FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1) Villarreal - Arsenal
2) Manchester Utd. - FC Porto
3) L'pool - Chelsea
4) Barcelona - Bayern München
MU ofkorsz megkapta a legkönnyebb ellenfelet... MU-Barca döntõ lesz ebbõl...
focisvideo (jatekbol) golokcselek javarészt interrel!
http://phoenix.dzsnet.hu/ftp/download.php?fname=./PES6VIDEO.rar
on
hüje vagy hamán szép nem!4
„Nem igazán értem, miért történik ez az egész, és nem is látok rá értelmes okot, miért kell így lennie. Jól éreztem magam, megbeszéltem a dolgokat José Mourinhóval nemrég, ami miatt optimista voltam, de úgy néz ki, félreértettem a szavait. Azt hittem visszakerülhetek a csapatba, de még az olasz kupamérkõzésre készülõ keretbe sem fértem be. Néha úgy érzem magam, mint egy szellem az edzésen, nem szeretnék még egy szezont eltölteni így..."
én sem értem a mellõzését :S
fõleg amikor azt a játékot játsszuk, ahova ö is kényelmesen beférne, mert mint tudjuk Stankovic nem nyújt mindig tökéletes játékot és általában amikor Jimenez játszott akkor jól játszott, néha érzõdött rajta hogy nincs játékban de ez érthetõ... :/
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
REAL MADRID
Ezt a mindig jól értesült ns írta.
Nem rossz játékos, kell nyáron vkp is, mert 9 kp-ból, jó ha 5 marad..
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Diego-t szivesen látná mindenki de,hogy mennyi esély van a megszerzésére az még rejtély.
★ 汤姆 李
diego ne jöjjön inkább ribery+++
remélem nyárons sokanmennek /jönnek
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
ja azt a képet töröljük 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
😉
Nem flémkeltésként, de legközelebb mielõtt el akarod ásni az ellenfél szurkolóit, gondolkozz egy kicsit, hogy hogy is volt ez ténylegesen, valótlanságot állítani nem szép dolog. Nem az átigazolásakor kergettük ki, hanem azóta kergetNÉNK ki. Nagy különbség. Ha egy kicsit jobban belegondolsz, láthatod, mi sem kergettünk el senkit a csapattól. Ha lehúz nálunk pár évet, utána a képünkbe röhög, nyilvánvalóan kiveri a biztosítékot. Hidd el, mi is megbecsüljük amink van, ezért sem játszik Trezeguet a Chelsea-ben, vagy Del Piero a Realban, Chiellini a Barcában, és még sorolhatnám....
Peace. (És most ideírhatnám hogy Forza Juve, nagybetûkkel kétsornyi felkiáltójellel, de nem verem nagydobra, mivel úgy érzem, mindenki tudja melyik csapathoz húzok, ezért felesleges ezt kihangsúlyozni.)
Mi megbecsüljük ami van jelenleg,adás-vétel szóba jöhet de ilyesmi,hogy elkergetni nálunk nem divat senkit sem.Peace
FORZA INTER!!!
★ 汤姆 李
#18884-ra reagálva, hidd el mi is örülünk hogy nem nálunk játszik ez a nagyképû barom. Egy év alatt úgy elvágta magát a szurkolóknál, hogy sírva menekülne Torinóból, mert ha csak a lábát beteszi kikergetik onnét. Lehet, hogy ti kedvelitek, de minket meg a hányinger kerülget miatta...
limp: azér kicsit több toleranciát, még én se hánytam el magam, pedig elég sokat vagyok nálatok 😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Stanko jó meg Santon-t erõltetném most...
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Te Zlatan-t adnád el..kit hoznál helyette?
Öröm,hogy nem Juve-nál játszik hanem nálunk.
Adriano-ra térjünk már ki kicsit.Mit csinál?Jobb lenne valami más poziciót találni neki mert ez nem csatárhoz méltó amit csinál😞
Esküszöm nyárig nem fog betalálni 2× se ellen kapujába.Ne vedd sértésnek de olyan valakit légyszi ne nézz le aki szinte legtöbbet tesz a csapatért(Ibra).
★ 汤姆 李
madrid mindig kavarja nekünk a szart
A Marca szerint Florentino Perez döntött az edzõjelöltjét illetõen: José Mourinho. A portugál szakember elégedetlen a jelenlegi helyzetével, ezért hajlandó lenne csökkenteni a 11 millió eurós fizetésén, hogy a Real Madridot edzhesse. A felek már tartottak egy megbeszélést, és Mourinho elfogadta a pozíciót.
_:SA_SDA😄AS😄ASDAS<#worship>#worship><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio