FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Csapatból még így is az elsõ vele😄 (kéne egy játékos, aki tud is lõni szabadokat mondjuk...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Örülj inkább hogy megszerezte második szabadrúgásgólját XD

limperatore
szopd le érte 😄

100ból 1 bemegy annyit sztem még várhidi is belõne 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

vki egy összefoglalot majd legyen szives, köszi!
WuFraZselic
és örülhetünk hogy nem rakták ki mert elég brutálisan beleszállt a tagba.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Santont sajnáltam, hogy nem rugta be élete elsõ Interes gólját. Na majd legközelebb, lesz rá meg mondjuk ideje. 😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
komolyan mondom, Santon hosszabbitásban több veszélyt okozott a Fionak, mint Balotelli és Stankovic összesen. rossz volt nézni a meccset tényleg, komoly változtatásokra lesz itt szükség

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Úristeen, mekkora egy szánalmas, alibi focit játszottunk, 2-0-ra nyertünk, de 3 pontot nem érdemeltünk, volt kb 2 normális helyzetünk... Ennyiszer ritkán szidtam a játékosokat, Fiot meg már én sajnáltam, hogy nem tudnak betalálni ennyi helyzetbõl... Ibra meg egy állat.

Yo, Bitch!

fsgh
Jól láttam hogy ezt a szabadrúgásgólt Ibra r9-nek ajánlotta?<#nyes><#nyes>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#wow1>

FORZA INTER!

WuFraZselic
te jó ég Ibra 😊 ez kellett a végére

WuFraZselic
na Mancini be, remélem csinál valamit, mert a támadóink rendkivül aktivak... gyakorlatilag 1 helyzetünk volt eddig, nevetséges

WuFraZselic
mit szenvedünk már megint... nemtudunk támadni egyszerûen...

ForzaInter
Második félidõben lõni kell egyet, és akkor meg kell lennie a meccsnek.

Yo, Bitch!

fsgh
Na félidõ. 1-0

Alakul.

WuFraZselic
ez eddig hullagyenge =/

pAtOcA
Zlatan mester ^^ 1-0

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

WuFraZselic
ez most kellett

IBRA 1-0

bubu13
Chivu elöbb is felépülhetett volna egy kicsivel 😄

EEE 1899

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 25 Samuel, 26 Chivu, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli.
Subs: 1 Toldo, 6 Maxwell, 7 Figo, 10 Adriano, 18 Crespo, 24 Rivas, 33 Mancini.
Coach: José Mourinho.

Fiorentina: 1 Frey; 21 Comotto, 5 Gamberini, 2 Kroldrup, 6 Vargas; 20 Jorgensen; 22 Kuzmanovic, 88 Felipe Melo, 18 Montolivo; 11 Gilardino, 10 Mutu.
Subs: 13 Storari, 4 Donadel, 7 Semioli, 8 Jovetic, 14 Zauri, 23 Pasqual, 32 Bonazzoli.
Coach: Cesare Prandelli.

Referee: Daniele Orsato (Schio).

FORZA INTER!

ForzaInter
Az a baj akik kezdõnek jók lennének, azok a riválisnál játszanak... Padozni meg nem nagyon szeretnek az olaszok, inkább elmennek egy középcsapathoz ahol játszanak.

Yo, Bitch!

Olyan olasz nem sok van, aki valóban erõsítést jelentene.

ForzaInter
Brazagliért egyedül a Fio érdeklõdött... Zaccardo meg egy nulla.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
huu... arról van szó hog BL nevezési listába ne ifik közül nevezzünk 2-3 játékost aki ugysem fog játszani, csak azért hogy legyen meg a kellõ számu olasz. ezért jöjjön olyan olasz akinek értelme is van

dehogynem, kellettek jobb csapatoknak is, csak nagyon pénz éhesek voltak és jó nagy fizut kaptak a németektõl
meg a Palermo is inkább külföldre adta el õket, mint hogy egy olasz csapatot erõsítsenek

ForzaInter
Mondjuk ez tuttsportos cikk, ezek közül tényleg csak Vidic kéne, többi egyik se. A gazzetta szerint a kiszemelte nyárra: Kjaer, Motta, Hamsik, Dagostino, Palombo, Diego, Drogba, Milito. Acquafresca pedig tuti visszajön, ezt már Moratti és Branca is megerõsítette. Ezek a játékosok tetszenek, és van köztük olasz is, meg szvsz hitelesebb is...

Yo, Bitch!

Ez a másik, attól hogy valaki olasz az még nem azt jelenti hogy jó is.

ForzaInter
Zaccardo vmi nagyon fos, ahogy Barzagli is... Lufi mindkettõ, Palermoba volt kb 1 jó szezonuk, nem csoda hogy nem kellettek egy nagy csapatnak sem.

Yo, Bitch!

A kezdõnk erõs? Középpálya Cambiassot kivéve úgy szar ahogy van, csatársorban is kb 3 emberre lehet számítani, de azok is becsõdölnek elég sokszor, az alapvédelem(Maicon, Chivu, Samuel, Santon) jó meg Julio Cesar.
A cserék közül meg nem 70%, hanem 100% hullagyenge kb.

Inkább olyanra költsön többet Moratti akit a kezdõbe vesz.

WuFraZselic
szerintem tudna jobb belsõt játszani. de érted, a kezdõnk erõs, viszont a cserék 70%a hullagyenge. fõleg a védelmet nézve

Zaccardo szélsõ védõ. Cserének meg szerintem drága lenne.

WuFraZselic
szerintem épphogy cserének kell. mivel chivu samuel páros 1 meccs után pihen 3-4et mivel lesérül

Zaccardo hova férne be nálad? Cserének meg nem kell.

WuFraZselic
vélhetõen igen

pAtOcA
Zaccardo-ra gondolsz?

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

WuFraZselic
jaja, és a másik olasz védõt aki odament.. hirtelen nemtudom a nevét!
Amugy Hamsik, D'Agostino, De Rossira rápróbálnék nyáron, esetleg miguel veloso, irányitó/csatárposztra pedig sok lehetõség van 😄

én még simán visszahoznám a németektõl Barzaglit

igen én is javasolnám az olaszokat, de ez csak 2 név volt aki jó lenne ide és azért többen jönnek majd

meg egy brazil meg egy argentin játékos általában be tud illeszkedni egy olasz top csapatba 😊

WuFraZselic
én inkább olaszokat keresnék(bl miatt legalább), vayg seria a-ban játszókat elsõsorban (Hamsik pl), utána néznék körbe külföldön. de drága mulatság lesz, mivel kell 1-2 stabil hátvéd (nem feltétlen klasszisok, de megbizatóak legalább padra), középpályára fiatal, kreativ, gyors emberek, és igazán gyors befejezõcsatár. (nem akarok megint MU példát hozni, lehet minimális részrehajlás megvan, de kb 4-5 támadószellemû játékos van a kezdõben mindig, és 1 vk (carrick pl) nálunk is hasonló szisztéma kéne mer az a tipikus védekezõs olaszos európában nagyon nem mûködik) bocs a kis offért

jöhet helyette Essien vagy Kalou 😊

fsgh
Drogba nem kell szerintem. elég öreg már aztán elég sokat kérnének érte. Agüero akkor már inkább.

Chelseabõl meg jönni fog valaki szerintem az tuti. Quaersma ott marad és kapunk érte valakit.

na ezek a játékosok közül csak Vidic akinek értelme van

meg mondom Drokpát is mert leharapnátok a fejem 😛

többi nem lenne erõsítés

Diego,Agüero kell!!!

WuFraZselic
inkább agüero 😄 vagy benzema!!! 😊

limperatore
bár mourinho vásárlásai nem jöttek össze eddig

mancini quaresma muntari mindegyik fos 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
adriano jóformában van, látszik hogy akar, kezdi visszanyerni a formáját. én nem adnám el, fõleg ha adtunk neki 2.5 évet, és végre elkezdett hasznosan játszani

limperatore
szerencse h nem te vagy az elnök 😄

kb olyan 15 misit kapnánk érte

ibrát kéne eladni 70 millioért a citynek aztán megvenni torrest 50ért, õ legalább gólt tud lõni a bl-ben 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
de ha eladjuk ezt a 12 embert, akkor legalább 7-8nak kell érkeznie. ami megint többletkiadás. én jimenez, mancini, quaresma triót megtartanám. meg esetleg maxwellt is.

limperatore
A Tuttosport értesülései szerint Massimo Moratti, az Inter elnöke 100 millió eurót biztosít a portugál szakembernek, hogy megvegye a sikerhez szükséges labdarúgókat. Mourinho fõként az angol bajnokságból szemezget magának, listáján szerepel Nemanja Vidics, a Manchester United védõje, az arsenalos Abou Diaby, valamint Jermaine Jenas, a Tottenham, illetve a Chelsea két játékosa, John Obi Mikel és Didier Drogba is.

A 100 millió fontot fõként játékoseladásból kívánják fedezni, az Inter több labdarúgójától is megválna a nyáron. A távozók között szerepel David Suazo, Ricardo Quaresma, Amantino Mancini, Marco Materazzi, Patrick Vieira, Luis Figo, Hernan Crespo és Julio Cruz is.

tudom h crúznak már mindegy de elég sok emlék fûzõdik hozzá ha eladnánk sajnálnám