FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Adriano v2

limperatore
Ibrahimovic hátat fordított az Internek

Bár az Inter optimális esetben bajnoki címet szerezhetett volna vasárnap, az eltiltását töltõ Zlatan Ibrahimovic nem volt az országban, hogy adott esetben együtt ünnepelhessen csapattársaival.

Az olasz lapok újabb "bizonyítékot" találtak arra, hogy Zlatan Ibrahimovic az utolsókat rúgja Milánóban, a svéd csatár ugyanis nem volt hajlandó elutazni a csapattal Chievóba, ehelyett hazarepült Malmöbe és kétnapos nagybevásárlást tartott. A képet rontja, hogy az Inter akár bajnok is lehetett volna a hétvégén, márpedig ebben az esetben Ibrahimovic nem lett volna ott, hogy együtt ünnepeljen a társakkal és a szurkolókkal.

José Mourinho a múlt héten extra szabadságot adott a támadónak, aki így négy napig nem járt edzésre, pedig csapattársai csak két napot hagyhattak ki. A svéd játékosnak azonban nem volt elég a vakáció, a meccs hétvégéjével is megtoldotta azt és csak hétfõn érkezett vissza Milánóba. A lapok szerint az érdektelenség egyértelmûen jelzi, hogy Zlatant már nem foglalkoztatja különösebben az Inter, és legszívesebben elszerzõdne az olasz klubtól.

jolvan mehet is akkor

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

fsgh
2-2...

mind1 majd a Siena ellen.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

supermario 😄D

FORZA INTER!

limperatore
mario mekkora gól 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

fsgh
Azért csak meg kéne nyerni ezt a meccset

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Forza Italia
1-1

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

😮
3. perc Crespo gól!
Szép kezdés<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
iszonyat h örült a gólnak
remélem lõ még 2-t 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
0:1 Crespo!!!!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kezdõk ma?

bubu13
Én is adtam neki 😄

EEE 1899

ForzaInter
off:

A Harc kimenetele
TommySchibetta vs. Kolpi

TommySchibetta a gyorsabb, ezért õ kezd,
UZI-t használva eltalálod Kolpi-t 660.23 sebeztél rajta!

A nyertes: TommySchibetta!
Súlyosan megsebesítetted Kolpi-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!

😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
most irnék egy összetett mondatot, melyben emliteném édesanyád, de inkább hanyagoljuk

amugy ez mekkora lol már, most találtam rá erre a hirdetésre:
"Utazz a Milan - Juventus-ra és szurkolj csapatodnak a második helyért!"
😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Oziris666
Tuti beperelhettétek volna szerzõdésszegésért😊
De Moratti úgytûnik túl jószívû ember!
"Te is fiam Brutus" - asszem ideillik😊

limperatore
akkor azért szerencsétlenkedik mert nem érdeklõdünk iránta 😄

ForzaInter
lol, kár hogy ebbõl kettõnek nyáron lejár a szerzõdése😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nem szerencsétlenkedik, nem is érdeklõdünk érte, csak goal.com hozott velünk szóba 1-2*, jöjjön inkább Sneijder.

Yo, Bitch!

limperatore
Úgy néz ki 16m-ért megvesszük Militot

limperatore
Az újság szerint az Inter nagybevásárlásba kezd a nyáron, a milánói klub 63 millió eurót szán új játékosokra, ehhez azonban Figón, Vieirán és Cruzon is túl kell adnia Morattiéknak.

Hát nemtom 63m nem vmi sok 😄

elever villa v agüero lenne egy 40 millio, Diego lenne 25

limperatore
nem de egy Diego jellegû ember ne már egy juveba menjen

Moratti nemtom mit szerencsétlenkedik megint ígérjen rá aztán csá

WuFraZselic
Quaresma is kvajó volt Portugáliában, majd kiderül mit tud a seria a-ban... (ha egyáltalán eligazol)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Ez most nem volt valami szép megnyilvánulás tõled, tiszteld az ellenfelet 😄

limperatore
úgy néz ki diego elbassza a karrierjét :\

Most olvastam én is, alig hittem el. Szerintem is ez elõre ki volt tervelve. Egyébként a brazil csapat 3 évre szerette volna szerzõdtetni de Adriano kiharcolta az 1 évet. Ez sem lehet véletlen.

REAL MADRID

<#eljen><#worship>
Nagyon helyes!

ForzaInter
Hmm, örülök neki hogy marad, gondoltam hogy a távozásáról szóló hírek csak pletykák voltak, felfújták ezt a "szeretném magam kipórbálni máshol is" szöveget, amibõl mondjuk nem értettem miért azt szûrték le hogy idén megy.

Yo, Bitch!

limperatore

limperatore
van aki 10 év alatt nem tudja kiheverni hogy meghalt vmelyik õse

ForzaInter
Na igen, de õ már ahogy mondod akkor rég túl volt a fénykorán, akkoriban már visszavonulóban volt, szal karrierjét nem nagyon baszta el már akkor. Adriano meg nagyon... most van a legjobb korban, de már nincs visszaút, pedig sokra vihette volna.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Maradonáról és a brazilról most ez eszembejutott... Már elég régi, de kurvajó 😄

Fabio Capello
sarkított példa, de nagyon hasonlít Maradona pályafutásának a végéhez, csak míg Maradona már tényleg a pályafutása végén járt, Adriano most él(het)né a legjobb éveit, simán összejöhetett volna neki Aranycipõ, év játékosa, és hasonló címek

ForzaInter
Igazából a visszaesése akkor jött mikor meghalt a faterja, utána jöttek a éjszakai bulik meg hasonlók, indult le szépen a lejtõn, meg persze közrejátszott ebben a hirtelen jött gazdagság és hírnév is, braziloknál nem ritka az ilyen, nagy szegénységbõl hirtelen a gazdagságot és hírnevet sokan nehezen dolgozzák fel, ehez neki még párosult hogy meghalt faterja, de nehogy már ez 3 év alatt ne tudja kiheverni, csak már hozzászokott gondolom bulikhoz meg a piához, nem tudott leszokni róla és kihatott rá, néha voltak felvillanásai és azt hittük újra a régi lesz, de azt a szintet már nem fogja megközelíteni soha, pedig a klub mindent megtett érte, ennyi esély sehol nem kapott volna, kár érte, de ez amit most csinált elég szemétség volt, ha csak nem volt vmi olyan a szerzõdésben hogy ha eligazol máshova akkor a klub aki megveszi köteles fizetni x összeget.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
nemtom.. szerintem ez a hirtelen jött váltás már elindította a lejtõn. Talán még égett benne a bizonyítási vágy, és amikor látta hogy imádja a klub és a szurkolók is, elkényelmesedett, mondván: "Úgyse tehetnek semmit, én vagyok a csapat sztárja"

Persze ti sokkal jobban ismeritek a saját csapatotok ilyen szintû felépítését, mint én 😊

WuFraZselic
sosem felejtem a konföderációs kupán nyujtott teljesitményét és a gólját a görögöknek 😄 😄 meg amit elõtte tavasszal mûvelt az Interbe... Udinese ellen egy 40méteres szabadrugás + egészpályás szóló... ilyen idény után elindult a lejtõn... óriási kár érte...

ForzaInter
2 évig nálunk is ment neki...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Hirtelen jött hírnév. Amíg a Parmában volt, nem is nagyon ismerték annak a szezonnak a végén viszont hirtelen agyon lett sztárolva

WuFraZselic
elképesztõ hogy egy ekkora tehetség hogy züllött el ennyire... nem is értem...

ForzaInter
topcsapat?lol
az benne van a szerzõdésben hogy egy ideig nem igazolhat topcsapatba, meg nem is hinném hogy ezek után kéne vkinek, és õ is vmi olyasmit nyilatkozott hogy csak brazíliában szretne már csak játszani, pont azért ment el olaszból mert honvágya volt, és nem bír távol lenni családjától, szal nem hiszem hoyg visszajönne európába.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
ez még csak a kezdet. A megállapodás értelmében nem igazolhatott át més európai topcsapathoz, de mivel most elhozta a Flamengo, a szerzõdés ezen kritériuma már nem vonatkozik rá, arra nem volt megállapodás, hogy kiscsapattól továbbigazolhat e nagyhoz. Nem csodálkoznék, ha nyáron valamelyik topcsapatnál lenne.

ForzaInter
http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/vege-az-onkenyes-szabadsagnak-adriano-a-flamengonal-folytatja-234898.html
pff, ezt kicsit sem szemétség, ez elõre levolt már zsírozva sztem, de rohadt nagy geciség volt a klubal szemben felbontatta a szerzõdését ahelyett hogy elmondta volna hogy másik klubhoz akar igazolni, így legalább vmennyi pénzt láttunk volna belõle, de azért ezt tennie azzal a klubbal szemben akik mindent megtettek érte... kivánom neki a legrosszabakat

Yo, Bitch!

ForzaInter
Igaz, max a pénz miatt menne, de így is õ a legkeresettebb futballista, szal tényleg értelmetlen lenne a váltás, szakmailag nem lenne elõrelépés..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
az ok, de miért is menne a Realba? ott még bajnokságra is alig van esélye, nemhogy bl-re... hiába lesz nagytakaritás realnál, nem fog összeállni egy nagy csapat egy nyár alatt, nem fogják utolérni a Barcát semmilyen szempontból sem. pláne egy kb. komplett uj kerettel

limperatore
Ronaldot is eladták 35m-ért meg rá 2 évre kaptunk 10m-t

Aztán kb akkor neki volt a legnagyobb értéke, de ha elakar menni nem lehet tartani.

ForzaInter
Nem egy Ibra, de jó csatár, elég jól megy neki idén a realban, a bajnokságban 30 meccsen 19 gólt rúgott, és még csak 21 éves.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hát, elmondta Mourinho, 100m euró az ára Ibrának, pénzügyi válság közepén senki nem lesz képes ennyit kifizetni érte... ez az ár kb azt jelenti hogy nem eladó

limperatore
Higuain mennyire jó csatár? Nem szoktam nézni

Fabio Capello
azt azér tudjátok, hogy ez azon fog múlni, kit választanak júliusban elnöknek 😄

btw nem rossz ajánlat, jól járnátok vele, de csak akkor ha tényleg eljönne valamelyik a nagy nevekbõl

<#eljen> ez nálam egyértelmû oké lenne!

ForzaInter
Real 50 milliot és állítólag Higuaint adná Ibráért, ha Ibra tényleg menni akar, akkor remélem Moratti elfogadja ezt az ajánlatot, 50 millioból kijönne Villa vagy Agüero, és még kapnánk ingyen egy jó csatárt.

Yo, Bitch!