34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#21921 Inter: Roberto Mancini átigazolná Balotellit a Manchester Cityhez
Szívesen átigazolná Mario Balotellit a Manchester Cityhez Roberto Mancini – nyilatkozta a menedzser a La Repubblicában.
Az Internazionale 19 éves támadója a szerdai, Fiorentina elleni Olasz Kupa-mérkőzésen összetűzésbe keveredett José Mourinho vezetőedzővel, aki azonban szombaton kijelentette: a húszezer eurós büntetés ellenére számára nem létezik Balotelli-ügy. -
#21920 Hát az elmult meccseken Santon mindig kezdett, és jól teljesített nagyon, nincs már vele semmi probléma.
Azért majd csak 11 emberrel álljunk ki a Cagliari ellen:D -
#21919 egy ilyennel nekifutnék:
cesar
maicon-samuel-cordoba-zanetti
muntari-cambiasso-motta
pandev-milito
pandev visszavont, milito meg az absz csatár.. mást esélyt nem látok arra h legyen valami kreativitás a középpáján, és ez ne menjen a védekezés rovására..cambiasso képes elöl hátul jó teljesitményre, muntari besegit védekezni (csereként helyette majd mariga inkabb), mottának meg ha jó napja van, hozzá tudná adni azt a bizonyos pluszt a kp-ra. de muntari helyett lehetne zanetti is, csak santon nemtudom mennyire megbizhato az affér óta.
forza inter!!!4 -
#21918 jó de túl sok lehetőséget nem is kapott azért (mancinivel egyetemben). egyszer játszott jól idén, akkor is lesérült utána 2 hónapra :D viszont ha a Veloso üzlet valós, és betudnánk vonni, annak örülnék. más kérdés, hogy a sportinghoz igazolna e portos múlttal -
#21917 már rég elkellett volna kezdenie.. -
#21916 kisebb sérülést szedett össze afrika kupán, és Zsozé szerint nincs bérelt helye a csapatban neki sem miközben a többi csatár jól teljesít -
#21915 Eto'o-val amúgy mivan? -
#21914 motta, mint irányító, ez azért kemény :D én bebasznám quaresmát, ha nem csinál semmit akkor már kezdhet is csomagolni -
#21913 persze álljunk fel 4 VKP-val...:S -
#21912 gazzetta szerint :D
Capitano - Cambiasso - Muntari
- Motta - -
#21911 Pandev vissza lép szerintem Sneijder helyére. -
#21910 nagyon remélem :)
holnapi keret a Cagliari ellen
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon
7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso
9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic
kicsit karcsú a középpálya, kiváncsi leszek a taktikára stanko és sneijder nélkül -
Elvileg már márciusban visszatér. -
Tomy Lee #21908 Már jó ideje nem jelenik meg,szóltam is már ez miatt.. -
#21907 hát, erre még gyúrj rá egy kicsit :D de amúgy jólesz ez, van benned tehetség
btw, csak nekem nem jön be a banner? (Nem mintha hiányozna murinnyó pofája :SDG_ADS:F:AS:D) -
#21906 Első videom:D Elég fapados még, de majd lesz jobb:D -
#21905 Hát mivel mindig nagy akarással játszik, és küzd hajt (ami ultráknál első szempont) és nagyon jól is játszik, ezért ő is nagy kedvenc, meg azóta hogy nordba nézte végig a lazio meccset azzal nagyon belopta a szurkolók szívébe magát.. Mátrix,Stanko,Capitano,Milito,Sneijder,Balotelli kb legnagyobb kedvencek. -
#21904 és Sneijdert mennyire bírják? -
#21903 Csak telne már el az a 73 nap:D
Capello Te mivel jönél? Repcsi? Gyere Inter Club Ungheriával, jó arcok, nem fog senki szekálni, szokott néha pár juvés menni klubbal. -
#21902 én megyek -
#21901 18 a derbi, 21 a szülnapom :D -
#21900 hm :D te kis naív :D
ahm április 24, ugye? -
#21899 de tudom hogy az itteni interes kollégák jó arcok lesznek, és elnézést kérnek érte egy HBD kíséretében :D -
#21898 én igen, mivel a chelsea meccsről lecsúsztam
amúgy sajnálom, hogy az Inter fog belerondítani a születésnapodba
-
#21897 Innen tervezi valaki meglátogatni az áprilisi derbi d'Italiát? Három nappal a szülinapom előtt lesz, jó lenne megnézni élőben, még ha milánóban is... :D (bár persze torinoban még jobb lenne :D:D:D) -
#21896 Sokszor beáll 1-2 percre egy meccsre, már akkor egyből zúg, ő az az ember a szurkolóknál akinek nem kell semmit csinálnia hogy a drukkerek énekeljék a nevét, legnagyobb kedvenc ő, meg utána Stankovic. -
#21895 Hát ez a tegnapi meccs nagyon gyenge volt, főleg a 2. félidő.. Az első még tűrhető volt, néha voltak szép pillanatok de nem voltam elájulva, a 2. pedig kb nézhetetlen volt, a kommentátor a meccs végén nem tudom milyen jó meccsről magyarázott, iram szinte nem is volt, látszott azért hogy olasz kupa meccs. 1-0 meg elég soványka, de elégnek kell lennie. Játékosok közül meg igazán csak a 2 védők akiket kilehet emelni, főleg a 2 középső.. Mátrixot hétvégén mindenképp a kezdőben akarom látni, elmult 2 meccsen bebizonyította hogy még megállja a helyét, és nem is hurka csapatok ellen nyújtott jó teljesítményt, sokkal több játéklehetőséget érdemel! TUTTI PAZZI PER MATERAZZI! A támadók nem voltak az igaziak. Sneijder sem azt hozta amit szokott.. Mariga meg mivel nem rég épült fel a sérüléséből gondolom emiatt játszott ilyen keveset. Na mindegy lényeg a győzelem, bekell húzni a kupát is! FORZA INTER! -
#21894 be -
#21893 bejön a faszi?:D -
#21892 thx én nem ismerem ezt az oldalt "sajnos":DDD -
#21891 www.inter.it ? :) -
#21890 -
#21889 a tegnapi meccsről képeket hol tudok nézni? igazából santon hajáról kéne egy kép tegnapról^^ -
#21888 Vége. Nyertünk. :)
Elég is ez. idegenben egy pihizős 1-1 és jók is vagyunk:D -
#21887 ej ha lenne egy kis szerencsénk, nár 3-4 góllal vezethetnénk... viszont Fiorentina felébredt, veszélyesen játszanak... kéne egy 2. gól -
#21886 baszki, de szépen csinálta Pandev
Sneijder kivételesen rossz helyen volt :) sajnos marad az 1-0 :S -
#21885 Pasqual tartja életben a Fiorentinát eddig... durva -
#21884 Pandev <-> Muntari
José látom elakarja dönteni gyorsan :D Mariga remélem bemutatkozik!
és Arnautovicot jó lenne végre játszani látni =/ -
#21883 drukkerek h énekelték h tutti pazzi per materazzi :D -
#21882 Még 1 gólt rúgni kell a 2. félidőben, és nem szabad kapni, oszt vége a dalnak.. Mátrix megint tanári, hétvégén remélem kezdeni fog..