FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az utolsó mondattal 1et tudok érteni...kb ennyi a meccsrõl, tõlem :S

ForzaInter
Hihetetlen gyengék voltunk azaz igazság!
Cuchu játéka nagyon hiányzott, és emellett egy kreatív irányító is, teljesen impotens volt támadásban a középpályánk, védekezésel nem volt gond, de támadásban nullák voltunk. Ez a Bari pedig nagy felszívta magát erre a meccsre, nagyon jól védekeztek és kontráztak, az ilyen csapatok ellen nagyon nehéz játszani sajna, nem is voltunk jók, néha voltak felvillanásai a csapatnak, de nem volt játék, ennek ellenére helyzet az volt bõven, de mindet elpuskáztuk. :? A tizi pedig sztem jogos volt Milito ellen szabálytalankodtak. Gól után szokás szerint kieresztettünk, és elkezdtekl lazsálni a fiúk, elvégre 1 gólal vezetünk miért is ne?! :? Meg is lett az eredménye, a nyári felkészülési meccsek alapján sokkal többet vártam a csapattól, szép és jobb is volt a játék mint tavaly, erre ebbõl itt csak néha-néha láttunk villanásokat, az bebizonyosodott hogy sürgõsen kell egy kreatív támadó középpályás, mert hihetetlen defenzívv a kpnk, még szerencse hogy ez csak az elsõ forduló volt, lehet javítani, de azért elég égõ hogy egy ujonc csapatot nem tudtunk megverni.. Ennél már csak jobb jöhet!

Yo, Bitch!

bubu13
Ugyanaz a játékunk mint tavaly. Sürgõsen kell venni egy irányítót.

EEE 1899

WuFraZselic
de tipikus gólt kaptunk baszki 😊 faszért kell 65. perctõl lazázni, ahelyett hogy hajtanánk...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
te jó ég Eto'o mit lõtt mellé... nemár gyerekeeeek =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
de miééééééért etoo rúgta :@ elbaszta a fogadásom

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
tizi, ezt szépen csinálta Milito, egyértelmû

WuFraZselic
Vieira le, Quar be, remélem kicsit javul a játékunk, gyõzni KELL! FORZA INTER

WuFraZselic
Materazzi valóban egy állat, Mario túl laza és kicsit idegesít a szabálytalanságaival... a játékunk kb ugyanaz, mint tavaly, hisz még mindig hiányzik az összeköttetés a csatárok és a kp között... azonban lõhettünk volna 2-3 gólt így is, remélem olyan lesz a 2. félidõ mint a tegnapi MU meccs, és 5öt bepakolunk 40 perc alatt 😊😊

bubu13
Materazzi egy állat :S

EEE 1899

WuFraZselic
Muntarival mi lett? mindjárt sír kb ott magányában

WuFraZselic
na baszki, az ilyenektõl félek...szerencse hogy a 16os vonala elõtt rombolta le vieira

WuFraZselic
FORZA INTEEER

fsgh
Mindjárt kezdõdik!

FORZA INTER!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
nah még 52p

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
Mancini lehet Genoában köt ki kölcsönben... durva csapat épül ott 😊

fsgh
Én is várom már nagyon😊 Remélem szép játékkal nyerünk.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
hát, ez a KP megint rohadt passzívnak tûnik :S remélem Motta valami kis kreativitást visz a játékba, benne bízom 😄 már csak alig 2 óra, és kezdõõõõõdik <#beka2> baszki, erre várok 2 hete kb, számolom vissza a napokat, és vééégre <#buck> egy 3-0ra tippelek
FORZA INTER!!!!

fsgh
Santon miért nem kezd?<#nemtudom>

Gazzetta szerint:

(4-3-1-2)
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Chivu, J. Zanetti - Muntari, Vieira, Thiago Motta - Stankovic - Eto'o, Milito

pad:
Toldo, Santon, Samuel, Cordoba, Quaresma, Balotelli, Suazo

WuFraZselic
ha 15be állapodtunk meg, 20at akar hirtelen a real, adja magát a ~18 körüli ár, azt az 500 ezer eurót meg megkéne adni, megértem hogy nem karrierje csúcsán van épp, de hiányposztra érkezne, lehet megkéne adni. bár most néztem, Quaresma "csak" 2.5 millát keres, pedig azthittem õt tuti valami nagy fizuval szereztük meg. (Eto'o 10.5öt keres, magasan a legtöbbet a ligában) szóval lehet reális az a 3.5 Sneijdernek

limperatore
opció nincs asszem mégse

más:
2009.08.23.
11:08 A Corriere dello Sport szerint a holnapi nap kritikus lesz Sneijder ügyében. A játékos ügynöke ma este vagy holnap Milánóba érkezik, hogy folytassa az egyeztetéseket. Sneijder 4 milliót szeretne évente, az Inter 3,5-öt ajánl. A klubok már megállapodott egy 15 milliós árban, de a Real Madrid most már 20-at akar.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
pedig õt edzésen készült képeken sem láttam, szerintem tuti elment valahova 😄 amúgy Burdisso 1 év kölcsön + opció szezon végén

ForzaInter
Az kamu volt sajnos.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Obinna 4m-ért Napoliba ment közös tulajdonba, nem? :o

Yulcsa
emlékszem régebben FM-ben mindenki õt ajánlotta, akkor ezt benézték 😊 igaz, az ideiben már nem egy csodagyerek

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

ForzaInter
Nem tudom vagy 3 éve volt az u17-es vbn 5-6 jó meccse, ennyi. Azóta egy nagy nulla, kb 15 felnõtt meccsel a háta mögött, és állandóan sérült, kötve hinném hogy belõle lesz vmi.

Yo, Bitch!

Yulcsa
Kerlon nagy tehetségnek van kikiáltva, még fiatal is, szerintem nem kéne megválnotok tõle, max kölcsön.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

ForzaInter
Miket mond?

Amugy Burdisso a romához igazolt, végre eladtunk egy felesleget, még Rivast, Obinnát, Kerlont kell eladni, de Suazo, Vieira és Mancini hármas helye sem biztos.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Ezt olvassátok el, Mourinho az idei csapatról, stb.

de a legkeményebb az uccsó bekezdésben: "I wouldn't take Cassano because he scored against Inter just like Acquafresca did, while Milito didn't."
paszmek <#idiota>

bubu13
Ha padon akar ülni akkor ne jöjjön.

EEE 1899

Rudee
Negredot is sikerült eladni, plusz pénz.

Su agente: "Sneijder quiere quedarse"
Sneijder maradni akar.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hát ha azt a Ibra játékára emlékeztet akkor hajrá-hajrá legyen már valami emlékem legalább<#eljen><#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szerintem Capello nem értette bele azt,hogy hozzánk jön.Eddig mi volt vele õ arra gondolt..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
csütörtök, 17:55 - Ernesto Paolillo (az Inter képviselõje): "A Sneijder ügy még nem zárult le. Amikor lesz valami konkrétum, hivatalos formában is tudatni fogjuk."

A két klub elvileg már megegyezett, ezt már Sneijder ügynöke is megerõsítette, már csak a játékoson múlik a dolog, de állítólag még nem döntött, és elvileg kevesli a fizetést 4 milliot akarnak, 3,5 milliot adnánk.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Arnautovic ma már a csapattal edzett, ha csak kis idõre is, majd egyéni edzést folytatott. na õ jólenne, sok videót láttam róla, nem véletlen hasonlítják Ibrához bizonyos szempontból, remélem jól fogja tolni, pláne ha elmegy Eto'o 1 hónapra, szükség lesz rá

ForzaInter
Miért csúszna lefelé? Azzal hogy ha hozzánk jönne, feljebb léphetne, nem lefelé, és jó szezonja volt a románál is, 9 gólt rugott és 4 gólpasszt adott vmi 27 meccsen, ez elég jó. Realos kitérõje nem sikerült jól, de ott elég sok klasszis beégett és aztán uj klubjában jó lett, erre jó példa Baptista is.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
lefelé? hát ha a Romától hozzánk jönne, az kb karrierje csúcsa 😄

Fabio Capello
szerencsétlen baptista, amióta a real elküldte azóta csak csúszik lefele...

pedig bírtam, nem kis gólokat tud akasztani néha 😄

WuFraZselic
én ugy tudom hogy 1 az 1ben cserélnék suazora, és burdissoért + 1 év mancini kölcsönért adnának 7milkát . persze lehet hogy rosszul tudom 😄

jaja, én is ugy hallottam, remélem a héten lezárul az ügy!

ForzaInter
És még kérnék Burdissot, és Mancinit kölcsönbe, oszt adnának még 7 millio eurót😄 Ebbbe belekéne menni, elmenne 3 felesleges, és jönne egy jó irányító Sneijder cseréjének jó lenne.

Am a gazzetta azt írja Sneijderrel is megegyeztünk, 15 milliot fizetünk elvileg a realnak.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Burdisso szerzõdését állítólag felbontja a klub (hál' isten)

ez pedig egy nagyon vad dolog, de vicces lenne: Suazoért Baptistát adná a Roma

WuFraZselic
Real topikból, a forrásuk gondolom madridista:

"Sneijder többet már nem lép pályára a Madrid színeiben. Errõl Valdano és Pellegrini határozott, akik már tudatták is a játékossal, hogy többé nem számítanak szolgálataira. Az Interrel szinte teljes az egyezség, Sneijdert azonban még nem gyõzte meg az olasz gárda fizetési ajánlata.

Az AS arról is beszámol, hogy Valdano mintegy fél órán át tárgyalt Dortmundban a játékossal és annak ügynökével, mialatt az érintett tudtára hozta az Inter ajánlatát. A holnapi nap kulcsfontosságú lehet az ügyben."

WuFraZselic
jaj hagyjuk már, a madridistán is leközölték hogy megkezdtük a tárgyalásokat Sneijderért Madridban. ha meg szerinted Perez kiadott 240 millát úgy, hogy nem számitott egy minimum 60-70 millás bevételre játékos eladásokból...

Rudee
3-4 napja is "meg volt" a megegyezés. Meg meg lesz 1 hét múlva is, csak másik újságnál.

Szar Bayern, szar Bayern :)

WuFraZselic
igen, remélem hogy igazak a hírek, és nálunk köt ki. mivel ha õ elúszik, akkor "marad" VdV, akiért az Arsenal, Ti, és mi is érdeklõdünk 😄

ForzaInter
A legújabb hírek szerint meg is van a megyegyezés, de kitudja mi igaz belõle, vmi már van az biztos, ez már több mint pletyka.

Yo, Bitch!

Yulcsa
vele szerintem nagyon jól járnátok, fõleg ennyi pénzért.
(nem tudom, mi miért nem csapunk le rá :S)

WuFraZselic
La Gazzetta dello Sport szerint a Real vezetõi engedtek Sneijder árából, és a 20 helyett végül 15 millió euróért cserélhet klubot a holland

reméljük, minél elõbb létrejön <#eljen><#worship>

Fabio Capello
valamelyik csapatból minden évben lerúgnak egy kulcsembert... :/