FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
hagyd má most mennek a találgatások, mindenkit szóba hoznák a realal, mourinho tuti nem megy el, kifogja tölteni a szerzõdését ezt már sokszor elmondta, meg nem az a típus aki félbehagy egy munkát és továbbáll, ezt nem bírná el az egója😄

Yo, Bitch!

limperatore
remélem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Áhh az ilyeneknek nem szabad hinni 😄

Perez - Real - Mourinho - Ibra
Perez - Real - Wenger - Fabregas
Perez - Real - Ancelotti - Kaká
Perez - Real - Benitez - Alonso

stb...

REAL MADRID

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
Eddig is ez ment. 😄

Yo, Bitch!

Fabio Capello
ti is kezdtek átmenni a realos túlsóvégletbe. Túl sok nagy nevet akartok hozni, így vagy a mostaniaknak, vagy az újaknak padozniuk kéne. Viszont egyiket sem úgy ismerem, mint aki bírja a padoztatást...

ForzaInter
Ha Ibrát eladjuk akkor Villa vagy Agüero kéne, õk hasonló típusó csatárok, Militot meg kötelezõ lesz elhozni.

Akár egy 4-4-2 is lehetne jövõre, ha Ribery jönne, és állítólag Robben iránt is érdeklõdünk, aki kurvajó, csak nagyon sérüléleny, 4-4-2 meg megfelelõ szélsõkkel mûködni szokott olaszban, de inkább a irányítós taktika kéne, az ami eddig legjobban bevált, ahoz is fogunk sztem igazolni, abba meg Ribery nem illik bele.

Yo, Bitch!

limperatore
Vidicet elkéne hozni a védelembe, bal oldalra mehetne Ribery, irányítónak Diego, csatárnak meg Eto'o vagy Villa meg Milito

ForzaInter
Szép álom. 😄
Max az egyik menne, de az is jó drágán, 4 kulcsember közül nem fogunk eladni, 2-õt, köréjük kell építeni a csapatot, csak akkor lehet vméket elengedni ha a játékos is menni akar, mondjuk Perez mindenkit akar. 😄

Yo, Bitch!

Benzema meg se közelíti Ibrát.

természetesen david villa t akartam😄
Nem a Real akarja hanem Perez 😄

REAL MADRID

ibra elmegy jöhetne benzema v david silva!fiatalokat kéne vennünk! szvsz
limperatore
Újabb hírek h a real ibrat meg maicont akarja ...

fsgh
Én voltam 20ezer pluszban bwinen mikor kezdtem... aztán szépen lassan vissza utalgattam 😄 0-án állok most összességében, és abba is hagytam😄

(letiltottam a számlámat😄)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
jaja ott is
sportingbet meg bwin

okosan kell tolni 😄 eddig jól állok összeségében

fsgh
jóaz😊

Hol nyomod? bwin?

(nagyon játszanék de leszokóban vagyok😄 ha belelendülök sokat tudok feltenni ész nélkül...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
szinte semmit 😄 7250

de pörgetem tovább

fsgh
aztaqurva😄 mennyit nyertél?😄

limperatore
remélem crespo is betalál még, megérdemelné csórikám

limperatore
nah 2:0 király 😄

Ibra szép passzt adott, végén megkedvelem 😄

limperatore
nah végre ibra 😄

Fabio Capello
hujj vazzeg, realnak nagyon elkenik a száját

limperatore
ha ibra elmegy messit kell megvenni nincs mese 😄

limperatore
he ez a barcelona embertelen egy csapat

limperatore
nah megtettem 5000el a csapatot mert nyomunk eléggé 😄

Gunnersboy
van der Vaart amúgysem játszik a Realban rendszeresen

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ForzaInter
Ha Morattinak van pénze, akkor neked nem minedgy hogy jön-e vagy nem? Õ tudja menyi zséje van, és mennyit tud áldozni egy játékosra, Ribery pedig világklasszis, megér 40-et, Maxwell meg felesleges, õ maga nyilatkozta hogy elmegy nyáron, Mancini meg detto felesleges, rossz vétel volt, tõlem mehetne érte, szal egyik játékos sem lenne veszteség, az már más kérdés hogy nem éppen Riberyre lenne szükségünk.

Diego, Van der Vaart, Snejder, Hleb, Deco, akik irányítók és megszerezhetõek is. Deco kivételével tõlem bármelyik jöhetne.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Így van.

Yo, Bitch!

jah csak h nekünk irányító középpályás kéne és nem szélsõ

Fõleg mert drága😛
Meg nehogy már adni kellene érte játékost.Ezt nem engedheti Muo.
Sneijder jöhetne,Õ lenne nagy igazolás+Diego+T.Motta és Agüero.
Reméljük a legjobbakat,hogy Moratti tele van pénzel😊..

★ 汤姆 李

Rudee
Kár, hogy nem egy poszton jáccanak, nem? <#zavart1>

Szar Bayern, szar Bayern :)

limperatore
jöjjön mind2 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
Na végre egy középpályás aki jó is 😊 Diego így mehet a Juvéba😊 Ribery jobb.

limperatore
meg a bayernnel is

snejdert jó lenne ha megszereznénk

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mancini-t vwlünk hozták hírbe mint egy esetleges csere Sneijder-ra. Nagy kacsa hír, de hír 😄

REAL MADRID

limperatore
mert?:o

Ne már😞
Kedvem tud elmenni mikor már ezt a nevet hallom..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
az a maicon = mancini 😄

maicon nem hiszem h kevesebbet érne mint ribery és minden hol mancinit írják maxwell mellé

A La Gazzetta dello Sport szerint Moratti, az Inter elnöke szeretné leigazolni Fracnk Riberyt. Az olasz klub azonban nem fogja megadni a Bayern München által kért 40 millió eurót, hanem inkább Maxwellt és/vagy Maicont ajánlanák egy lényegesen kisebb összeg mellé.

/madridista/

REAL MADRID

limperatore
Riberyért nagyon megyünk most 😄 40 millios ajánlatot akarunk tenni

Várható kezdõcsapat:julio Cesar,Santon,Cordoba,Samuel,Chivu,Zanetti,Cambiasso,Muntari,Figo,Cruz,Ibrahimovic.
Cserék:Toldo,Maxwell,Materazzi,Burdisso,Viera,Mancini,Obinna.
Eltiltott:Stankovic,Balotelli.
Sérült:Maicon,Rivas,Crespo,Bolzoni.
Támadásban nem sok csere lehetõség<#vigyor4>Nyerni kell 3 meccsen 2 pont...

limperatore
etoonak örülnék még, kegyetlen jó

<#worship>

ForzaInter
Igen, egy mindenképp kell, ha Ibra elmegy három is, mert akkor csak Balotelli maradna, és ugye még Acqua jönne vissza, ha marad Ibra akkor Militót hoznám, õ tökéletesen illene mellé, egy vérbeli befejezõcsatár és jelenleg egy ilyenre nagy szükségünk van, és õ már a spanyol bajnokságban is bizonyított, ott is szórta a gólokat, ha elmegy Ibra én Villát vagy Agüerot hoznám a helyére, és még Militot.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Benzema, Tevéz, Agüero, Villa, Eto'o, Quagliarella - õket mind szóbahozták velünk, szvsz mind1ik gólerõs és hasznos játékos (gól + gólpassz), az argentinoknak meg alapból jólmegy a seria a-ban... mindenképp kell 1 csatár, ha elmegy Ibra, ha nem...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Azt mindenki tudja hogy nehéz lenne pótolni, mert a legjobb és lególerõsebb csatárunk, ráadásul még a gólpasszokat is õ osztogatja, de ha elakar menni akkor nincs mit tenni sajna.

Yo, Bitch!

fsgh
Én csak megemlítettem hogy nehéz lenne pótolni, és ha lehet tartsuk meg.

Ha nem akkor Villa és Agüero tényleg jó megoldás lehet. Bár Agüero elég hullámzó teljesítményt nyújt az Atleticoban.

Én is Villára és Agüerora gondoltam mint esetleges Ibra-pótló.

ForzaInter
Ha Ibra nem akar itt maradni akkor nincs mit tenni, nem muszáj itt játszani, erõszakkal meg senkit nem lehet itt tartani, majd meglátjuk hogy dönt a nyáron, tény hogy nehéz lesz pótolni.

Yo, Bitch!