FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
z

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

MA este BL meccs, és az Inter Kievben lépj pályára, drukkoljunk nekik, hogy nyerjenek, addig is:
Forca Inter!!

http://inter.blog.hu/
WuFraZselic
én tudtam volna ingyen-jegyet, csak sajnos a kijutást nem tudtam volna megoldani (szerda délután 14:30ig zh-zom, szóval csak a repülõ jöhetett volna szóba > 80rongy lett volna , 1hónappal elõtte lefoglalva :S)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Én kimennék ha lenne pénzem, amugy még vonattal is lehet menni, egyik ismerõöm megy ki.

Egyébként a csapat már elutazott kievbe szal meccs tuti lesz.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Btw, a járványtól eltekintve csodálkozom rajtatok, hogy nem mentek ki a meccsre, Kiev nincs innen olyan messze 😊

ForzaInter
állítólag zártkapus lesz a meccs

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄D

Am remlélem roma ellen is tartalékolunk, azon kintleszek nem kéne kikapni, bár már 4 éve nem nyertünk a roma ellen hazai pályán a serie a ban:S idegenben meg oktatjuk õket tavaly 4-0, azelõtt 4-1😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
"Ha lesz szerdán BL-meccs, a szurkolóknak minden bizonnyal védõmaszkot kell viselniük a stadionban" - adta hírül az ukrán Interfax hírügynökség Jurij Pavlenko sportminiszter bejelentésére hivatkozva.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hémá' 😊

limperatore
az ember színe fehér 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
nekem mondod? 😄

Amúgy, ha mást nem, reptéren visszafordítják õket, ha embargózzák az országot, akkor amúgy is le lesz zárva a határ

WuFraZselic
pedig arra aztán mindenféle nép megfordul 😄

mindenesetre kiváncsi leszek, UEFA honlapján nemrég a játékvezetõ is kikerült az Inter meccsre... ha leakarják fújni, tegyék most (még utazás elõtt), mert egy focimeccs 30-40ezer szurkolóval nem pont a járvány megállítását szolgálja

Fabio Capello
well, én is arra hagyatkozom leginkább, itt élek az európai gócpontban (Anglia), de ahhoz képest senki nem parázik attól hogy megbetegszik, még úgy sem, hogy nem nagyon van 8-10 foknál melegebb. Ezek ráedzõdtek no 😄 Én meg nyomom magamba a teákat meg a vitamint, de influenzát az elmúlt évben még el nem kaptam, max náthás voltam... 😊

WuFraZselic
ja, combizomhúzódás a-a-a-a... õ... catania meccs után 😄 2õt kihagyott, róla volt szó, hogy Kiev meccsre rendbe lesz

Balotelli meg ugye pont influenza miatt edzett egyedül szerda óta...

Fabio Capello
inter.it szerint négyen külön edzettek, lehet valami kisebb sérülése van, ami nem biztos hogy rendbejön holnapig. A négy játékos: Mario Balotelli, Thiago Motta, Sulley Muntari és Wesley Sneijder

WuFraZselic
én bízom az immunrendszeremben 😄 madárinfluenza is elkerült, pedig akkor még nem toltam magamba multivitamint naponta kondi miatt 😄

ja, és Eto'o, Mario, Motta, Muntari... ezt egy kicsit "muszáj"nak érzem, remélem nem üt vissza... vasárnap este Roma ellen rangadó a San Siroban... persze fontosabb a BL továbbjutás, csak ne az legyen hogy rásérüljön ez a 3-4-5 játékos a korábbi sérülésére!

limperatore
sneijder?:o

Fabio Capello
csernobil az csernobil, még a vírus is háromfejû lesz <#idiota>

Amúgy azt mondják, az a legjobb ha beadatod a háegyenegyes vakcinát, hátha segít 😄

WuFraZselic
ú az mégjobb! akkor remélem hozzánk is beköszönt, és szart sem ér az oltás -.-"
ettõl függetlenül ha nem muszáj, nem játszatnám le azt a meccset 😄

baszki, alig tört ki a járvány európában, az ukránoknál már vmi brutál verzió van...

és a Kievbe utazó(?) keret (4 kapust is viszünk... 😄):
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec

2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon

5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini

9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

Fabio Capello
nadevárjál, azóta ott tartunk, hogy ukrában kurvára nem a h1n1 fertõz, hanem valami új, veszélyesebb mutációja 😄

WuFraZselic
Elmaradhat az Inter ukrajnai BL-fellépése
Az Ukrajnában tomboló H1N1-járvány miatt elmaradhat a szerdán esedékes Dinamo Kijev-Internazionale Bajnokok Ligája-találkozó.

ez a hír már szombaton szóba került egyszer, vasárnap tagadták, ma pedig ismételten felhozták...

WuFraZselic
én holnap meg is teszem a fiúkat nagyobb összeggel, bízom bennük nagyon 😊 bár elõtte megnézem hogy ki nem utazott el, mivel lesz pár hiányzó sajnos elõjelek szerint

egyszó mint száz izgi lesZ!! és remélem nem az utolso forduloban dõl el a továbbjutásunk jo lenne már elõbb boritékolni!
forza inter!
WuFraZselic
5. forduló Inter - Kazan hazai pályán, az meglesz , és a Kiev sem fogja megverni hazai pályán a Barcát... uccsó forduló meg Kazan - Kiev, az ukránok nem fognak nyerni Kazanyban

WuFraZselic
már nem azért, barca korántsem biztos hogy nyer holnap, sõõõt...
az utolsó 2 meccsre pedig 100%osan felépül Motta, Eto'o, Balotelli, Milito és Sneijder

hát igen én is baljosan látom a szitut! barca aszem idegenbe megy és mi is. nemtudom milyen az idojárás tölünk keletebbre meg azt se hogy mennyire fog nekunk fekudni a pálya. emléxek 1-2 éve moszkvában a kedvencem julio ricardo cruz bár lõtt 1gólt igencsak mokásan festett fekete simulos harisnyába😊
jah és a camp nou se lesz leányálom+ ez a téli tura, jol tudom akkor hogy már csak 1 hazai mecsunk lesz a BL-be? jo lenne ha josé kitalálna vmit már. annyira rosz h a bl-ben ilyen harmatosak vagyunk😞(
Szerintem meg nincs,mivel a Barca a meccset hozni fogja,a Kazan ellép, a Barca Inter meccsen se hiszem,hogy a Barca kikapna, szoval ha most nem nyer az Inter, a továbbjutást el is felejtheti

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Fabio Capello
halálcsoport rulz, tavaly is ez volt kb nem? 😄

a Kiev és a Kazán meglepõen jól tolja btw...

WuFraZselic
persze hogy van
Barca 4
Kiev 4
Kazan 4
Inter 3
3 forduló után igy néz ki a csoport

ha elbukjuk a kijevi mecset v csak X-elunk van esély még továbbjutni a csoportból?(sajna nem látom a bl csop.táblázatot)
WuFraZselic
Sneijder, Motta, Eto'o játéka igencsak kérdéses a Kiev ellen... Eto'o-ra van némi esély. Muntari lábra sem bír állni, még nem tudni mennyire komoly a sérülése...

remek, csütörtökön szanaszét rúgdosták a csapatot, ma is igen sokat kapott Milito... érdekes lesz...

ForzaInter
Milito tényleg gyilkos.😄

A Herceg😄

Yo, Bitch!

limperatore
Milito geci iszonyat durva csatár, J.Cesar meg... egyértelmûen a legjobb kapus 😊)))))))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Maicon, 2-0 😊

WuFraZselic
MILITOOOO!! 1-0

WuFraZselic
nagyon gyenge meccs, de fogható a tartalékos kezdõnkre
Muntari megsérült, elég durván ráestek a lábára, õt sem látjuk egy darabig szerintem.
Mancini próbálkozik, Stankovicot nem is lehet észrevenni, Krhin meg nagyon átlátszó dolgokkal próbálkozik, rutintalanságra fogható. Arnautovic / Eto'o + Quaresma bekéne hogy álljon 2. félidõre. simán találhat egy gólt a Livorno...

WuFraZselic
atyaég mit védett Julio César

WuFraZselic
eléggé tartalékos a kezdõnk... de kötelezõ a gyõzelem, mert a Livornoba mégtöbb a hiányzó

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Lucio, 4 Zanetti; 15 Krhin, 14 Vieira, 11 Muntari; 5 Stankovic; 30 Mancini, 22 Milito

Cserepad: 21 Orlandoni, 7 Quaresma, 9 Eto'o, 19 Cambiasso, 23 Materazzi, 25 Samuel, 89 Arnautovic

WuFraZselic
ott van a keretben, de a lába fáj egy kicsit. ettõl függetlenül vélhetõen játszani fog 😊

Jakuza001
Eto'o-val mi van? Jatszani fog vagy serult ?

limperatore
milan?😄 azok még serie a?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Ja livornogradban nehéz lesz mert cosmival beindultak, de kötelezõ gyõzelem, és nagyon elhúzunk a fõ riválistól, 7 pont már kemény lenne, milannal szemben meg 9 lenne, de nagyon n ehéz lesz, a livorno tuti beáll majd bekkelni és ölik a focit az ilyen csapatok ellen meg nem megy:S

Yo, Bitch!

WuFraZselic
remélem sikerülni fog. Cosmival a Livorno beindult 😄

limperatore
nah 7 pontra megtudunk lépni <#hehe>

Szép volt😄<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Oziris666
WuFraZselic
zseniálisan csinálta Maicon...
Stankovic, Motta nagyon jól játszik most, de nem értem hogy a 45. és a 75. perc között mit csináltunk?! Mario lecserélése után kicsit meghalt a játékunk, vagy csak bealudtunk nem is tudom... hál isten most "csak" 30 percet szórakoztunk, nem 45öt mint "szoktunk"

azért!

MILITO

5-3

WuFraZselic
4-3, ez azért már kicsit erõs

bekaphatják