34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#22681 de, a padon Milito van -
#22680 22 Muntari
a 22 nem Milito véletlenül? :O -
#22679 Fiorentina: 1 Frey; 29 De Silvestri, 14 Natali, 2 Kroldrup, 16 Felipe; 6 Vargas, 15 C.Zanetti, 18 Montolivo, 32 Marchionni; 8 Jovetic; 11 Gilardino
INTER: 12 Julio Cesar; 2 Cordoba, 6 Lucio, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 J.Zanetti, 8 Thiago Motta, 11 Muntari; 13 Maicon, 9 Eto'o, 45 Balotelli
Cserepad: 21 Orlandoni, 10 Sneijder, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 22 Muntari, 25 Samuel, 27 Pandev
lol, Maicon támadó szélső lesz, na erre kíváncsi vagyok. mostanában rendre elfelejt védekezni, így ez nem tűnik rossz húzásnak!
FORZA INTER! -
#22678 este 20:45 kupaelődöntő sportklubon!
igazából nem bánnám ha kiesnénk, de a kupa nem megterhelő annyira, bár ha már esetleg döntőbe jutunk, akkor José biztos megakarja nyerni
másrészről viszont örülnék ha megvernénk a Fiot, mert szombaton irtó nagy mázlijuk volt
FORZA INTER! -
#22677 meg a partjelző öröme fio gólnál -
#22676 problémák vannak a térdével, a héten megműtötték -
IXEMGabeo #22675 mi lett a Santon gyerekkel? mostanában nem látom kezdőnek, pedig tehetséges a srác...tavaly szinte alap ember volt
#22667:
nem tudom nem akarlak megbántani, de jót tenne, ha végre új bajnok lenne:) idén annyira jók az olasz meccsek, őrült egy szezonunk van most is majdnem 3.5 ös gólátlag volt a fordulóban:D nem ezt szoktuk meg jobban élvezem mint az angol, spanyol vagy akár a korábbi kedvenc bajnokságom a Bundesligát...de a lényeg, ma egy kicsit gyanús volt mindenesetre a Milan ellen nem megadott 11-es és a Róma meccsen az Atalanta kapusának bakija...én sztem alakulóban egy újabb bundabotrány:) -
#22674 bízzunk a csodában
Roma-Atalanta 2-1 -
#22673 Én se értem... Bl-be menetelünk...
Lehet pont ez a baj. Eddig ebben az időszakban sose voltunk a BL-ben. lehet úgy könnyebb volt bajnokságot nyerni...
Egyetlen reményünk hogy mi így a szezon végére kijövünk a hullámvölgyből, a Roma meg belemegy egybe. -
#22672 hát igen, magunkra kell figyelni, nem a romára. ha mi minden meccset megnyerünk, akkor nincs gond. mert az bebaszna, ha a roma 28 meccsen maradna veretlen a szezon végéig -
#22671 Igazából nagy probléma nincs, csak nincs szerencsénk roma ellen 3 kapufa, most is egy halom kihagyott helyzet, ez a legnagyobb baj a csapattal hogy kell 5 ziccer egy gólhoz:\ Milito is annyi ziccert elbaszott az elmult meccseken, bár így is lő 1 gólt mindig, de tőle nem ehez szoktunk nagyon jó volt mindig a helyzetkihasználása, most meg kell neki is 3-4 ziccer 1 gólhoz mint Eto'o-nak.
Meg Julio Cesar is gyenge formában van meccsek óta, olyanoakt bakizik amilyeket még sose láttunk tőle, chelsea, roma, fio:S
Meg pandev helyett Balotellit kéne kezdeni, mert a macedón gyenge formában van, Mario meg mióta visszatért elég jó, 1 gól 1 gólpassz.. Nincs mese bekell húzni mind a 6 hátralévő meccsünket, akkor meglesz a scudetto, de ha egyt még hibázunk vége. -
#22670 hát ha ezt a juvet nem verjük meg, akkor meg se érdemeljük. Nem tudom mi lett a csapattal.... Lehet ez a 4 támadós felállás csak a bl-be jön be vagy nem tudom
na mind1 majd mourinho ki talál vmit hisz ő a legjobb edző elvileg .. -
Tomy Lee #22669 Na látom a fejleményeket,istenem megint döntetlen fuck:(
Meg azt is,hogy ezekután lehet sehol nem fogunk mi kupát szorongatni.
De basszus,hogy lehet már megint x,nem hiszem el.
Kapunk 2 kemény ellenfelet mindkét bajnokságban,hát hurrá.Legalább a Scudetto lenne meg.. -
#22668 jövőhéten a juvét nem verjük meg nincs miről beszélni, akkor végleg annyi a scudettonak. -
#22667 hagyjuk már nézzük már meg a játékosok meg az edző minőségbeli különbségét
persze nem szidom mert kurva szép teljesítmény a romától hogy a semmiből így feljöttek 21 meccse veretlenek, nagyon szép teljesítmény elismerem, és ha az Inter ilyen balf*sz hogy elszórakozza az előnyét, akkor nyerje is meg a roma legalább visszavesznek a játékosok az arcukból és nem csak Sneijder akarja majd a győzelmet.
A másik amin kiakadok, Branca ilyet nyilatkozik: nem aggódunk hogy a roma megelőz
örülök neki h ezek ilyen nyugodtak, de ezt az atalantát ahol hiányzik a fél keret bárki elverné.... jövőhéten lazionak meg kell vernie a romát, nekünk meg a juvét -
#22666 2 éve is ugyanígy elszórakozta az előnyét az Inter, nem tudom miről beszélsz -
IXEMGabeo #22665 nem fos az a Róma, 2 éve igen is megérdemelték volna a bajnokságot... -
#22664 egy Lazio - Roma lesz jövőhéten, abba bízhatunk
amúgy van egy érzésem hogy a juve felszívja magát ellenünk, és jövőhéten kurvára nem lesz könnyű dolgunk
egy nyert meccset buktunk el -
#22663 meg 14 pontról elbukni geci rendesen szétbasz az ideg
roma se fog 6 meccset nyerni, de innentől kezdve mindet meg kell nyerni -
#22662 Na jól van, a faszkivan már Julio Cesarral a roma után egy ujabb meccs ment el rajta, és egy ujabb olyan meccset nem nyertünk meg ahol jóval jobban játszottunk mint ellenfél, ma buktuk el a scudettot, mert a rómának nulla meccsei vannak hátra.. Szezonunkat meg lehúzhatjuk a wcn, bl nem lesz, mert akármilyen jók is vagyunk a blben ezt a barcát nem verjük ki, scudetto is elúszóban ami kurva nagy szégyen elnézve roma és inter kerete közti különbséget, edzőkről meg ne is beszéljek, olasz kupát meg ki nem szarja le.. Kurva életbe!!!!!!! -
#22661 najolvan kilövöm a tv-t nevetséges amit a csapat csinál bazdmeg reklamálnak az utolsó 5 percben ahelyett h sietnének , szánalmas bazdmeg és ien fos roma fogja megnyerni a scudettot
remélem el is bukjuk most már ébredjenek fel -
#22660 mondom h 85. percbe jön q -
eddie #22659 Julio ma megérdemelne egy nagy fejmosást. -
#22658 roma elleni meccs is rajta ment el meg a mostani is -
#22657 mi a fasz van Júlioval?! =/ -
#22656 bazdmeg ezt a faszmákos fiorentinát nem hiszem el geci
2 gólt lőttek a semmiből büdös picsába már -
#22655 Eto'o, 1-2!!!
viszont Júlio Césarral mi a fasz van, rendkívül könnyen zavarba hozható a mai napon :S -
#22654 EZAZZZ
-
#22653 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL ETOOOOOOOOOOOOOOOO -
#22652 de x nem jó semmire -
#22651 milito mostanában mindent kihagy -
#22650 na wesley, most lőj egy gólt -
#22649 nincs értelme jönnie, már így is túl sok a támadónk, nem olyan szar ez a fio hogy ne használja ki
Milito szokásos gólja megvolt, fordítsunk! -
#22648 végre principe na jöjjön quaresma végre és lőjük be a győztes gólt -
#22647 ez a muntari mi a faszomat keres a pályán?megőrülök az ien szar cseréktől -
#22646 most már behozhatná quaresmát igazán kurvára nem jó az x semmire kockáztatni kell és széleken kell mert középen semmi esély
majd 85.percbe fog jönni amikor már semmi értelme nem lesz -
#22645 sajnos szép támadás volt, és egyvonal is ráadásul
viszont szerintem a labda nem lúcioról ment ki a gól előtt, így mi jöttünk volna bedobással... de ebbe nincs értelme belekötni :D -
#22644 kurva jól 1:0 ien mákos faszokat -
#22643 jól kezdünk, veszélyes Sneijder lövés, valamint Milito kapufa :D ez kell! -
#22642 Fiorentina: 1 Frey; 25 Comotto, 14 Natali, 2 Kroldrup, 23 Pasqual; 28 Bolatti, 24 Santana, 18 Montolivo, 19 Gobbi; 8 Jovetic, 39 Keirrison
INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder; 9 Eto'o, 22 Milito
Cserepad: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 11 Muntari, 23 Materazzi, 26 Chivu, 45 Balotelli
sport2, FORZA INTER!!!