34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • cambiasso83
    Speciál nem tartom magam nagyképűnek.Sőt általában elismerem a másik csapatot.Akármennyire fáj a vereség.És nem sok nagyképű,mást letámadó Inter drukkert ismerek.
  • IXEMGabeo
    Inter szurkolók is nagyképűek:) mindenki az ha belegondolsz:) amúgy én már alig várom az EL illetve a BL döntőt is idén tök jó h ennyire különleges döntők vannak:) nem szokványos vhogy és ez tetszik:)
  • mrroma
    csak meg egy gondolat, nem tunt fel hogy mindig a M.U, a Barca, meg neha a Bayern szurkolok a nagykepuek, ez jelemzo rajuk, nincs mit csinalni, igy szulettek es igy halnak meg......csak gusztustalan....
  • mrroma
    ti vagytok a hibassak, hogy foglalkoztok a kiskocsogel mert most rohog a markaba hogy jol felidegesitette a fel Interdrukkert a topikrol, ezzek csak ezert vannak itt
  • Különc
    Magamra
  • dienesoft
    Hát én gratulálok az Internek. Ugyan marhára sírtam tegnap este, de az első meccsen tényleg ennyivel jobbak voltak, mint mi és ezért estünk ki. Tegnap nyílván nem voltatok jobbak, de a kettő együtt most így jött ki. A döntőben az Internek fogok drukkolni, mert a Bayern-t egyszerűen és spontán utálom. :)
  • Lcapitant
    Ngeri Real szurkoló? vagy rám gondoltál?
  • Különc
    Ezen hangosan felnevettem.

Egy Real és (a BL döntőig) Inter szurkoló
  • limperatore
    fú de felbaszott ez a sergio video

amikor motta ráfogott a nyakára egyből mehetett volna egy bal térd a fejre h repedjen fel a buzi feje ennek a köcsög színészmajomnak
  • Matthew Prosac
    húzz már innen kiscsikó, ne szólj bele a nagyok dolgába! közöd nincs az egészhez.
  • ForzaInter
    Már elég régóta nem látjuk.:D

Ezt az óvodás divatgyereket meg takarítsa ki már valaki. Semmi értelme ilyen primitív, buta gyerekekkel leállni vitatkozni, nem érdemli meg hogy válaszoljatok neki.
  • Dean Winchester
    bannert csak én nem látok?
  • Dean Winchester
    bocs a stuttgart ellen megmutatta milyen jó csapat a barca mikor a döntetlen elérésétől nem csináltak semmit csak passzolgattak :D
    egy árva támadásuk se volt az utolsó 15 percben.
    vagy megálltak a labdával és akkor mentek odébb ha megtámadta őket vki vagypdig cicáztak.
    semmi támadást nem csináltak.
    félpályától inkább a kapusig adták haza a labdát.
    szóval nem kell itt felháborodni h az inter nem akart támadni mert a barca se csinálta volna másképp sztem.
  • Gaba9
    Te tényleg egy fiatal és értetlen ... vagy :D emlékszem én olyan R-B meccsekre ahol a B-val még a seggem sem töröltem volna ki ahol lealázták őket simán ... és lesz is még .. jobb ha felkészülsz rá :)
    Amúgy meg nem tök mindegy .. ?? Élvezzem a meccset jó foci legyen amit odafeszülve lehet nézni akár ki is az a két csapat ...
  • Ngeri
    najó azér egy reallal ne hasonlítsd már össze.nem egy szint a két csapat.lásd 2-6,0-2 bl stb stb. ez olyan mint milan meg inter múltját összehasonlítod...
  • Gaba9
    na igen .. :)
  • Oziris666
    Nem fogják föl h nem csak támadásról szól a foci ,nem attól jó egy csapat h állandóan támad(pl:Barca,Real,Arsenal),hanem ha támadni kell támad ha védekezni kell taktikusan védekezik ennyi(Chelsea,Inter,ManU pl) !
    Zseniálissan tudják azt az egy taktikát a fent említett csapatok,de ha váltani kell vagy idomulni egy taktikusabb ellenfélhez akkor kifújt az ötlet...

• Lcapitant
    jah, a barca meg 16on kívülről nagy 0 volt... menj már a saját topicodat spammelni, jah bocsi az nem nagyon él...
  • adam46
    Igen, szerintem jó esély lett volna egy inter gólra, ha nincs a piros lap.
  • WuFraZselic
    támadna*
  • WuFraZselic
    túl sokat fifáznak az emberek vagy nemtom, de sokak szerint teljesen természetes lenne, ha 2 gólos előny birtokában egy csapat, emberhátrányba támadjon
  • Forza Italia
    xd
    de amúgy tényleg egyesek kurva nevetségesen tudnak viselkedni. Veszíteni tudni kell.
  • WuFraZselic
    semmi extra, valaki hazajött a napköziből
  • Voyager5
    Szerintem Jose ezt is tervezte.
    Szerintem arra számított, hogy idővel a Barca átáll 3 védőre (így is lett) és egy gyors kontrával rúgnak egyet.
    Aztán a piroslap közbeszólt, Sneijder lecserélésével meg már egyértelmű volt, hogy a hátralevő részt ki akarják bekkelni.
  • adam46
    Nem tudom miért fikázzák az intert, 10 emberrel idegen pályán előnyben azt hiszem, minden csapat ezt tette volna. Ha egy kicsit kinyíltak volna azt a barca egyből kihasználta volna, és 10 emberrel nem nagyon tudtak volna vagánykodni utána. Sergio tényleg megérdemli az Oscar-t nagyon szépen eljátszotta a hattyú halálát.
  • Forza Italia
    basszátok meg mi megy itt:D
  • horpeti
    Tiltsátok ki, mert a végén engem kell kitiltani.
    Szégyent hoz a Barca szurkolótáborára, nem csodálom, ha ilyenek után köcsög barcás, meg stb. sztereotípiák lennének.
    Mondjuk csicska interes is van, hál istennek nem itt. :D
  • WuFraZselic
    a tegnapi meccsről beszéltem bazdmeg, nem arról hogy a barca az utóbbi 2 évbe semmit nem ért vele

szövegértelmezés 0, van mit bepótolnod
  • Gaba9
    ha nem "fáradtatok" volna el akkor lehetett volna szép kontrákat nyomatni de így védekezni ilyen szintű csapat ellen ... sokat kivett belőlük :)
  • cambiasso83
    Meg törlés is ráférne néhány gyerekes kulturált társalgást nem ismerő hozzászólásra.
    Érdekes egyébként számomra,hogy valaki,hogy sírja ki magából a fájdalmakat.Tanulmányt írhatna belőle a párom az egyetemen:)
  • Ngeri
    mit ér?megismételhetetlen megcsinálás TÁMADÓ FUTBALLAL ISMÉTLEM TÁMADÓVAL(nem inter foci) 6 kupa a megismételhetetlen bárkinek:)
  • Gaba9
    én ezt vágom :) nincs ezzel gond csak azt nem értettem soha hogy akkor miért kell átmenni az ellen.hez és ott janizni .. szerintem mindkét fél felé ítélt érdekes dolgokat .. egyik bíró sem tudta felvenni a meccs hangulatát és ritmusát .. :)
  • cambiasso83
    De osztogasd csak...
  • WuFraZselic
    emberhátrányba mit csináljanak, te atomfizikus?

képzeld, az eredmény volt a lényeg, nem az hogy téged elkápráztasson a meccs
    mit ért a barca a szép játékával? semmit, 3 helyzet 1 meccsen HAZAI pályán, emellett ajándék emberelőny

de kár beléd a szó, látszik hogy gyerek vagy
  • cambiasso83
    Nem tudom hány meccset látott kis divatdrukker fiúcska.Miért is kapta Cannavaro az aranylabdát?
    Támadásról?Támadtunk,de azzal nem jártak jól.Itt meg bárki mást ezt csinálta volna.Majd gyere vissza ha több meccset láttál,mint ahány szőrszál díszíti pelyhedző arcocskád.Kicsike:)Édes:)
  • gabber_saviola
    na elég lesz most már a marakodásból, nem szeretnék ajándékokat kiosztani.
  • WuFraZselic
    hagyd rá, a több tíz éve szeretett csapata kiesett, legyünk megértőbbek
  • Ngeri
    te azért nézed a meccset hogy lásd hogyan kell 70m-t ívelni tizenhatosról akkor sötét vagyok.
  • Gaba9
    "most: meg nem adott gól,meg nem adott tiz." - te én 93percig néztem .. hol volt ilyen ??? a 94ikben ?? mert amúgy nem láttam bocsi, bár lehet én vagyok vak :)
  • WuFraZselic
    a futball támadásról szól?

ejj de sötét vagy te