34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#23411 "ugyanúgy, ha nem jobban benne volt a dologban"
Azért tévhiteink ne legyenek. Egyenlőre ott tartunk h Moggi szétvágott 1 telefon beszélgetést több részre h több bizonyítékkal tudjon a bíróság elé. De a bíróság még így se találta perdöntőnek a dolgot. Arról nem is beszélve h elvileg el is tiltották az Olasz futball élettől Moggit ha jól tudom ez után. -
#23410 ettől függetlenül elég elképzelhetetlennek tartom, hogy egy 2006os eseményért 2010ben űznek serie b-be egy csapatot.
amúgy materazzitól még nem igen láttam ilyen megmozdulást, hogy szándékosan ekkorát rúgjon valakibe. csoda hogy nem tört ketté a lábszára. nem azt mondom hogy Matrix nem csinált brutális belépőket, na de totti mutatványa egész más célt szolgált -
#23409 Még annyi - és ezzel befejeztem a témát - ,hogy nem tudom ti mit csinálnátok,ha mondjuk 2006-ban kizárták volna az Intert és 2010-ben kiderül, hogy a legnagyobb riválisotok a Juventus ugyanúgy, ha nem jobban benne volt a dologban.
Azt ne mondja nekem senki, hogy nem követelnétek ugyanezt.
Egyébként nem akarok veszekedni,csak leírtam a véleményem. -
#23408 Totti ilyen féreg,olyan féreg... OK de egyesek elfelejtkeznek itt Materazzi belőpőiről,az nem volt féregség?? Rá lehet keresni Youtube-on,hogy miket művelt.Az nem Féregség? Az nem féregség,hogy a Lazio drukkerek SAJÁT csapatukat fütyülik,meg szorítanak az Internek a Lazio elleni meccsükön? Ezek nem azok? A másik dolog, A Juve szurkolók azt akarják,hogy zárják ki az Intert a B- be. Nem mindegyik Juve szurkoló akarja. A Juve szurkolók csak igazságot akarnak.Ha ezt 4 éve megtehették Olaszország legnagyobb csapatával, akkor most miért ne tehetnék meg az Interrel,ha megvannak a bizonyítékok. Azokat akkor miért nem vették figyelembe, és a Juvet terhelő bizonyítékokat miért?
"ez a mostani Inter a 2003-as juvet ugyanúgy rommá verné " nem értem hogy jön ide?
Egyébként grat a kupagyőzelemhez. -
#23407 nem a juve, csak a divatszurkerek, akik mániákusan gyűlölik az intert :D
Az én véleményem, hogy alapból nem kellett volna kizárni a Juvét anno, max pontlevonást adni, így teljesen elkúrták a komplett Serie A-t, gyakorlatilag nincs egy normális riválisotok azóta... -
#23406 milant én nem utálom inkább mosolygok rajtuk :D
romával nem volt gondom de amit az utóbbi időben csináltak felbasztak, juve meg egy nevetséges csapat, ahelyett h saját magukkal foglalkoznak abban bíznak h serie be küldik az Intert ami sose fog megtörténni :D kb csak ők hiszik azt, ez az álmuk
ez a mostani Inter a 2003-as juvet ugyanúgy rommá verné -
#23405 nem is kell. -
#23404 Grat az első idei trófeához,a Romanak sok köze nem volt a meccshez,amit pedig Totti csinált az kurvára hajazott a fénykorában lévő Materazzira,szóval neki bizony a kurva anyját,egy ekkora (volt) csillag ilyet tegyen...Taddei-é se volt kutya mondjuk,de a Tottié...:S -
#23403 sose fogom megérteni miért kell szívből rühellni a rivális csapatokat... :) -
#23402 Totti mindig is az volt ezen nem kell meglepődni... -
#23401 MIért csinálta ezt? ekkora férget... -
#23400 pff, nem láttátok, hogy csak fel akart szabadítani?? :DDD
Jézus...:D -
#23399 remélem eltiltják egy jó időre a mocskot
-
#23398 3/1 -
#23397 MMMEEEGGGVVVAAANNN!!!!!!!:))))))
Tökéletes zárása az érettségi vizsgáimnak:DDd
Totti meg egy undorító féregmódjára viselkedett...A többi roma játékos csak simán undorító volt. 2-3x rugtak fejbe földön fekvő játékost.... -
#23396 azért mert aranycipős lett, nem jelenti, hogy nem egy aljas játékos -
#23395 :D:D -
eddie #23394 Totti sosem volt sportember.Mindig egy aljas ember volt. -
#23393 hát igen arrafelé lábtörés a divat:D -
IXEMGabeo #23392 tudom, de ennek ellenére megváltozott és sportember volt a szememben valamiért...tudom 2004-es EB-n köpködött egy dánt, 2004-ben a Rudi Voeller ellen összefogtak az öltözöben, szándékosan a kapus emelte a 11-est is Cassanoval feszültséget szítottak volt ám rossz korszaka emlékszem rá...de azért csak volt egy aranycipős 2007-es éve... -
#23391 EEEEEEEEEEEEZZZZZZZ AAAAAAAAAAAAAAAZ!
Megvertük a romát! Lassan annyira utálom őket mint a juvét és milant, undorító féreg banda módjára viselkedtek, tottit inkább nem is jellemezném.. Kupa nekem sose volt fontos, de most nagyon tudok neki örülni, mert elmult években mindig roma nyerte meg ellenünk. :@ De most visszavágtunk!! Remélem a bajnokságban is sírni látjuk őket!!! Végén mekkora volt mikor a Curva Nord vezetőjének, (Boys San főcapo) Franchino Caravita elkérte a kupát és magasba emelte. :D Még egy lazios fazon is felemelte aztán! :DD Volt jó pár laziali is. Mátrix meg nagy volt bement a nordba, igazi Interista! A 2. félidőre hálistennek lehiggadt, hogy örült már ő is meg mindenki! De nem szabad leállnunk folytatni kell a kupagyűjtéseket, triplázni kell! GRAZIE RAGAZZI! FORZA INTER!!!!!!!!! -
IXEMGabeo #23390 öregszik és folyton sérült sztem agyonkereste magát, mostmár menjen inkább a motorbízniszbe:) -
#23389 Tottit én is nagynak tartottam, de az utóbbi 2 évben elszállt magántól túlságosan
de ma a jobb csapat győzött! -
#23388 ha követed a serie a-t huzamosabb ideje, akkor tudhatod hogy messze nem ez volt az első -
IXEMGabeo #23387 én Tottit egy sportembernek tartottam kicsit meglepett hogy ilyet csinált bár 2005-ben a Róma-Leverkusen BL csoportmeccsen szándékosan rálépett Ramelow oldalára...nem értem miért szakad el nála a cérna:( -
#23386 KUPAGYŐZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!! -
#23385 mekkora forma Matrix és Motta, szurkolók kezébe adják a kupát :D -
#23384 ó, erről lesz egy pár, tuti :D
amúgy merem állítani, ha nincs a 25. másodpercben burdisso brutális belépője, nem fajult el volna a meccs. de ez a perrotta-burdisso később kiegészülve tottival nem focizni akart, hanem sérülést okozni
Capitano pedig de megérdemelne egy BL-győzelmet, istenem, hihetetlen ez az ember :) -
#23383 ha lesz videó belinkelné valaki Totti mit csinált? -
#23382 nem egy Motherwell 6 - 6 Hibernian meccs volt :D -
paj01 #23381 :D egyszer azert vegig bongesznem h melyik focistanak van 8 altalanosna tobbje:D:D
Totti mekkora fereg mar...vicces. Nah nem baj, az inter meg is erdemli maganak az ilyen ellenfelet:D
Okadek egy meccs volt az biztos. Pedig annyira biztam benne... meg egy jo kis tizi parbajba.
Hat ez jutott -
#23380 Egyébként gratulálok! -
#23379 Ha Ribery 3 meccset kapott, ez a belépő kb 20meccses eltiltást érdemelne... -
#23378 3/1
remélem maradt bevethető ember hétvégére -
Monoton #23377 Hehh Balotellinek mutatták vegye vissza a mezt. :) -
#23376 ez az, ami Angliában nem történhet meg...
grat!!! totti beképzelt majom...
szép volt -
#23375 Totti takarodj, mindig is utáltam a romat is és tottit is most mégjobban -
#23374 érdekes megnézni a rúgás előtt az arcát, hozzá nem akart érni a labdához, szándékosan vádlinkúrta. ez egy 3 meccs minimum, ha ribery is ennyit kapott -
#23373 És még utána belerúg Balotelli fejébe...úristen:S -
Monoton #23372 Hát ez gusztustalan volt :(