FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bubu13
nem tartani helyett - tartani

EEE 1899

bubu13
Santon-Sneider csere
látszik hogy nem tartani akarjuk az eredményt :S

EEE 1899

WuFraZselic
Muntari le -> Stanko be
Eto'o giga labdát adott Militonak, tulerõben visszacsel, Stanko kapásból rá éppen fölément
védelmünket viszont zseniálisan megszervezte Zsozé, rendkivül okosan védekezünk, és hihetetlenül "óvatosan" ám de tökéletes ütemben szerelünk az 5ös környékén is akár 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
igazából 1 nagy védése volt Cesarnak, Messi lövésénél, de elõtte viszont szabálytalankodtak Muntarival szembe, játékvezetõ le se szarta kb... kicsit ideges lettem volna ha így kapunk gólt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hmm, nem rossz a meccs, veszélyesek a Barca 16os környéki játékai, nálunk Milito az elsõszámú veszélyforrás, lõtt majdnem 2 gólt, Sneijder is már megint kb 25 centit tévedett... 😊 Eto'o is jól tolja, remélem nyerünk! FORZA INTER!

Oziris666
Jah Sopcasten mindegyik meccs penge eddig...
(Ibra meg megkapta minnyá😄 )

WuFraZselic
ne add fel! 😄 simplythebest sopcast, -> Channel - 76311 itt most jó kopp kopp kopp

ForzaInter
feladtam megyek aludni, rohadjon meg az összes magyar adó meg a streamek:@@@@@@@@@@vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Yo, Bitch!

ForzaInter
elmegy az 9össstze stream is a fastzszppó kurva nany
ûba bazdmeg

Yo, Bitch!

ForzaInter
rohadnának em g fasstzsipoikds gecik:&&@vv

Yo, Bitch!

WuFraZselic
channel 1 nekem megy...
a #20765-ös stream meg most épp körkapcsol, mindent mutatnak vagy nemtom 😄 de most a sárgák streamje tökjó

fsgh
Hihetetlen hogy egy Inter-Barcát nem tudnak adni...

Mennyivel jobb volt régen mikor a tv6 és az m1 3meccse adott le 2 nap alatt és nem csak 2-t...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
ez megy, de rohadt kicsi a kép.

Yo, Bitch!

nálam a channel 1 meg a 2 sem tölt be :S

WuFraZselic
Ez pl egy -eddig- nagyon jó stream, remélem marad a minõsége. ráadásul már most a san siroból közvetití a bemelegítést stb 😊 meg a szurkolók áramlását 😄

ForzaInter
Rai teletext.517 oldal.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
ez a t-home egyik hátránya, itt Rai 1 nincs 😄 (az elõzõnél meg kb fél éve kivették a sport1et... D)

amugy nem vagyunk ennyire alárendeltek szerintem, hogy egy x-nek örülni kéne 😊 nagyon erõs a csapatunk, a Barca elõnye annyi, hogy összeszokottabb a kezdõ, ami mondjuk meghatározó... de nem minden 😊

fsgh
100%? és ha igen honnan tudod?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
kódolják

Yo, Bitch!

ForzaInter
Én is nagyon várom már, de hogy mire képes a csapat még nem ezen a meccsen fog kiderülni, igaz eddig jó és eredményes a mutatott játék, de még kell 1-2 hónap a csapatnak hogy teljesen összeszokjanak, ahogy José is mondta. 5 uj játékos a kezdõben és egy teljesen más játékstílus..

Azért remélem nem fogunk kikapni a barcától, akkor nagyon csalódott lennék, bár nincs nagy tétje még ennek a meccsnek, nem ez fog dönteni. De 80 ezer nézõ elõtt hazai pályán jó lenne minimum egy x, én már azzal is elégedett lennék. A lényeg számomra hogy a kilincsorrút radírozzuk le a pályáról, és ne kapjunk ki!

FORZA INTER!

Yo, Bitch!

fsgh
Rai Uno adja. Remélem nem kódolják...

WuFraZselic
nemkicsit várom az esti meccset 😄 szerintem 2-1, de inkább 3-1 lesz a vége a javunkra, nagyon bízom a srácokban. és Eto'o góljában is, 10 eurót tettem rá 😄

streamek (ha már nem képesek egy ilyen szintû meccset közvetíteni...)
rojadirecta / Inter - Barca
itt is egy szép gyûjtemény

ForzaInter
😄D

Sztem azért sem ez lesz.:d

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Mourinho pedig a sajtó legnagyobb meglepetésére, elmondta a holnapi kezdõt a meccs elõtti sajtókonferencián:
Julio Cesar; Maicon, Samuel, Lucio and Chivu; Stankovic / Muntari, Zanetti, Sneijder and Motta. Milito and Eto'o

WuFraZselic
keret a Barca ellen

Kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Védõk: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Középpályások: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin, 19 Esteban Cambiasso.

Csatárok: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

Chivu, Cambiasso <#worship>

WuFraZselic
na és ottvan még Cordoba... 😊
kicsit határozatlannak tûnt nekem ma, lehet a meccshiány miatt
Messit azért nem tudom, hogy leradírozza-e, mindenesetre a kulcs az õ, Xavi és Iniesta (ha esetleg játszani fog) hatástalanítása, Ibrát meg már ismerjük 😄

ForzaInter
Sztem Santon jó volt, Biabiny nem futotta le, mert utolérte végül és szerelte, és Santon támadásban jobb mint a román, és technikásabb Chivunál, maradjon csak közép Chivu, ott jobb.

Messit pedig sztem Santon képes lehet megállítani, gyors, erõs, és jól szerel, Ronaldot és Beckamet is leradírozta a pályáról.

Én remélem innestõl kezdve Santon fog mindig kezdeni, középre pedig van 3 klasszis Lúcio helye biztos, Samuelt és Chivut pedig lehet rotálni.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Chivu kéne, Santon nem volt mindig magabiztos, pl mikor Biabiny 50méteren lefutotta, épphogy szerelt a végén :S amugy kicsit aggódtam, mert Mario érkezésével gyakorlatilag 4-2-1-3 volt a játékunk, és az ilyen csapatok mindig találnak ellenünk egy alibi gólt általában 😄

ForzaInter
Azt akkor már tudnánk.

Am Kriszit Chivu is lázas, de sztem jövéhétre rendben lesznek.

Cambiasso pedi már a honap végén visszatérhet.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
szerintem a Barca ellen a játékosoknak is más lesz a hozzáállásuk, mint pl 2 hete a derbyn, hiába könnyebb ellenfél a parma, egyszerûen nem pörögtünk eléggé... Maicon remélem tud játszani, 3x kapott oda a bokájához, nem értem Mou miért hagyta fent, bízom benne hogy semmi komoly. Zanetti pedig még mindig elképesztõ, úgy megy át az embereken mint forró kés a vajon 😄, Vieira viszont hullagyenge volt. Cambiasso és Stanko nagyon hiányzott, remélem az a bizonyos influenza ami miatt kimaradt Dejan, nem valami h1n1 cucc =/

ForzaInter
Na csak feltörtük végül a pármai falat, rohadt nehéz volt, de Eto'o nagyot villant, gyönyörû gólt volt, utána pedig Milito is betalált, akit nem cseréltek le, én is benéztem.😄

Sneijder megint jó volt, sokat veszélyeztett távolról, de a gól nem jött össze neki, de ami késik nem múlik..) Azért a gólban benne volt.

A meccs legjobbja pedig egyértelmûen SuperMario beállt és felpörgette a meccset, és színt vitt a játékba, nem mellesleg õ adta mindkét gólpasszt ha jól láttam, a végén pedig megkoronázhatta volna a teljesítményét, de elszórakozta a ziccert.

Jöhet a Barca, egy teljesen más meccs lesz, nagyon várom már.

FORZA INTER!

Yo, Bitch!

WuFraZselic
ez a Milito gól most 37 eurót hozott nekem 😊 (ugyanis rajtunk kivül az Udine is 2-vel nyert, Fio, Samp és Chievo is gyõzõtt 😄)

azért vicc, amint belõtte Eto'o a gólt, rögtön volt már szabad terület elõttünk, a parma ölte a focit ahogy azt kell. viszont biabiny jól játszott, látszik hogy a mi nevelésünk 😄

limperatore
milito 2:0 ez is milyen gól már 😄

olaszországban azt hiszem minden csapat örülne ha ilyen csatársora lenne 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
eto geci 😄😄😄😄:😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
na végre!!!
Eto'o bombagól

WuFraZselic
szerintem Motta vagy Vieira helyére jött 😄
viszont látom bekezdtünk, így kell, elsõ 10-15 percben bevágni egy gólt, utána nyugodtan játszhatunk

viszont sms kommentek félidõben: a volt realos Sneijder nem passzol a rivális Barcától érkezõ Eto'onak? 😄DD

ForzaInter
Na Milito helyet Balotelli, várható volt, ugy volt hogy Milito nem is kezd, mert José pihenteti.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Komolyan vesszük, csak antifutballt játszanak ahogy Nyilasi mondta, az ilyen kiscsapatok ellen rohadt nehéz játszani, ha az elején nem sikerül betalálni, akkor onnastól pokoli nehéz és jöhet a türelemjáték..:\

Ezt utálom az ilyen kiscsapatokban, tavaly és azelõtt is megszenvedtünk az ilyen csapatok ellen.:S

Na de kezdõdik a második félidõ. FORZA INTER!

Yo, Bitch!

WuFraZselic
nem vesszük komolyan a Parmát, mondjuk nem is tesznek ezellen, csak nehogy bekapjuk a szokásos "ébresztõ" gólt... gyorsan elkell intézni, és akkor folytatódhat ez a laza játék, mert úgy vettem észre, már most a Barca ellen pihennek kb 😊

ForzaInter
Szokásos kiscsapatok elleni szenvedés.. A Vieira, Motta kettõs közül pedig vmelyiket lekell hozni, mert elébb-utóbb a 2. félidõben az egyik idegbeteg kiállítattja magát.

A második félidõben több kell ha nyerni akarunk, nem kéne már az elején 4 pontos hátrányt összehozni, bár tavaly is ott körül volt a hátrányunk 10 forduló körül.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Csunyan alafordult Maicon bokaja :S

WuFraZselic
Sneijdernek nem akar osszejonni 😊

báááázzz

WuFraZselic
En is majdnem vegkepp belemerultem a forma1be 😄

hu baszki jó hogy szóltál 😄

WuFraZselic
Na, Forza Inter!!!

limperatore
😄SA:ADS_ mi oltás 😄

WuFraZselic
Morinhot kérdezték:
-a juve eddig jól kezdte a szezont, gyakorol-e bármiféle nyomást ez a csapatára?
-Igen, igen. Nézzék a szemem alatti táskákat... már aludni sem bírok emiatt 😄DDD

keret holnapra:
Kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Védõk: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Középpályások: 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin.

Csatárok: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotell

ForzaInter
Kalap úr sztem is a legjobb olasz edzõ, bírom a csávót, jó lenne egyszer itt is edzõsködne.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
höhö, Capello ott dekkol a ferrari boxban 😄