34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#23772 "én tuti megrakom az intert h megnyerik a bl-t"
Ha van gusztusod hozzá egészségedre xD -
Dean Winchester #23771 "Majd én eldöntöm kivel teszem egyenértékévé."
döntsd,ki mondta h ne? bazdmeg csak leírtam a véleményem.
ennyi erővel én is irhatom h majd azt én eldöntöm nálam ki a legjobb edző...
"Az meg, hogy "szemüvegtes rohadék" meg hasonlók nálam nem vélemény, nálad lehet. "
ja nálad nem, nálam sem konkrét vélemény hanem egyszerüen igy neveztem meg ,hogy értsd nekem mennyire szimpatikus emberke.
hagyjuk... -
Dean Winchester #23770 ez az egyik ok h megnyerik a bl-t
másik ok,hogy jöhet a triplázás asszem 35 év után (ebben a számban nem vok bíztos) hiszen moratti vaterjának is majdnem sikerült a triplázás akkor?:S vmi ilyesmit hallottam.
no meg mourinho mindent nyer ahova megy!
én tuti megrakom az intert h megnyerik a bl-t,ha most nem nyerik meg és bukok akkor most én tuti nem fogok annyira szomorkodni mint egy átlagos bukáson :S -
#23769 Tudom.
De nem erről a cikkről beszéltem elsősorban, csak erről jutott eszembe. -
#23768 Jó ez a cikk:) Csak el kell olvasni mellé a Bayernt hypeoló cikket is:) Az NST-n mindig írnak mind2 csapatról ilyet. -
#23767 Nem nagyon tetszenek nekem ezek az intert hypoló cikkek.:S Jól esnek persze minden Inter drukkernek.. De azért ne sajnáljuk le a Bayernt, keretük gyengébb, de nagyon jó csapatuk és edzőjük van, egyáltalán nem esélytelenk nálam 55-45 kb a javunkra:D Amit idén a blben véghez vitt a csapat óriási dolog, egyértelmű mi érdemelnénk meg azokután legjobban a blt, hogy kivertük az angol bajnokot, akiket az egyik legnagyobb esélyesnek tartottak, és a tavalyi bl győztes, elvileg a világ legjobb csapatát is sikerült kiütni.. Szóval ilyen sorozat után nagyon fájó lenne elbukni a döntőbe, a sokak által lesajnált Bayern ellen, de nagyon nehéz lesz, ebben biztos vagyok. -
#23766 kígyó a csapat jelképe, mint nektek a zebra, és az a mez 64/65-ös szezon felújított változtata, az akkoriak előtti tisztelgés miatt, sztem az rendben van, tetszik.
de ez elég fura:d de kokárdával meg scudettoval szebb lesz:D -
Nem tudjuk, felmerül-e egyáltalán bárkiben, hogy José Mourinho elveszítse az Interrel a szombati Bajnokok Ligája döntőt, de ha igen, akkor sürgősen fogadja el, hogy nem fogja.Jelenleg az Inter játékoskerete a legerősebb a világon. -
#23764 a vendég mezbe a kígyó vagy mi akar az lenni is elég fura, de ha ez meg a hazai lesz akkor hülyét csináltok magatokból. Ha valaki sokáig nézi meghülyül:D
vagy azért van h az ellenfelet megzavarja??? mert akkor óriási találmány. 8-as látásuk lesz:D -
#23763 ez már kész mez, nem vmi fotosopos kreálmány, amugy tavaly is azok a mezek lettek amit ez az oldal leközölt. -
#23762 lehet ez az új taktika :D képzeld magad a védők helyébe... :D -
#23761 Sztem tök jó a mez, kreatív, végre nem az a sematikus design, ami már 5-10 éve uralkodik nem csak a foci világában, utobbi időben túl konzervatív volt minden, nem azért mondom én szeretem a minimal style-t csak már sok volt belőle. -
#23760 Szerintem azért nem biztos hogy ez lesz. Hivatalos bejelentés előtt mindig sok kamu "jövő évi mez" van... -
#23759 ellenfél csapatának játékosait jó lesz megzavarni vele:D
amugy annyira nem vészes, bár nekem se tetszik, túlságosan retro..
vendég viszont fasza a kígyóval az oldalán -
#23758 most kajakos ez lesz a jövő év mez? még edző dressznek is rossz -
#23757 :DASD:DaDS.D.dsDSSD:DS.ds -
#23756 jojóznak a szemeim :S -
„Totti, ahelyett, hogy a szádba veszed a hüvelykujjad, dugd fel magadnak a középsőt.”
xD -
#23754 Capitano a BL-döntőben lép pályára 700. alkalommal az Inter színeiben
reméljük méltón megtudja ünnepelni :) -
#23753 ez olyan mint vami dos-os játék grafikája -
karajjj #23752 széndékosan nem írtam róla semmit... -
#23751 Csak szerintem néz ki szarul? -
karajjj #23750
-
#23749 *egyenértékűvé -
#23748 Majd én eldöntöm kivel teszem egyenértékévé.
Az meg, hogy "szemüvegtes rohadék" meg hasonlók nálam nem vélemény, nálad lehet. -
Dean Winchester #23747 obazz olvasd már el mit irtam és aztán forgasd ki a szavaim,oké?
mondtam egy szóval is ,hogy rossz edző?
nem! akkor miről beszélsz?
annyit mondtam,hogy számomra ellenszeenves és azért ne tegyük már őt egyenértékűvé JM-val.
ennyit irtam,kérlek olvasd el még1szer és aztán olyat írj ami igaz is!
"Az ilyen színvonalas kommenteket meg inkább az Arsenal topikba küld plz."
mivel itt volt róla szó igy ezen topicban tudtam véleményezni de akkor elnézést kérek.:SSS -
#23746 Ja azért mert számodra ellenszenves, már rossz edző, rendben.
Ahogy írtam én sem szeretem, de nézz utána annak, hogy miket nyert az a "szemüveges rohadék".. Josét imádom, de nem mondanám, hogy Capellonal jobb lenne, egy szint kb.
Az ilyen színvonalas kommenteket meg inkább az Arsenal topikba küld plz. -
Tomy Lee #23745 :DD
Gondoltam csak lejárt szerződése vagy v.mi ilyesmi de jól van ott,nagyon jól:-)
-
Dean Winchester #23744 elnézést :D
-
#23743 Hogy jönne már, rég aláírt a törökökhöz... -
#23742 "szemüveges rohadék", ráadásul VIP. :D -
#23741 höjj, nebeszélj így rólam -
Dean Winchester #23740 vágom az a szemüveges rohadék :S bazz annyira ellenszenves :S de tényleg sztem azért Jose val egyenértékü edző sincs, nem hogy jobb :D -
#23739 te tudod ki az a capello egyébként? -
Dean Winchester #23738 persze még jobb is :DDDDDDDDDDD -
Tomy Lee #23737 Remélem Hiddink nem jön ide.. -
#23736 Capello eredményesebb, és Olaszországban tapasztaltabb. Jobban járnánk vele, mikor a juvehoz ment, úgy volt h hozzánk jön csak Moratti nem tett neki ajánlatot időben, pedig vele nyertünk volna. ( mondjuk nyertünk akkor is :D:D ) -
#23735 Hiddink sztem jobb, mint Capello, de ez csak személyes vélemény és izlés kérdése, mert mindkettőjük vilagklasszis edző. -
#23734 hallod szücsy, mihajloviccal ne hidd h gyengébbek lennénk :D ugyan úgy oda vissza vernénk a fos milant :D
De majd akkor nevetek mikor josé mondja h marad :))))) -
Tomy Lee #23733 Jöjjön vissza Mancini!!!:D