FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adriért is kapnának jó kis pénzt amiért lehetne másik fullos csatárt venni:S
Sry de én eladnám...

★ 汤姆 李

ForzaInter
Mondjuk eladásokból sok pézn nem jönne😄 Elvileg õk mennek: Maxwell, Burdisso, Rivas, Figo, Vieira, Mancini, Jimenez, Quaresma, Crespo, Cruz, Obinna és Suazo. Ezek közül Figo, Crespo, Cruz hármas ingyen megy, mert lejár a szerzõdésük. Többi játékosért az is csoda lenne, ha 30-40 milliot kapnának😄 Szal Moratti biztos ad neki lét, de nem 100 milkát:d Mondjuk 60-70 milliort, és ehez jön olyan 30-40 eladásokból. Még talán pluszban zárunk az átigazolási piacon a nyáron😄 Mindig minszban szoktunk, mondjuk sztem nyáron is ugy lesz😄 A keretre meg ráfér egyértelmûen a vérfrissítás. Említett játékosok tõlem mehetnek, sok hasznukat nem vesszük, vagy nem játszanak, vagy öregek😄

Yo, Bitch!

én Moratti helyében nem adnék neki sokat, adjon el azt szerezzen abból pénzt...

persze ha szurkolói szemmel nézve meg kéne, de nem ennyi 😊 egy 50es elég lenne 😛

ForzaInter
Annyit nem kap, ilyen körülmények közt, biztos.

Yo, Bitch!

limperatore
honnan tudod mennyit kap? beszéltél morattival?😄

ha ennyi kell hogy Mourinho összetegye a saját keretét akkor megkell neki adni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
szerintem pont azért kér "csak" százat mert válság van =D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fõleg, hogy jelen állás szerint még azért is nekünk kellene fizetni hogy a szar játékosok elmenjenek.

ForzaInter
Lol, világ gazdasági válság van, annyit nem kap...

Yo, Bitch!

WuFraZselic
jó hát azért gyakorlatilag Vidic vitte el a meccset, a United igy is jobban és többet támadott 10emberrel 1-2nél mint a pool

keretet meg frissiteni kell mindenképp

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hát a Liverpool megmutatta hogy kell MU-t verni. Mi meg egy döntetlenre nem voltunk képesek. Ennyit errõl. Bár nem csak Mou a hibás, a keret több mint fele egy nagy nulla.

fsgh
Mostantól kezdve teljes erõbedobással a bajnokságra kell figyelni!

Bár a Fio ellen nehéz lesz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Chivu<#eljen>

Yo, Bitch!

keret holnapra:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Franceso Bolzoni.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

FORZA INTER!

ForzaInter
Hol? Azért Chelseanél volt 3 évig, és BL-en kívül mindent megnyert.

Yo, Bitch!

Murinho sztem nyáron visszamegy a chelseahez!
limperatore
de látod szurkolók olyan üzeneteket írtak neki ma hogy takarodj milánóból

nem sokáig lesz itt sztem, chelseanél is félbehagyta

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

igen, ott van az FM-ben az InternaCional-nál 😛

ForzaInter
Ugysem megy el, José nem az a típus hogy félbehagy egy elkezdett munkát. Szerzõdését kitölti, ez biztos. Meg semmi értelme nem lenne minden évben uj edzõ, végén az lenne még mint régen...

Yo, Bitch!

limperatore
visszajön mancini 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nem mintha sírnék érte, de így nem lehet normális, hosszú távon sikeres csapatot össze rakni, ha minden évben új edzõ jön :S

Remélem a mostani keret minimum fele se lesz már.

Nekem is,szerintem sem😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
amúgy nekem az az érzésem hogy mourinho már nem lesz itt õsszel

ForzaInter
wikit néztem ott nem találtam ilyet a keretbe😄

Yo, Bitch!

mindjárt belövöm Fm-et azt megskubbantom😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

jaja, semmi más lehetõség nem jöhet szóba -.-

Hali! Üdv itt.

jah vmi balhátvéd vagy mi, ha jól tévedek...

inter túl nagy az arca az edzõnek ezért estetek ki

Kleber - Internacional

hivatalos brazil oldalról😄 Tehát van ilyen pléjer az Internacionalba

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Sziasztok még új vagyok itt.10 éve drukkolok az Internak.Forza Inter.Mourinho nagyon vagány pasi.Bírom a beszólásait.Nem ártott a manchesterinek az a pofon legalább tanul egy kis illemet.<#violent>Nagyon jól le tudja "rendezni"a sajtót.Ezzel pedig a játékosokról is le veszi a terhet.Mancini is remek volt(2007 õszén)gyönyörû,támadó focit játszott az Inter.Most ezt egy kicsit hiányolom.Bár tény,Mourinho érdekesebb,és megosztóbb személyiség mint õ valaha volt és lesz.

ForzaInter
Jó kérdés, ott nincs ilyen játékos, de nálunk se, tudnánk róla ha lenne. Valami fantomember xD

Yo, Bitch!

bubu13
Kapusok: Júlio César (Internazionale), Doni (AS Roma)
Hátvédek: Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Internazionale), Lúcio (Bayern München), Miranda (Sao Paulo), Thiago Silva (Milan), Luisao (Benfica), Marcelo (Real Madrid), Kleber (Internazionale)
Középpályások: Gilberto Silva (Panathinaikosz), Josue (Wolfsburg), Anderson (Manchester United), Felipe Melo (Fiorentina), Elano (Manchester City), Júlio Baptista (Roma), Kaká (Milan)
Támadók: Ronaldinho (Milan), Alexandre Pato (Milan), Luis Fabiano (Sevilla), Adriano (Internazionale), Robinho (Manchester City)

Adriano,Maicon,Cesar bekerült a Brazíl keretbe meg valami Kleber is aki nálunk játszik. Az kicsoda vagy csak a brazil Internacionallal tévesztettek minker össze?

EEE 1899

ForzaInter
Egy pofonért nehogy már vizsgálodjanak, LOL😄 Amugy meg én is pofánvertem volna a helyébe a köcsögöt...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
NTER. A milánóiak trénere a Press Association szerint a Manchester United elleni meccset követõen bántalmazott egy férfit

Angol források szerint José Mourinho arcul csapott egy szurkolót
A manchesteri rendõrség nyomozást indított egy férfival szemben, aki arcon ütött egy szurkolót a Manchester United–Internazionale Bajnokok Ligája-mérkõzést követõen. A jól értesült angol média tudni véli: a bántalmazó José Mourinho volt.

José Mourinho nem könnyen viseli el a vereséget, illetve azt, ha csapata idõ elõtt búcsúzni kényszerül egy sorozattól. A portugál mester a Press Association hírügynökség szerint a Manchester United–Internazionale Bajnokok Ligája-nyolcaddöntõ visszavágója után arcon ütött egy szurkolót.

A hírek szerint a bántalmazott férfi túl közel került az Inter csapatbuszához, és ott inzultus érte. A manchesteri rendõrség elismerte, hogy nyomozást indítottak egy férfi ellen, de a közleményben nem tettek említést arról, hogy az illetõ José Mourinho lenne.

„Nem sokkal éjfél elõtt egy személy jelentette, hogy arcon ütötték az Old Traffford mellett. Testi sértés vádjával indítottuk meg a nyomozást” – áll a rendõrség közleményében.

A beszámolók szerint a Manchester United szimpatizánsa, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, a „mehetsz haza!, mehetsz haza!” rigmust skandálta a stadiont elhagyó Mourinhónak, nem sokkal az incidens megtörténte elõtt. A portugál mesternél ez a megnyilvánulás csapta ki a biztosítékot.

A Manchester United egyelõre nem kommentálta a történteket, mint ahogy olasz oldalról sem érkezett reagálás.

A manchesteri rendõrség szóvivõje elmondta: a bántalmazás nem volt súlyos, de természetesen kivizsgálják az ügyet.

hajjajaj.... 😄

nem voltunk rosszak, figyelmetlenek és szerencsétlenek annál inkább

2 kapufa is sokat sejtet, meg a meccs statisztika is, sajnos Ibra hozta azt a formáját, hogy ha "rosszabb" napja van akkor mindent kihagy :S

legközelebb, lesz egy fasza irányítónk, meg még 1-2 plusz pléya és rendben leszünk 😊

ForzaInter
4-3-2-1-be mondjuk játszhat, az szoktuk még néha játszani, oda beférne. De a 4-3-1-2 be nincs helye.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ameddig a 4-3-3 ment játszott kb annyit mint Quaresma, de szar volt. Most hova raknád? 4-3-1-2be nem fér be, 4-3-3-ra vagy 4-4-2-re meg hülyék lennénk visszaállni mikor azzal egy kalap szar a csapat, mert egyszerûáen nincsenek megfelelõ emberek, és hozzászokva sincsenek... Így öngyilkosság lenne visszahozni. 4-3-1-2 jó a bajnokságban blben már annyira,mert kpn meglátszottak a hiányosságok (mondjuk bajnokságban is, de még mindig ez a legjobban mûködõ taktika), ott nagyon meg kell erõsíteni a csapatot.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
persze hogy nem vált be Mancini, mivel ha 5 meccsen játszott, sokat mondok... elkezdeném játszatni, mert jó játékosról van szó, csak lehetõség kéne hogy megszokja a taktikát. mert speciel Quaresma 2x több esélyt kapott

ForzaInter
Õket, de kb egy sem vált be:S Jimenez meg él és virul, csak nem játszik.

Yo, Bitch!

amugy idén télleg kiket igazoltunk quaresma,mancini,muntari?
jimenezzel mi a szitu?
ForzaInter
De nagy csapatot nem ifikbõl építenek😄 Persze 1-2 õt ugy 2 évente be lehet építeni, de ha vki sikereket akar elérni akkor kész jáétkosokat kell venni. Az elmult 3 évben pont az volt jellemzõ ránk, hogy jól igazoltunk, kivéve idén:S Jövõre változtatások kellenek, védelembõl 1-2 ember megy, kprõl legaláb 3-4 de akár 5 is, és csatár is minimum megy vagy 2-3, mert tele vagyunk felesleges játékosokkal, akik nincsenek a csapat hasznára, csak Mourinho nyáron senkit nem akart elküldeni, hogy mindenkit kipróbáljon, és tudja kire számíthat a jövõ évtõl. Rivas, Burdisso, Vieira, Mancini, Quaresma, Jimenez, Crespo, Obinna, Cruz. Ezek közül sanszos hogy minde megy, mert vagy felesleges, mert nem tudnak semmit hozzátenni a játékhoz, és 2-3 már ki is öregedett, az igazi José csapatot jövõre fogjuk látni, mert ez 1-2 változtatással a Mancini féle csapat volt teljesen. Fõleg kpt kell megerõsíteni. Oda kell 2-3 ember, védelembe és a csatársorba pedig 1 ember. De errõl még korai beszélni, de hiányosságok (fõleg a kpn) kijöttek a meccsen is. Bajnokságra kell teljes erõvel koncentrálni innét, nem szabad játékosoknak szomorkodni.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
az összevissza vásárolt játékosokkal aligha jöttök ki jól, ha nem utánpótlás, akkor vagy egy csapatból, vagy egy országból vásároljatok játékost. Nincs szarabb ha tele vagy sztárokkal, de az eltérõ stílus miatt kell nekik vagy két év mire összeszoknak normálisan. Ifikkel ez a probléma kikerülhetõ szvsz

ForzaInter
😄 Mert a MU pl olyan sok saját nevelést nevel ki😄 Ez nem az Ajax Capello😄 Ilyen nagycsapatoknál, nincs idõ a kísérletezgetésekre, hogy fiatalokkal próbálkozzanak, akik olyan jók azok felkerülnek a nagy csapatba, de azért a nagycsapatoknál kevés ifi szokott felkerülni, mert ez nem egy közép vagy kis csapat, hogy van idõ beépíteni fiatalokat, itt eredményeket kell prudálni. Kész játékosok kellenek. Persze pár fiatalt be lehet építeni, de egy nagy csapatot nem ifibõl kell építeni, amugy meg pont nekünk mondod, mikor két játékos is kezdett, aki az ifi csapatból kezdett, Santon (18 éves) Balotteli (19 éves), és került ki jó pár jó játékos az utánpólásunkbõl az elmult években, jövõre jön vissza Acquafresca is. De egy nagycsapatnál nem az utánpótlásból építenek csapatot.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Azért hogy kapufát fejelt ne hogymárt hibáztassuk... Centiken múlott, másik helyzete meg nagyon éles szögbõl volt, onnét azért rugott már gólt, de nem várható el hogy onnét vki bebassza, az messze nem volt 100%-os, nem egy játékost kell megint hibáztatni, az egész csapatot, bár én egyedül Vieirával és Muntarival nem voltam megélegedve, nem voltunk rosszak, majd jövõre. Elmult évek kiesései miatt mérges voltam, de itt egyáltalán nem vagyok csalódott, mert legalább végig hajtottak, és benne volt fõleg az elsõ félidõben hogy kiegyenlítünk.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
nektek is csak azt tudom mondani mint a realosoknak, feccöljetek már egy kis pénzt abba a kurva utánpótlásnevelésbe...

ForzaInter
Persze húzzon el mindenki a faszba😄 5-6 játékost kell eladni, és a kpt megerõsíteni.

Yo, Bitch!

nah itt lenne az ideje h átszervezzék a csapatot figo öreg elmehetne már nyugdijba viera tegnap csupa vicc volt. vidic elég rendesen megverte csak lesett nemtom ha sérülésbõl jön visza mifaszé kezdõ egy bl viszavágon? a 2 szélsõ védönk pompás maicon, santon még bõven kihuzzák az elkövetkezõ pár évben középre cordoba, samuel,matrix, chivo elmegy védekezo kp cambiasso ok,muntari az is mehet a faxba
szoval a középpályán kéne vki jot igazolni aki irányít
csatárok zlatan, mario, cruz, adriano, crespo bõven jo
jah murinho is elhuzhatna a faxba...
jimenez el miwan? tavaly tavassaz alág jol játszot
limperatore
Azért kár hogy a világ legjobb játékosa ( mourinho szerint ) megint kihagyta a kurva 100%-os ziccert 1:0-nál...

nem volt jobb ma az mu de összességében jobbak voltak

Azért a két MU elleni meccsen egy gólt illet volna rugni..
Sajnos én most nem tudom optimistán feldolgozni.Csalódott vagyok.

Grata a United-nak(hogy a frász vinné el õket de jól fociznak😊

Csapatunk újraszervezése minden bizonnyal aktuális minél elöbb de sajnos ki tudja,hogy milyen hatással van ez a sok varia a team-re:S
Nem tetszik,hogy pl Figo-t kell behozni egy ilyen tét meccsen de talán mind1 is mert gól az semmi.
Köv.bl-nek máshogy kell nekiindulni.
Na ennyit a BL-ról!Olaszország jelenlegi legjobb csapata vagyunk!!Így tovább.
FORZA INTER!!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;