34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • szucsy89
    többet nem fogok viccelni mert mindent komolyan veszel és bemásolgatod mint egy szűzlány

:DD:::DS:DS:DS:DS:DS:DS:
    ez volt a végén ezt lehagytad:D
  • Dean Winchester
    de ez tök igaz :DDD
    most csak egy példa..: ha a real is jobb lett volna a barcától akkor ők nyernek :DDD álltalában azért nyer a másik csapat mert jobb xDDD
  • Dean Winchester
    értelek.
    azért remélem te se hiszed el,hogy az eredménytől függetlenül fog dönteni :D
  • limperatore

Szücsi üzenete:
    *mert most szar a milan is és a juve is, ha kicsit jobbak lennének akkor intert simán oda-vissza szopatták volna bajnokságba, egy szar roma is majdnem beérte

:_ASD:_ASD:ASD
  • WuFraZselic
    de érted, ez jelenti a legkevesebbet... nem hiszem hogy május 20ig lehet csak beiratkozni :D

megmondta, hogy bl döntő után, eredménytől függetlenül eldönti

Maicon pedig biztos nem megy, kár is erről beszélni, még pletyka szinten is
  • Dean Winchester
    ez is igaz...
  • limperatore
    de ha mourinho oda megy remélem megint nem nyernek semmit, bl-t biztos nem nyernek első évben, a barcát meg remélem h nem fogják befogni azt kirúgják josét is

legrosszabbakat kívánom nekik, de megutáltam most őket :@ de sztem nem csak én
    az egész focivilágot tönkreteszik
  • limperatore
    ez a real is geci 9 év alatt volt vagy 7 edzőjük azt csodálkoznak h lofaszt nem nyernek

itt ez a pellegrini rekord pontszámot állítanak be, azt kirúgják, ilyen hülye vezetőséget, kb kezet foghatnának a juventussal :D
  • limperatore
    az a 99% inkább 70%

még nincs ott, mondta majd eldönti bl után
  • Dean Winchester
    jó de most komolyan ha tuti marad akkor miért nem íratta be a srácokat?
    99% h menni fog.
    Madridba megy (vagyis már ott van) a bl döntő miatt és ott is fog ragadni :D
  • WuFraZselic
    jaja, a fia meg az óvodai ballagáson nem viselt Inter mezt, így biztosan a madridhoz szerződik José
  • Dean Winchester
    de a realé lesz...
    am olvastátok ti is,hogy a gyerkeit nem íratta be a milánoi iskolába ?
    azért ez jelent valamit :D
  • ForzaInter
    de érted még nincs is a realnál de lista már megvan kiket kér:D
  • limperatore
    ja de mourinho nem a real edzője hanem az Interé
  • Monoton
    Mourinho listáján van nem Perez-én :D
  • limperatore
    de volt egy hír h lehet marad még 1 évet brazílba

hát ja jó lenne ha olyan szinte menne mint kaka volt 2007ben :D
  • ForzaInter
    remélem lesz is valami a srácból, és nem ugy jár mint Kerlon
  • ForzaInter
    hát ugyis volt hogy most nyáron jön:) tavaly nyáron volt az hogy jövőre jön

18-at betölti és utána, mint Pato.
  • limperatore
    Coutinho úgy néz ki már most érkezik nem pedig csak jövőre

• limperatore
    Moratti nyilatkozta ma hogy bízik benne hogy José marad és h nem adta fel még
  • limperatore
    kaka minek? 2 éve elfelejtett focizni

c. ronaldoért cserébe mehet
  • fsgh
    Kaka + 30milla és mehet:DDD

Am nem fog elmenni. De ha elkerülhetetlen les akkor pénzt és játékost kell kérni érte.
  • limperatore
    Megint egy új hír h a real maicont akarja, 40m euro az ára. Most már leállhatna ez a játékostemető csapat mert már kvára kivan a fszom belőlük :@
  • limperatore
  • Dean Winchester
    tudom,hogy vágjátok ki vezeti a bl döntőt de gondoltam bemásolom a cikket!

Mou régi „barátja" vezeti a BL-döntőt

Az UEFA hivatalosan is bejelentette, az angol Howard Webb vezeti majd a szombati Bajnokok Ligája-döntőt. A 38 éves bíró 2005 óta dirigál nemzetközi mérkőzéseken, ám hazájában már korábban is kapott nemes feladatokat. Erről leginkább José Mourinho, a finálé egyik résztvevőjének, az Internazionalénak a vezetőedzője mesélhetne.

Howard Melton Webb 18 évesen lett játékvezető édesapja közbenjárására. Kinőtte magát, hiszen jelenleg a világ egyik, és Anglia legjobb bírójának tartják. Eddig összesen 47 nemzetközi meccset vezetett, ebből 19-et a Bajnokok Ligájában.

Ebben a szezonban hat találkozó jutott neki a legrangosabb európai klubversengésben. Ráadásul az Internek is dirigált már egyszer a CSZKA Moszkva elleni milánói negyeddöntőben.

A kék-feketék trénere ráadásul jól emlékezhet rá a Chelsea-nél eltöltött időszakából. A portugál trénernek kijutott a jóból és a rosszból is Webb-bel kapcsolatban. Első angliai idényében még úgy nyilatkozott róla, hogy „rendkívül jó bíró, akinek megvan a képessége ahhoz, hogy meghozza a megfelelő döntéseket."

Három évvel ezelőtt Webb elkövette azt a "hibát", hogy nem adta meg Salomon Kalou egyik találatát. Nos, több se kellett Mourinhónak. „Elmondtam neki, amit el kellett mondanom. Holnap pedig várom a bocsánatkérő telefonhívását".

Webb munkáját egyébként két honfitársa, Michael Mullarkey és Darren Cann segíti majd a szombati esti fináléban.
  • ForzaInter
    Mindenkit elvitt José madridba ha észrevettétek volna.

Motta 2 meccses eltiltás kapott amugy, tehát nem fog pályára lépni.
  • WuFraZselic
    Howard Webb vezeti a BL-döntőt
  • Mor3llo
    Vágom, vágom. Csak kicsit meglepődte, mert nem olvastam sehol sem olyat, hogy törölték volna az eltiltását.
  • WuFraZselic
    nem tudom pontosan, az biztos hogy fellebbeztünk az eltiltás eltörléséért, ugyanis a felvételek alapján egyértelmű volt hogy busquets sírta ki a pirosat. hogy mi lett belőle, nem tudom. ez egy bő keret, így vélhetően nem lesz a cserepadon sem. persze nem tudom hogy mi lett az ügyből
  • paly90
    Oh bocs azt hittem h hianyolod:S:)
    Elneztem:D
  • paly90
    eltiltott.Barca ellen kiállították.
  • Mor3llo
    MOTTA?!?!?!?!?!
  • ForzaInter
    :ASDASDASDASDA:FSADSDAD:d
  • ForzaInter
    Na ifik 2-0ra nyertek a bayern ellen, megnyerték a blt, szombaton a nagyokon a sor.
  • WuFraZselic
    U18asaink Madridban 2-0ra verték a Bayern U18 csapatát :) hasonló eredménnyel én is kiegyeznék szombaton :)

Zsozé keretet hírdetett a BL-döntőre:

1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon

5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso

9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic
  • szucsy89
    az ellenfél nem tud majd játszani a röhögéstől mikor meglátja a mezeteket:D lehet erre számítottak akik csinálták:P:DDSSAD:DSAadsd
  • limperatore
    ahhoz hogy hülyét csináljunk magunkból a 7. helyen kéne végezzünk 15 vereséggel ;) :P
  • limperatore
  • WuFraZselic
    jó hát nem lehet mindenkinek rózsaszín
  • Dean Winchester
    lol :DDdD