FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
nah jöhet sneijder szabarúgás 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
gec mekkorát eresztett 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
aztakurva ha ez beakad

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
Mondtam h beteszi 😄

WuFraZselic
így legyen!

na, apakezdõdik, FORZA INTER!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Majdnem a legerõssebb kezdõnk. Üssük meg õket!!!!!

FORZA!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
Hivatalos kezdõk

MILAN: Storari; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Borriello, Pato.

INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Stankovic, Thiago Motta; Sneijder; Milito, Eto'o.

már csak 11 perc, nemvárom, áááá 😊

Én se úgy csinálom ahogy le van írva, de mindegy nem ide tartozik 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
na paszmek, nem hittem volna hogy makróra rögtön beszurja a semmit 😄 csesza, töröjjé'''

- javítva -

limperatore
már értek mindent 😄

WuFraZselic
ez kicsit bonyolultan van leírva 😄 az a lényeg hogy a tag közé így nézzen ki a youtube link, például:
http://www.youtube.com/watch?v=2O7zManxIsU -> http://www.youtube.com/v/2O7zManxIsU

limperatore
kira 😄😄

limperatore

Matyinak sok szeretettel 😄 KATT

REAL MADRID

WuFraZselic
így gondoltad? <#idiota>

WuFraZselic
ámen

limperatore
Majd Sneijder rak egyet 25rõl ahogy szokott 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
A román válogatottban ott játszik mindig, mehetne egy sorral feljebb, és Santon a kezdõbe.

Sneijder pedig állítólag azért nem lett nevezve, mert nem jött meg még tegnap a játékengedélye mikor kihirdették a keretet, az vmikor fél ötkör volt, az engedély pedig este jött meg, de lehet változtatni a kereten így benne lesz, José mondta is hogy pár kb 20 percet játszani fog.

Érdekes lesz amugy a derbi, ha a keretet és az edzõt nézzük, akkor egyértelmûen mi vagyunk az esélyesek, mert jóval erõsebb a keretünk, és az edzõnk is jobb. De egy derbi mindig kétesélyes, annyiból van jobb helyzetbe a milan, hogy sokkal összeszokotabb a csapatuk, jó esetben is csak 2 új igazolás lesz a kezdõjükben, nálunk meg legalább 4, és még nincsenek annyira összeszokva a játékosok sajna, kell még 1-2 hónap, ezt José is mondta, amugy sztem x lesz a meccs.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
én lehet Santont tenném baloldalra, és Chivu mehetne középpályára Muntari helyett, mint a tavalyi szezon során néhányszor (és szerintem teljesen jól játszott!)

WuFraZselic
hmm érdekes, internazionale.hu-n ~2.5 órás cikkben pedig már jelölve van Sneijder, ez lesz az állítólagos felállás:
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar – Maicon, Lucio, Samuel, Chivu – Muntari, Zanetti, Motta – Stankovic – Milito, Eto’o. (kispadon: Toldo, Cordoba, Santon, Vieira, Mancini, Balotelli, Sneijder)

limperatore
majd benézek meccs után 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

faszkivan h nem látom a meccset :C

limperatore
végül is csak nem lett igazad 😛

De madridisták közül te vagy a legnagyobb sneidjer fan, többi nem annyira :o

Oziris666
Muri mint egy kialvatlan csöves😄

Rudee
Talán mert egyik napról a másikra nem adják ki a játékengedélyt. Fõleg nem szombaton.

Perez meg elmehet a picsába.

Szar Bayern, szar Bayern :)

WuFraZselic
Mourinho felvan dobva az igazolástól 😄
"na mehetek má'?"

ForzaInter
Sokat nem tudott volna segíteni, még nem is edzett együtt a fiúkkal, max csereként 10-15 percet játszhatott volna.

Yo, Bitch!

limperatore
Bazzeg Sneijdert miért nem nevezte?:@

ForzaInter
Remélem most nem kezd.

4-3-1-2-õt így Sneijder nélkül nem erõltetném, 4-3-3 felejtõs, lehetnek egy jó kis 4-2-3-1, tavaly a bajnokság vége felé tesztelgette José ezt a takiktát, a 4-3-2-1 mellet és nem vót rossz egyik sem.

---------Milito-----------
-Eto'o-Stankovic-Balotelli-
-----Zanetti---Motta-------
-Santon-Chivu-Lúcio-Maicon-
--------Julio Cesar--------

Yo, Bitch!

WuFraZselic
keret holnapra:
Kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Védõk: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Középpályások: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 30 Mancini.

Csatárok: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

nem azé mer izé, de Muntarit jelölni öngyilkosság, nem eszik/iszik egész nap, vélhetõen pont egy Derbyt fog bírni... viszont Sneijder edzésben volt a madriddal végig...

Yulcsa
grat nektek érte, kiváló játékos

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore
Pandev játékát mindig is szerettem kis aktív cselezõs erõs gyerek

és ne feledjük h itt más társak vannak mint a lazioban 😄

ForzaInter
Mondjuk már sztem nem jön senki, de azért nem lenne rossz vétel, de nem létfontoságú.

Mancini, Quaresma, Kerlon, Suazo négyesbõl még fog az utolsó napokban vki távozni, 2 sztem tuti.

Yo, Bitch!

fsgh
Attól függ mennyiért.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Szó van arról hogy Pandev "hazatér".

A lazioban átadólistán, nem lenne rossz vétel, bõvülnének vele Mourinho variációs lehetõségei is, és csatár melett irányítót is sokszor játszott a lazioban.

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
Kazany: (Mi szeptember 29-én játszunk)

Szeptember: átlag minimum: 7C átlag maximum: 16C rekord minimum: -5C rekord maximum: 32C

Október: átlag minimum: 1C átlag maximum: 8C rekord minimum: -23C rekord maximum: 23C

November: átlag minimum: -6C átlag maximum: -1C rekord minimum: -37C rekord maximum: 15C

Kiev: (Mi november 4-én játszunk)

Október: átlag minimum: 4C átlag maximum: 12C rekord minimum: -12C rekord maximum: 30C

November: átlag minimum: -1C átlag maximum: 4C rekord minimum: -21C rekord maximum: 23C

December: átlag minimum: -5C átlag maximum: -1C rekord minimum: -30C rekord maximum: 15C

Yo, Bitch!

LasCar16
de szép is lenne elsõ körben a spanyolokat,Bayernt majd az angolokat megszivatni...

#acm

ForzaInter

Yo, Bitch!

WuFraZselic
na, UFFICSÁLE: Wesley Sneijder è dell'Inter.

WuFraZselic
ne is mondd, szeptember 29-én megyünk oroszokhoz, szerintem ott már akkor mínusz fok lesz =D

Grove4
A ti csoportotok is nagyon kemény,az a két keleti csapat kemény lesz szvsz. meg ugye a Barca.A ti csoportotokon kívûl még a Milan-é meg a miénk lesz kemény.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
13:30kor lesz a meccs elõtti sajtótájékoztató, gyanítom Sneijder is ott fog ülni Mourinho mellett (remélem 😊 )

ForzaInter
WuFraZselic
nádzson helyes

ForzaInter
Sneijder ma érkezett meg Milánóba egy külön géppel.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja, sztem direkt így rakták, hogy korán tudjuk le, barca ellen mikemény lesz, ibrát kiváncsi vagyok amjd hogy fogadja a nord😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
azért örülök, hogy a Kazant letudjuk viszonylag korán...
de az bazmeg, hogy az a rohadt m*cskos digisport fogja adni a Barca elleni meccsünket, meg ugy egy csomó meccset alapból is, áááá de felkúúúr....

WuFraZselic
Wednesday 16 September: FC Internazionale v Barcelona
Tuesday 29 September: Rubin Kazan v FC Internazionale
Tuesday 20 October: FC Internazionale v Dynamo Kiev
Wednesday 4 November: Dynamo Kiev v FC Internazionale
Tuesday 24 November: Barcelona v FC Internazionale
Wednesday 9 December: FC Internazionale v Rubin Kazan

OMG már csak 20 nap a meccsig xD

WuFraZselic
óh, közben olvastam Julio Cesar nyilatkozatát (sorsolás elõtt megmondta, hogy neki a Barca kell, és tessék xD), és mondta hogy "Sneijder? Szombatra már itt lehet a derbyn"