34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    jó de ti olyan szerencsétlenek vagytok hogy már tragikomédia az egész :D
  • Fabio Capello
    nekünk meg az uccsó használható (hahaha) kapusunk is eltörte a kezét. Na ki járt rosszabbul?
  • WuFraZselic
    remélem a livorno ellen nem érezzük meg az esetleges hiányát
  • limperatore
    sneijder megsérült, nem játszik livorno ellen -.-

de elvileg roma ellen már ott lesz
  • limperatore
    :D ámen
  • WuFraZselic
    na, hát tudom hogy korai erről beszélni, de muszáj, még ha valójában egy Inter szurkoló sem aggódik (jogosan) a bajnoki cím sorsáról úgy igazán

30. forduló
    Inter - Livorno - sima hazai
    Parma - Milan - szerintem a parma egy X-re jó lehet legalább, bár ideje lenne kikapnia a milannak is , de az álom kategória
    Bologna - Roma - jó a bologna otthon, de ez vélhetően 2es
    Inter 63 p, Milan 60 p, Roma 59 p

31. forduló
    Roma - Inter - 3 mecs óta nem nyertünk, egy ilyen rangadóra felkell hogy tüzeljék magukat a srácok, akárcsak a Chelsea ellen, a Roma hiányzóinak függvényében egy X-re legalább jók vagyunk
    Milan - Lazio - sima hazai, nagyon gyenge a lazio
    Inter 64p, Milan 63 p, Roma 60 p

32. forduló
    Cagliari - Milan - itt nem igen tudok elképzelni Milan győzelmet, nagyon fasza a Cagliari otthon, de mivel bajnoki címért küzdenek, mondjuk jók egy X-re
    Inter - Bologna - sima H
    Bari - Roma - akárcsak a milan meccs kapcsán, vélemény kb ugyanaz, X lesz
    Inter 67p, Milan 64p, Roma 61 p

33. forduló (itt lesz csütörtökön vagy szerdán egy Fiorentina - Inter olasz kupa, de vélhetően a fiatalokat erőlteti Mourinho)
    Fiorentina - Inter - kemény meccs lesz, de a Fiorentinának fontosabb lesz a kupa érzésem szerint, így ők kevesebbet pihenhetnek, másrészt utóbbi időben rendre győzni járunk Firenzébe, most is meglesz, V
    Milan - Catania - sima H
    Roma - Atalanta - sima H
    Inter 70 p, Milan 67 p, Roma 64 p

34. forduló
    Inter - Juventus - ezt a meccset már csak presztízsből is hoznunk kell, és a jelenlegi juvét elnézve (elsősorban mentálisan), ez is meglesz. + visszakell vágnunk a decemberi 2-1ért
    Sampdoria - Milan - itt kizárok egy Milan győzelmet, otthon nagyon erős a Sampdoria, de talán egy X-re jó a Milan
    Lazio - Roma - Romai rangadó, abszolút 3esély. a Lazio biztos nem tesz szívességet az ellenfélnek, X lesz
    Inter 73 p, Milan 68 p, Roma 65 p

35. forduló
    Inter - Atalanta - tavaly, és az idei szezonban sem adták könnyen magukat, utóbbi 3 meccs alatt 4 pontot hoztunk ellenük, de nem fér bele semmilyen hiba, magabiztos hazai győzelem
    Palermo - Milan - elég masszív ez a Palermo, itt is kizártnak tartok egy Milan győzelmet, legyen mondjuk X
    Roma - Sampdoria - ez sem egyszerű meccs, de a Roma vélhetőleg behúzza otthon
    Inter 76 p, Milan 69 p, Roma 68 p

36. forduló
    Milan - Fiorentina - a milan a scudetto esélyek életbentartásáért, Fio a 4. helyért fog küzdeni, de valószínűleg nyernek a hazaiak
    Lazio - Inter - reményeim szerint itt már azzal a tudattal lépünk pályára, hoyg győzelemmel bebiztosítjuk a bajnoki címet (és remélem nem akarják kicentizni hogy a 37. fordulóban, otthon nyerjük meg...), de mondjuk kihúzza X-re a Lazio
    Parma - Roma - nem hibázik a Roma, vendég siker
    Inter 77 p, Milan 72 p, Roma 71 p

37. forduló
    Inter - Chievo - magabiztos győzelem, megnyerjünk a 18. Scudettot
    Genoa - Milan - X
    Roma - Cagliari - hazai győzelem
    Inter 80 p (B), Roma 74p, Milan 73 p

38. forduló
    Siena - Inter - formalitás, lehet nem hajtják már túl magukat a fiúk (Isten adja, hogy a BL döntőre való készülés miatt :D na jó nem, ott még nem tartunk azért), a kiesés ellen küzdő Siena kiharcol 1 pontot
    Milan - Juventus - nagy rangadó, de a Milan a hazai közönsége előtt szépen akar búcsúzni, hazai győzelem
    Chievo - Roma - nyerniük kell, hogy megtartsák a 2. helyet , nyernek is

Inter 81 pont
    Roma 77 pont
    Milan 76 pont

nagyon remélem
  • limperatore
    ciki lenne ha a roma vagy a milan nyerné meg ( akk már inkább a roma )

mert az Inter mindegyiknél mérföldekkel jobb csapat, mint embereket tekintve mint edző poszton nézve, és nemzetközileg is valószínűleg bl elődöntő meglesz, de akár még a döntőbe is bejuthatunk! és közben egy roma nyerné... égő lenne
  • IXEMGabeo
    Róma 2001 után megérdemelne egy bajnoki címet...
  • WuFraZselic
    na hát az biztos
  • ForzaInter
    Muntarinál rosszabb nem lehet.
  • WuFraZselic
    olasz lapok Jenas - Muntari (+pénz) cseréről beszélnek
  • limperatore
    hát mert senki nincs olyan szinten mint az Inter :D
  • WuFraZselic
    hát akkor igazoljanak minőségi játékosokat a riválisok =/
    (vagy legalább normális edzőt)
  • Fabio Capello
    az lenne a szégyen, ha annyira ellaposodna az olasz foci hogy zsinórban ötödjére is bajnokok lesztek :D

no offence, de az egyeduralmatok már nagyon uncsi... Így legalább szorosabb lesz a dolog...
  • limperatore
    én tudtam h nem nyer a milan, chievo ellen is nagyon gyengék voltak

serie a szégyene lenne ha ez a csapat átvenné a vezetést főleg h 6:0-ra vertük őket
  • WuFraZselic
    éreztem hogy nem kap ki újra a Napoli :D
  • WuFraZselic
    Militonak ma délelőtt megszületett a kislánya :)
  • WuFraZselic
    szerintem a napoli nyerni fog :) ezt akármilyen tegnapi eredmény függvényében mondanám, vagy 8 meccse nyeretlenek, a milan pedig 7 meccse veretlen :D tökéletes alkalom...
  • ForzaInter
    Napolit simán verik most, a nápolyiak nyuszik idegenben.
  • barcames
    internek erősebb a kerete és szerintem ilyen 8pont különbséggel megnyeri a bajnokságot.
  • WuFraZselic
    azért én még nem temetném a Scudettot!

mi játszunk még Roma (i), Fiorentina (i), Lazio (i), Juventus (o). ellenben a milan ma Napoli (o), Samp (i), Juve (o), Parma (i), Palermo (i), Sampdoria (i), Genoa (i)
  • ForzaInter
    Nagyon gyengék voltunk ma is, ilyen nagy gödörben 07/08-as szezon tavaszán voltunk talán, akkor a roma jött fel ránk, de most én veszélyesebbnek látom a helyzetet.. Nem hogy bajnoki cím, de lehet még 2. hely sem lesz meg, ha így folytatjuk.. A bajnokságban meccsek óta impotensek vagyunk, nem tudom mi történt, de ha nem leszünk bajnokok és ez a nyugdjas milan -akiket oda-vissza aláztunk és sokkal jobb keretünk van náluk- nyeri a bajnokságot az kibaszott nagy szégyen lesz, pláne hogy ezzel ők előznének a scudettok számában és nem mi.:S Nagy formajavulás kell, bár a komcsikat leverjük jövőhéten mint vak a poharat, de utána jön a roma idegenben, ami megint szopásnak néz ki, utána még firenze, nem lesz ebből bajnoki cím ugyérzem, rengeteg az x-es meccsünk, de ha elbukjuk a bajnokságot csak saját magunknak köszönhetjük! Végén lehet zero tituli lesz a szezonunk, és a két szék közé esünk. :(

Külön a játékosokra inkább nem térnék ki.
  • WuFraZselic
    meccsről inkább nem is írok semmit...

szerdán Livorno, vasárnap Roma, aztán pedig CSKA

szép kis menetrend
  • WuFraZselic
    1-1, szánalmas
  • Fabio Capello
    tudhatnád hogy minden közép és kiscsapat ezt csinálja... Ez az olasz foci... :)
  • WuFraZselic
    agyfaszt kapok ettől a bunkerfocitól
  • acm689
    szerintem utolsó perces góllal győztök
  • limperatore
    jöjjön már quaresma
  • WuFraZselic
    Pandev és Motta be, Stankovic és Santon le
  • WuFraZselic
    élő fal van megint középen, szélről kéne megbontani őket -> pandev vagy quaresma jöhetne. nem kéne leikszelni...
  • limperatore
    semmi ötlet a játékban, palermo betömörül, bekéne hozni pandevet vagy quaresmát nagyon gyorsan
  • WuFraZselic
    mit? 1-1 van, nem 2-1...
  • limperatore
    máshol több 100.000 euróról írtak :D ez valósabb
  • Fabio Capello
    asszongya duplikált üzenet nem küldhető el... Az üzenet ez volt:

potom 30 millát ér forintban egy bentley? :D elég gyengus... :D

ti látjátok valahol? Mert én kurvára nem :D
  • Fabio Capello
    potom 30 millát ér forintban egy bentley? :D elég gyengus... :D
  • limperatore
    istenem a semmiből lő gólt ez a fostalicska csapat