34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • bakkerman
    én nem vitatom egyik fél döntőbe jutását se :)
  • ForzaInter
    spanyol fölény?lol

Barca fölény inkáb, többi csapatuk sehol nincs, angolok voltak fölényban csak. De most már ők sem olyan erősek mint az elmult években.

Azért meg ne kezeljük ugy már a döntőt mint mondjuk porto-monacot akkor bl szinte két középcsapat játszott, itt meg most 2 nagycsapat vívja a döntőt, mi meg kivertük az elvileg 2 legerősebb csapatot (chelsea,barca) ez nem véletlen. Eddigi eredményeink alapján mi érdemelnénk meg legjobban a blt.
  • Dean Winchester
    ő nem hasonlította össze hanem arra célzott szerintem,hogy különleges a döntő és nem szokványos :) tehát a monaco-porto óta nem volt ilyen "változatos" döntő :)
  • WuFraZselic
    az ok, de azért túlzás monaco-porto döntőhöz hasonlítani. ez két elitklub, az Inter végre megérdemelte hogy idáig eljusson, messze kiemelkedik a kerete olaszországban is
  • bakkerman
    igen,mindkét csapat számára egyszeri alkalom,hogy BL döntőt tud játszani a mostani angol-spanyol hegemónia ellenére! igen,egyszeri,mivel idén is azért nem sokon múlt egy angol-spanyol döntő,a MU lazán verte volna a bajorokat,ha nincs az a kiállítás,utána pedig a Lyon is meglett volna,míg mi is elég közel voltunk a döntőhöz,csak nem jött össze! én azt mondom,jövőre visszaáll az angol-spanyol fölény,az elődöntőbe várom majd a Chelsea-t,és a Barca-t is,az Inter mindenképpen beférhet jövőre is a 4 közé,és talán a Madrid,ha nem bontják meg megint a fél csapatot nyáron!
  • mrroma
    igen csak az a baj hogy a Bayern is pont ebben a helyzetbe van, ok sincsenek ott minden evben a dontoben, foleg az utobi idoben, de tenyleg erdekes es szerintemjo lesz egy nemtipikus BLdontot latni, a Poro-Monaco ota nem is vol azt hiszem, es az nem a tavaly volt
  • ForzaInter
    José amugy sztem tuti kitölti a szerződését. Utána viszont megy. Nem az a fajta edző aki egy klubnál több mint 10 évig edző, és ugye mondta még nagyon rég mikor nem is a mi edzőnk volt, hogy szeretná mindhárom bajnokságban letenni a "névjegyét" és utána visszatérni angliába, később pedig portugál szöv. kap lenni.
  • ForzaInter
    Hát remélem is, hosszú idő után végre ujra bl döntőt játszunk, nagyon fájó lenne elbukni, mert kitudja mikor jutunk el mégegyszer idáig, minden évben azért nem döntőzik a csapat..
  • Voyager5
    Így van!
    Nehéz meccs lesz. Remélem a végén ti nyertek!
  • WuFraZselic
    még nem nyertük meg. a bayernt nem szabad leírni, a semmiből jutottak tovább 2x is, ami már nem csak a szerencsének tudható be
  • horpeti
    Ne legyetek irigyek, hadd nyerjünk mi is BLt!! (Madrid dukker). :DDD
  • Voyager5
    Ez egy tipik olyan dolog amit megjósolni sem merek :D
    Az Interrel megnyerhet mindent idén, de az is elképzelhető, hogy mindent elbukik.
    Pártatlanul figyelem a serie A-t, és az a véleményem, hogy volt egy időszak amikor az Intert megpróbálták minden szinten ellehtetleníteni.
    Mourinhonak ez egy hatalmas motivációt jelenthet, hogy csakazértis megmutassa az FIGC-nek, hogy az ő csapata a legjobb akár éveken keresztül is. Ez az az érv, hogy marad.
    A Madridban viszont lassan egy évtizede(!) rosszul mennek a dolgok nemzetközi szinten, hatalmas a nyomás mindenkin. És ha valaki most aztmondja, hogy "BL-t nyerni a Madriddal" - na az kihívás :D
    Erre rájön még az, hogy állítólag kipróbálná magát Spanyolországban is + a Barcelonát nemigazán szívleli... Hát nemtudom...
    Én szívesen látnám Madridban, mert RM drukker vagyok, és Jose tipikusan az az edző akinek első a csapat.
    A stílusát meg nagyívben lesz*rom. Ha szállítja a címeket akkor felőlem bárki lehet.
    Nyáron majd kiderül mi lesz.
  • Dean Winchester
    ok ezt értem én csak hát "nem hagy félbe egy projektet" én ezért gondoltam a bl-kupa-bajnokság mert nála sztem ez egy projekt :D
  • WuFraZselic
    nem addig szól a szerződése, amíg bejut a BL-döntőbe, hanem 2012ig...
  • Dean Winchester
    a motiváció az h ahova megy ott mindent megnyer + hazai pálya veretlenségét őrízze :D szóval motiváció az van sztem
  • Dean Winchester
    ööö milyen projektet? ha idén mindent megnyer akkor annyi.
  • WuFraZselic
    2012ig szól a szerződése, és ő többször elmondta, hogy nem hagy félbe egy projektet. de szó esett már 2013ig való hosszabbításról

amúgy egyedül a légkör miatt látnám az okát hogy elmegy, rendkivül támadja mindenki, a FIGC is, január-februárba szánalmas mi ment a csapat ellen, csoda ha 1 meccset megúsztunk kiállítás, eltiltásos nélkül
  • bakkerman
    egyébként szerintetek is nyáron Madridban köt ki Mourinho? szvsz igen,ha BL-t nyer az Interrel,akkor már motivációja nem lesz
  • bakkerman
    hát ha elküldik Balotellit az Interből,akkor elveszítenek egy nagyon nagy játékost! most még nem az,de az lesz 2-3 év múlva
  • hedonist
    lehet,h most jött ki rajta a sok hete húzódó érzelmi presszúra. :)
    sztem lehet még esélye az interben.
  • fsgh
    Nem tudom elhinni h azért sírt egy magát Milan drukkernek valló játékos mert bejutottunk a döntőbe. Lehet elvesztett egy fogadást vagy nem tudom:D

Elöző meccsen 2lépést nem tudott megtenni gyorsan annyira leszarta most meg sír? Tuti nem azért sírt sztem.
  • limperatore
  • limperatore
    hír

• Monoton
    KÉpet vagy kamu .D
  • limperatore
    Balotelli elsírta magát a barca elleni továbbjutás után :D
  • WuFraZselic
    :o

dehogyis :D
  • bakkerman
    nem Julio Cesar helyére megy?
  • cambiasso83
    Pfffu baj van a memóriámmal.azt hiszem kevertem valakivel a "fiúcskát".Hát persze Toldo bácsi helyett:)
    Ajjaj de azért köszi:)
  • WuFraZselic
    köszönjük

amúgy Castellazzi nem rossz kapus, 3. számúnak tökéletes lesz
  • cambiasso83
    Egyébként milyen játékos?Nem nagyon láttam játszani
  • cambiasso83
    Köszi végre legalább békén hagysz.Szánalom az élet:)

Grazie Inter
  • cambiasso83
    Köszönjük.Igen.Viszont:)Nem-nem.Még véletlenül sem:)Elég szegény Motta is:)Pedig egyre jobb volt:)
    Csak ne Muntri Motta helyett.Mert a kő-kövön nem marad
  • Mor3llo
    Gratulálok a döntőhöz! Találkozunk Madridban!

Nem lesz nálatok valaki véletlen eltiltva - Mottán kívül?
  • WuFraZselic
    már februárban megegyeztünk vele, nyáron 2 évre ír alá.
  • cambiasso83
    Castellazzit hozták most szóba.De lehet nem most:)

nem nagyon ismerem a játékát.Vélemény róla?
  • cambiasso83
    Egyébként megtaláltam azt az egyet:)De nem számít:)

oFF:)kicsi itt a VB hivatalos dala Shakirától:)

http://www.youtube.com/watch?v=V2DFQyf2s90
  • cambiasso83
    Nem egy juve drukker írta.ezer200 bocsánat.Mielőtt itt is belémkötnek.de akkor is egyetértek vele:)))))))))))
  • WuFraZselic
    a legtöbb Juve-drukker is hasonló véleményen van az itteni topikba is, egy kivételével :)
  • cambiasso83
    Ide is beírom egy Juventus drukker véleményét.:)Kösz,végre valaki:)azt hittem csak én látom így:)

"Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán gyakorlatilag nincs kidolgozott helyzete, az nem antifutballt játszik, hanem olyan területvédekezést mutat be, ami egy kaukázusi juhásznak is becsületére válna. Aki 60 percen át emberhátrányban játszva is képes a fentieket megvalósítani egy idegenbeli BL-elődöntőben, az meg lehet, hogy a világ legjobb csapata. De az biztos, hogy a világ legjobb edzője irányítja."
  • cambiasso83
    mondtam én is.Erre élvez.Máshoz még túl éretlen:)