FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
2-1 Zlatan 😊😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hmm, 1-1 a 12. percben =/ pedig jól kezdtünk 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

banok
bet365.com, Guangdong (Sopcast)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
Agüerot megkéne venni, nagyon jó a srác és csak 20 éves

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

<#worship><#worship>

REAL MADRID

limperatore
Milánóban 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
<#eljen><#eljen><#worship>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
hol lehet élõben nézni? 😮

limperatore
legalább emelik a brazil foci színvonalát 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Ez szép volt! Grazie Luis Figo!<#worship><#worship><#worship>

Sokat tett a csapatért, örülök hogy láthatom élõben az utolsó meccsén.

Yo, Bitch!

ForzaInter
minden brazilnak honvágya van?😄

Yo, Bitch!

limperatore
"Kedves interes barátaim! Holnap, május 31-e lesz az utolsó vasárnapom labdarúgóként. Szeretném megköszönni mindnyájatoknak, valamint a Sportingnál, a Barcelonánál, a Real Madridnál és Portugáliában lévõ barátaimnak azt a szeretetet és támogatást, amit kimutattatok irányomban az elmúlt években. Nagyon boldog vagyok, hogy életem utolsó mérkõzését az Inter színeiben, ezekkel a szurkolókkal tölthetem el, és közösen ünnepelhetjük a csapat zsinórban negyedszer megszerzett bajnoki címét. Mindig is a gyõzelem volt a célom a karrierem során és a gyõzelemhez kemény munka, valamint nem kevés áldozat szükségeltetik. Pályafutásom során mindenkitõl ezt tanultam meg, és az a sok trófea, amit nyertem az elmúlt években a rengeteg áldozat nélkül nem lett volna lehetséges. Minden Inter-drukkernek õszinte ölelésemet küldöm, és üzenem: meggyõzõdésem, hogy a csapat a jövõben még nagyobb sikereket ér majd el. Szeretettel: Luis Figo"

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

WuFraZselic
hmm, Robinho állitólag elakarja hagyni a Cityt és visszakar térni braziliába esetleg... egy próbát megérne...

WuFraZselic
quaresma is hasonló reményekkel érkezett... 😊

limperatore
vmikor az volt 😄

Fabio Capello
én se féltem Buffont, nyugi <#hehe>

limperatore
Mi lesz most Q-val? Remélem marad hamár ilyeneket nyilatkozott

limperatore
világ legjobb kapusát nem kell félteni 😛

ForzaInter
Mostanában már én is így voltam vele, néha leálltam vele vitatkozni, de inkább abbahagytam mert azonnal megkaptam hogy nagyképû pökhendi fasz vagyok meg hasonlók😄 Életemben nem olvastam annyi fasságot amennyit õ írt a fórumra, a szomorú az hogy komolyan is gondolta. 😞

Yo, Bitch!

ForzaInter
kibaszott egy hülye az gyerek, kár hogy nem verték el😞

Yo, Bitch!

Fabio Capello
szeretnéd mi? 😄 kár hogy nem így lesz, majd figyeld meg, amikor köv szezonban a derbin szarrá lövi julio kapuját 😄:😄😄

Az a "lányos zavarban" érdekes egy figura, az õ hozzászólásait egy ideje inkább átugrom...

limperatore
remélem besül mint rivaldo v ronaldinho a milanba 😄

9csöves9
néztem,lányos zavarában befosott a gyerek😄

a Juve topikon régen sokat szakadtam,de mára leszoktak a buzinégerló vonulatról😞

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
quaresmat is meg mancinit is õ kérte 😄😄

ForzaInter
annyi mondjuk elég is belõle, inter topikot multkor nem olvastad? tiszta háborús övezet volt kb 4 oldalon keresztül😄

Yo, Bitch!

9csöves9
csak olvasom

Fabio Capello
diegora le merem fogadni, hogy legalább öt gólja lesz 16-oson kívülrõl 😄

ForzaInter
Hát eddig semmit nem ivott, mert egyiktõl sem kapta meg. 😄

am te is írsz a dkra?

Yo, Bitch!

9csöves9
fasznak itatjátok😄

lesz jópár meccs amikor Del Piero nem lesz a pályán és Diego igen szóval szabadból és 11-esekbõl is simán meglesz az az 5 gól

ForzaInter
Minek fikázod? Egyszer sem láttad még játszani, nem tudom mi bajod van vele, kellenek fiatal tehetségek is a csapatba, a jövõre is gondolni kell, majd sztem akkor alkossunk róla véleményt ha láttuk játszani, de nem lehet egy szerencsétlen ha José kérte hogy leigazoljuk, meg szinte nagycsapatok vitték volna csak.

Yo, Bitch!

ForzaInter
elsõnek 10-et akartamm, lehet bukni fogom, de az kondásgeci csak nem olyan mákos hogy zsinórban három fogadást megnyer😄

torresel tavaly egy interes srác is fogadott, csúnyán elbukta😄

Yo, Bitch!

limperatore
arna se fog többet az Interben 😄

9csöves9
kezdj el gyûjtögetni a csivászra😊

elég alacsonyra tetted a lécet,kb mint én tavaly amikor 5 rugóba fogadtam hogy Torres 10 gólt ér el max a pl-ben😄

ForzaInter
ja persze, válság közepén még a man city sem fog ennyit kifizetni egy játékosért nem hogy a barca, ráadásul õk sosem arról voltak híresek hogy 50-60 m-ért vesznek játékosokat..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Na akkor téves volt a forrás, nagy fogás a gyerek.

Yo, Bitch!

limperatore
fasznak kell megvenni 😄

barca 60m eurot ajánlott ibráért

Fabio Capello
benézted 😄

Inter: Arnautovic már Milánóban van, Yaya Touré is érkezhet

Az olasz bajnok Internél ma vesz részt orvosi vizsgálaton a Twente 19 éves osztrák játékosa, Marko Arnautovic, míg Massimo Moratti elnök kijelentette, hogy szívesen látná csapatában a Barcelona elefántcsontparti középpályását, Yaya Tourét.

A hatalmas tehetségnek tartott 19 éves Marko Arnautovic 25 holland bajnoki meccsen 12 gólt szerzett a Twente színeiben. Többek között a Roma és a PSV is szerette volna leigazolni, de a futballista már megállapodott az Interrel, és ha megfelel a mai orvosi vizsgálaton, hamarosan szerzõdését is aláírhatja.

Eközben Massimo Moratti elnök kijelentette, szívesen látná csapatában a Barcelona BL-gyõztes játékosát, Yaya Tourét.

Az elnök hozzátette, tudja, hogy az elefántcsontparti játékost nem lenne egyszerû megszerezni, de megér egy próbát, mert nagy erõssége lehetne az Internek.

ForzaInter
Mourinho divatot teremetett. 😄

Yo, Bitch!

limperatore
azt mondta a genoa edzõje h 99,99% h quaresma a genoáé :s

nem kéne sztem

nagyon rákaptak az emberek erre a 99,99 % -ra 😄D:

limperatore
😄:😄

Oziris666
Jó az,vigyétek csak<#bee1>

ForzaInter
Santon behívta Lippi az Észak-Írek ellen, eddig csak a bõ keretben volt benne, de keretszûkítés után is bentmaradt, remélem játszani fog.😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nem hinném hogy eladnánk az egyik kulcsemberünket, Mourinho és Moratti nem hülye, ha kell akkor Maicon szerzõdését megtoldják 1-2 ével és egy kicsit több lóvét adnak neki. 😄 Na meg ha blt akarunk nyerni akkor nem kéne eladni az egyik kulcsembert.

Yo, Bitch!

Rudee
Kábítani tudna más is, csak nem maradt riválisa <#csodalk>
Nektek is rosszabb lesz Tõle, mert Maicont is akarja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ForzaInter
Ugyis megválaszatják, elkábított mindenkit. 😄

Yo, Bitch!

Rudee
Perez veszi meg, HA megválasztják. Én bízom benne, hogy maradnak a helyükön mindketten.

Szar Bayern, szar Bayern :)

limperatore
hát woodgate-t ne hasonlítsd chivuhoz

na mindegy, felesleges belemenni

most úgyis megveszitek kakat😄 aki sztem szintén nem ér 30 misinél többet

nincs olyan formában bár spanyolba biztos jó lenne ott könnyebb a foci

ForzaInter
Vagyis 60 meccsen, az azért kb a meccsek 70-80%-a.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hát Chivu azért néha sérült de azért játszik rendszeresen, és jól is szal õ elég jó vétel volt, azért 56 meccsen pályára lépett 2 év alatt, Woodgate meg szinte végig sérült volt nálatok.

Muntari meg simán megért 16-ot, év közepén volt egy rossz sorozata de év elején és év végén jó volt, küzd, hajt minden meccsen és fontos gólokat lõtt, aki rossz vétel volt az Quaresma (bár még bizonyíthat) és Mancini aki vszínû megy is el.

Yo, Bitch!