FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pAtOcA
Mancini már játszhatna igazán..

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

FORZA INTER!

pAtOcA
Hát a kp-ra nagyon kellene vki

Jó én Diegora írtam.

fsgh
ja a középpálya lufi volt erre jöjjön Agüero😄 jó megoldás lesz ha ezt csinálják... Ha visszajön Aquafresca akkor elég lesz õ is elõre.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Eladott labdák, buta megoldások, sutaság, bennem ez maradt meg róla.
És hiába van néha jó megoldása, ha rosszból sokkal több van.

pAtOcA
Ne írjuk le Muntari-t,gondoljunk csak az Inter-Juve 1-0ra amikor õ lõtte a gólt 😛

Ha belegondolok hogy Lampard helyett jött...

Azért mert jó beszélni a jövõrõl, a MU ellen látszott milyen lufi a középpálya.(Fõleg Muntari, akit eddig minden meccsen szidtam:@)

fsgh
Miért mercatoztok ilyen korán?😄 Mikor van még nyár... felesleges ilyenkor errõl beszélni szvsz😊 majd nyáron.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

pAtOcA
Hát jól jönne

limperatore
fuuu de jó lenne diego

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
El kéne hozni a juve elõl.

Yo, Bitch!

NS szerint 20 millát adnánk Diego-ért. Hát jól jönne egy irányító.

ForzaInter
Sztem fog, argentinoknak menni szokott, és beilleszkedésel se lesz gondja. Mondjuk egyelõre még le se igazoltuk😄 De nagy esély van rá hogy it köt ki...

Yo, Bitch!

limperatore
remélem fog neki feküdni az olasz bajnokság

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

pAtOcA
Ibra,Adri és Kun
Nem is rossz 😄

ForzaInter
Branca is nyilatkozta hogy figyelik a játékost, Maradona (az apósa😄) is ajánlotta, hogy ide igazoljon, nagyon nagy igazolás lenne, 20 éves és már alapember az a világ egyik legjobb válogatottjában, és már a harmadik szezonját kezdi a spanyol bajnokságban... Biztos vagyok benne, hogy vele nem fürödnénk be, Õ már azért letett vmit az asztalra, a világ egyik legerõsebb bajnokságában játszik harmadik éve... És a csapata legjobbja. Személyes kedvencem, sztem nyáron el is hozzuk. Beilleszkedési gondjai se lennének😄

Yo, Bitch!

jöhetne

FORZA INTER!

pAtOcA
Sztem is,bár Maradona is az Intert ajánlja neki ^^

Fabio Capello
ez azér annyira tipikus média, hogy kiderül hogy egy játékos kicsit összekapott az edzõjével, aztán már csillagászati összegekért el is igazol valahova...

fake, szvsz

pAtOcA
Agüero közel az Inter-hez?

A hírek szerint egyre nagyobb a sansz arra, hogy Sergio Agüero a nyáron az Internazionale FC-hez szerzõdik.

Az argentin támadót már többször szóbahozták az Interrel, az Atlético Madridnál azonban kijelentették, hogy 60 millió euró alatti ajánlattal elõálló klubokkal szóba sem állnak. Nos, ez a hatalmas összeg nem riasztja vissza a Nerazzurrikat, akik szinte bizonyosan megpróbálkoznak majd a 20 esztendõs, válogatott futballista megszerzésével az idény végén.

Agüero ugyan többször elmondta, hogy jól érzi magát az Atlético-nál, ám az utóbbi iõdben olyan híreket lehetett hallani, melyek szerint nem hagyja hidegen az kék-feketék érdeklõdése.

A Sportmediaset.it ma pedig arról írt, hogy nõttek a csapatváltás esélyei, a labdarúgó ugyanis összeveszett edzõjével, Abel Resino-val, mivel a tréner lecserélte õt az FC Porto elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ mérkõzésen. Sõt, állítólag többször letolta a játékost, akinek ez nem igazán tetszik.

ForzaInter
De én így hallottam:

-Hány kapusa van a holland válogatottnak?
- Egy Van de szar.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ajjjj😄 ezer éves de azért jó😄

Yo, Bitch!

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDd GÖRCS

ajjjj haggyálmár :d

limperatore
-Van a manchesternek kapusa?

- Van de szar<#idiota>

1000 éves 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
kitörölhetik velük a vörös seggüket ha werdertõl kikapnak

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

pAtOcA
Ez lehetséges,de az Inter a bl-ben van és nem az UEFA kupában. Am meg (L)Claudio Pizarro(L) 😄

Huszi84
Milan valamivel elimertebb "nemzetközi szinten" mint az inter....szerintem

ReD DevilS 4 LifE

limperatore
nincsenek jó formában, milan egy hoki csapat 😄😄 nem is vártam mást tõlük, nemzetközi szinten 0-k :\\\\ werdertõl kikapnak..

WuFraZselic
én mondtam hogy ne velünk foglalkozz, a werder jóformában van

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nem nagyon olvastam mit írtál, mert láttam vérpistiztél itt

nem akartalak megerõsíteni semmiben, mert pont nem érdekel hogy igazad van e vagy nem 😄

ForzaInter
hát hogyne lenne igazad.. 😄

Yo, Bitch!

Cabell
köszi, hogy ezzel be is ismerted, hogy igazam van, ennyire nem vártam hamar😉

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

fuu ha, de remélem azért tudsz még aludni?! -.-

Cabell
Semm problémám az Interrel, de ez a Mou papa kihúzza a gyufát..

Cabell
ja már pont elfelejtettem, hogy a bírónak illene kicsit odafújni a hazai pályán játszó csapatnak és a tök 1értelmü faultokat nem befújni, pláne, hogy a nagy mourinho ül a kispadon, ja, és a bl gyõztes ellen is illik fújni nemde?

SZÁNALOM

pAtOcA
Hát eléggé látszik 😄 Remek kapus (:

remélem az inter kiveri a manut mert már elegem van belõlük fõleg a szépfiúból.

ForzaInter
😄 látszik hogy brazil😄

Yo, Bitch!

Di Santo9
Mourinho megint beszólt ^^ Meg se lepõdünk 😄

Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!

Fabio Capello
Bajnokok Ligája: fizethet Mourinho a bíró kritizálásáért
Az UEFA fegyelmi bizottsága vizsgálja José Mourinhónak, az Internazionale portugál trénerének Luís Medina Cantalejo játékvezetõ elleni kirohanását.
Mourinho úgy vélte a meccs után, hogy a spanyol játékvezetõ végig a Manchester Unitednek fújt a milánói BL-nyolcaddöntõn.

Ha az Inter trénerét vétkesnek találja a fegyelmi bizottság, Mourinho pénzbírságra vagy egy mérkõzésre szóló eltiltásra számíthat.

dézsávûm van 😄

limperatore
végül semmire <#mf2>

LasCar16
inkább azt mondd h mire fogadtál 😄DDdd

#acm

limperatore
látszik hogy próbálsz utánozni de fiam, nem megy ez a küzdelem neked 😊

LasCar16
ti még tényleg azt hiszitek h továbbjuttok?😄

#acm

WuFraZselic
hát, azért még mindig a Unitednek volt több helyzete, elsõ félidõ elég siralmas volt. ötlettelen támadások, látszott hogy a muntari-zanetti-cambi trió a védekezésért volt a pályán, nem volt támogatás, most még maicon részérõl sem. kicsit csalódtam, a 2. félidõ elsõ 20 perce viszont igen erõs volt, de igy sem sikerült sok helyzetig jutnunk. Cesarnak ismételten sokat köszönhetünk, bizonyitott ismét. Santon számomra is pozitiv meglepetés, muntari nem is volt a pályán kb, stanko is igyekezett, adri néha igazán parádésan tartotta meg a labdákat, de kb 2en voltak egy 6fõs felállt védelmi vonallal szemben. reméljük a legjobbakat 2hét mulva!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Így van, ezért is írtam hogy idegenben egy gól aranyat érhet. De annál ennél azért több kell.

Yo, Bitch!

limperatore
2. félidõben sokkal jobbak voltunk, megkellet volna nyerni a meccset volt rá lehetõség, de majd idegenben nekünk 1 gól nekik már 2-t fog számítani