FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
5 napunk van...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ki ez a Sneijder maradjon már,nem akkora sztár volt õ Real-ban,hogy ott kéne megöregednie.Amennyire szimpatikus volt úgy el is játszotta ezt ezzel a mostani viselkedéssel<#levele>
Jön más helyette no problem

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
😄😄😄: persze mindenki látni akarja a kedvencét 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Mindenki azt reméli,hogy egy csoportba kerül a szeretett csapatával a LOKI.Nézz be a többi topicba😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Hagyjuk már Baptistát<#merges2> Nem is értem hogy merülhetett fel.

WuFraZselic
elvileg Rivas-t leigazolta a Livorno
Hamsík: Csak az Interért hagynám el Nápolyt
Baptista az egyik alternatíva, 9m-ért érkezne, Sneijder biztosan nem jön

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
Reméljük a Debrecen egy csoportba kerül az Interrel 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
remélem ott rohad meg a lelátón de kiröhögöm

ForzaInter
Ez kb féléves kép.

Sneijder meg legújabba hírek szerint mégis maradni akar, nem a pénz ha nem a büszkesége miatt, hogy bizonyítson a realnak, vicc ez az ember, már gyakorlatilag elzavarták, megmondták neki kerek-perec hogy takarodjon, elfogadja az Inter ajánlatát már utazna milánóban aztán mégse, rohadjon meg akkor a bernabeu lelálótájon, szánalmas amit csinál most már, ezek utána ha jön is minden szurkoló elõtt duplán kell bizonyítania, mondjuk vicc már a mezszámát is elvették, sztem a 25 fõs keretbe sem fogják nevezni, a vb elõtt õ meg inkább ül egész évben a lelátón? Sok esze van mit ne mondjak.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
gazettán van egy cikk, de igy a spanyol és francia tudásommal azt hoztam ki, hogy maradni akar, semmi elõrelépés nem történt, és folytatódnak a megbeszélések... de ha van vmi olaszul tudó akkor csekkolja gazetta honlapját, és fejtse meg 😄

fsgh
nemtudom, gondolom.

De én semmit se hiszek el már. majd ha inter.it-n Inter mezt lenget az orra elõtt akkor...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
éseztugye a Lineta / Malpensa reptéren lõtték?<#worship>

fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
hát ebbõl szerintem nem lesz semmi, nagy a csend... bár remélem az a cikk totál fals volt, és gazetta információi a hitelesek....

fsgh
Hát ja. Valaki hazudik.

WuFraZselic
amúgy a "holland megérkezett Milánóba" és a "nem ül fel semmilyen repülõre" közt nem érzek túl sok párhuzamot... itt vmeik nem stímmel, remélem az utóbbi... addig nem is reagálok igazolási hírekre, míg nincs Inter.it-n, mert vicc hogy mi folyik itt a sajtóban

fsgh
úgy kell majd megveretni hogy idejöjjön? Nevetséges.

WuFraZselic
<#idiota> de tudtam hogy ez nem lesz ilyen egyszerûûûû 😄DD

fsgh
2009.08.25.
16:02 Az Antena 3 szerint igaz Milánóba várják Sneijdert, õ azonban közölte a Real Madrid sportvezetésével, hogy nem ül fel semmilyen repülõre sem, marad Madridban. A sportvezetés erre válaszolva elképzelhetõ, hogy kitiltja a játékost a csapat edzéseirõl.

Kurva jó...<#szomoru1><#szomoru1>

Fabio Capello
szép fogás, végre lesz aki rendesen kiszolgálja a csatársort, illetve õ sem riad meg pár szólótól...

Remélem sikerül megújulnia és megint a toppon lesz

limperatore
Sneijder megérkezett Milánóba!

José Mourinho megtalálta a hiányzó láncszemet! Wesley Sneijder lesz az Inter játékmestere. A Real Madrid és a fekete-kékek már korábban megállapodtak tizenöt millió eurós vételárban, a játékos jó ideig habozott, de végül kedden igent mondott az olaszoknak. Évi három és fél millió eurós körüli fizetéssel kell megelégednie.

Massimo Moratti, az Inter elnöke már korábban egyezségre jutott a Real Madrid elöljáróival, melynek értelmében az irányító tizenötmillió euróért cserébe érkezhet a Giuseppe Meazzába. Az összeg tizennyolc millióra is emelkedhet a játékos teljesítményétõl függõen.

A játékossal sem volt könnyû dûlõre jutni, a hét elején arról szóltak, évi fél millió euró választja el a feleket. Kedden aztán dûlõre jutottak egymással. Hogy nem kacsáról van szó, azt az is bizonyítja, hogy a La Gazzetta dello Sport szerint a holland megérkezett Milánóba!

A 25 éves, holland válogatott futballista évi három és fél millió euró körül kereshet a kék-feketéknél.
<#worship>

ForzaInter
kedd, 13:49 - A La Gazetta szerint Sneijder és az Inter között teljes a megállapodás és a holland játékos már ma délután Milánóba repül. Hivatalos bejelentés egyelõre nem történt, de az olasz lap szerint hamarosan erre is sor kerül.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
jó,de ott írkáltak ilyet 😊

9csöves9
na ha valaki,akkor én nem adok az ilyen lófasz hírforrásokra

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
Sky Sport Italia szerint már milánóban van, hogy lezárják a dealt, sztem ez már eldõlt.😊

Yo, Bitch!

WuFraZselic
képet vagy hazucc <#idiota>

közel sem biztos, hogy ez így van, ilyen gólpontkomnak nem nagyon lehet hinni... 😊

limperatore
Hát ja muszáj egy irányító

Sneijder Milánóban van már egyébként 😄

Remélem ugyanúgy megfog táltosodni mint Cambiasso tette vagy Walter

9csöves9
lehet a saját szátok íze szerint bárhogy színezni a dolgot,én nem örülnék egy olyan játékosnak aki elõrébb tartja a Madrid padját/lelátóját mint a csapatomat.persze nálatok most a szükség nagy úr

WuFraZselic
kérdezték Morattit alternatívákról, elkezdi: Cassanot nem akarja Mourinho, mivel gólt szerzett ellenünk xD és ezt is nyilatkozta forduló elõtt Mou, azért nem kellett neki Acquafresca sem, viszont Milito igen mert õ nem lõtt ellenünk gólt 😄

fsgh
Tuti jönni fog... Nincs mezszáma, el van tiltva az edzésektõl. Gondolom VB-n ott akar lenni.

ForzaInter
Nem akar elmenni a realból, de muszáj lesz neki, mert mezszámot sem kapott, és a 25 fõs keretbe se fogják nevezni a spanyol bajnokságba.

Amugy azt nem mondta hogy nem jönne az Interbe, azt mondta maradni akar a realban, de ha elhagyná a realt az Inter jó választás lenne, meg még mondott vmit Josérõl, hogy mijen jó edzõ.

Real egyértelmûen megakar tõle szabadulni, ha már az edzésrõl is kitoltották akkor 100% hogy nem marad, sztem még a héten Inter játékos lesz, teljesítményével meg nem lesz gond sztem, duplán bizonyítani akar majd a realnak sztem hogy hiba volt eladni.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
nem akarja elhagyni a madridot, de 4 millás fizetést akar 3.5 helyett... akkor hogy is van ez? 😊 amúgy ha nekem mondta volna az edzõm, hogy nem számit rám, nem is nevez a meccsekre, ezek után biztos ott maradnék... bár ha valakiben nincs büszkeség...

9csöves9
fogalmam sincs miért mentek olyan ember után aki láthatólag nem akarja elhagyni a Madridot/nem akar az Interbe menni

ha netán leigazoljátok meg csókolgatni fogja a címert abban biztos vagyok😊

WuFraZselic
de kibaszott bonyolultá kezd válni ez az ügy...

limperatore
2009.08.25.
10:52 A Corriere dello Sport szerint Sneijder és az Inter a következõ órákban rendezik a lezáratlan ügyeket, s hamarosan létrejön az átigazolás.

2009.08.25.
10:12 A La Gazzetta dello Sport szerint tegnap este nem született megállapodás Soren Lerby és az Inter között Sneijder ügyében. A holland játékos továbbra is 4 millió eurót akar, míg az Inter legfeljebb 3,5-öt ajánl. A megbeszélések ma folytatódnak, ám az Inter két új alternatíván is gondolkozik.

2009.08.25.
10:10 A Marca szerint Sneijder nem vetette el annak a lehetõségét, hogy keresetet adjon be a Real Madrid ellen, mivel nem csak a mezétõl fosztották meg, hanem lényegében az edzésekrõl is kitiltották. Ha a játékost nem sikerül eladni, és a következõ szezonra nem kap mezt, akkor télen valószínûleg ingyen távozhat.

limperatore
17:41

Sneijder: "Realistának kell lenni, de úgy tervezem, hogy maradok, és a szurkolók is ezt szeretnék. Elseje után már nem adhatnak túl rajtam, így megnõnek az esélyeim a csapatba kerülésre. Úgy érzem, hogy hasznos lehetek a klub számára, az edzõ pedig számol velem, mindig csak ezt mondta."

18:51

Olasz értesülések szerint Lerby, Sneijder ügynöke Milánóban tartózkodik, s az Inter vezetõségével tárgyal a holland középpályás ügyében. Az olaszok öt évre közel 4 milliót ajánlhatnak, ami magasabb a mostani kereseténél. A klubok között már korábban létrejött a megállapodás 15 millió euróban + 3 millió opció.

Sneijder nem nagyon akar interezni 😊

limperatore
rajtatok legalább pénzt nyertem 😄

Grove4
Nem kell elkeseredni,ez a Bari a tegnapi játékával bármely csapatot meg tudja szorongatni szvsz. meg mondjuk mi sem remekeltünk a Chievo ellen a 2. félidõben.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
Moutinhot is szívesen látnám, bár lehet Mou abból indul ki, hogy Quaresma sem játszott túl jól, lehet másik portugál is ezt produkálná. pedig õ nagyon kreatív kp 😊

fsgh
Van der Vaart elvileg kijelentette hogy õ csak Német vagy Angol csapathoz hajlandó igazolni... Tehát õ kiesik.

Baptista meg csak egy szükség megoldás lenne...Sokat nem javulnánk.

Baptista érkezését Sneijder mellé tudnám elképzelni de nem helyette...

WuFraZselic
tök korrekt, nem fogunk rá pocsékolni 1 hónapot, hogy aztán végül padot melegítsen a realban.

limperatore
Az Inter 24 órát adott Sneijdernek, hogy döntsön a jövõjérõl. Amennyiben Sneijder erre nem reagál, vagy válasza negatív lesz az olaszok szempontjából, az Internazionale Van der Vaartot vagy az ex-madridista Julio Baptistát próbálja majd szerzõdtetni.

Bazdmeg de jó lenne ha eljönne végre. Megint látszott az üresség, mert szûrõk jók voltak nagyon pillanatok alatt elvették a labdákat de ilyenkor nincs aki csatárt jól megjátsza. Eto'o meg Milito egyébként kurva erõs csatár sort fognak alkotni. Már most voltak olyan megmozdulásaik hogy nem értettem hogy tudták megcsinálni.

WuFraZselic
#20470-el tökéletesen egyetértek, egy az egyben ezt akartam leírni, de inkább elmentem focizni és kiélni a dühöm... jogtalan tizit kicsit bántam, de addigra már rég elkellett volna dönteni a meccset... annyira tipikus ez a gólt lövünk, és leülünk. ezt kb a juve, milan, roma hármas ellen nem csináljuk... a Bari pedig tökéletesen azt csinálta, amit egy kiscsapatnak kell ellenünk... és mûködött... annyira éreztem hogy kapunk egy gólt, és tessék. most az elsõ 3-4 fordulóba nem az Intert látom a tabella élén, ennyi legyen a legnagyobb bajom... 😊 a Milan ellen remélem felszivja magát a csapat + lesz egy irányítónk!

fsgh
de legalább próbálkozott és támadott. Motta, Vieira, Muntari, Stankovic nem trükközget és a labdáik se kötnek ki a kapus kezében mert a 16os közelébe nem kerülnek...

Csak az hibázik aki próbálkozik.

(Kell ide Sneijder de nagyon!)

ForzaInter
Csak éppen semmi hasznára nem volt a csapatnak, cselezgetett, trükközgetett szép volt meg minden csak szart nem ért... Mert az összes beadása vagy a kapu mögött vagy a kapus kezében landolt.:\

Yo, Bitch!

fsgh
Quaresma most tetszett. Jól játszott a meccs vége felé. volt egy középpályásunk aki legalább támadott.

De ez az 1-1... Annyira tipikus eredmény egy kis csapa ellen.

limperatore
De azért vicc h 3. éve nem nyerünk az elsõ fordulóban 😄

nem mintha izgatna, de 1:0-nál mikor visszaálltunk éreztem h 1:1 lesz.

Quaresma meg tanuljon már meg nem elesni, olyan mint Suazo. Vége fele már összejöttek a cselei meg a beadása is kurva szép volt, de pontosan kéne megtanulni elõször. De legalább nem adja fel próbálkozik 😄

ForzaInter
Szabálytalankodtak Milito ellen, így tizi, de ha jogtalan lett volna se szólhattak volna, mert ugye elõtte volt egy kezezés ahogy írtad, és nem fújta be a bíró, de mindegy nem kell foglalkozni a többiekkel, had örüljenek hogy xeltünk, tavaly és tavalyelõtt is 1-1-el kezdtünk és mi nyertük a scudettot.😊

Yo, Bitch!

limperatore
Bírom hogy mindenki a "kamu" 11-esel jön, miközben Lúcio fejesénél nem adták meg a kezezésnél a jogosat. Bár ez is jogos volt..