34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Oziris666
    Nyugdíjig van még benne egy laza 8-10 szép szezon:D
  • WuFraZselic
    Kolarov nagyon jól küldte Juve ellen... :D
  • limperatore
    cassano

kérje kölcsön az Inter
  • ForzaInter
    Vargas csapnivaló volt tavaly balhátvédként, az idény végén meg felvitte Prandelli balszélső kpnek, erre ugy megtáltosodott hogy a Serie A egyik legjobb szélső kpja lett:d

Veloso ügyletből sztem max nyáron lehetne vmi, de ha most jön Ledesma akkor nem igen kell.
  • WuFraZselic
    ó igen? na ilyenekre nem figyeltem :D
    (akkor módosítsuk, olasz BAJNOKSÁGBÓL igazoljunk xD)

amugy Vargas is jó lenne esetleg bal szélre :D de Santon és Chivu valóban elég. pláne hogy felépült Santon végre. nemtudom igaz e, de Velosot is megkerestük, neki speciel örülnék. Quaresmát is bevonnánk az üzletbe
  • ForzaInter
    Igen.

Pastore argentin amugy:D

Védelembe nálam Ranocchia kéne vagy Bonucci vissza, sztem Kolarov nem kell, Santon bizonyította hogy csak kisebb hullámvölgy volt év eleji 2-3 rossz meccse, Chivuval ketten és Capitanoval kiegészülve lehozzák a baloldalt, kpre kéne talán még egy támadóbb szellemű ember, Sneijder alternatívának.
  • Fabio Capello
    favalli nagyon szívesen igazolna hozzátok szvsz :SFS_AF:S:DA:SF
  • WuFraZselic
    én speciel két olasznak örülnék a nyáron :D

bár védőt nem tudnék mondani aki jöhetne (még külföldit se), kp-ra viszont lenne pár olasz tehetség... palermoi pastore srácot pl FM-be mindig megvettem, tegnap is nagyot játszott :D

amúgy Maicon nemrég hsoszabbított, nem?
  • ForzaInter
    Maiconnak maradni kell, most gödörben van, de azért Milan ellen összekapta magát.

Ledesma meg jöjjön csak, jól védekezik és támad, technikás és kiváló a rugú technikája, és talán a legjobb korban van, mindenképp erősödnénk vele. Keményen beerősítünk amugy a télen, nyáron alig kell majd 1-2 játékos, max kp meg védő kell majd..
  • Ledezma
    Hamsik az nem jön az Inter-be? vagyis régebben aszt halottam
  • limperatore
    hát nemtom Maiconnak ha visszatérne a formája akkor semmiképp nem szabadna eladni
  • WuFraZselic
    ha meccs nem lesz, legalább valamin csámcsogjunk :D

Maicon eladása megint szóbajött, állítólag City és Real vinné a nyáron, helyére Sagna érkezhetne az Arsenalból (ügynöke szerint felkerestük)

Mancini - Jankulovski cseréről is beszélnek - ez akkor se kéne, ha egy 12 éves játékosért cserébe jönne Jankulovski

Ledesma ügynöke viszont azt nyilatkozta, hogy hétfőtől az Inter játékosa lesz a középpályás
  • WuFraZselic
    és Sneijder lehet? szóval az eltiltás az a Parma és a Cagliari ellen szól, vagy random 2 meccsre? mert amennyiben utóbbi, akkor a Napoli ellen nem fog játszani... :S

(bár állítólag február 10. pótoljuk, pont a nápolyi túra előtt)
  • ForzaInter
    nem is olyan nagy baj, legalább addigra lesz Stankovic és Eto'o is.
  • limperatore
    bazdmeg elmarad a meccs -.-
  • limperatore
  • ForzaInter
    hát remélem nem kerül a pálya közelébe:D
  • limperatore
    quaresma megoldja majd :D:D
  • WuFraZselic
    holnapi keret

1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni

2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 29 Giulio Donati, 39 Davide Santon

7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso, 28 Alen Stevanovic, 48 Lorenzo Crisetig

22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic

Eto'o, Stanko, Mancini, Sneijder hiányzik... érdekes lesz
  • fsgh
    Pandev megoldja. Remélem.
  • ForzaInter
    Hát azért írom, fasza lesz majd a Motta-Cambiasso-Zanetti trió:D
  • limperatore
    mivel nincs is más támadó szellemű középpályásunk :D:D
  • ForzaInter
    Sneijder mellett még Stanko sem lesz, gyakorlatilag 2 legjobb kpnk nélkül állunk fel, nehéz lesz..
  • WuFraZselic
    Crespo Parmába igazolt, hétvégén ellenünk játszani is fog

remélem azért kitart a Parma szar formája, Sneijder nélkül nem lesz egyszerű
  • Csesza
    ezt nemhiszem el :S
  • Tomy Lee
  • Fabio Capello
    az.
  • WuFraZselic
    neee, ez most komoly?!
  • fsgh
    Rossz hír...:

Következő 2 évre megvette a digisport az olasz bajnokság közvetítési jogait
  • WuFraZselic
    ma messze Marco volt a legjobb nálam, zseniálisan szerelt, és tisztán, volt egy kemény belépője ugyan (KEMÉNY, és nem durva, ráadásul labdát ért, nem értettem a szabit...), de látszott hogy akar. Toldonak is igy kellett volna, ha hosszú idő után lehetőséget kap

Sneijdert meg se említem, ez az emberi az utóbbi évek messze legjobb igazolása! Maiconnal viszont nemtudom mivan, karácsony óta kicsit braziliában ragadt úgyérzem =/
  • Fabio Capello
    grat, megérdemeltétek.
  • ForzaInter
    Na csak megfordítottuk a 2. félidőben a meccset, teljesen megérdemelten! Nagyobb sebességfokozatra kapcsoltunk a 2. félidőben, végig sokkal többet támadtunk, és végül a helyzeteink is beakadtak, bár kellett hozzá a szerencse is, de visszavágtunk a juvénak, a bilan után pedig a gobbok is kipipálva. :) Nord nem kis hangulatot csinált, hanggránátok mentek rendesen.:D FORZA INTER!

Játékos értékelések:

Toldo 5,5

Maicon 5
    Lúcio 7
    Mátrix 7,5
    Santon 6,5

Motta 6
    Cambiasso 6,5
    Zanetti 6,5

Sneijder 7,5

Pandev 6,5
    Balotelli 6,5

Cserék:

Muntari 6
    Milito 6,5

José 7
  • fsgh
    laza:P

2-1
  • WuFraZselic
    MARIO!!!!!!!
  • WuFraZselic
    1-1
  • Fabio Capello
    Érdekes bizony. De biztos vagyok benne, hogy minket is érnek majd kedvezőtlen ítéletek, sőt már értek is, még Motta hátulról becsúszásánál az első félidőben...

Remélhetőleg most kiadtok magatokból mindent, onnan simaliba és behúzzuk a meccset
  • WuFraZselic
    érdekes ez a bíró...

viszont nagyon jól kezdtük a 2. félidőt
  • ForzaInter
    Tájékozottság megint megvan a kommentátornál is meg a "szakértőknél" is..

Peppino Prisco elnök.. isteneem:D
  • Fabio Capello
    2,5 perc késésért 2500 ojró bünti? Jó a szorzó
  • WuFraZselic
    "Mourinho aztán lehet végül beküldi mind3at (csatárra gondolt). Bár nem szokta..."
    ez is sok Inter meccset látott