FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter

Yo, Bitch!

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Fabio Capello
jó, campyról legalább két éve tudjuk, hogy oda üti bele az orrát ahova nem kéne 😄

bubu13
Campioni D'Italia!!!Szép volt fiúk!!! Forza Inter!!!

EEE 1899

Maxi egyetértés a ehhez a hozzászóláshoz.Mindenkinek így kellene szurkolnia.

limperatore
jaja, vannak jó juvesok is,
te, csöves, bade, adyn

de pl ilyen cassone meg campy ( bár lehet egy és ugyanaz ) meg béka úr .. nc 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Csak viselkedéstõl függ, tõlem írha tide ellendrukker is akármikor ha normálisan ír...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
quaresmában sokkal több volt ennél, nem értem mi történt, nagyot csalódtam az idei szezonjában...

Apropó, egy személyes megjegyzés: bár mindenki tudja hogy valójában merre húz a szívem olasz fociban, így egy teljes veletek (is) töltött szezon után merem kijelenteni, hogy egy remek összetartó szurkolói csoporttal volt dolgom, akik (az elmúlt pár évben tapasztaltakkal, és a vártakkal ellentétben) szívesen fogadtak, és nem kellett végighallgatnom a már annyiszor végigzongorázott köcsöghülyejuvés, mocskoscsaló, stb kifejezéseket. Gondolom én, ennek nyilvánvalóan köze van az én viselkedésemnek, közeledésemnek is felétek, de mindettõl függetlenül nagyon jól ér(e)z(t)em magamat köztetek, mégha riválisnak is szurkolunk. Persze a véleményemet fenntartom, a másik csapat érdemeinek, eredményeinek elismerésével senki nem lesz kisebb ember, max megtanulja becsülni az ellenfelét, és ez az a dolog, ami talán itt a fórumon a legfontosabb. Mondanom sem kell, az itt (és a Juve topikban) jelenlévûk majd felét nagyon régrõl ismerem, õk tudják milyen volt itt régen a focifórum, és jó érzés látni, hogy õk is próbálják a régi fényt visszahozni 😊

limperatore
<#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
inter.it egybõl megváltozott meg be is lassult, gondolom mindenki odalépne be😄

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

Hát Mancini és Quaresma egyértelmûen csõd volt, Muntari is pocsékul játszott hónapokig, de már úgy néz ki összeszedte magát.

limperatore
Hát Mourinho annyira tudta kit kell leigazolni h 3 ember kért

Quaresma, Mancini, Muntari 😄

ebbõl Muntari aki bevált úgy ahogy, de engem nem zavarna ha menne nyáron 😄

limperatore
soha ne mond h soha 😉))

Fabio Capello
jó a vezetõségetek, gyakorlatilag ennyi a titok nyitja, és jó a vezetõedzõ. Murinnyó mindig is híres volt arról, hogy tudta, kiket kell leigazolnia hogy topcsapatot csináljon, gondolom ez jövõre se lesz másképp, moratti pedig nem az a fukar fazon, aki a játékosokon spórol. Ez a súlyos probléma nálunk, hogy a mélyen tisztelt kontárbrigádnak egy poulsen vagy egy knezevic csúcsminõségi igazolást jelent, és amíg ez így megy, nulla az esélyünk még csak arra is, hogy egyáltalán ellenfelek tudjunk lenni egymás számára. Messze van már a 2000-01-es keret, pedig de szerettem én azt... Persze már nem sokan maradtak akkoriból, de mennyivel más idõk voltak még azok.

Egy szó mint száz, az idei szezonunk 75%-ban a vezetõségen, 25%-ban ranierin úszott el. Egy év alatt több emberrel balhézott össze, mint az elõzõ három edzõ egész Juvés pályafutásuk alatt. No sebaj, jövõre talán már egy kiélezettebb bajnokságot láthatunk, mindenki örömére 😊

Õket soha nem fogjátok!

BAJNOKCSAPT!!! Forza Inter!<#worship>

FORZA INTER!

limperatore
attól nem kell félni, juvét kell beérnünk 😄

ForzaInter
még nyerünk zsinórban vagy 5öt😄 hogy milan nehogy visszaelõzzön😄

Yo, Bitch!

limperatore
jövõre megelõzzük a milant

limperatore
hát igen, csak már unalmas h 4. éve mi nyerünk 😄

Fabio Capello
Gratu gyerekek, megérdemelt volt 😊

Bajnokcsapat!<#hawaii>

limperatore
<#eljen>

Campioni D'Italia

<#worship><#worship><#vigyor><#eljen>

ForzaInter
17

Yo, Bitch!

ForzaInter
Köszönjük!

Yo, Bitch!

Grat Nektek a bajnoki címhez!

ForzaInter
88. perc: Udinese-Aranylabdások szakköre 2-0, ez már eldõlt, a holnapi meccs eredményétõl függetlenül bajnokok vagyunk zsinórban negyedjére!

Campioni D'Italia!! Utolsó két meccsünkön hazai pályán lehet ünnepelni, gyanítom már ma este nagy ünneplés tör ki az utcán.

Yo, Bitch!

limperatore
hát jah, építsünk csapatot klasszisokból de ne öregekbõl de ne is úgy mint az arsenal

<#eljen>

ForzaInter
Hát én nem vagyok oda érte, ne egy 31. éves játékost igazoljunk már könyörgöm, Milito is 30 lesz már, elég lesz õ, mellé egy fiatal csatár kell, mondjuk Agüero..

Yo, Bitch!

limperatore
Drogba emberei milánóban voltak és találkoztak az Inter vezetõivel állítólag, 15m az ára

limperatore
hát jah, remélem fio-ba játszani fog

ForzaInter
Fiorentinába igazol elvileg, kell neki a játéklehetõség hogy ott lehessen a vbn, amugy én is sajnálom, neki is sokat köszönhetünk azért, egyik kedvenc csatárom, de már nálunk nincs jövõje sajna, õ sem lesz már fiatalabb. 😞

Yo, Bitch!

limperatore
Crespot sajnálom mondjuk

ForzaInter
Hát õk közülök kb mindenki el fog menni, Burdisso, Quaresma és Mancini távozása kérdéses, többi tuti távozó.

Yo, Bitch!

fsgh
Akinek el kéne menni szerintem:
Burdisso, Rivas, Figo, Jimenez, Vieira, Mancini, Quaresma, Cruz, Crespo, Obinna

Így maradna 16 fõs a keret. ahhoz hogy a Mourinho által tervezett 22-23 fõs keret legyen jövõre jönnie kéne 6-7 új embernek.

Szerintem ha ez megtörténte és minõségi játékosok jönnének akkor jövõre lehetne mirõl beszélni a BL-ben😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Ja akkor kéne tényleg egy kreatív csatár, Agüero jó lenne.

És Buon compleanno az öreg Massimonak! Remélem még sokáig õ lesz a csapat elnöke, nála nagyobb Inter drukker nem nagyon van, él-hal a klubért, és nagyon sokat köszönhetünk neki mi szurkolók és sok játékos is...

Yo, Bitch!

WuFraZselic
ezzel nemkicsit járnánk jól 😄 bár kéne akkor ibra helyett egy "irányitó" jellegû, kreativ csatár, Agüero pl

amugy HBD Moratti <#worship>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
csak a második, az elsõ mikor abramovics megvette a chelseat <#mf1>

Oziris666
Évszázad vicce lenne😄

ForzaInter
Ibrával kapcsolatos átig hírekkel felesleges foglalkozni, a legtöbbje az ujságírók agyszüleménye, majd nyáron meglátjuk mi lesz.

Yo, Bitch!

limperatore
70 millio + eto'o zlatanért

Eto'o eleve jobb csatár mint Ibra 😄 vicces hír

ForzaInter
Ha igaz a teóriánk, akkor valószínû õ is tudott errõl. 😊

Yo, Bitch!

fsgh
ja, hát nem feltétlenül szó szerint értettem. 😊

De ha közös érdekek találkoztak és errõl Ibra is tudott akkor nem kell õt elmarasztalni mert tudta hogy nem lesz semmiféle ünneplés még...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
El volt adva?😊)))))))

Nem volt itt semmi eladva, csak mi nem akartunk idegenben ünnepelni, ha esetleg ugy alakult volna, chievonak meg kellett az 1 pont mert még nem biztos a bentmaradásuk, a két klub meg amugy is nagyon jó viszonyt ápol, amolyan fiókcsapatként üzemel a Chievo, lehet mondani bundának is aminek akarjuk, de inkább közös érdekek találkoztak.

Yo, Bitch!

fsgh
el volt adva a meccs. tudta õ hogy nem lesz semmiféle ünneplés... Elég direktnek tûnt azaz x...

ForzaInter
Hát sok nem volt.. majd Siena és az Atalanta ellen lehet ünnepelni.😄

Yo, Bitch!

limperatore
1%? ezt olyan 30-al szorozd meg 😄

ForzaInter
ugyse játszott volna, minek jött volna vissza? nem maradt le semmirõl, arra meg kb 1% esély volt hogy veronában bajnokok leszünk..

Yo, Bitch!