FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kp-ra meg ott van Motta
amúgy meg Maxwell is ott van még
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Yo, Bitch!
Ilyen ajánlat,lol<#eljen>#eljen>
Profi,már csak alá kell írni minél hamarabb
★ 汤姆 李
Én támogatom az ötletet.Muo õt szeretné úgy gondolja vele tutira jól menne a munka mivel ismeri.
Legjobb lenne elõször fél év kölcsön.Nemtudom Chealse belemenne e...
★ 汤姆 李
"Szerzõdés köt a Chelsea-hez, de több más csapattól is vannak ajánlataim. Jól akarom magam érezni, ám ez nem történhet meg velem a Chelsea-nél. Szeretnék találni egy olyan együttest, amely ismét visszaadja nekem a futball élvezetét. Nem akarok itt maradni" - mondta Deco.
Az Internazionale vezetõedzõje, José Mourinho (aki korábban a Portónál már dolgozott együtt a középpályással) erre reagálva úgy nyilatkozott, örülne, ha Deco a fekete-kék milánói klubnál folytatná pályafutását.
"Sokat segítettem neki, hogy érett játékos legyen, de a hozzá hasonló labdarúgók is segítettek nekem abban, hogy azzá válhassak, aki ma vagyok - emlékezett vissza Mourinho a közös évekre. - Nagyszerû lenne, ha az Interbe igazolna és újra együtt dolgozhatnánk."
Szintén az olasz bajnokhoz kapcsolódó hír, hogy a klub svéd válogatott csatára, Zlatan Ibrahimovic engedélyt kapott a távozásra - feltéve, hogy a milánóiak sem járnak rosszul az üzlettel.
"Ha Zlatan arról álmodik, hogy máshová igazoljon, akkor szabad elõtte az út, de természetesen megfelelõ ajánlatot kell kapnunk érte" - mondta Ernesto Paolillo, az Internazionale sportigazgatója, aki még egy nyílt célzást is intézett az egyik esetleges vevõ, az FC Barcelona felé: "Az ajtó nyitva áll mindenki, tehát Joan Laporta elõtt is."
Ibrahimovic mellett Ricardo Quaresma is távozhat Milánóból: olasz sajtóértesülések szerint a portugál szélsõt Mourinho "hazaküldené", így könnyen elképzelhetõ, hogy az Olaszországban eddig nem sokat mutató játékos a következõ szezonban a Sportingnál szerepel majd kölcsönben.
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
perezpapa nagyon szórja a pénzt, jól megy neki, bár nekem menne ennyire a szekér 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Jun. 12. 08:01 -MILANO- Ibrahimovic két gólt vállalt a hétközi világbajnoki selejtezõn a Málta elleni 4-0-s gyõzelembõl, majd pedig a meccs után azt mondta: ”Nagyon jól tudom hogy hol fogok játszani a következõ szezonban, de ezt az információt megtartom magamnak.” Egyszóval tovább megy a találgatás, pedig a hét elején gyakorlatilag mindenki biztos volt benne hogy az üzlet a Barcelonával megköttetett. Az ügynökének, Raiolanak a szavait tegnap már idéztük, ám ezzel a megnyilatkozással kapcsolatban még nem. ”Persze hogy tudja Zlatan hogy hol fog játszani, hiszen mindenki tudja hogy õ az Inter játékosa! A saját felvetésemre pedig továbbra is várom a választ, azaz Eto´o plusz 11 millió euró de erre nem jött érdemi válasz. Az összeget pedig amennyit ér a Zlatan nem igen akarja majd senki sem kifizetni.”
Laporta annyit mondott a héten hogy azért találkozott Morattival hogy átbeszéljék Eto´o sorsát akit álltítólag Mourinho igencsak szeretne a csapata soraiban tudni. Persze a Radio Catalunaban tegnap nem egészen ezt mondta õ sem. ”Azon dolgozunk hogy meghosszabbítsuk Eto´o szerzõdését, persze ettõl függetlenül nem zárkózunk el másféle megoldástól sem vele kapcsolatban amennyiben a dolgok úgy alakulnának. A csere ügyében pedig azt mondta mint Moratti, azaz hogy egyelõre az ég világon semmi sem dõlt még el.
Aztán nézzük mit mondott tegnap José Mourinho az ügyben mert az is beszédes dolog. ”Nyugodt vagyok, mert pontosan ismerem hogyan mennek ezek a dolgok a foci világában. Tudom hogy az ügynökök rengeteget dolgoznak és azon vannak hogy minél szenzációsabb üzletet hozzanak össze és hogy minél jobban a közvélemény középpontjába kerüljenek. A rengeteg munka pedig néha azzal jár hogy nem az igazat mondják. Kakával és Cristiano Ronaldoval jelenleg a Real Madrid a mercato királya és egy igen komoly csapat van most ott kialakulóban. Az Inter viszont végzi a saját munkáját én pedig úgy készülök és gondolkozok hogy Ibrahimovic a mi játékosunk bár megjegyzem ez csak az én megérzésem és senki sem mondott nekem semmi konkrétumot az ügyben. A mi csapatunk is jobb lett, érkezett Milito és Thiago Motta akik mindenképpen erõsítést jelentenek majd, ám az sem titok hogy további két emberrel szeretnénk még szerzõdést kötni.”
A hírt küldte: gaRRy
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Svéd újságírók kérdésére válaszolva Zlatan Ibrahimovic, az Inter svéd válogatott támadója elmondta: tudja, hol fog játszani a következõ szezonban.
„Tudom, hogy hol fogok futballozni, de most még megtartom magamnak az információt” – mondta Ibrahimovic, akit a Barcelonával hoztak összefüggésbe az átigazolási szezonban.
fúúú de misztikusak vagyunk 😄 Amúgy sokan mondják, hogyha az interben maradna, akkor nem titkolózna...
nem fogja azt mondani, hogy 2 snickers-ért elviheted 😄Ddddd
teljesen egyértelmû, h az ügynöke sem hülye, hiszem õ is sztem elég jó részesedést kap az átigazolási pénzbõl, jó h azt mondja h többet ér, hiszen így neki is több a jussa 😄
(közben pedig a chelsea bejelentkezett Agüeroért - megint idõben kapcsoltunk látom...)
Yo, Bitch!
1-2 kivételtõl tekintve általában szarok lettek mind - mert egyértelmû lenne hogy kiket kellene igazolni, de valaki mindig elõáll egy új névvel és azt igazolják le, közben pedig már impotens a jó focihoz :S
Yo, Bitch!
jön Eto'o, de akkor még a Barcának jó sok pénzt kellene tejelnie, nem ezt a "rongyos" 10 misit, azzal nem mennénk semmire, mert Ibra szezonjai kicsit jobbak voltak mint Eto'o-é és így nem csak 10 millió a különbség
annyi plusz pénzt simán kéne adniuk amennyibõl lehetne venni egy fasza irányítót, de az a fasza irányító mellé meg kellene venni egy csere irányítót, ha tényleg olyan taktikát akarunk játszani h a 2 csatár mögött 1 irányító, mert ha megsérül (teszem azt Sneijder) akkor onnantól meg vagyunk lõve, mert Stanko nem tud irányítani - olyas valaki kéne mint Jiménez, mert amikor játszott csereként akkor nem volt vele semmi gond, igaz most õ is elvágyakozik mert nem kap lehetõséget...
az a baj, hogy meg lehetne oldani a dolgokat, de kb. átigazolások tekintetében elég impotensek szoktunk lenni, nem olyan játékosokat szoktunk venni aki kellene is :/
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
Jó ez a 10 milla így nem csábít senkit sem😄D
★ 汤姆 李
Ha kell Eto ha annyira fontos akkor fizesse ki Moratti ha nincs pénze társuljon sejkel vagy nemistudom de ne adjunk már oda másnak profi játékosokat kéremszépen-.-
★ 汤姆 李
Az,hogy maradjon Ibra minden józan gondolkodásu Inter fan azt szeretné + persze Maicon-t sem engedné senki.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Amúgy szerintem eszük ágában sincs Barca-nak,hogy eladják õt...
★ 汤姆 李
Miért kell mindent megint elölrõl kezdeni?Ha eladunk 2 kulcsjátékost akkor itt bizony gondok lesznek..
Bakker tényleg lehet itt valami sztrájk féle kellene Siro elött.Én megyek Ibra elmenetele ellen tüntetni<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
diego pedig hiába nagy spíler, simán lehet még belõle quaresma
cannavaro nem tudom milyen formában lesz de d'agostino élete legjobb szezonját produkálta, diego meg kb az egyik legjobb irányító, sztem megtalálták az új nedvedet egy 5-6 évre amíg a madrid el nem viszi 😄
Szóval ha jön Eto'o én annak csak örülök mert csatárként jobb csatár mint Ibra, de kéne hozzá egy remek irányító, Elanot nem ismerem de ha jó jöjjön, vagy pedig Snejder. ( mondjuk messit elfogadnám még 😄D )
Ha meg Maicont eladja Moratti kimegyek aztán kihuzom a szép fogait
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...