34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    el principe!!!!!!!!!!!! milyen gól :D
  • WuFraZselic
    Chuchu, 2-1! ej de szép támadás volt!!!
  • Csesza
    1-1
  • WuFraZselic
    1-1 :D
  • WuFraZselic
    no erre gondoltam, 0-1
  • bakkerman
    ááááhhh de nagy arc,omg :D csúnyán fikázta Ranierit :D
  • WuFraZselic
    kezdők

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 45 Balotelli, 22 Milito, 9 Eto'o

Chievo Verona: 28 Sorrentino; 20 Sardo, 21 Frey, 3 Scardina, 4 Mantovani, 17 Jokic; 10 Luciano, 16 Rigoni, 7 Marcolini; 31 Pellissier, 11 Granoche

Cserék: 1 Toldo, 7 Quaresma, 17 Mariga, 11 Muntari, 26 Chivu, 27 Pandev, 89 Arnautovic

nem lesz sétagalopp, de kötelező a győzelem. Cagliari meg tehetne egy szívességet, és egy döntetlent kiharcolna :)

FORZA INTER!!!
    15:00 sport2
  • limperatore
    ez az ember :D:D
  • limperatore
    Ma délután bajnok lehet az Inter

May. 9. 12:26 -MILANO- A héten szép kis nyilatkozatháború zajlott le Claudio Ranieri és José Mourinho között. A tegnap Berlinben lévő Mourinho a következőképpen reagált a sajtónak.
    ½A Romanak szerda este hat játékossal kellett volna befejeznie a mérkőzést, Mexes, Totti, Perrotta, Burdisso és Taddei is rászolgált volna a piros lapra. Ezt a sportszerűtlen viselkedést pedig úgy magyarázzák, mintha csak valami csapat motiváció lett volna... Mindenkinek mások a munkamódszerei, ellentétben Ranierivel én a pályán próbálom az ellenfél sebezhető pontjainak feltérképezését a csapattal együtt. Én nem filmeket nézetek a csapattal a meccs előtt hanem a taktikát vesszük át. A játékosok profi labdarúgók nem pedig gyerekek akik esti szórakozásra vágynak. Hogyha én egy fontos meccs előtt a játékosaimnak a Gladiátor című filmet vetíteném le akkor kinevetnének és orvost hívnának mert azt hinnék megőrültem. Nem vagyok egy fenomén, viszont nagyon sokat dolgoztam azon hogy segítsem a játékosaimat. A kupadöntő előtt hat Roma meccset elemeztem ki hogy megtaláljam a gyenge pontjukat - tizennyolc órán keresztül csak ezen dolgoztam semmi máson! Azért ilyen sokat mert egy találkozó kielemzése három órát vesz igénybe nálam. Mikor az elemzéssel megvoltam jött a következő feladat, azaz meg kellett vizsgáljam hogy a látottakból mit tudunk profitálni. Lehet hogy ennél könnyebb betenni egy dvd-t hogy nézzék a játékosok, de ezzel őket is ledegradálja az edző. Arról pedig nem én tehetek hogy 2004-ben mikor a Chelseahez hívtak hogy váltsam őt azt mondták a vezetők hogy most már nyerni akarnak, mert ez vele elképzelhetetlen volt. Mondom, ez nem az hibám...½
    A Chievo elleni mai meccs lesz az utolsó hazai találkozó a szezonban és mint írtuk akár a bajnoki cím is meglehet. Persze ehhez kell az is hogy a Roma ne nyerjen a Cagliari ellen. A 4-2-3-1-es felállás és Balotelli játéka borítékolható a veronaiak ellen, hiszen a szerdán comb rúgást kapott Sneijder be sem lett nevezve erre a meccsre. Marioé lehet a bal szél mint a Roma ellen és bizony Pandev illetve Milito és Eto´o játéka is bizonyos. A BL döntőt eltiltás miatt kihagyó Thiago Motta játszik a középpályán mint ahogyan Cambiasso is, a védelemben pedig ott lesz Materazzi.
  • bakkerman
    sokan azért kritizálják,mert az eladható neveket nem hívja be...próbál fiatalítani,és ahogy látom sokkal több brazil bajnoksáégban játszó kerül be most nála,mint évekkel ezelőtt a Scolari féle csapatba
  • limperatore
    mióta kinevezték megnyerte amit meglehetett
    2007-es Copa America, 2009-es Konföderációs kupa és elsőként jutottak tovább a selejtezőből a vb-re
  • bakkerman
    Wenger sincs ott,pedig többet letett már az asztalra,mint Guardiola! Pep egy nagyon tehetséges edző,aki játékosként legendává vált Katalóniában,és edzőként is jó úton jár efelé :)
  • paly90
    jogos, de azért egy Guardiola,Wenger vagy Ancelotti sokkal jobb edző mint ő
  • WuFraZselic
    edzőként azért nem
  • limperatore
    dunga nyer pár címet a brazilokkal már
  • WuFraZselic
    én is az ő helyére képzelném el Guardiolát. Wenger pedig hiába jó edző, ha eredményekben nem mutatkozik meg mostanság
  • paly90
    Dunga mit keres itt?Wenger?
  • Voyager5
    Nemcsodálom, hogy nincs ott.
    Szerintem a mai Barca alapjait Rijkaard tette le. Guardiola meg egy iszonyat motiváló tényezőként jött, és jelenleg ez az oldala erősebb mint a taktikai.
    Pár kiélezett szituban egyszerűen képtelen volt kitalálni jó taktikát. Pl idén ellenetek, vagy tavaly Chelsea ellen.
    Aztán ott van az Ibrahimovic/Henry ügy is amit szvsz nemigazán tud jól kezelni.
    Nem vitás, hogy az egyik legjobb lehet, de szerintem még elkell telnie ahhoz pár évnek.
  • Fabio Capello
    ő még nem :) még pár cím kell neki és akkro jó lehet. Nekem inkább a régi nagy nevek hiányoznak, Cúper, del Bosque...
  • WuFraZselic
    egy újságírói szavazat alapján a világ legjobb edzői
    azért Guardiolát hiányálom erősen

Mourinho 36%
    Ferguson 20%
    Hiddink 13.3%
    Capello 9.3%
    Lippi 8%
    Dunga 6.7%
    Bielsa 4%
    Van Gaal 2.7%
  • limperatore
    :D

legalább csapat lenne alattad :D
  • Fabio Capello
    én ugyan nem megyek hozzátok, felejtsd el :D
  • limperatore
    capello is szóba került hogy ha mourinho lelép, na neki örülnék, mourinho után az egyik legjobb edző

kár hogy moratti lekésett az igazolásával és a juvéba ment az Inter helyett anno

na most már mindegy :D de inkább maradjon josé, moratti most akar neki új szerződést adni
  • Dean Winchester

oltári nagy :DDD
    kb annyira fura mint anno wenger :D
  • WuFraZselic
    hát nem is Maicon :)
  • bakkerman
    ez Mourinho? :O :D
  • Monoton
    :DD

• ForzaInter
    Ezt az egyet találtam eddig.
  • Gunnersboy
    arról nincs valami videó amikor Marco a nordosokkal spanol meg náluk van a kupa?
  • ForzaInter
    ja látszik edzés képeken meg szinte minden videon, hogy ő a mókamester.

szimpatikus játékos, és nagy tehetség, nem értem José miért mellőzi:(
  • limperatore
    nem véletlenül mondta mourinho h mókamester :D
  • limperatore
    ez az ember nagyon nagy tag :D

• ForzaInter
    Az hogy csalt a juve belett bizonyítva, ez nem kérdés. Az a kérdés más csapat csalt-e. A milan, lazio, fio triónál ugye nem tudták közvetlenül bebizonyítani hogy csaltak, de mivel voltak náluk telefonbeszélgetések (bár azok nem bizonyították azt hogy befolyásolták a bíróküldést) amelyeken olyan személyekkel voltak beszélgetések akik a bíróküldésért feleltek. Mogginál viszont egyértelműen kiderült a hangfelvételekből, hogy ő intézte ki vezesse a juve meccseit, ezt kár tagadni...

Ami hangfelvétel kikerült az interről (ez vol ugye a vén csaló nagy dobása elvileg) azt nem tartotta perdöntőnek a bíró, mert többfelé vágták beszélgetéseket, és így több beszélgetésből fabrikáltak össze egyet.. Érdekes azóta elég nagy kuss is van az ügyben, bár lehet lesz valami nyáron.
  • Grove4
    OK. Szerintem a történet még nem zárult le, de a vitát mi fejezzük be most itt.
  • fsgh
    A történet már lezárult. Moggi úgymond bizonyítékot hamisított. 1 bizonyítékot többnek tüntetett fel. Nem kell ezen lovagolni, kijátszotta az ütő kártyáját úgy h kicsit fel is turbózta, de nem volt benne semmi ami törvénytelen lett volna... Tehát nincs miről beszélni.
  • Grove4
    Azért naívak ne legyünk már, Moggi indította a pert, aztán ezek után eltíltja őt a FIGC egy életre a footballtól. Szerintem a napnál is világosabb, hogy a Szövetség menekül és azt az embert teszi el láb alól, akinek a bírtokában vannak a bizonyítékok. Mindenesetre remélem,hogy kiderül az igazság és a bűnösök megkapják a méltó bűntetésüket. Emlékszem anno hogy mi ment ebben a topicban. "Mocskos csaló Juve" meg hasonlók, hát majd meglátjuk tényleg csak a Juve csalt-e .
  • limperatore
    ha lazio nem hagyja magát akkor se lett volna más a végeredmény, az hogy kifütyülték az az ő dolguk

inkább 01/02-be kellet volna hagyniuk magukat, abban az évben nekünk kellet volna megnyerni a bajnokságot, csak cúper eltaktikázta utsó pár meccset :@
  • limperatore
    igen
  • limperatore
    azért még nem derült ki semmi konkrét dolog, csak juvesok szeretnék.

• Balázs 17
    bocs, hogy ide írok
    Érdekelne, hogy az Olasz kupa elődöntőben számít e az idegenben lőtt gól?