34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#23812 többet nem fogok viccelni mert mindent komolyan veszel és bemásolgatod mint egy szűzlány
:DD:::DS:DS:DS:DS:DS:DS:
ez volt a végén ezt lehagytad:D -
Dean Winchester #23811 de ez tök igaz :DDD
most csak egy példa..: ha a real is jobb lett volna a barcától akkor ők nyernek :DDD álltalában azért nyer a másik csapat mert jobb xDDD -
Dean Winchester #23810 értelek.
azért remélem te se hiszed el,hogy az eredménytől függetlenül fog dönteni :D -
Szücsi üzenete:
*mert most szar a milan is és a juve is, ha kicsit jobbak lennének akkor intert simán oda-vissza szopatták volna bajnokságba, egy szar roma is majdnem beérte
:_ASD:_ASD:ASD -
#23808 de érted, ez jelenti a legkevesebbet... nem hiszem hogy május 20ig lehet csak beiratkozni :D
megmondta, hogy bl döntő után, eredménytől függetlenül eldönti
Maicon pedig biztos nem megy, kár is erről beszélni, még pletyka szinten is -
Dean Winchester #23807 ez is igaz... -
#23806 de ha mourinho oda megy remélem megint nem nyernek semmit, bl-t biztos nem nyernek első évben, a barcát meg remélem h nem fogják befogni azt kirúgják josét is
legrosszabbakat kívánom nekik, de megutáltam most őket :@ de sztem nem csak én
az egész focivilágot tönkreteszik -
#23805 ez a real is geci 9 év alatt volt vagy 7 edzőjük azt csodálkoznak h lofaszt nem nyernek
itt ez a pellegrini rekord pontszámot állítanak be, azt kirúgják, ilyen hülye vezetőséget, kb kezet foghatnának a juventussal :D -
#23804 az a 99% inkább 70%
még nincs ott, mondta majd eldönti bl után -
Dean Winchester #23803 jó de most komolyan ha tuti marad akkor miért nem íratta be a srácokat?
99% h menni fog.
Madridba megy (vagyis már ott van) a bl döntő miatt és ott is fog ragadni :D
-
#23802 jaja, a fia meg az óvodai ballagáson nem viselt Inter mezt, így biztosan a madridhoz szerződik José -
Dean Winchester #23801 de a realé lesz...
am olvastátok ti is,hogy a gyerkeit nem íratta be a milánoi iskolába ?
azért ez jelent valamit :D
-
#23800 de érted még nincs is a realnál de lista már megvan kiket kér:D -
#23799 ja de mourinho nem a real edzője hanem az Interé -
Monoton #23798 Mourinho listáján van nem Perez-én :D -
#23797 de volt egy hír h lehet marad még 1 évet brazílba
hát ja jó lenne ha olyan szinte menne mint kaka volt 2007ben :D -
#23796 remélem lesz is valami a srácból, és nem ugy jár mint Kerlon -
#23795 hát ugyis volt hogy most nyáron jön:) tavaly nyáron volt az hogy jövőre jön
18-at betölti és utána, mint Pato. -
#23794 Coutinho úgy néz ki már most érkezik nem pedig csak jövőre
-
#23793 Moratti nyilatkozta ma hogy bízik benne hogy José marad és h nem adta fel még -
#23792 kaka minek? 2 éve elfelejtett focizni
c. ronaldoért cserébe mehet -
#23791 Kaka + 30milla és mehet:DDD
Am nem fog elmenni. De ha elkerülhetetlen les akkor pénzt és játékost kell kérni érte. -
#23790 Megint egy új hír h a real maicont akarja, 40m euro az ára. Most már leállhatna ez a játékostemető csapat mert már kvára kivan a fszom belőlük :@
-
#23789 -
Dean Winchester #23788 tudom,hogy vágjátok ki vezeti a bl döntőt de gondoltam bemásolom a cikket!
Mou régi „barátja" vezeti a BL-döntőt
Az UEFA hivatalosan is bejelentette, az angol Howard Webb vezeti majd a szombati Bajnokok Ligája-döntőt. A 38 éves bíró 2005 óta dirigál nemzetközi mérkőzéseken, ám hazájában már korábban is kapott nemes feladatokat. Erről leginkább José Mourinho, a finálé egyik résztvevőjének, az Internazionalénak a vezetőedzője mesélhetne.
Howard Melton Webb 18 évesen lett játékvezető édesapja közbenjárására. Kinőtte magát, hiszen jelenleg a világ egyik, és Anglia legjobb bírójának tartják. Eddig összesen 47 nemzetközi meccset vezetett, ebből 19-et a Bajnokok Ligájában.
Ebben a szezonban hat találkozó jutott neki a legrangosabb európai klubversengésben. Ráadásul az Internek is dirigált már egyszer a CSZKA Moszkva elleni milánói negyeddöntőben.
A kék-feketék trénere ráadásul jól emlékezhet rá a Chelsea-nél eltöltött időszakából. A portugál trénernek kijutott a jóból és a rosszból is Webb-bel kapcsolatban. Első angliai idényében még úgy nyilatkozott róla, hogy „rendkívül jó bíró, akinek megvan a képessége ahhoz, hogy meghozza a megfelelő döntéseket."
Három évvel ezelőtt Webb elkövette azt a "hibát", hogy nem adta meg Salomon Kalou egyik találatát. Nos, több se kellett Mourinhónak. „Elmondtam neki, amit el kellett mondanom. Holnap pedig várom a bocsánatkérő telefonhívását".
Webb munkáját egyébként két honfitársa, Michael Mullarkey és Darren Cann segíti majd a szombati esti fináléban. -
#23787 Mindenkit elvitt José madridba ha észrevettétek volna.
Motta 2 meccses eltiltás kapott amugy, tehát nem fog pályára lépni. -
#23786 Howard Webb vezeti a BL-döntőt -
#23785 Vágom, vágom. Csak kicsit meglepődte, mert nem olvastam sehol sem olyat, hogy törölték volna az eltiltását. -
#23784 nem tudom pontosan, az biztos hogy fellebbeztünk az eltiltás eltörléséért, ugyanis a felvételek alapján egyértelmű volt hogy busquets sírta ki a pirosat. hogy mi lett belőle, nem tudom. ez egy bő keret, így vélhetően nem lesz a cserepadon sem. persze nem tudom hogy mi lett az ügyből -
paly90 #23783 Oh bocs azt hittem h hianyolod:S:)
Elneztem:D -
paly90 #23782 eltiltott.Barca ellen kiállították. -
#23781 MOTTA?!?!?!?!?! -
#23780 :ASDASDASDASDA:FSADSDAD:d -
#23779 Na ifik 2-0ra nyertek a bayern ellen, megnyerték a blt, szombaton a nagyokon a sor. -
#23778 U18asaink Madridban 2-0ra verték a Bayern U18 csapatát :) hasonló eredménnyel én is kiegyeznék szombaton :)
Zsozé keretet hírdetett a BL-döntőre:
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon
5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso
9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic -
#23777 az ellenfél nem tud majd játszani a röhögéstől mikor meglátja a mezeteket:D lehet erre számítottak akik csinálták:P:DDSSAD:DSAadsd -
#23776 ahhoz hogy hülyét csináljunk magunkból a 7. helyen kéne végezzünk 15 vereséggel ;) :P -
#23775 -
#23774 jó hát nem lehet mindenkinek rózsaszín -
Dean Winchester #23773 lol :DDdD