meg a rendőrök, mert hajnali fél kettőkör Milánó egyik sűrűn lakott városrészében percekig nyomta az autója dudáját egyik barátja háza előtt, mert az nem jött ki hozzá beszélgetni. Mikor a szomszédok kihívták a rendőröket, Balotelli értetlenül annyit felelt nekik: csak mondani szeretett volna valamit a barátjának, miért olyan nagy baj ez?

eh :D
  • WuFraZselic
    neeee :)

egy TKP-nak sok értelme van =/ amugy Joe Cole szerződése lejár a szezon végén, és nem fogadja el a Chelsea ajánlatát jelenleg, megpróbálhatnánk inkább őt :D
  • Fabio Capello
    A romanews.eu internetes oldal információi szerint az Inter megegyezett az AS Roma vezetőivel Júlio Baptista szerződtetéséről.
    A romanews.eu szerint Baptista menedzsere, Alessandro Luci a Roma elnöke, Rosella Sensi, illetve a fővárosi klub sportigazgatója, Daniele Prade társaságában Milánóba utazott, ahol megállapodott az Interrel, így a brazil támadó José Mourinho csapatánál folytatja pályafutását.

A hírek szerint az üzlet részeként a Roma megkapja az argentin Nicolás Burdisso teljes játékjogát, a védő jelenleg kölcsönben van Claudio Ranieri csapatánál.

„Hogy örülnék-e Baptistának? Én most is azt mondom, amit eddig, ha egy játékos érkezik a középpályára január 31-ig, aki még kiegyensúlyozottabbá teszi a csapatot, akkor az rendben van. De amúgy sincs problémánk, hiszen például Stevanovic csereként állt be a Siena ellen és megoldotta a feladatát" – nyilatkozta a brazil szerződtetése kapcsán az Inter vezetőedzője, José Mourinho.
  • ForzaInter
    Inkább Guti mint Baptista, de inkább egyik se.

Gerrardot ide!:)
  • WuFraZselic
    inkább egy ismeretlen, mint a túl jól ismert Guti :D

jó hír, Chivu már a milánói kórházat is elhagyhatta!
  • Fabio Capello
    fuhúú, egy ilyen élményem van, amikor FM06-ban HSV-vel valami litván sosemlátott-sosemhallott hatos befejezésű fos csatár tövig nyalt nekem vagy nyolcszor hogy nézzem meg a videóját és igazoljam le :D:D:D
  • WuFraZselic
    persze, én se, de egyszer szeretném a srácot Inter mezbe látni (meg ő is szeretne ide jönni, legalábbis tavaly nyáron még az Inter volt az álma, lehet azóta már neki is a Real mert rájött hogy kiskorába nekik drukkolt :D)
    csak nehogy Guti legyen, mert amikor egy játékos hízeleg egy csapatnak az végén még ahhoz vezet, hogy elhozzuk 2-3m euróért :/
  • Fabio Capello
    nem hiszem hogy a Napoli most elengedi, végre úgy tűnik elkezdett megerősödni a nápolyi brigád, kellenek nekik a jó emberek :)
  • WuFraZselic
    ne is mondd, Mourinho ma kijelentette, hogy egy középpályás érkezik valószínűleg ebben a hónapban, és ez, hogy Guti itt udvarol nem túl jó jel :D remélem nem igazoljuk le hogy "jaj itt nyal, hogy az Interbe akar jönni, tapasztalt is, etc etc, olcsó vétel lenne, hát akkor jöjjön" :D
    csakaHamsík!
  • Fabio Capello
    bocsi, de röhögőgörcsöt kapok ha az a hisztigép hozzátok igazol :D
  • WuFraZselic
    Guti: Tárt karokkal mennék az Interhez. Az egy nagy klub, ahol vannak barátaim is, mint Samuel Eto'o és Wesley Sneijder. Úgy gondolom, ez a csapat bármire képes lehet, a legjobb választás lenne számomra

• ForzaInter
    De hálistennek visszatér Cambiasso és Santon, és Muntari is így már van középpálya.

Milito

Pandev-Sneijder-Balotelli

Cambiasso-Zanetti

Santon-Lúcio-Samuel-Maicon

Julió

Nehéz meccs lesz nagyon, sanszos egy x de még vereség is benne van, bariban kb olyan játszani mint nápolyban (ahol az elmult 2 évben kikaptunk), pokol. De hiányizik 2 kulcsembereük Ranocchia és Almiron, szal sebezhetőek hátul, jó lenne nyerni mert Milan tuti megveri Sienát, Siena ellenünk kb ellőtte erre a szezonra az összes puskaporát.
  • WuFraZselic
    Mancini állítólag Marseillebe költözött fél évre kölcsönbe

Bari elleni keret:
    1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier, Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 29 Giulio Donati, 39 Davide Santon

7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso, 44 Sebastian Carlsen

22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic

kemény meccs lesz, sok hiányzóval =/
  • limperatore
    Interből fradi csóri gyerek :D:D:D
  • Gunnersboy
    ezt még korai lenne kijelenteni
  • hedonist
    szegény srác:S
  • ForzaInter
    Ja Atalanta elleni 2 sárgájért ugye pirosat kapott, és kihagyott 1 meccset, így az a sárgája nem számít bele, azzal együtt lett volna 4, és ha 5öt benyelte volna akkor nem játszhatott volna, de csak 2 van neki, hálistennek.
  • Fabio Capello
    Filkor megy a Fradiba! :D:D:D
  • ForzaInter
    Imádkozzunk hogy Sneijder ne csináljon semmi hülyeséget a Bari ellen, mert beszed 1 sárgát akkor nem játszhat a derbin, ami rohadt nagy érvágás lenne, és amugy is kurva sok sérültünk van.
  • hedonist
    Toulalan abszolút védekező felfogású, annyira,h pár hónapja, elfogytak a középsővédőik, és ő volt a helyettes.
  • Tomy Lee
    Gerrard nem fog idejönni,feleslegesen ne éljétek bele magatokat.
    Persze jó kis fórum téma de annál nem több:-)..
  • ForzaInter
    Toulalan is inkább vkp, olyan Stankovic szerű kp kéne, Hamsik, Gerrard ilyen.
  • WuFraZselic
    én a középpályára mindenképp eltudnék képzelni egy igazi középsőt, aki nem irányító, de mégis egy kreatív valaki, aki fel-le futkározik. mint már írtam Hamsík, a Lyonból Toulalan, és persze az említett Gerrard is ebbe a kategóriába tartozik, (Xavi lenne a legjobb :D)de az ő megszerzésére 5% esélyt adok. még akkor is, ha igazak a pletykák és tényleg megakarjuk szerezni. egy balhátvéd is kéne, de lehetőleg még a tél folyamán, Chivu és Santon is sérült, akárcsak rengeteg középpályás, sajnos Capitanot nem tudjuk klónozni =(
    Di María pedig már tavaly télen is Mou kivánságlistáján volt, de szerintem sem kéne, pláne nem ennyiért! igaz hogy lőtt az EL-ben egy zseniális gólt, de ez kevés hogy 40 milliót kérjenek érte (jó tudom, olimpián is az ő góljával nyertek etc etc)
  • ForzaInter
    De Mascherano az a baj vkp mint Cambiasso, 2 vkp meg nem kell a kezdőbe, így is sokszor túl defenzívv a kpnk.:S

VDV jó lenne, de mostanába még játszik a realban:d

Azért egy:

Sneijder
    Gerrard-Cambiasso-Stankovic 4-es durva lenne.. Bár nem tom ezeknek a Gerrard pletykáknak mennyi az alapja.
  • limperatore
    jaja azért mondtam h max kölcsön és ha beválik akkor megvenni

hát Gerrard adna egy stabilitást a középpályának az biztos, de még Mascerano se lenen rossz ha Gerrard nem jönne össze

Van der Vaartot megkéne venni Sneijder mellé, Realból jön akkor tuti jó lesz nálunk :D
  • ForzaInter
    Túlértékelt játékos, nem kell ide, idén még gólt sem lőtt, pedit több mint 10 meccsen játszott, van 5 gólpassza, tkpként ez kurva gyenge egy portugál bajnokságban, tavaly is vmi 2 gólt lőtt meg volt vagy 3 gólpassza... Technikásnak technikás, de Quaresma is az, és látjuk mire ment itt, kb hasonló igazolás lenne Di Maria, 40 millio meg az év vicce, befutott világklasszis focistákért fizetnek ennyit, ő meg kb felét nem éri még, 10-15 reális. Meg nekünk amugy se szélső kpre van szükségünk, hanem egy középső kpre, és egy Sneijder alternatívára, Gerrard világklasszis, óriási igazolás lenne, ő minden pénzt megér, még ha már 30 éves is.
  • Tomy Lee
    Steven menjen csak United-be Di Mariá meg hozzánk
  • Tomy Lee
    Ő kellene ide ez a lendületes fiatal játékos!nem Gerrard meg a többiek Angliából ahh
  • limperatore

Az Inter és a MU is vinné Di Mariát

Angel di María, a Benfica argentin szélsője a nyáron klubot válthat, legalábbis az olasz sajtó szerint.

A tehetséges labdarúgóért állítólag bejelentkezett az Inter: José Mourinho egykori csapata, a Chelsea, valamint az angol bajnok Manchester United elől szeretné elhappolni a nagyjából 40 millió euróra taksált labdarúgót. Ekkora összeget azonban az Inter aligha fizet ki, hacsak nem két játékosért: a Corriere dello Sport tudni véli, hogy a milánói klub lisszaboniak brazil középpályására, Ramiresre is szemet vetett.

durva a csávó de én óvatos lennék vele mert Quaresma is durva volt portugáliában :D vmi kölcsön szerződés kéne opciós joggal
  • limperatore
    igen, cesar mostani őszi formája tény h nem a legjobb de tavasszal kivédte a lehetetlent is :D