34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#22401 Eto'o 2-0!!
micsoda ollózós gól!
nagyszerűen játszik ma! -
#22400 ETOOOOOOOOOO!! GECI OLLÓZVA!!!!!!!
:D BEINDULT AZ EMBER CSAK KÖZÉPSCSATÁRT KELL JÁTSZANIA!!! -
#22399 amúgy Chivu elképesztően jól játszik!
mintha 3 napot hagyott volna ki, nem 2.5 hónapot!
Eto'o közben majdnem lőtt még1et. kéne a gól, hogy megnyugodjon a csapat, mert még mindig úgy rohanunk mintha 0-0 lenne :)
FORZA INTER -
#22398 nekem nincs feltöltve, csak regeltem, és megy :) -
#22397 ETO MEKKORA GÓL! -
#22396 a világ szánalmas lesz ha ezt a fos szar livornot sem tudjuk megverni hazai pályán, ha nem nyerün ne is beszéljünk scudettóról mert enm érdemeljük meg -
#22395 ja ah feltöltöd a szémlád
mocskos kurvannyát -
#22394 2010ben nem lehet normálisan nézni egy kibaszott meccset, szánalom
amúgy bet365, ott tényleg jó. eddig elég álmosak vagyunk... -
#22393 itt jól megy -
#22392 ez a sazr fizetős, az év vicce hogy ezért az igénytelen szar minősgért van pofájuk pénzt kérni, és van olyan agyhalott aki fizet is, röhej bazmeg -
#22391 ja, mert még nem megy a meccs:D
-
#22390 STREAM, eddig elég jó -
#22389 HOPPÁ!
Formazione Ufficiale Nerazzurra di INTER-Livorno
INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 7 Quaresma, 9 Eto'o, 27 Pandev
Cserepad: 1 Toldo, 6 Lucio, 11 Muntari, 17 Mariga, 22 Milito, 25 Samuel, 89 Arnautovic
muszáj nézni a meccset, Chivu újra kezdőben!
FORZA INTER! -
#22388 keressünk vmi streamet :) -
#22387 És ilyenkor nem látom a meccset... Megnézném Quaresmát kezdőként. -
#22386 várható kezdő
J.Cesar; Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti; Mariga,Cambiasso,Motta; Quaresma,Eto'o,Pandev -
#22385 de, a Romát megveri az Inter :D
amúgy persze ez nagyon "kedvező" eset, úgyérzem mind3 csapatnak, mert a fiorentina is meglepheti az Intert otthon, de ugyanakkor a Palermo - Sampdoria - Genoa trió hazai pályájukon szintén a Milant :)
mindenesetre én ezt reálisnak tartom, és ki is egyeznék :D -
#22384 most már az Inter az álma mondta -
#22383 Fabregasnak a Barca az álma, különben is lenyilatkozta, hogy a Milan a kedvenc csapata Olaszországban :P
még mielőtt véresen komolyan vennétek, szerintem nem sok esélye van, hogy az Olasz bajnokságot választja... - sajnos... -
paj01 #22382 Jo ez az eszme futtatas:) Ezek szerint a top csapatok mar nem kapnak ki ebben a szezonban:) Sztem lesznek itt meg bukasok, meglepetesek:) tul szep lenne ha 8*3 meccsen mindig papirforma lenne es nem lenne nullazas egyik csapatnal sem. -
#22381 vagy Matri, Pazzini :) de mindenesetre örülnék 1-2 olasznak -
#22380 persze:) azért is írtam hogy álom kategória. -
#22379 Di Natale vagy Miccoli jöhetne -
#22378 azért maradjunk a realitások talaján :D
ha sikerül elhozni Fabregast (kétlem hogy 40m környékén elengednék, max Balotelli + 40 millió - és ha van bármi valóságalapja is), akkor kétlem hogy lenne pénz egy David Villára. egy középszintű OLASZ csatár jöhetne... -
#22377 Pontosan! Egy Villa-Fabregas páros lenne az álom kategória. -
#22376 Hát Fabregas-Balotelli csere biztos játszik
Fabregas ára asszem 40m, Balotelli levon ebből egy 20ast és meg is van :D
Csatának jöjjön Villa :D -
#22375 hát meglátjuk, ez még csak pletyka, de állítólag nyitottunk számára valamilyen biztosítást , ami minden Inter játékosnak van (ez persze akkora kacsa mint a ház :D)
vmi csatárra is szükség lesz, balotellit most kéne eladni, mert ha sokáig ezt csinálja mint egy 14éves hisztis picsa, hamar rájönnek a csapatok hogy ő már nem fog változni
de előbb verjük meg a Livornot, nyerjük meg a bajnokságot, és meneteljünk minél tovább a BL-ben
aztán jöhetnek az ilyen pletykák :) -
#22374 Nagyon jó igazolás lenne.
Végre Cambi mellett minőségi játékos lenne és nem Muntari,Motta,Mariga... -
#22373 tényleg
"Fabregasnak még nincs szerződése az Interrel, de lesz! Igen, jól értette!" -
#22372 ja és nem emeltem ki, de CHIVU is ott van a keretben
amúgy érdekes cikk jelent ma meg, Fabregas Interbe igazolását kb tényként közölték, amin még inkább könnyíthet, hogy Balotelli összeveszett Mouval, és Wenger pedig nagyon szeretné elhozni -
#22371 holnap esti keret
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni
2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu
7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso
9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 49 Mattia Destro, 89 Marko Arnautovic
nincs Stankovic, Balotelli (ez mondjuk tartós lesz...), Sneijder... de kötelező a győzelem! -
Tomy Lee #22370 Eto nagy valószinüséggel fog gólt rugni viszont ez lehet nem lesz elég,Pandev-nek is kell a jó szereplése,hogy győzzünk.Quar-tól nemtudom mit várjunk,lehet most odateszi magát így,hogy látja nagy a szerepe következő meccsen.
Tehát Pandev meg Quar iszonyat oda kell tegyék magukat sőt mi több elég sok múlik most rajtuk mert sokat menthetnek a bajnokság állásán! -
#22369 Milito is megsérült -.-
Quaresma - Eto'o - Pandev 3-assal kell felállni -
#22368 jovan kitérdekel :D -
#22367 :DDDDDDDDDDDDDDD milan drukker, nyilatkozta régebben :D.dsa.asd.asd.asd -
Tomy Lee #22366 Húzzon a francba kit érdekel.Beszólogat a mesternek lol menjen már ki ez?!?
Láttam benne v.mit,hogy egyszer majd csak-csak felnő 1 igazi komoly csatárnak de így amit mostanában csinál(azaz semmit nem csinál:) kurvára nem érdekel már. -
#22365 http://goal.com/en/news/article-image?id=92663
itt a link
ezt a faszt, remélem van olyan hülye csapat aki jó sok pénzt ad érte azt elhúz a faszba -
#22364 -
#22363 Mario Balotelli ismét bajba kerülhet, az Inter támadóját ugyanis egy olasz televíziós show-műsor után a nagy rivális AC Milan mezében fotózták le. Ráadásul a fekete-kékeknél az utóbbi időben mellőzött csatár beszólt José Mourinhónak: úgy nyilatkozott, hogy nem a portugál vezetőedző érdeme a Chelsea elleni BL-siker, hanem a csapattársaié.
Na, szezon végéig már őt se látjuk... :D -
#22362 nem tudom ezzel kivel baszott ki jobban :)