34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • szucsy89
    még a végén gólkirály lesz:/
  • WuFraZselic
    Militooooooooooo
  • limperatore
    principe 0:1 ;)

• WuFraZselic
    11es, Lúciot lerántották
  • WuFraZselic
    Palermo: 46 Sirigu; 16 Cassani, 5 Bovo, 24 Kjaer, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 30 Simplicio, 9 Nocerino; 6 Pastore; 10 Miccoli, 7 Cavani

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 10 Sneijder; 9 Eto'o 22 Milito

Cserepad: 1 Toldo, 2 Corodoba, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev

sport2őn mindjárt kezdődik a meccs, FORZA INTER!!!

• limperatore
    miccolit meg kell fogni azt csá
  • WuFraZselic
    a Primavera 4-1re kiütötte a milánt
  • WuFraZselic
    pont olyan mentalitásra van szükség, mint Londonban. ott is összejött, Szicíliában is összejöhet :)
  • fsgh
    Eto beindult. Duplázni fog:D
  • Fabio Capello
    nemtudom... lélektanilag nagy rajtatok a nyomás, ha buktok, akkor könnyen helycsere lehet a hétvégén, most leginkább a mentalitáson múlik minden.

Nagyon erősen érzem, hogy vagy nagyon nehéz lesz nektek a győzelem vagy nem nyertek... Nem tudom miért, csak nagyon ez jön...
  • WuFraZselic
    hát ez a palermo számára legjobb eset, 2x biztosan nem kapunk ki egymás után
  • Fabio Capello
    X lesz legjobb esetben, figyeld csak meg
  • limperatore
    mit paráztok sima győzelem lesz
  • WuFraZselic
    ma esti keret:

1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni

2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon

5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso

9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev

szerintem kikapni nem fogunk, nagyon X-re veszem, de égető szükség van a győzelemre :) szerintem meglehet :)
  • Fabio Capello
  • limperatore
  • WuFraZselic
    Milánó belvárosában elloptak egy Bentley típusú luxuskocsit Marko Arnautovictól, az Internazionale osztrák futballistájától, aki éppen csak egy estére kapta kölcsön az autót csapattársától, a kameruni Samuel Eto'ótól. A kocsit csütörtökön este, egy szálloda elől vitték el, a 20 éves légiós feljelentést tett a rendőrségen. A Corriere della Sera című újság internetes kiadása szerint az ellopott Bentley néhány százezer euró értékű.

• limperatore
    Ha reálisan nézzük a dolgokat akkor Barcával kéne elődöntőznünk.
  • szucsy89
    no offense, csak azt mondom hogy kicsit mintha lenéznétek a csk-t, mert átugordva őket már a barca elleni meccs a téma
  • WuFraZselic
    Ti arról beszéltetek, hogy Old Traffordon 2 góllal nyertek. akkor engedd már meg, hogy egy kicsit mi is optimistán tekintsünk a jövőbe!
  • limperatore
    miért miről beszéljünk? mu-milanról? :D
  • szucsy89
    azért vicc hogy már a barca elleni meccsről beszéltek, először meg kéne verni az orosz csapatot...
  • Tomy Lee
    Miénk lesz minden!Nem hanyagoljuk mi egyiket sem.Simán van csomó felkészülési idő és ezek a BL meccsek meg felpörgetik a csapatot.
    Itt erős fizikumu playerek vannak célokkal,akik bírják ezt a tempót.

Jöjjön csak a meglepetés a sok hitetlennek én azt kívánom.Üssük ki ezt a Spanyol brigádot is ha arra kerül a sor.
    Szvsz már unalmasak is mindig ez a barca-mu-ars vagy pool bahh tököm se kiváncsi megint 1 ilyen döntőre ahol ezek vannak lol:Dd
    Sőt pl 1 barca-mu döntőt meg se fogok nézni
  • paj01
    Igaz..:) nah szal tuti ELOdontosok lesztek..:) igen jatszotok 2 t moszkvaval, meg kettot valszeg a barcaval. Fene se tudja... nekem az is jo ha bl t nyertek es a milané a scudetto:D
    Attol fugg h birjatok szuflaval, mert a milan is farad, meg lassan ifi csapatbol kell vedot szervalni:D
    Mindenesetre izgalmas lesz a hajra a bajnoksagban. En varom mar h mit kezdtek messiekkel. Izgalmas meccs lesz... csak aztan nehogy arsenal cska meccs legyen belole:D
  • limperatore
    Ha Lúcio és Samuel hozza a kurva jó formájukat a bl-be, na meg Sneijder is, akkor barcát is megtudjuk verni!
    Nem olyan jó már ez a Barca mint tavaly
  • WuFraZselic
    Bl negyeddontoben mar most ottvagyunk.

Amugy jol elrohogok azon, hogy 2 cska elleni meccs miatt mar a milannak adod a scudettot. Szerintem orulhetnek ha a roma nem eloz
  • szucsy89
    mondjuk erre csak azt tudom mondani hogy ámen:D
  • paj01
    Valszeg MU Barca donto lesz. Ezt a ket csapatot csak mazlival lehet ma megverni. Kurva mind1, hogy pl a milan nem jutott a nyolc koze, az se szamit h az inter most tuti negyeddontos. Ha a barcat sikerul megfolytanotok akkor azt mondom bl bajnok az inter, de erre nem sok eselyt latok. Olasz csapat szerintem nem bir el ezekkel a csapatokkal, bar a chelsea elleni meccs tenyleg parade volt. nem lott golt a chelsea otthon ehhez csak gratulalni tudok.
    De egyelore ugy latom hogy a bl menetelesetek csak arra lesz jo h esetleg elbukjatok a scudettot egy bl negyeddontos helyert.
  • Fabio Capello
    szar ez az egész rendszer, de főként abban, hogy a kelet európai csapatok, kisebb bajnokságok győztesei vért hugyoznak csak azért, hogy a második, harmadik selejtezőkörbe eljussanak. Alapból biztosítani kéne hogy a bajnoksággyőztesek főtáblára jussanak, sokkal színesebb lenne. PErsze lehet ehhez át kell variálni az egész szervezést, több csoport kell, vagy ötfős csoportok, dehát ez így szánalmas... Semmi szín nincs benne, bejut 3-5 nagybajnokságos csapat/bajnokság, mellettük 2-3 pofozózsák és jónapot...

Amúgy a magam módján szorítok nektek, védjétek meg az olasz mundér becsületét! :D
  • WuFraZselic
    március 30 vagy 31én kezdünk hazai pályán, 1 héttel később április 6 / 7 a visszavágó Moszkvába
  • WuFraZselic
    az ok, de én pl tegnap örültem volna ha továbbjut a juve, mert 2 német is továbbment az EL-ben, 1.5 múlva garantáltan csak 3 csapat indul a bl-ben serie a-ból =/ kb ha megnyerénk a BL-t (hála ennek a szánalmas pontozási rendszernek) az sem lenne elég hogy magunk mögött tartsuk a bundesligát
  • acm689
    amikor kisorsolták a MU-Milant az sem tűnt könnyű párharcnak, az más kérdés, hogy gyengék voltunk.
  • Fabio Capello
    nem tagadhatjuk meg a rivalizáló énünket, ha azt mondanánk, hogy szép munka volt hogy kiejtettétek a Chelseat, meg hogy milyen jó a sorsolásotok, annyi erővel már a kék-fekete sálat is a nyakunkra köthetjük XD
  • WuFraZselic
    egy szóval sem mondta senki, hogy az UEFA ellenünk van. csupán a FIGC

amúgy lehet jönni hogy hú, mázlista Inter, közben pedig az egyik legnagyobb esélyest búcsúztattuk kedden, de látom azt mindenki elfelejtette. barca, arsenal, bayern nevetséges csapatokat ejtett ki, akkor hol volt a mázlista ez az?
  • acm689
    sorsolás után mondja valaki, h az Inter ellen van mindenki :D
  • Fabio Capello
    Barca megcumiztat titeket
  • WuFraZselic
    miért esnénk? csak a Barca vagy az Arsenal lehet az ellenfél, nem egy Fulham-kaliber
  • WuFraZselic
    elődöntőbe az Arsenal - Barca győztese vár a CSKA - Inter győztesére :/
  • Fabio Capello
    kiesnek :D
  • szucsy89
    utána meg arsenal -barca győztesét kaptjátok