FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Már tuti.😊 Sneijder a hivatalos honlapján megerõsítette, hogy hozzánk igazol 4 évre, holnap lesz elvileg hivatalos azt írják az oldalán.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
na már csak Sneijder hivatalos bemutatása hiányzik. vagy legalább egy aprócska hír inter.it-en róla 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Remélem hogy a Barcát legalább egyszer megverjük. Nem lenne rossz erõfitogtatás.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
idegenben lesz a gond, igen... amugy keret alapján már most a legjobb 4 közé tenném a csapatot kb, de az Inter tud csodákat mûvelni (mint ahogy tavaly is 2. lettünk abban a "halálcsoportban"), nagyon remélem hogy a BL-re lesz új taktikája Zsozénak, mert ez a tavalyi nyilatkozata hogy "azért 4-3-3 mert a BL-ben támadófocit szabad játszani" hát nemtom 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
keret alapján simának kéne lennie, csak az idegenbeli meccsek lesznek rázósak:S

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hát ja, meg oroszok ellen a BL-be nagyon nem szereplünk jól... és az a -20 fok , meg a kõkemény keleti foci... baszki... viszont legalább 6kor lesz a meccsünk, és adja talán tv2 xD

ForzaInter
na bazmeg utazhatunk -20 fokba:S Van egy olyan érzésem hogy a barca és mi is megszenvedünk a nagy télben majd:S

Yo, Bitch!

WuFraZselic
a kurva életbe... Rubin, Kyiv, hiányoztak nagyon

WuFraZselic
na most csak ne a Rubint kapjuk a többi jó

WuFraZselic
na basszameg...

WuFraZselic
Debrecen, légyszíves!

ForzaInter
az jó, most már csak ne a wolfsburg az a lényeg

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Dinamo Kyev

WuFraZselic
csak ne a marseille-t xD

ForzaInter
😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
mi jövünk...
Barca
Inter

bubu13
Barca-Inter egy csoport

EEE 1899

WuFraZselic

WuFraZselic
én is, de szinte biztos azt kapunk 😊 a Sevilla, és a Bayern tûnik (jelenlegi forma alapján) gyengébbnek, a 4 angol közül a Poolnak örülnék legkevésbé (nemtudom miért), viszont a 3. kalapból is elkéne kerülni a marseillet mindenképp 😊 bárcsak hozzánk jönne az Inter 😊

szucsy89
hát annyi hogy aki elsõ az ugye másodikat kap...
ForzaInter
Én meg kívánom hogy kapjunk a csoportba vmi komoly ellenfelet, mert sztem eddig az is baj volt a kiesés szakaszban, hogy mindig ugy kezdtünk hogy elõtte ilyen hurkacsapatokal voltunk egy csoportban, így legalább jól felpöröghetünk, az meg hogy 1 vagy 2 leszünk sztem tök mindegy..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nem lehet tudni, mi volt igaz abból amit a média megírt.. De a motiváltságával sztem nem lesz gond, bizonyítani akart majd realnak is hogy nem kellett volna elküldeni, és következõ évben vb azt se felejtsük, erõnlétével sincs gond, egész nyárt végigedzette, nem ugy mint tavaly Quaresma, jó végre hogy van egy klasszis irányítónk, remélem beválik.

Yo, Bitch!

szucsy89
háát Barcát én nem kívánnám a csapatomnak😊
ForzaInter
Remélem Barcát vagy Mut megkapjuk, eddig mindig hurka csoportokba voltunk, tavalyit el is komolytalankodtuk, talán jó is hogy 2. kalapban vagyunk.

Egy, Barca, Inter, Bordeaux, Wolfsburg kemény lenne😄

Lokit remélem megkapjuk, meg a Barcát vagy MU-t.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
lehet hogy a média kitalációja is benne volt azokba a hírekbe, nem tudni. viszont 1 nappal késõbb ilyet nyilatkozna akkor kettõs személyisége lenne kb 😄 valamelyik tuti fals volt, inkább a hétfõ-keddi "nyilatkozat"

amúgy nem azért, de a 3. kalapba egyáltalán nem egyszerû csapatok kerültek, (Fiorentina, Olympiakosz, Olympique Marseille, Dinamo Kijev, VfB Stuttgart, Atlético Madrid, Girondins Bordeaux, Besiktas), a 2 franciát és az atleticot elkéne kerülni, bár ha mondjuk egy sevillát vagy bayernt kapnánk...

szucsy89
peersze, elõtte meg semmi áron nem akart az interbe igazolni..nem tudom hogy milyen nagy kedvvel fog játszani, bár kívánom neki hogy jól játsszon..
WuFraZselic
most hogy van irányítónk, koncentráljunk másra 😊
szerintetek milyen csoporba kerülünk?
tippem:
Arsenal
Inter
Olympiakosz
Debrecen (túl szép lenne, de már vagy 4 hete ez az érzésem 😄)

WuFraZselic
huuu... el se hiszem 😊 de nagyon örülök. de ha ezt nyilatkozta, akkor kicsit zavaró hogy tegnap kb átbaszott minket, bár ki tudja, lehet nem is volt akkor még végleges az ügy... mindenesetre Ajax-os formáját hozzá remélem, és bemutatkozik hétvégén!

ForzaInter
Sneijder: "A távozásom nem visszalépés, mivel a világ egyik legnagyobb klubjához jövök, ami az elmúlt négy évben bajnok volt hazájában. Az elmúlt hetekben Mourinho több sms-t is küldött nekem, amelyekben arról írt, mennyire szeretné, ha nála játszanék. A derbi? Az edzõ dönt, de készen állok rá."

www.madridista.hu

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ja, már arról is beszélt hogy a hétvégén készen áll hogy kezdjen a derbin.

Yo, Bitch!

Most mégis lesz Sneijder LOL😄D

★ 汤姆 李

Már Sneijder is lenyilatkozta állítólag. Sajnálom, hogy távozik tõlünk sok sikert neki 😊

REAL MADRID

WuFraZselic
gazettán is kintvan... hááát én már semminek sem hiszek... majd ha inter.it, akkor esetleg 😊 de inkább ha látom a két szememmel a pályán 😄

ForzaInter
Ez jobb mint a barátok közt, ennyi csavar sehol nincs.<#idiota>

Yo, Bitch!

WuFraZselic
<#idiota>

ForzaInter
BREAKING NEWS: Inter Sign Wesley Sneijder - Report

goal.com

Yo, Bitch!

Nahát épp ezért kéne mert tud lõni😄
Muo bakker észnél legyél most kit választasz<#ejnye1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

WuFraZselic
cassano tuti nem jön, Mourinho lenyilatkozta, hogy gólt lõtt ellenünk, így nem veszi meg <#idiota>

ok,kösz.Cassano-t ide!

ForzaInter
elmult 5 év eredményei számítanak (bl, uefa kupa)

Yo, Bitch!

WuFraZselic
amúgy milyen gáz már, hogy ha minden igaz, 2. kalapba kerülünk a sorsoláson??? és a milan lesz az 1. kalapban... nem azt mondom hogy bánom, mert így tuti lesz 1 másik nagy csapat, és adja a meccsünket a tv <#idiota> (mindig milyen hulladék csoportba voltunk utóbbi évekbe, igaz, tavaly csoda hogy továbbmentünk -.-), de azért tényleg felháborító hogy 4 éve bajnokok vagyunk, és nem vagyunk kiemeltek...

WuFraZselic
szerintem õ se tudja... de itt nem arról van szó, hogy van lehetõsége, marad vagy megy, a real alig várta hogy kapjon érte egy megfelelõ ajánlatot, mint már írtam közölték vele hogy sziaheló, 10es mezt megkapta diarra, etc... és ezek után is... áh csak felb*szom magam, pedig jó lett volna ha Derbyn már van egy igazi irányítónk 😞

ez is igaz....., nem értem miért akar annyira maradni, játszani ugyse nagyon fog.....

De sok esélyetek nincs elvinni..😊

WuFraZselic
ha Sneijder nem b*szakszik velünk 3 héten át, lehet már rég meglenne a megfelelõ ember, és nem 5 nap alatt kéne 1et választani gyorsan, és késõbb megbánni... na mind1...

Sztem ezek közül Gourcuff lenne a legjobb nektek, nekünk se kellett volna elengedni....:S

WuFraZselic
lehet hogy nem fogadta el, de a csapata eladta, nem számít rá többet, megfosztották a mezétõl... vicc
#20524 van der vaart, baptista, ibagaza <#merges2>, deco, gourcuff, hamsík, cassano - velük hoztak szóba az utóbbi hetekben, nem tudni ki lesz a befutó... de valaki kell...

Kiért tettünk még ajánlatot?

Na pénteken Ibra Mester megmutat még pár trükköt Barca-nak<#vigyor2>

Nem fogadta el az Inter ajánlatát, csak a média kavart.

REAL MADRID