34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    Eto'o 2-0!!

micsoda ollózós gól!

nagyszerűen játszik ma!
  • limperatore
    ETOOOOOOOOOO!! GECI OLLÓZVA!!!!!!!

:D BEINDULT AZ EMBER CSAK KÖZÉPSCSATÁRT KELL JÁTSZANIA!!!
  • WuFraZselic
    amúgy Chivu elképesztően jól játszik!
    mintha 3 napot hagyott volna ki, nem 2.5 hónapot!

Eto'o közben majdnem lőtt még1et. kéne a gól, hogy megnyugodjon a csapat, mert még mindig úgy rohanunk mintha 0-0 lenne :)

FORZA INTER
  • WuFraZselic
    nekem nincs feltöltve, csak regeltem, és megy :)
  • WuFraZselic
    ETO MEKKORA GÓL!
  • ForzaInter
    a világ szánalmas lesz ha ezt a fos szar livornot sem tudjuk megverni hazai pályán, ha nem nyerün ne is beszéljünk scudettóról mert enm érdemeljük meg
  • ForzaInter
    ja ah feltöltöd a szémlád

mocskos kurvannyát
  • WuFraZselic
    2010ben nem lehet normálisan nézni egy kibaszott meccset, szánalom

amúgy bet365, ott tényleg jó. eddig elég álmosak vagyunk...
  • limperatore
    itt jól megy
  • ForzaInter
    ez a sazr fizetős, az év vicce hogy ezért az igénytelen szar minősgért van pofájuk pénzt kérni, és van olyan agyhalott aki fizet is, röhej bazmeg
  • fsgh
    ja, mert még nem megy a meccs:D
  • WuFraZselic
    STREAM, eddig elég jó
  • WuFraZselic
    HOPPÁ!

Formazione Ufficiale Nerazzurra di INTER-Livorno
    INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 7 Quaresma, 9 Eto'o, 27 Pandev

Cserepad: 1 Toldo, 6 Lucio, 11 Muntari, 17 Mariga, 22 Milito, 25 Samuel, 89 Arnautovic

muszáj nézni a meccset, Chivu újra kezdőben!

FORZA INTER!
  • WuFraZselic
    keressünk vmi streamet :)
  • fsgh
    És ilyenkor nem látom a meccset... Megnézném Quaresmát kezdőként.
  • WuFraZselic
    várható kezdő

J.Cesar; Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti; Mariga,Cambiasso,Motta; Quaresma,Eto'o,Pandev
  • WuFraZselic
    de, a Romát megveri az Inter :D

amúgy persze ez nagyon "kedvező" eset, úgyérzem mind3 csapatnak, mert a fiorentina is meglepheti az Intert otthon, de ugyanakkor a Palermo - Sampdoria - Genoa trió hazai pályájukon szintén a Milant :)
    mindenesetre én ezt reálisnak tartom, és ki is egyeznék :D
  • limperatore
    most már az Inter az álma mondta
  • acm689
    Fabregasnak a Barca az álma, különben is lenyilatkozta, hogy a Milan a kedvenc csapata Olaszországban :P
    még mielőtt véresen komolyan vennétek, szerintem nem sok esélye van, hogy az Olasz bajnokságot választja... - sajnos...
  • paj01
    Jo ez az eszme futtatas:) Ezek szerint a top csapatok mar nem kapnak ki ebben a szezonban:) Sztem lesznek itt meg bukasok, meglepetesek:) tul szep lenne ha 8*3 meccsen mindig papirforma lenne es nem lenne nullazas egyik csapatnal sem.
  • WuFraZselic
    vagy Matri, Pazzini :) de mindenesetre örülnék 1-2 olasznak
  • fsgh
    persze:) azért is írtam hogy álom kategória.
  • limperatore
    Di Natale vagy Miccoli jöhetne
  • WuFraZselic
    azért maradjunk a realitások talaján :D

ha sikerül elhozni Fabregast (kétlem hogy 40m környékén elengednék, max Balotelli + 40 millió - és ha van bármi valóságalapja is), akkor kétlem hogy lenne pénz egy David Villára. egy középszintű OLASZ csatár jöhetne...
  • fsgh
    Pontosan! Egy Villa-Fabregas páros lenne az álom kategória.
  • limperatore
    Hát Fabregas-Balotelli csere biztos játszik

Fabregas ára asszem 40m, Balotelli levon ebből egy 20ast és meg is van :D

Csatának jöjjön Villa :D
  • WuFraZselic
    hát meglátjuk, ez még csak pletyka, de állítólag nyitottunk számára valamilyen biztosítást , ami minden Inter játékosnak van (ez persze akkora kacsa mint a ház :D)

vmi csatárra is szükség lesz, balotellit most kéne eladni, mert ha sokáig ezt csinálja mint egy 14éves hisztis picsa, hamar rájönnek a csapatok hogy ő már nem fog változni

de előbb verjük meg a Livornot, nyerjük meg a bajnokságot, és meneteljünk minél tovább a BL-ben
    aztán jöhetnek az ilyen pletykák :)
  • fsgh
    Nagyon jó igazolás lenne.

Végre Cambi mellett minőségi játékos lenne és nem Muntari,Motta,Mariga...
  • limperatore
    tényleg

"Fabregasnak még nincs szerződése az Interrel, de lesz! Igen, jól értette!"
  • WuFraZselic
    ja és nem emeltem ki, de CHIVU is ott van a keretben

amúgy érdekes cikk jelent ma meg, Fabregas Interbe igazolását kb tényként közölték, amin még inkább könnyíthet, hogy Balotelli összeveszett Mouval, és Wenger pedig nagyon szeretné elhozni
  • WuFraZselic
    holnap esti keret

1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni

2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu

7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso

9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 49 Mattia Destro, 89 Marko Arnautovic

nincs Stankovic, Balotelli (ez mondjuk tartós lesz...), Sneijder... de kötelező a győzelem!
  • Tomy Lee
    Eto nagy valószinüséggel fog gólt rugni viszont ez lehet nem lesz elég,Pandev-nek is kell a jó szereplése,hogy győzzünk.Quar-tól nemtudom mit várjunk,lehet most odateszi magát így,hogy látja nagy a szerepe következő meccsen.
    Tehát Pandev meg Quar iszonyat oda kell tegyék magukat sőt mi több elég sok múlik most rajtuk mert sokat menthetnek a bajnokság állásán!
  • limperatore
    Milito is megsérült -.-

Quaresma - Eto'o - Pandev 3-assal kell felállni
  • limperatore
    jovan kitérdekel :D
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDDDD milan drukker, nyilatkozta régebben :D.dsa.asd.asd.asd
  • Tomy Lee
    Húzzon a francba kit érdekel.Beszólogat a mesternek lol menjen már ki ez?!?
    Láttam benne v.mit,hogy egyszer majd csak-csak felnő 1 igazi komoly csatárnak de így amit mostanában csinál(azaz semmit nem csinál:) kurvára nem érdekel már.
  • limperatore
    http://goal.com/en/news/article-image?id=92663

itt a link

ezt a faszt, remélem van olyan hülye csapat aki jó sok pénzt ad érte azt elhúz a faszba
  • limperatore
  • Fabio Capello
    Mario Balotelli ismét bajba kerülhet, az Inter támadóját ugyanis egy olasz televíziós show-műsor után a nagy rivális AC Milan mezében fotózták le. Ráadásul a fekete-kékeknél az utóbbi időben mellőzött csatár beszólt José Mourinhónak: úgy nyilatkozott, hogy nem a portugál vezetőedző érdeme a Chelsea elleni BL-siker, hanem a csapattársaié.

Na, szezon végéig már őt se látjuk... :D
  • WuFraZselic
    nem tudom ezzel kivel baszott ki jobban :)