FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Én nem tudom megunni, ahogy egyre többet nyerünk jobban örülök neki, de azé már bl is kéne mellé😄

Yo, Bitch!

limperatore
hát jah, csak már unalmas a scudetto

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

José Mourinho a következõképpen értékelte a tegnap esti találkozót.

”Ez a mostani meccs nagyon hasonlított a tavalyihoz ahol jobban játszottunk mégis a Milan szerzett gólt egy kontra után. A mai napon mind a két csapat nagyon mélyen játszott teret engedve a másiknak, ennek az egyik oka az volt hogy nem akartuk hogy a Milan Pato révén lekontrázzon minket. A mérkõzés 1-0 után véget is ért mivel innentõl roppant higgadt módon játszva hoztuk a három pontot. Viszont ha tíz meccset játszanánk a Milannal akkor is csak egyszer születne ilyen arányú végeredmény, ezt amiatt mondom hogy felesleges pezsgõt bontani nagyon az elején vagyunk még az útnak. Sneijder? A foci már csak ilyen, ha egy edzõ húz egy váratlant és bejön neki akkor abból késõbb legendák lesznek majd. Wesley nagyon jól játszott de nem csak hanem az egész csapat. Õ egy olyan játékos aki tényleg összekötõ kapocs tud lenni a középpálya és a támadósor között és én magamban már egy napja eldöntöttem hogy õ játszik mikor Branca jelezte felém hogy minden papírt elintéztek vele kapcsolatosan. A meccsre közben folyamatosan készítettem fel, smst írtam neki például arról hogy miképpen kell Pirlot megfékeznie majd. Mint már mondtam korábban is ez a csapat nagyon motivált társaság, mivel Ibra távozása után öt játékos érkezett és most már én is látom hogy sokkal kiegyensúlyozottabbak lettünk. Dolgoznunk kell, mert nagyon sok csiszolni való akad, viszont egy 4-0-s gyõzelem után sokkal nyugodtabban tudunk készülni mi is. Milito? Azon kevés új érkezõk közé tartozik akik az elsõ perctõl kezdve együtt dolgoznak a csapattal így tõle teljesen elvárható a jó teljesítmény. Nagyon elégedett voltam Eto’o-val is és Balotellivel is, aki ugyan most kettejük mögött van de rengeteg mindent tanulhat ebben az évben.”

<#wink><#wink>

Áhh iszonyat mit játszottunk.Komolyan bárki felállhatott volna tegnap ellenünk senkinek nem lett volna esélye.A legdurvább,hogy ez a csapat még jobb lesz.
Itt van Sneijder,semmi nem látszik azon amit hallani lehetett,hogy esetleg nem nagy kedvel jött ide stb..
Ezen a teljesítményen letérdelek,Muo taktikákat változtathat azt csinál a jövõben amit szeretne ilyen team-el.Muo basszus klasszis,a legnagyobb!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

banok
AC Milan - Internazionale 0-4 ::: RAI összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/411901

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
úgy tûnik, a pénz mindenek felett áll 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Ez a kettõség,szóval bukni akarsz?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
köszi

estére meg forza roma 😄

bár rátok teszem a pénzt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
Jó meccs volt tegnap, grat nektek <#eljen>

faszkivan...hogy ilyen meccsek alatt is melózni kell :C

de meglepõdtem és kvára örülök, Forza Inter! 😄

Nem vagyok iteres, de el kell ismernem ezzel a csapattal számolni kell komolyan a Bl-ben is.
Az bajnokság szerintem sima lesz az internek.

WuFraZselic
olasz sajtó, Mourinho, Eto'o és Stanko is külön kiemelte Sneijder játékát.
Stankovic (szabadfordításban 😄): "Minden tiszteletem az övé, alig hogy megérkezett, és máris ilyen teljesítményt nyújtott... Remekül lõ, támogatta a csatárokat, a középpályásokat, mindenkit!"

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
jah, baszki, az ellenfél játékosainak érdekében inkább engedjék, hogy befejelje a labdát a kapuba minden egyes szögletnél, vagy bünti vár rájuk hátul <#idiota>

limperatore
Lúcionak alig van néha psziho feje 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

pf szánalom... 😄 forza INTER

FORZA INTER!

Solid Snake
Szép volt fiuk <#eljen><#worship>
limperatore
milános gyerek samsungsportról

MilanMan () 2009-08-29
a avruk takotánya göcsök keseretni, kallátu titeket, ha a bíró nem kezdi el újra az interimádatát, akkor végetek lett volna szegény Gattusot meg sajnálom... Forza Milan mindörökké

K..a buli nem láttam a meccset<#falbav>
Remélem lesz ismétlés látnom kell mit remekeltünk!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
Na örülök, kurva sport tv ma már nem ismétli a meccset.😞

Yo, Bitch!

WuFraZselic
5. percben majdnem akasztott egy óriási gólt, Storari nagyot védett. amúgy küzdött, hajtott, jól indított, jól passzolt, és sokat próbálkozott, nagyon közel járt a gólhoz 😊 a távoli lövései mindenesetre megnyugtatóak, bár Stanko akkora gólt akasztott 22-25rõl, hogy húúú 😊 amúgy 65-70 percet játszott kb, jól bírta, és mondom, úgy hajtott mintha 0-0 lenne az állás 😄

WuFraZselic
röviden, tömören
Szerintem a legjobb húzás Mourinhotól Santon padoztatása volt, Chivu zseniális volt a balszélen. Lehet ezért kellett Lucio, hogy ezáltal Chivu kimehessen balszélre - akárhogy is, jó választás volt mind Lucio, mind Chivu mai posztja.
a meccs embere, hát ez nehéz... Maicon, Motta, Lucio, Chivu (bár utóbbi 2nek nem volt dolga nagyon a 2. félidõben)
jobbak voltunk, a játék nagyon bíztató, sajnálom, hogy most jön a 2 hetes szünet, remélem formánk marad!
nagyszerû estét szerzett nekem a csapat 😊

ForzaInter
Sneijder mijen volt?

Yo, Bitch!

ForzaInter
Baszkiiii, most jövök haza és néem az eredményt, te jó ég😄DD

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Sneijder ha ugyanígy fog küzdeni, és ilyen vállalkozó szellemû marad, akkor nagyon sokra viheti a csapat!
és igen, én is féltem Ibra távozása miatt, de Milito IS kiváló képességû, és végre van összjáték a csatárok közt, és a gól is 3 új ember háromszögébõl jött össze, Mourinhonak végre megvan nálunk a csapata, ami BL-t nyerhet 😊 élmény (volt) nézni ezt a meccset, rég láttam ilyen akarattal játszani a csapatot!

Rockynhooo
urram Stanko mit lõtt. Nem sok Inter meccset nézek de ha Sneijder felnõ a feladathoz és karmester lesz akkor ebbõl akármi is lehet. Azt gondoltam Eto - Ibra cserbõl ti jártok rosszabbul de nem 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

WuFraZselic
te jó ég Stankovic!!!
4-0

WuFraZselic
nagyon érik... és hogy hajt ez az ember... nagyon akar bizonyítani, és tényleg közel áll a gólhoz 😊 amugy Maicon ahogy játszik már megint... ez hiányzott nekem kicsit a Bari ellen!
na, tovább, tovább, dominálni kell!!! FORZA!

Rockynhooo
Sneijder bomba akadjon már be 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Eto'o sokkal jobb mint Ibra.....és még pénzt is kaptatok...a nyár legjobb üzlete sztem....

limperatore
0:6-t vissza kell adnunk nekik 😄😄

WuFraZselic
ENNYI!
3-0, Maicon! tökéletes játék

WuFraZselic
amugy ez így igazságos, már tizinél mehetett volna fürdeni

limperatore
remélem még 2-t rugunk 😄

limperatore
remélem nincs baja sneijdernek 😄

WuFraZselic
gattuso maradt > itt is a 2. sárga , heló

WuFraZselic
köszi, szia

Gattuso le, remélem így több helye lesz a támadóinknak 😊

limperatore
piros elmaradt együk hozzá...

WuFraZselic
amugy ez ménem piros?

gyerünk Milito!

GÓL!!! 2-0

limperatore
multkor etoo rugta most milito mekkora királyok 😄

WuFraZselic
ja, kicsit néha elveszve érzem, de 16os elõtt beszáll a rövidpasszos játékokba...

11es közben!!! eto'o de szép volt

limperatore
11-es D😄

limperatore
és kb azt se tudja h mivan még 😄

WuFraZselic
és szerintem Sneijder is rohadt jó lesz, kb 5 passza volt, abból 3 igen jó inditás, meg az a lövés kezdésnek... és nagyon küzd, akar, szimpatikusan játszik!!!

limperatore
Embertelen ez a milito etoo kettõs ahogy passzolnak kis helyen mindenkit meghülyítenek, legjobb csatársor olaszba az 100 😄

WuFraZselic
MEKKORA JÁTÉK!!!!!
1-0 Motta

limperatore
góóóóóóóóóóóóóóóól micsoda játék 😄😄😄

WuFraZselic
hát ez nem az volt 😄

WuFraZselic
ahogy a videóba 😄