FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Angol házidöntõ lesz ismét<#bee1>

Fabio Capello
BL

1) Villarreal - Arsenal
2) Manchester Utd. - FC Porto
3) L'pool - Chelsea
4) Barcelona - Bayern München

MU ofkorsz megkapta a legkönnyebb ellenfelet... MU-Barca döntõ lesz ebbõl...

bestGP
off off:

focisvideo (jatekbol) golokcselek javarészt interrel!
http://phoenix.dzsnet.hu/ftp/download.php?fname=./PES6VIDEO.rar

on

hüje vagy hamán szép nem!4

ha valakinek nem esne le, akkor ez egy Luis Jiménez interjú 😛

„Kértem a klubot, hogy távozhassak a télen, több jó ajánlatom is volt nagyobb csapatoktól. A vezetõk azonban kijelentették, szükségük van rám, így az eligazolásom hamar lekerült a napirendrõl. Meglepett, viszont a helyzet azóta csak rosszabbodott" - panaszolta az újságíróknak a középpályás.

„Nem igazán értem, miért történik ez az egész, és nem is látok rá értelmes okot, miért kell így lennie. Jól éreztem magam, megbeszéltem a dolgokat José Mourinhóval nemrég, ami miatt optimista voltam, de úgy néz ki, félreértettem a szavait. Azt hittem visszakerülhetek a csapatba, de még az olasz kupamérkõzésre készülõ keretbe sem fértem be. Néha úgy érzem magam, mint egy szellem az edzésen, nem szeretnék még egy szezont eltölteni így..."

én sem értem a mellõzését :S

fõleg amikor azt a játékot játsszuk, ahova ö is kényelmesen beférne, mert mint tudjuk Stankovic nem nyújt mindig tökéletes játékot és általában amikor Jimenez játszott akkor jól játszott, néha érzõdött rajta hogy nincs játékban de ez érthetõ... :/

megint? 😄 ezek már hulla régi képek

Tapasztalt játékosról van szó.Legyen igaz a hír,focizzon nálunk<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Crespo-ért nem kapnánk pénzt Cruz-ért meg szinte semmit😛

REAL MADRID

ForzaInter
Mahamadou Diarra, a Real Madrid középpályásának ügynöke elárulta, védence nagy valószínûséggel az Interben folytatja pályafutását a nyártól.

Ezt a mindig jól értesült ns írta.

Nem rossz játékos, kell nyáron vkp is, mert 9 kp-ból, jó ha 5 marad..

Yo, Bitch!

Na mind1,bocs.Nem szoktam vitatkozni,egy nõhöz nem minden szituban illik.Szerintem félreértettük egymás<#vigyor4>

ne forgasd ki a szavaimat.Sosem állítottam hogy nincs pénz.Csak azt mondom ha Moratti eladja akkor már hasznosan "kezeljék" az érte kapott pénzt.Eként tisztában vagyok vele mert 10 éve vok Inter drukker.LOLMár bocsi

ForzaInter
LOL, nem játékoseladásokból veszünk játékosokat, minden évben minuszban zárunk az átigazolási piacon, van Morattinak pénze, nem egy Atalanta féle középcsapat vagyunk aki csak akkor tud játékosokat venni ha eladják az egyik sztárukat...

Yo, Bitch!

Hello.Ibra szerintem marad,bár az árából jó sok tehetséges focista "kerülne".Meg egyébként is szó van Crespo eladásáról,meg Cruzéról<#rinya>,Moratti csak nem adja el még õt is,ki maradna csatár és kit hozna?FORZA INTERNAZIONALE

Biztos Ribery fog jönni, amikor a szélsõs játékrenszer teljesen megbukott.

ForzaInter
Ribery nem irányító. Nekünk Diego kell.

Yo, Bitch!

Ibra sehova nem megy ez biztos.Ribery-töl rosszul vagyok itt helye szerintem nincs.
Diego-t szivesen látná mindenki de,hogy mennyi esély van a megszerzésére az még rejtély.

ibra mehet a barcabá helyére benzemát látnám szivesen
diego ne jöjjön inkább ribery+++
remélem nyárons sokanmennek /jönnek
igenis 😛

Muntarit én nem szeretném a kezdõben látni jövõre. Ha lehet a keretben se.

limperatore
én Gerrardot 😄😄😄 de persze hamsik is jöhet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Muntari helyén, azért szívesebben nézném Aqualanit vagy Hamsikot😄 Állítólag amugy 25 milliot ajánlottunk Diegoért, annyiért csak odadják tán😄

Yo, Bitch!

limperatore
persze balo helyett Adri 😄

ja azt a képet töröljük 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore

😉

ForzaInter
vki törölje már ezt a képet, ne romboljuk már ilyenekkel a topikot😛

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Senki nem kergette el, egyszerûen nem volt benne igazi Juvés szív, neki túl "megalázó" lett volna egy évet alsóbb osztályban tölteni, így került hozzátok. Titeket nem hibáztatlak, nyilvánvalóan kihasználtátok az instabil helyzetet a csapatnál, ez így is van rendjén. De kiemelném, az eligazolásakor nem elkergettük, maga döntött így. Amin a szurkolók kiakadtak, az az, hogy miután fél éve nálatok játszott, elkezdte a "bennem mindigis fekete-kék szív dobogott", "az Inter volt mindig is a kedvenc klubom" és hasonló nyilatkozatokat. Azt hiszem, mindenki, ti is kiakadnátok rajta, ha most hirtelen eligazolna a Milanba (persze a sansza ennek nulla 😄), és rá két hónapra õ már õsfanatikusa a csapatnak, meg õk a mindenük. Nem hiszem hogy a hûtlenség megegyezik az önbizalommal.

Nem flémkeltésként, de legközelebb mielõtt el akarod ásni az ellenfél szurkolóit, gondolkozz egy kicsit, hogy hogy is volt ez ténylegesen, valótlanságot állítani nem szép dolog. Nem az átigazolásakor kergettük ki, hanem azóta kergetNÉNK ki. Nagy különbség. Ha egy kicsit jobban belegondolsz, láthatod, mi sem kergettünk el senkit a csapattól. Ha lehúz nálunk pár évet, utána a képünkbe röhög, nyilvánvalóan kiveri a biztosítékot. Hidd el, mi is megbecsüljük amink van, ezért sem játszik Trezeguet a Chelsea-ben, vagy Del Piero a Realban, Chiellini a Barcában, és még sorolhatnám....

Peace. (És most ideírhatnám hogy Forza Juve, nagybetûkkel kétsornyi felkiáltójellel, de nem verem nagydobra, mivel úgy érzem, mindenki tudja melyik csapathoz húzok, ezért felesleges ezt kihangsúlyozni.)

Zlatan nem nagyképû hanem van önbizalma.Az meg,hogy nálunk játszik azért van mint ahogy te is írtad elkergettétek.Én sem mint ahogy õ sem nem játszanék ilyen szurkolói magatartás mellett mint ami a fek.-fehéreknél van.
Mi megbecsüljük ami van jelenleg,adás-vétel szóba jöhet de ilyesmi,hogy elkergetni nálunk nem divat senkit sem.Peace
FORZA INTER!!!

Fabio Capello
ezt most egyáltalán nem értem mire volt jó...

#18884-ra reagálva, hidd el mi is örülünk hogy nem nálunk játszik ez a nagyképû barom. Egy év alatt úgy elvágta magát a szurkolóknál, hogy sírva menekülne Torinóból, mert ha csak a lábát beteszi kikergetik onnét. Lehet, hogy ti kedvelitek, de minket meg a hányinger kerülget miatta...

limp: azér kicsit több toleranciát, még én se hánytam el magam, pedig elég sokat vagyok nálatok 😄

Nem is írtam,hogy Ibra lõjje a szabadot...

Nem így akartam betenni a képet,hogy egybõl látható legyen,bocsi:Sss

WuFraZselic
LOL. nézzük már meg ki lõtt több szabadrugást gólt, Chivu vagy Zlatan. kb 20-2 a mérleg

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
pfuj ne tedd már be a juves képeket mert rendesen hányinger keltõl :S

Ló...zt lövi jól.Ezernyi lehetõséget kapott már õ is.
Stanko jó meg Santon-t erõltetném most...

Torres viszont Ibra mellé nem hangzik rosszul,sõt😊..

Na és szerinted ki rugná a gólokat ha nem lenne õ?
Te Zlatan-t adnád el..kit hoznál helyette?
Öröm,hogy nem Juve-nál játszik hanem nálunk.
Adriano-ra térjünk már ki kicsit.Mit csinál?Jobb lenne valami más poziciót találni neki mert ez nem csatárhoz méltó amit csinál😞
Esküszöm nyárig nem fog betalálni 2× se ellen kapujába.Ne vedd sértésnek de olyan valakit légyszi ne nézz le aki szinte legtöbbet tesz a csapatért(Ibra).

limperatore
ez a hír nem kéne mert a drukkerek most idegesek lesznek mint anno ronaldonak

madrid mindig kavarja nekünk a szart

ForzaInter
Ja persze, el is hisszük😄

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Köszönjetek el szépen murinnyó bácsitól 😄

A Marca szerint Florentino Perez döntött az edzõjelöltjét illetõen: José Mourinho. A portugál szakember elégedetlen a jelenlegi helyzetével, ezért hajlandó lenne csökkenteni a 11 millió eurós fizetésén, hogy a Real Madridot edzhesse. A felek már tartottak egy megbeszélést, és Mourinho elfogadta a pozíciót.

ForzaInter
hivatalosan: F.C. Internazionale Milano, nem Milan😛

Yo, Bitch!

pAtOcA
Mourinho megmondja

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Fabio Capello
nézõpont kérdése, hivatalosan Inter Milan vagytok 😄

ForzaInter
:ASD:AS😄:A:😄::SA:S😄FF:SA😄ADSS

Yo, Bitch!

limperatore
"Inter nem a Milan, s számukra még nem ért véget az idény márciusban" - Mourinho

_:SA_SDA😄AS😄ASDAS<#worship><#mf1><#mf2><#vigyor1>

😄DDDDddddd hát kábé :😄SA😄:ASDasdasdasd

limperatore
ogre barátod hogy van?😄ASAD rendesen kiszívtam a vérét mi?😄

😄DDddd

pAtOcA
Kurva szép gól volt (Y)

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

limperatore
persze mert ibra lövi mindenhonnan most ettõl a góltól még jobban megjön az önbizalma áhh

WuFraZselic
Chivu is kurvajól lövi... csak sosem áll(hat) oda

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem én úgy láttam nekem.FORZA INTERNAZIONALE!<#eplus2><#duhos2>