34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • cambiasso83
    Maradonat sosem kedveltem.Játékosként sem pedig emberként.
    Nem való a válogatott élére.Több,mint 100 játékossal dolgozott már.Ép hogy kijutott a VB-ra.Szégyen ezzel a kerettel,és ezzel a csatársorral.Mondjuk vegyünk csak 5 csatárt alapul(Higuain,Messi,Lisandro,Milito,Aguero)...csak a bajnokságban ők öten majdnem 100 gólnál járnak.És akkor még Tevez,meg a többiek,Cuchu,Lucho,Gago...
    Egyszerűen nincs még egy ilyen a világon...Szerintem.
    Nem tud összeállítani egy keretet.
    Én biztos nem Mellőzném sem Pupit,sem Cuchut.Vezérek lennének.és az kell oda.
  • WuFraZselic
    jó, azért az még érthető, mert Trez mostanában többet tölt a pálya szélén mint a pályán. de Zanettinél nincs jobb a válogatottban a posztján, sőőt, megkockáztatom, a világon sem igazán! nem véletlen játszott végig minden meccset az utóbbi ~4-5 évben
    és akkor ilyen egy jó szezont futó verón meg 30 évesen magára találó aimar kezdő...
  • bubu13
    Trezeguet nem a csillagjegye miatt nem került be? :D
    Volt valaki aki a Franciáknál azért nem került be. :D
  • WuFraZselic
    nyáron így volt, hogy Agüero a Interbe igazol, mivel maradona nálunk fog "dolgozni".
  • Fabio Capello
    maradonánál csókosnak kell lenni, ezt tudja mindenki... olyan mint domenech, trezegol hiába villantott nagyokat és hozott jópár meccset, helyette behívta gomist, aki kb semmit nem csinált...
  • Monoton
    Már az első napján ajánlotta volna Agüerot :D
  • WuFraZselic
    elég gyorsan végigfutottál a cikken xD

de amúgy ez szánalmas. és még ő akart dolgozni játékos-megfigyelőként az Internek...
  • Monoton
    Maradona-nál haveri alapon megy a behívás.
  • WuFraZselic
    részlet NSO cikkből, hát érdekes. maradona mindenesetre leállhatna a drogokkal

MIT VÉTETT ZANETTI?

A védelmet tekintve már sokkal bizonytalanabbnak tűnik Maradona, aki még Lothar Matthäusnál is több játékosnak küldött válogatott behívót. A hátsó alakzatban is jó pár embert kipróbált, ám nem sok olyan van közöttük, akit a közvélemény is egyértelműen elfogadna. A hazájuk bajnokságában játszó hátvédek közül (Nicolás Otamendi, Emiliano Papa, Sebastián Domínguez, Rolando Schiavi, hogy csak néhányat említsünk) a jelek szerint a Vélezt erősítő Otamendi tudott gyökeret verni a keretben. Gabriel Heinze és Martín Demichelis a rutinosabbak közé tartozik, csakúgy, mint Walter Samuel, akit viszont a selejtezők során Maradona módszeresen figyelmen kívül hagyott. Az Inter védője azonban a márciusi, németek elleni felkészülési mérkőzésen végig a pályán lehetett, Argentína pedig 1–0-ra nyert.

Samuel tehát joggal bízhat benne, hogy ezek után is számít rá a kapitány, de hogy mi lesz Javier Zanettivel, azt viszont nem tudni. Az argentin válogatottal kapcsolatos legnagyobb rejtély, hogy mi lehet az ő bűne. Az Inter csapatkapitánya már 2006-ban is lemaradt a vb-ről, miután José Pekerman kihagyta a keretből. („Nem tudom, milyen szakmai vagy nem szakmai okai lehetnek ennek, én mindenesetre nyugodtan alszom, mivel tudom, mennyit adtam a válogatottnak, és továbbra is az argentin nemzeti csapat tagjának érzem magam. Valószínűleg nem tartozom Pekerman kedvencei közé" – nyilatkozta a németországi torna előtt.") Most pedig ismét úgy tűnik, hogy nem utazhat el a harmadik világbajnokságára.

Hiába jár már a 37. életévében, sebessége szinte semmit sem kopott, munkabírása, küzdőszelleme ma is példaértékű, átjátszani szinte lehetetlen, előretöréseit, szólóit pedig jó néhány szélső megirigyelné. Emberi tulajdonságairól is csak felsőfokon lehet beszélni, ám a válogatottban mindezek ellenére tavaly szeptember óta nem kapott bizalmat. Ha mondjuk brazil lenne (bizarr feltevés), akkor még meg lehetne érteni, hogy nem fér be a válogatottba, ám a jelenlegi argentin keretben nincsenek Maicon vagy Dani Alves szintű jobbhátvédek, akik miatt ne juthatna hely neki legalább a keretben.

A vb-ig persze még van egy kis idő, Maradona pedig akár meg is gondolhatja magát Zanettit illetően. A Traktor becenevű játékos és az argentin válogatott szurkolóinak reményeit mindenesetre növelheti, hogy az „isteni" Diego a helyszínen nézte meg a Chelsea–Inter BL-nyolcaddöntő visszavágóját, amelyen a milánói csapat – Zanetti jó teljesítményének is köszönhetően – 1–0-ra győzött, s ezzel búcsúztatta a londoni „kékeket".

„Még nem tettem le a vébérészvételről, mivel a futball megtanított arra, hogy a végsőkig türelmesnek kell lenni – nyilatkozta Zanetti a Chelsea elleni diadal után. – Maradona tudja, miben tudnék a csapat hasznára lenni a pályán és azon kívül. Növelheti az esélyeimet, hogy mindkét szélen tudok játszani, de Diego lesz az, aki majd eldönti, szüksége van-e rám a válogatottnak."

CAMBIASSO SEM KELL?

Meglehet azonban, hogy Maradonának nem a 136 fellépésével argentin válogatottsági csúcstartó Zanetti személyével van baja, hanem az Interrel. Na jó, ez persze így nyilván nem igaz, ám tény, hogy a Pupinak is becézett játékoson kívül Esteban Cambiasso is a fekete-kékeket erősíti, ám hazája színeit ugyancsak régen képviselhette már. Az ő mellőzésére szintén nem sok nyomós érve lehet Maradonának, hiszen az Interben évek óta alapember, posztján kevés jobb futballista szaladgál a világ pályáin, és a válogatottban is legfeljebb Javier Mascherano emlegethető vele egy szinten.

Kopasz középpályás nélkül azonban az ő otthonhagyása esetén sem maradna Argentína, hiszen a 35 éves Juan Sebastián Verón helye szinte biztosnak tűnik, nemcsak a keretben, hanem a kezdőcsapatban is. Mellette Mascherano, Mario Bolatti, a 2007-es U20-as világbajnok együttes kulcsfigurájának számító, manapság pedig a Valenciában remeklő Éver Banega, a már harmincas éveiben járó Pablo Aimar (ÚR ISTEN, ezek szorítják ki Capitanot, vagy Chuchut? SZÉGYEN BAZDMEG), esetleg a Palermo egyik legjobbjának számító Javier Pastore vagy a Real Madridban újabban egyre többet szereplő Fernando Gago kaphat helyet a középpálya közepén.[/i]
  • Vsanko
    Sziasztok!

Ha valakit érdekel Inter-Barcelona 49.000 Ft szállás+3.kat jegy+utazás busszal!
    Jelentkezés vasárnapig. [email protected]
  • WuFraZselic
    holnap esti keret a Fiorentina ellen

12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu

5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso

9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic

vagyis MA esti meccs
  • eddie
    Köszi a válaszokat!
  • ForzaInter
    minek örüljek így én se utazhatok LOL
  • Fabio Capello
    örülj neki, a mieink nem is utazhatnak...
  • ForzaInter
    aham

bár van lehetőség most barca elleni meccsre beváltani, de bl meccsen nagy a szigor és nem biztos hogy betudnák a nordba jutni, így még gondolkozok rajta hogy menjek-e vagy nem.
  • limperatore
    akartál most menni? :D
  • ForzaInter
    nadekurvajóó inter-juvera csak bérletesek mehetbe be, ezt a határozatot hozta a rendőrkapitány

:@@@@@@@@ acab
  • limperatore
    pedig látszik rajta hogy van benne kreativitás, olyan mint egy olasz Messi.
  • gercse
    Na ezt nem gondoltam volna, sajnos nálunk olyan keveset játszik, hogy azt sem tudom mire képes igazán
  • cambiasso83
    Nem ez nekem is így rémlik,hogy nem rúgott még gólt.De hát a Rómában sem volt túl aktív(bár ott termelt azt hiszem négy év alatt 6ot.).De egy hátvédtől nem is ezt várjuk.
  • Tomy Lee
    Chivu még nem lőtt gólt mióta Inter-ben van vagy csak rossz statisztikát csekkoltam imént??
  • cambiasso83
    Mivel ma az írás nem megy...Így akartam.
    "Vagy Del Piero?:)Na jó felé csak a tiszteletVégül is ő egy ikon ott.:)"
  • limperatore
    chiellini, meg Giovinco
  • cambiasso83
    Buffon?Szerintem J.Cesar kiváló.A másikra lehet,hogy gondolt:)
    Én,bár nem Juve,de Quagliarella,és Di Natale.Bár csatárra nincs szükség.Meg Di Natale benne van a korban.De remek csatárok.Vagy Del Piero???
    Vannak azért jó Olasz játékosok...de Lippi sem válogat megfelelően..Na jó felé csak a tisztelet.Végül is az ikon ott.
  • gercse
    Chiellini, Buffon?
  • limperatore
    én igazából 2 olasznak örülnék, de 100% h egyik se fog jönni mert mind2 juvés :D
  • ForzaInter
    A legtöbben azért szeretnénk ha több olasz lenne az interben, de aki jó az nagyon drága és rivális csapatban játszanak.

Tehetség meg sok van: Ranocchia, Bonucci, Criscito, Bocchetti, Marchisio, Santon, Balotelli stb. Remélem 1-2 jön a nyáron, mondjuk Marchisio biztos nem.:D
  • limperatore
    2000-es EB-n nagyon drukkoltam még az olaszoknak, de most már nagyon megutáltam őket. És kb minden poszton jobb játékosunk van mint amilyen olasz jöhetne
  • cambiasso83
    Dehogynem.
    De nézd a történelmét és a nevét.
    Egyébként voltak és lesznek is még Olasz focisták az Interben.De jelenleg ez így alakult.És ahogy kinéz,így van rendjén is.
    Nekem speciál semmi bajom ezzel az Interrel.Játékosok jönnek-mennek,sajnos:(Biztosan feltűnik még 1-2 Olasz,akik aztán szintén az Inter töri könyvébe írják magukat.
  • WuFraZselic
    hát nézd, elég csak megnézned a csapatunk nevét!

amúgy persze hogy szurkolnánk a csapatnak, én speciel örülnék ha érkezne 2-3 FIATAL, olasz tehetség (mert azért vannak). és azt kell mondjam, hogy hiába csak 5 olasz van a keretben, Santon és Balotelli talán a legtehetségesebbek az olasz fiatalok közül, és rendre játéklehetőséghez jutnak, pedig a posztjukon klasszisokkal kell megküzdeniük. ez nem véletlen. én nem bánom, ha nincs sok olasz, de azok legalább minőségiek, nem úgy mint más csapatokban
  • Tomy Lee
    Jelenleg nem jók az Olasz játékosok nincsenek tehetségek.Ezért írjuk mindezt.Lehet látni hol tartunk.A jelenre vonatkozik ez és a jövőben persze változhat mikor is előkerülnek jó Olasz játékosok.
    Minden bizonnyal igazolni is fogunk belőlük de perpillanat Mourinho elképzelésének lett válogatva a csapat.
    Kérdésed amúgy érdekes de senkit nem foglalkoztat ez a dolog.Ide jó játékosok kellenek és az mindegy milyen nemzetiségü.
    Nem kell törekedni arra,hogy fele Olasz legyen mert hogyan is ha nincsenek?!?
  • eddie
    Mivel nem vagyok Interes ezért nem tudom nálatok hogy megy ez, ezért megkérdezném: ha mondjuk a fele olasz lenne a csapatnak akkor már nem is szurkálnátok nekik?Már csak mert azt mondod szerencse, hogy nincsenek olaszok.
  • Tomy Lee
    Persze,hogy az.A mesterek legjobbja ez tény!
    Ha még ráadásul BL és Olasz bajnokság győzelemhez vezeti a csapatot az maga a királyság.
    Üssük ki ezt a Barca-t is legyünk döntősök,legyen Inter a bajnok!!
    Nagyon jó a csapatunk,csatársorunkban ugyanúgy benne van a gólszerzés mint a Barca-ban.Jónak képzelik magukat,hatalmas a rajongó táboruk,hát majd mi elintézzük őket!
    Annak meg különösen örülök,hogy a mu elhúzott a bajnokságból:-)

Remélem Juve meccs alatt nem lesz sérülése senkinek..
  • WuFraZselic
    Gazettának nyilatkozott ma Maradona, miszerint José Mourinho a legjobb edző :D és milyen igaza van
  • WuFraZselic
    köszönjük!
  • Cike
    Az Inter Bajnokok Ligája béli elkötelezettsége miatt a Juventus elleni Derby d’Italia április 16.-ra, péntekre előrehozva.
  • Oziris666
    Ne rinyálj,eddig jól jöttetek ki belőle:D
  • WuFraZselic
    amúgy mennyire hulladék már, hogy mind3 fordulóban idegenben játsszuk a visszavágót...
  • Oziris666
    Tökmind1!A Cél szentesíti az eszközt!
    Hát nem is szabad futkározni hagyni mint ahogy a védők 90%-a teszi...
    Muntari majd elintézi:P
  • cambiasso83
    Nincs Olasz.Hála az égnek.Nézzük meg ahol van,hol tartanak.Sehol.Sajnos a VB is ennyi lesz.Semmi.