FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Jó kis sörmeccs volt, Zlatant fenthagyta José sztem a gólkirályi címért, nálam a meccs legjobbja SuperMario és Capitano! Orlandoni becserélésének pedig nagyon örültem, megérdemelte az egész éves munkájéért, és amugy is nagyon szimpatikus, és legalább Julio kapott egy nagy tapsot. 😄 Amugy én sokkal rosszabra számítottam, de nem nagyon látszott senkin hogy másnapos, mindenki odatette magát, és mentek elõre, Zlatan remélem gólkirály lesz már csak 1 gólra van Di Vaiotól. FORZA INTER!

Yo, Bitch!

fsgh
Ez azért komoly😄

Ibra nem jöhet le.. Lõtt is egy gólt😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
Supermario is betalált

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

fsgh
jó volt a buli tegnap... Mindenki szét van esve😄 Már Balotelli is fárad

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
És Mou nem õt hozza le...

Ez fura...

ForzaInter
Gondolom megsérült, már kétszer jelezte hogy cserét kér, de José miért nem cseréli le?

Yo, Bitch!

fsgh
Ibrának vajon mi baja?

fsgh
Ezt már illene megnyerni😊 Csak ne egy x után ünnepeljen már a csapat😄

limperatore
1:0 Cambiasso góljával a félidõben

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

fsgh
Háttérnek mehet?😄

ForzaInter
Szegény Ambrosinit mostanában mindenki leoltja José is😄

Jó sok "Milan Zero tituli" transzparens volt😄D

Yo, Bitch!

limperatore
<#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Mátrix: "Ambrosini van még hely a seggemben" <#mf1><#mf1><#mf1>

Yo, Bitch!

fsgh
Di Vaio megint lõtt egy gólt:S Már 2góllal meg Ibra elõtt

fsgh
Mai kezdõcsapat: "fiúk ki nem annyira másnapos hogy játszon?"

😄DDd

Azért Ibra lõhetne 1-2 gólt...

limperatore
fúúú zlatan orra aztakurva 😄😄😄😄:😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Azért remélem legalább egy x sikerült a Siena ellen, a fiúk kb hajnlaig buliztak láttam sört pezsgõt vedelték ezerrel, ráadásul tegnap volt a Moratti szülinapja is, mit nyujtanak meccsen arra kiváncsi lesz. 😄

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
Pár kép még:

Yo, Bitch!

ForzaInter
video ünneplésrõl oldalt playlistben még van több is.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nagy nagyon arc az öreg. 😄

Yo, Bitch!

limperatore
Moratti h ugrál kurva nagy 😄DDDD kiráz a hideg mikor megnézem 😄

chi non salta rossonero é é <#mf1>

9csöves9
gratulálok

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
hopp😄 megelõztél.

fsgh

így kell...

Fabio Capello
ha videót akarsz beilleszteni, a kiemelt linket tedd flash tagok közé:

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=gJAOEP2SLNM=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=gJAOEP2SLNM" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

Mivel hivatalosan megbuherálták a rendszert, a linkbõl töröld ki a watch?v= részt, a helyére pedig v/ kerül, tehát a kód így fog kinézni:

<*flash>http://www.youtube.com/v/gJAOEP2SLNM<*/flash> ofkorsz, a csillagok nélkül.

És a végeredmény:

limperatore
mondjuk azt nem mondta melyik csapatra gondolt 😄

limperatore
- Jövõre mindent megnyerünk! - ígérte az Inter hivatalos honlapjának adott villáminterjújában Zlatan Ibrahimovic, ezzel egyszersmind világossá téve azt, hogy nincs szándékában elhagyni a csapatot.

gercse
grat., megérdemelt volt,
kezd kicsit milános szöveg lenni 😄, de jövõre remélem szorosabbá tesszük a bajnokságot, feltéve ha sikerül új edzõt, meg pár minõségi játékost igazolnunk.

Grove4
Grat a bajnoki címhez!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
na jovan nem probálkozok 😄

limperatore

limperatore
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=gJAOEP2SLNM=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=gJAOEP2SLNM" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

fsgh
17.-e van.😊 tökéletes dátum az ünnepléshez😄

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
Videok az ünneplésrõl: 1
2

Yo, Bitch!

fsgh
Milyen már hogy ma lett bajnok a MU a Barca és az Inter is😊

ForzaInter
Na ja, jó lenne ha egy interes nyerné a gólkirályi címet, utoljóra Vieri nyerte el 2002-2003-as szezonban 24 gólt rugott akkor Bobo, 25 elég lehet sztem.

Yo, Bitch!

fsgh
És akkor hátralévõ cél: Ibrahimovicot gólkirállyá tenni😄 Azt a címet is egy Interes vigye😊

ForzaInter

Yo, Bitch!

fsgh
BAJNOKCSAPAT!!!!!!!!!!😊))

17!!!!!!!!

Na akkor ON.

REAL MADRID

Jajj fejezzétek már be, keressetek egy flém topikot vagy PM-ben beszéljétek ezt meg.

REAL MADRID

ForzaInter
Itt ne vitázzatok, beszéljétek meg privátban. campy te pedig vegyél vissza, ez nem a játszótér.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
1. nem a hibát keresem benned, a hibát te generálod azzal, hogy egy csapat amúgy is meglévõ problémáit nagyítod fel, mint pl Juve-Inter után: "simán nyernünk kellett volna, szánalmas volt ez az inter" - szted nem vagyunk vele tisztában, így is eléggé fáj, nem kell még belénk döfni a kést

2. Nem mondtam hogy szemét alaknak tartalak, nem bírom a stílusod, ennyi az egész, sokakkal van ez így

3. Véleményem szerint egy fokkal megbecsültebb és régebbi tagja vagyok ennek a közösségnek, mint te.

4. Felõlem engem is megbüntethet, de nem hiszem hogy a szabad véleménnyilvánításért büntetõpont járna, elvégre szidni nem szidtalak, nem parasztoztalak le (veled ellentétben), pusztán elmondtam, mi a véleményem rólad.

5. Mintha arra ment volna ki a játék, hogy Mono téged büntessen meg...

6. Ha kapásból mindenkinek nekiesel, ahelyett, hogy írnál egy privátot, hogy "Kérlek, mondd el mi a gond, beszéljük meg", és normálisan letárgyalnád a dolgot, akkor ne várd el, azt hogy normálisan reagáljanak rá... Tudod, mindenki azt kapja vissza, ahogy viselkedik

7. Ha csak egy kicsit is figyeltél volna az elmúlt egy évben, tudnád hogy sose voltam Inter-szurkoló, tõsgyökeres Juve-fan vagyok, csak egyesekkel ellentétben én képes vagyok normális viszonyt fenntartani a rivális szurkolókkal.

te csak a hibát keresnéd bennem..szánalmas egy alak vagy, nem is írok ide már mióta aztán itt szidsz ha engem egy szemétalaknak tartasz te sem vagy különbb...tipikus gyökér vagy és nem érdekel tudom h engem fog Monoton megbüntetni->S E G G N Y A L Ó vagy

Fabio Capello
na ebbõl látszott mennyire figyeltél... de no comment, magadról állítasz ki bizonyítványt, nem rólam

álomvilágban élsz😄 azt se tudom ki az a Cassone egyetlen nevem van...de hamarosan töröltetem ha ilyen véleménnyel vagytok rólam szép...nagyra vagytok magatokkal majd jönnek az elsõ pofára esések fogtok ti még szenvedni...

gondolkozz 2003-ban voltatok utoljára BL elõdöntõben ezen törd a kis buksidat...meg sztem az összes Interest evvel lehetne bosszantani😄 na csáó további jó pletyizést rólam és gratulálok Campioni D'Italia!

te neked meg mi bajod van? bántottalak én téged egy szóval is?...olyan rég írtam már ide egyébként nem tûnt fel h visszavettem?...mi van hozzám hasonlítasz minden hülyét?...és ti mit csináltok? beleütitek a JUVÉ-sok dolgaiba az orrotok! marharépa F Capello...