34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Ngeri
    egész csapatot kéne eltiltani, mivel futball eredetileg támadásról szól nem hogyan építsünk élő falat 90percre
  • cambiasso83
    Csak Motta lesz eltiltott fiúk?

Nagyon jó hogy Zanetti nem kapott sárgát.Megérdemli ezt a döntőt...

Hagyjátok már hadd élvezzen el.Ne maradjon benne.Majd úgyis törlik
  • Ngeri
    nézd meg első meccs.lesgól,meg nem adott tizenegyes.most: meg nem adott gól,meg nem adott tiz.
  • Gaba9
    Te miért erőlteted magad itt ?? Kikaptatok kiestetek ennyi .. veszíteni tudni kellene .. amúgy meg bundáról szerintem pont nem kéne magyarázni mert érdekes dolgokat fújkált a bírósporttárs és a lapokat is maximum pofára adta ...
  • cambiasso83
    pszt...
  • Ngeri
    jó ez a divatmajmozás:) elmondanád mire alapozod vagy érved nincs baba?:)
  • cambiasso83
    Divatmajom...pfuuu szégyen az ilyen...fogná anyuka szoknyáját ha összefutna veletek fiúk:)
  • WuFraZselic
    igazából mi is kurvára leszarjuk az ilyen kis tizenéves divatdrukkereket, akik a tegnapi kieséssel új csapat után nézhetnek, mert már nem menő a barca. baszki, és ha a United sem lesz bajnok...

szánalmas kölyök
  • cambiasso83
    Gratulálok...Hát szégyen a Barcának az ilyen iq szegény drukker.

És nem csak betűkaratézik de egy nőt is kioktat.Tiltást!!!
  • cambiasso83
    Kicsike szájkarate bajnok.Régebb óta drukkolok az Internek,mint hogy te sper.a formájába léteztél volna.Az alapján kitalálod kicsit idősebb vagyok.Válogasd meg a szavaid,mert nem osztottam lapot.Tényleg látogass el a társalgási oldalra,ahol kultúra ragad rád.
    Vagy menj a helyedre.Ennyi.A viszont nem látásra...
  • Fabio Capello
    Le lehet ám állni a szájtépéssel.
  • WuFraZselic
    szerintem ha xboxon megveri az Intert a barcával, akkor megnyugszik
  • cambiasso83
    Szerintem alapvetően nem szabad reagálni az ilyesmire,erre él.ez:)Érdekes nyelvhasználat.Szegény Kazinczy:)
  • cambiasso83
    16 éves,hát akkor...Sajnálom.Tudom,hogy fáj.De ha ennek a feldolgozása sem megy...Ajjaj,ott a Barca toppic,van ott pszichiáter.
    Savanyú a szőlő,igyál bort...
  • WuFraZselic
    ejj de kemény beszólás volt

catanaccio :DD
  • cambiasso83
    Szájkarate az a drukkereknél is megy:)Huha,ez tiltás lesz.
    nem tudom de küldök neked egy honlapot,ahol lehet olvasni a kúlturált társalgás szabályairól.Nagyon gáz...Nagyon kisgyerek vagy még.

Mély a világ...
  • WuFraZselic
    jaa, hogy 94es ez a kis csicska, így már értem. kíváncsi vagyok, hogy 1 év múlva melyik 2 csapat lesz kint a logójában, LOL
  • WuFraZselic
    na húzzál vissza a helyedre, a nagy barcelonának 2 helyzete volt 94+ perc alatt. nagyon nagy támadásokat vittetek végre, HAHAHAHAHA
  • Forza Italia
    ezt bele kell kalkulálni. Aki fogad az az ilyet tudja. A bíró a foci része. Ő is ember. Ő is hibázhat. Ne fogadj azt akkor nem lesz ilyen problémád.
  • Neoncsoves
    látom te ebből élsz talán hogy baszogatsz mindenkit és flémelsz minden egyes szájbabaszott topikban. 94es vagy tehát kb annyi idős mint én... szivesen szájbabasználak egyszer :)
  • Neoncsoves
    az eltörlés nem fogja vigasztalni pl. azokat akik fogadtak... ha most a spori nem állította volna ki, lehet rúgott volna az inter gólt (többet mint a barca) és akkor most 5ezerrel gazdagabb lennék
  • Forza Italia
    fejezzük már be tényleg. Most ennek mi értelme van????
  • Forza Italia
    Nem értem egyes embereket akik ide beírnak. Minek kell foglalkozni annyit a bíróval??? Az inter nagy csodát vitt végbe, és ennek kell örülni. Sztem a párosításkor senki se gondolta volna, h innen az inter megy tovább. Félreértés ne essék nem szeretem az intert így nem vagyok elfogult. Ki nem szarik arra, h milyen játékkal mentek tovább a lényegen nem változat. Ölték a focit az biztos, de kiváncsi lennék ki nem tette volna ugyanezt. Az inter tudta mivel lehet megfogni ezt a barcát és tökéletesen véghez is vitték. Az mindegy milyen játékkal. Semleges szurkolóknak persze h nem tetszik, ahogyan nekem se, de ez van és ezt kell szeretni. Megcsinálták és ezen nem kell vitázni. A sporit meg nem kell szidni. Ugyis kivizsgálják, h jogos volt e a piros vagy nem. Ha úgy vélik h nem akkor eltörlik.
  • fecoka177
    jhaa télleg bocs amikor 4-2lett hol voltál koma?:) ugyan ott van a madrid a blbe mint a barcelona:)
  • Neoncsoves
    Grat az Internek. Elment a pénzem a sajna, de szépen védekeztek. Barcától nem vártam mást csak lesgólt meg érvénytelen sárga és piros lapokat. Meglett mindhárom... A Camp Nouban a legjobban a színészkedést tanítják nem a focit... Messire ránézett az inter védő az meg repült vagy 10 métert... szánalom a köbön, meg ez a fasz bíró is...

Grat az Internek mégegyszer:)
  • Lcapitant
    ja azt hitte
  • Monoton
    Hahah Lol :D Gondolom Valdes azt hitte a Barca szurkolókat ingerelte a portugál :D
  • WuFraZselic
    van :)
  • horpeti
    ja nem, az nem a fetrengés volt.
  • horpeti
    Ott a Barca topikban. :D
  • Monoton
    Másik videó van? Ezt már törölték.
  • bakkerman
    kapott az a gyep elég gyalázást 2009.május 2.-án,és 2010.április 10.-én.
    ennyi örömötök legalább legyen az idei BL sorozatban :)
  • bakkerman
    Szeretnék gratulálni az Internek,az odavágón jobbak voltak egyértelműen,a visszavágón pedig megölték a játékunkat. Minden elismerésem Mourinho-nak,nagyon szépen összerakta ezt az Intert,már évek óta Olaszország legjobb csapata,és az a tény,hogy a BL-ben idén kitütötték az angol,és a spanyol bajnokság legjobb csapatát is,az óriási dolog!! Jövőre,ugyanitt :)) Nyerjétek meg a döntőt,a végső győztestől sose szégyen kikapni :)
  • WuFraZselic
    amúgy két olyan csapat játssza a döntőt, amely hazája bajnokságát és kupáját is megnyerheti a BL mellett. mi ez, ha nem megérdemelt BL-döntő :)
  • fecoka177
    Minden madridista nevébe köszönjük az INTERNEK hogy nem szar katalánok gyalázzák majd a bernabeu gyepét:) Teljesen megérdemelt továbbjutás volt:)
  • WuFraZselic
    mekkoraaaaaaaaa váááááááááá
  • Huszi84
    A legjobb mellékszerplőnek járó Oscardíjat idén Sergio kapta!! Gratuláljunk neki közösen!!!
  • Unreal1942
    Leszarnád, ha Inter drukker lennél. Az eredmény a fontos.
    Persze mindenki tudja, hogy ki játssza a "jobb" focit, de ez nem számít.
  • Darthmushroom
    nem vagyok inter se barca szurkoló, de azért 10emberrel, 3:1s első meccs után azt játszotta az inter amit kellet. az összes csapat védekezett volna ebbe a helyzetbe. nézd meg h esett ki a Mu.ugyanúgy védekeztek emberhátrányba 2gólos előnynél csak ők nem bírták megtartani
  • WuFraZselic
    te aztán nagy futballszakértő lehetsz. PC / konzol fórumból jöttél gondolom :D