34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#21881 hát, nem az év meccse, mindenesetre veszélyesebben játszunk mint a Fiorentina. a végén nagyon beszorítottuk őket, Pasqual 2x mentette meg a lilákat a góltól, Sneijder ha ad 2 pontosabb labdát, szintén beverte volna őket Milito nagy valószinűséggel. 2. félidőt remélem úgy kezdjük mint a juve ellen 1 hete, akkor egy gyors 2. góllal eldönthetjük a meccset. védekezésünk megint kihagy néha, Vargas eltud rohangálni a szélen... Materazzi megint jól tolja
FORZA INTER -
#21880 ott is a vezetés! kihasználtuk ezt a megye3 szintű hibát :D -
#21879 Santana(?) viszont nagyon fincsi mogyoróst kapott az előbb, asszem a meccs utáni asszonydöngetés elmarad :D -
#21878 nálam is az ütött be :D -
#21877 "Friendly fire" gyáááááááá
de már a sznájdertől is kiver a víz, ráadásul angolos 'r'-el... -
#21876 well, inkább menjen az öt évvel idősebb Del Piero (bár asszem ő nem megy), mint a gólképtelen Amauri... -
#21875 INTER: Toldo; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 22 Milito, 45 Balotelli
Fiorentina: 1 Frey; 25 Comotto, 5 Gamberini, 14 Natali, 23 Pasqual; 24 Santana, 18 Montolivo, 28 Bolatti, 19 Gobbi; 6 Vargas; 11 Gilardino
Cserepad: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 15 Krhin, 17 Mariga, 27 Pandev
FORZA INTER -
#21874 nem azzal van a baja, hogy nem megy az Interből Santon és Mario, hanem hogy kik mennek alapból. a 'nyugdíjas' válogatott tökéletesen kifejezés volt az olasz csapatra -
#21873 Csak azt nem értem min problémáztok, még elég messze van a végleges kerethirdetés... Az, hogy előzetesen ezek a nevek vannak, hát istenem... Amúgyis nálatok ki mehetne még Santonon és Balotellin kívül, Toldo?
no offence természetesen. -
#21872 Egy kalap szar ez a nyugdíjas juve,milan vegyes válogatott, csoportból tovább vergődnek de utána simán kizúgnak, fiatalítani kéne akkor lenne esély, nagyon sok a tehetség, de lippi inkább az 50 éves zambrottát és társait viszi ki, akik amugy is szarul teljesítenek, meg ilyen legrotaggliékat aki kb 10 éve még az olasz zs válogatottba se kapott volna behívót, nevetséges.. De inkább nem is idesítem magam. -
#21871 hát santon még így is jobb mint grosso, akinek bérelt helye van a juvéba is , mivel lippi azt mondta...
kiváncsi leszek nagyon az olasz keretre, főleg elől... -
#21870 Santon a kevés játéklehetőség miatt nincs nevezve egyelőre, Balotelli asszem maga kérte hogy még ne nevezzék, mert még nem tudja, hogy olasz vagy ghánai válogatott akar e lenni, Cassanot pedig már novemberben meg mondta, hogy nem viszi, mert még mindig túl forrófejű, és egyszerűen nem lehet kezelni.
Persze ettől függetlenül Cassanot én szeretném a keretben látni, a színészpalántát (bocsánat a kifejezésért) viszont semmiképpen sem... Amit a pályán összeszínészkedik sajnos nincs egálban nálam a hasznosságával... -
#21869 nembaj mourinho 2 szóból leoltotta :D -
#21868 jó hát még vb-keretről nem lesz beszélni, max ilyen április-május felé :D
ha akkor is ez marad a véleménye, akkor meg is érdemlik hogy korán búcsúznak :D bár egy ősjuvéstól mit várunk -
#21867 he ez a lippi tiszta bolond, se santon, se cassano se balotelli nincs a vb keretében
hihetetlen odi ez az ember nem csoda h internél megbukott :D -
#21866 és akkor mi lesz jövőre a digin... =/ rip fociélmény -
#21865 még marigára leszek kiváncsi:
-MekDonáld Mariga
-MekDonáld Márigá
-MekDonáld Máridzsá
-MakDonáld Mariga
-MakDonáld Márigá
-MakDonáld Máridzsá
Lehet válogatni :D -
#21864 hál isten hogy már nincs annyi brazilunk :D bár egy "lúsziu" szerintem simán lesz :D -
#21863 sportklub? Nanemár....
Jönnek majd a rikárdukvárezmák meg a weszlisznejderek... GYÁÁ -
#21862 mai keret a Fio ellen
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon
7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso
22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic
2 hónap múlva lesz a visszavágó, jó lenne most megcsapni a violákat amíg hulladék formában vannak. Milito fog kezdeni elől, mellette Pandev szerintem. komolyan vesszük a kupát Zsozé szerint, nem fog pihentetni senkit
Eto'o még mindig nem 100%os, hétvégén már talán játszik
este 20:45 sportklub / rai1. FORZA INTER -
Tomy Lee #21861 Quaresma helyett még lehet vaar -
#21860 kemény :D bár középpályára még jó lenne egy vaart :) -
#21859 a BL nevezési lista a kieséses szakaszra
1 Francesco Toldo
12 Julio Cesar
21 Paolo Orlandoni
2 Ivan Ramiro Cordoba
4 Javier Zanetti
6 Lucio
13 Maicon
23 Marco Materazzi
25 Walter Samuel
26 Cristian Chivu
39 Davide Santon
5 Dejan Stankovic
7 Ricardo Quaresma
8 Thiago Motta
10 Wesley Sneijder
11 Sulley Muntari
17 McDonand Mariga Wanyama
19 Esteban Cambiasso
20 Joel Chukwuma Obi
52 Antonio Esposito
9 Samuel Eto'o
22 Diego Alberto Milito
27 Goran Pandev
45 Mario Balotelli
89 Marko Arnautovic -
Tomy Lee #21858 De most tényleg ez a Mancini de xar volt nálunk:D
Végre már,hogy ellépett! -
#21857 basszus nem olvastam el a mondandód 2.ik részét:DDD srí off -
#21856 Nem vitás, de azért Essien és Malouda s úgy jött hozzánk,h előtte az év labdarúgói voltak abban az évben Franciahonban:))
Oziris: JM alatt volt ez igaz,h volt 1-2 meccse, de most szárnyal! -
#21855 Hát Malouda bűn rossz volt Murinál és azóta se lett sokkal jobb néha van 1-2jó meccse de semmi több...Főleg Lyonos formájához képest
Amugy meg mind2 év játékosa volt franciaországban az adott évben és utána megvettük,szoval csinálni nagyon nem kellett rajtuk semmit:D
Essien ezt bizonyitott is Malouda nagyonnem... -
#21854 azért az hogy Mariga afrika nem gond, Zsozé Essien és Maloudából is felsőkategóriás játékost csinált :D hátha
nem tudom miért, számomra most lenne a legfájóbb kiesni a BL-ből, ugyanis a csapat nem csak eredményesen, hanem kimondottan jól játszik a bajnokságban, a Milan elleni 10 emberes produkció is pl zseniális volt... ha a 4-2-3-1et (amivel idegenben a Kiev, hazain a Kazan ellen játszottunk) alkalmazza Mou, szerintem meglehet a Chelsea. remélem ezt a 4-3-3 ('BL-be támadó focit kell játszani') elfelejtük :D -
#21853 Ha Mariga beválik sztem elég 1 kp, egy tkp. Védő meg igazából attól függ megy-e vki, mondjuk Cordoba.. Balhátvéd sztem már nem kell, egyébként sztem mostanra kialakult egy nagyon erős keret, végre letisztult a keret, és a hulladékok nagy része távozott már csak Quaresma meg Muntari van itt, bár utóbbi azért annyira nem rossz, és szinte mindne posztra van 2 emberünk, az átlagéletkor is rendben van, vannak fiatal tehetséges játékosaink és rutinosak, van a 4-3-1-2 mellett végre egy másik taktika mi működik 4-2-3-1, és mindkét taktikához megvannak az embereink, van csapatjáték, nem 1 embere épül végre játékunk, szal idén én eddig elégedett vagyok, már ezért megérte idehozni Josét, még ha blben nem is megy jobban eddig, de amiket leírtam egyértelműen Josénak köszönhetőek. És a csapat játéka is kezd beérni, remélem ebből a blből is látunk vmit, de én ugy vagyok vele ha kiesünk az se baj, csak rugjunk gólt és szoros meccset játszunk a Chelseavel, és persze húzzuk be a scudettot és a kupát, bár utóbbit ha nem nyerjük meg akkor se leszek olyan szomorú.. Egyetlen probléma hogy nyáron sok hulladék visszajön mert legtöbbet csak kölcsönbe tudtuk elpasszolni, remélem nyáron sikerül őket végleg.. FORZA INTER! -
#21852 kreatív, csak kicsit körülményes néha, de a legfőbb hibája a sérülékenység még akkor is :D Muntari - Quaresma nyáron viszlát, veloso-random védő (bruno alves??? cikkeztek róla)-random tkp (hamsík :D) érkezhetne. ja és mancini vmi értékelhetőt produkáljon a milánba, és megveszik :D úgyis 29 éves, 30on felül garantált a helye náluk :D -
#21851 Hát a kurvajóó azért erős túlzás, nem mondom hogy rossz, de jó se, sajna hullámzó a teljesítménye, de nálam maradna, Muntarit eladnáma anyáron, vmék angol csapat tuti kiadna érte 10-15 millito:D -
#21850 azért Motta spec kurvajó, csak sérülékeny -
#21849 Ráadásul a Motta-Muntari duót kell felülmúlnia azt nem lesz nehéz:D
2014ig írt alá, nagy tehetségnek tartják, reélem igazolja is majd. -
#21848 Hát ezt a Mariga gyereket egyszer láttam játszani, akkor jó volt. Gyors, nagy munkabírású játékos, csak az a baj afrikai, azoknak sok eszük nincs sajna, ész nélkül mennek előre mint Muntari, a legtöbbjüknél a játékhoz nem párosul ész sajna.. Vannak azért kivételek, Simpilicónál mondjuk jobb igazolásnak tartom mert még nagyon fiatal és fejlődhet, de ennyi pénzért nagyot nem bukhatunk vele, cserének elfér. Egy olasznak jobban örültem volna, mondjuk Galloppának..
Hulladék Mancinit meg örülök hogy elpasszoltuk, nem érdekel az se újja szület milanban, lényeg innét eltakarodott, itt pedig már soha nem tudna értékelhető szintet hozni, és a milanban sem fog sztem, ettől nem kell félnünk.:D -
#21847 hoppá!
leigazoltunk McDonald Marigát a Parmától! a nap folyamán még úgy volt, hogy közel 10 millió euroért a Citybe igazol
Cserébe Jimenez odakerült a West Hamből év végéig kölcsönbe, és Biabiny (aki már alapból ott van kölcsönbe) közös tulajdonba került -
#21846 okok poén jellegű hozzászólás volt:D -
#21845 az a baj, hogy hiába húzza majd a milánt, ha mi is hozzuk a meccseinket... :)
amúgy azon "vigyorogtam", hogy pont a szomszédba küldtük el -
#21844 ha majd bombaformában ő fogja húzni a milant és beelőzünk titeket akkor majd nem fogsz így vigyorogni...más kérdés hogy erre mennyi az esély:D -
#21843 aztmeghogyminekhova?:) -
#21842 mancinit kölcsönadtuk a milánnak :D