34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#23451 el principe!!!!!!!!!!!! milyen gól :D -
#23450 Chuchu, 2-1! ej de szép támadás volt!!! -
Csesza #23449 1-1 -
#23448 1-1 :D -
#23447 no erre gondoltam, 0-1 -
#23446 ááááhhh de nagy arc,omg :D csúnyán fikázta Ranierit :D -
#23445 kezdők
INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 45 Balotelli, 22 Milito, 9 Eto'o
Chievo Verona: 28 Sorrentino; 20 Sardo, 21 Frey, 3 Scardina, 4 Mantovani, 17 Jokic; 10 Luciano, 16 Rigoni, 7 Marcolini; 31 Pellissier, 11 Granoche
Cserék: 1 Toldo, 7 Quaresma, 17 Mariga, 11 Muntari, 26 Chivu, 27 Pandev, 89 Arnautovic
nem lesz sétagalopp, de kötelező a győzelem. Cagliari meg tehetne egy szívességet, és egy döntetlent kiharcolna :)
FORZA INTER!!!
15:00 sport2 -
#23444 ez az ember :D:D -
#23443 Ma délután bajnok lehet az Inter
May. 9. 12:26 -MILANO- A héten szép kis nyilatkozatháború zajlott le Claudio Ranieri és José Mourinho között. A tegnap Berlinben lévő Mourinho a következőképpen reagált a sajtónak.
½A Romanak szerda este hat játékossal kellett volna befejeznie a mérkőzést, Mexes, Totti, Perrotta, Burdisso és Taddei is rászolgált volna a piros lapra. Ezt a sportszerűtlen viselkedést pedig úgy magyarázzák, mintha csak valami csapat motiváció lett volna... Mindenkinek mások a munkamódszerei, ellentétben Ranierivel én a pályán próbálom az ellenfél sebezhető pontjainak feltérképezését a csapattal együtt. Én nem filmeket nézetek a csapattal a meccs előtt hanem a taktikát vesszük át. A játékosok profi labdarúgók nem pedig gyerekek akik esti szórakozásra vágynak. Hogyha én egy fontos meccs előtt a játékosaimnak a Gladiátor című filmet vetíteném le akkor kinevetnének és orvost hívnának mert azt hinnék megőrültem. Nem vagyok egy fenomén, viszont nagyon sokat dolgoztam azon hogy segítsem a játékosaimat. A kupadöntő előtt hat Roma meccset elemeztem ki hogy megtaláljam a gyenge pontjukat - tizennyolc órán keresztül csak ezen dolgoztam semmi máson! Azért ilyen sokat mert egy találkozó kielemzése három órát vesz igénybe nálam. Mikor az elemzéssel megvoltam jött a következő feladat, azaz meg kellett vizsgáljam hogy a látottakból mit tudunk profitálni. Lehet hogy ennél könnyebb betenni egy dvd-t hogy nézzék a játékosok, de ezzel őket is ledegradálja az edző. Arról pedig nem én tehetek hogy 2004-ben mikor a Chelseahez hívtak hogy váltsam őt azt mondták a vezetők hogy most már nyerni akarnak, mert ez vele elképzelhetetlen volt. Mondom, ez nem az hibám...½
A Chievo elleni mai meccs lesz az utolsó hazai találkozó a szezonban és mint írtuk akár a bajnoki cím is meglehet. Persze ehhez kell az is hogy a Roma ne nyerjen a Cagliari ellen. A 4-2-3-1-es felállás és Balotelli játéka borítékolható a veronaiak ellen, hiszen a szerdán comb rúgást kapott Sneijder be sem lett nevezve erre a meccsre. Marioé lehet a bal szél mint a Roma ellen és bizony Pandev illetve Milito és Eto´o játéka is bizonyos. A BL döntőt eltiltás miatt kihagyó Thiago Motta játszik a középpályán mint ahogyan Cambiasso is, a védelemben pedig ott lesz Materazzi. -
#23442 sokan azért kritizálják,mert az eladható neveket nem hívja be...próbál fiatalítani,és ahogy látom sokkal több brazil bajnoksáégban játszó kerül be most nála,mint évekkel ezelőtt a Scolari féle csapatba -
#23441 mióta kinevezték megnyerte amit meglehetett
2007-es Copa America, 2009-es Konföderációs kupa és elsőként jutottak tovább a selejtezőből a vb-re -
#23440 Wenger sincs ott,pedig többet letett már az asztalra,mint Guardiola! Pep egy nagyon tehetséges edző,aki játékosként legendává vált Katalóniában,és edzőként is jó úton jár efelé :) -
paly90 #23439 jogos, de azért egy Guardiola,Wenger vagy Ancelotti sokkal jobb edző mint ő -
#23438 edzőként azért nem -
#23437 dunga nyer pár címet a brazilokkal már -
#23436 én is az ő helyére képzelném el Guardiolát. Wenger pedig hiába jó edző, ha eredményekben nem mutatkozik meg mostanság -
paly90 #23435 Dunga mit keres itt?Wenger?
-
#23434 Nemcsodálom, hogy nincs ott.
Szerintem a mai Barca alapjait Rijkaard tette le. Guardiola meg egy iszonyat motiváló tényezőként jött, és jelenleg ez az oldala erősebb mint a taktikai.
Pár kiélezett szituban egyszerűen képtelen volt kitalálni jó taktikát. Pl idén ellenetek, vagy tavaly Chelsea ellen.
Aztán ott van az Ibrahimovic/Henry ügy is amit szvsz nemigazán tud jól kezelni.
Nem vitás, hogy az egyik legjobb lehet, de szerintem még elkell telnie ahhoz pár évnek. -
#23433 ő még nem :) még pár cím kell neki és akkro jó lehet. Nekem inkább a régi nagy nevek hiányoznak, Cúper, del Bosque... -
#23432 egy újságírói szavazat alapján a világ legjobb edzői
azért Guardiolát hiányálom erősen
Mourinho 36%
Ferguson 20%
Hiddink 13.3%
Capello 9.3%
Lippi 8%
Dunga 6.7%
Bielsa 4%
Van Gaal 2.7% -
#23431 :D
legalább csapat lenne alattad :D -
#23430 én ugyan nem megyek hozzátok, felejtsd el :D -
#23429 capello is szóba került hogy ha mourinho lelép, na neki örülnék, mourinho után az egyik legjobb edző
kár hogy moratti lekésett az igazolásával és a juvéba ment az Inter helyett anno
na most már mindegy :D de inkább maradjon josé, moratti most akar neki új szerződést adni -
Dean Winchester #23428
oltári nagy :DDD
kb annyira fura mint anno wenger :D -
#23427 hát nem is Maicon :) -
#23426 ez Mourinho? :O :D -
Monoton #23425 :DD
-
#23424 Ezt az egyet találtam eddig. -
#23423 arról nincs valami videó amikor Marco a nordosokkal spanol meg náluk van a kupa? -
#23422 ja látszik edzés képeken meg szinte minden videon, hogy ő a mókamester.
szimpatikus játékos, és nagy tehetség, nem értem José miért mellőzi:( -
#23421 nem véletlenül mondta mourinho h mókamester :D -
#23420 ez az ember nagyon nagy tag :D
-
#23419 Az hogy csalt a juve belett bizonyítva, ez nem kérdés. Az a kérdés más csapat csalt-e. A milan, lazio, fio triónál ugye nem tudták közvetlenül bebizonyítani hogy csaltak, de mivel voltak náluk telefonbeszélgetések (bár azok nem bizonyították azt hogy befolyásolták a bíróküldést) amelyeken olyan személyekkel voltak beszélgetések akik a bíróküldésért feleltek. Mogginál viszont egyértelműen kiderült a hangfelvételekből, hogy ő intézte ki vezesse a juve meccseit, ezt kár tagadni...
Ami hangfelvétel kikerült az interről (ez vol ugye a vén csaló nagy dobása elvileg) azt nem tartotta perdöntőnek a bíró, mert többfelé vágták beszélgetéseket, és így több beszélgetésből fabrikáltak össze egyet.. Érdekes azóta elég nagy kuss is van az ügyben, bár lehet lesz valami nyáron. -
#23418 OK. Szerintem a történet még nem zárult le, de a vitát mi fejezzük be most itt. -
#23417 A történet már lezárult. Moggi úgymond bizonyítékot hamisított. 1 bizonyítékot többnek tüntetett fel. Nem kell ezen lovagolni, kijátszotta az ütő kártyáját úgy h kicsit fel is turbózta, de nem volt benne semmi ami törvénytelen lett volna... Tehát nincs miről beszélni. -
#23416 Azért naívak ne legyünk már, Moggi indította a pert, aztán ezek után eltíltja őt a FIGC egy életre a footballtól. Szerintem a napnál is világosabb, hogy a Szövetség menekül és azt az embert teszi el láb alól, akinek a bírtokában vannak a bizonyítékok. Mindenesetre remélem,hogy kiderül az igazság és a bűnösök megkapják a méltó bűntetésüket. Emlékszem anno hogy mi ment ebben a topicban. "Mocskos csaló Juve" meg hasonlók, hát majd meglátjuk tényleg csak a Juve csalt-e . -
#23415 ha lazio nem hagyja magát akkor se lett volna más a végeredmény, az hogy kifütyülték az az ő dolguk
inkább 01/02-be kellet volna hagyniuk magukat, abban az évben nekünk kellet volna megnyerni a bajnokságot, csak cúper eltaktikázta utsó pár meccset :@ -
#23414 igen -
#23413 azért még nem derült ki semmi konkrét dolog, csak juvesok szeretnék.
-
Balázs 17 #23412 bocs, hogy ide írok
Érdekelne, hogy az Olasz kupa elődöntőben számít e az idegenben lőtt gól?