FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne írj hülyeségeket

Jakuza001
MOST MAR CSAK VALAMI JO STREAM KELL ESTERE

sneider hogy van? fog játszani?
ma reggel néztem már csak 4.60-os a szorzó a gyõzelmünkre. estig gondolkozok h mi legyen
limperatore
A Barca ászai minden bizonnyal kihagyják az Inter elleni BL-rangadót, Pep Guradiola ugyanis úgy határozott, hogy mindkát zsenijét a hétvégi, Real elleni el Clasícóra tartogatja, addig pedig inkább hagyja, hogy felépüljenek sérüléseikbõl.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
azanyád 😄 -> 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hát ha Csesza felbukkan :íÕ

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
banner alá?😄 sorsdöntõ meccs lesz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
ójá!

viszont úgytûnik Ibra és Messi is a keretben lesz kedden 😞

limperatore
Sneijder!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
a Barcelonába utazó keret:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

WuFraZselic
ejj te =/ mind1, Interen visszanyered hétközben 😊

limperatore
ja

WuFraZselic
25ezret? =/

limperatore
tegnap buktam 25-t erdein -.-

WuFraZselic
pontosan... én 2ezerrel megteszem a V-t 5.25ért 😊

fsgh
Egyre jobbnak tûnik az az 5ös szorzó az Inter gyõzelemre😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
igen? <#wow1>

ForzaInter
Messi sem játszik.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Abidal, Yaya Touré és Rafa Marquez is H1N1 tüneteket produkált, így kihagyják az Inter és Real Madrid elleni mérkõzéseket is

na most ha Ibra valóban nem játszik (bár szerintem fog), akkor így kb kompenzálva lesz Sneijder (esetleges) hiányzása 😄 egy X-et jó lenne kihozni 😊

limperatore
hát barca kétes, másik 2 sima

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Maicon kiállításáért viszont kár, Fiorentina ellen nehéz lesz.
(azért ez a Barca - Fio - Juve széria szép lesz)

ForzaInter
sztem nem fog emelkedni, de vehetsz jobb helyre is jegyet, biztos tud attila jobb helyre is szerezni.

udine-interre majd én is kiakarok menni, ott még nem voltam, nincs messze, és az úta sem vészes

Yo, Bitch!

WuFraZselic
jaja, mindenképp. én végképp benne lennék egy nordba való beszökésbe 😄 amúgy reggel fél9re érünk milánóba a meccs napján , szóval dél körül már alapozhatnánk magyar módon 😄 😄

viszont ha ICU-val nem jönne össze, akkor valóban létezik az a dolog, hogy milánói ismerõs megveszi, és +10 euró / jegy áron "átírja" a mi nevünkre a jegyeket?

WuFraZselic
és a városi rangadóra nem emelkednek a jegyárak? mert én szánok rá akár 100 eurót is, csak akkor jó hely legyen viszonylag 😄 ezerrel akarok videó fénykép akármi 😄 még csak udine - interen voltam kint =/ remélem összejön a dolog, bár végülis mindegy hova szól a jegy, csak legyek kint!

ForzaInter
am majd akkor ütközhetünk ha jösz, majd nordba bejösz velünk ha akarsz😊

remélem nem jön közbe semmi és én is tudok menni, mondjuk elõleget útra már befizettem😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Sima volt nagyon.

Wufra: Curva Nordban nem lehet jegyet kapni, oda csak bérletesek mehetnek be, bár én mindig odamegyek, jegyel belógok, ha rendes a kapunálálló csávó akkor beenged, de van mikor egy bérlettel megyünk be vagy 6-an😄 felmegy lépcsõn oldalt leadja, és megyünk a kapuhoz, kutya nem ellenõrzi a kártyát:d de én most a roma ellen jeggyel mentem be, mutattam csávónak, meg mutattam milano nerazzurrás pulcsin a jelet, és mondtam hogy ultra vagyok oszt vigyorgott és beengedett😄 de vannak köcsögök is akik szopatnak, azok biztos milan drukkerek😄 a jegy amugy nekünk a nagyobbik oldalelátó tetejére szokott szólni, atalanta ellen kb a stadion közepén fent ültem bár egy kicsit balra, éppen nem középen de tökéletesen lehetett látni a meccset, 22 euro oda a jegy, általában mindig odaszól.

Yo, Bitch!

banok
1-3 ez az

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
de szép támadás, 3-1, Chuchu

WuFraZselic
nagy gólt akart lõni =/

banok
és akárhová lõhette volna, helyezhette volna. tök üresen volt a kapuval szemben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
Milito mekkora kapufa úristen 😄

WuFraZselic
amúgy jah, szó szerint a semmibõl lõttek gólt. nem igazán partner a bologna, hogy egy jó meccset lássunk 😊 mondjuk juve ellen ez is elég volt 😄
Sneijder viszont hiányzik azért, nem tom mi lesz nélküle Barcelonában... Ez a Motta pedig igen fontos a csapatnak, kár hogy ennyire sérülékeny

WuFraZselic
Mario - Eto'o csere közben

amúgy Tomi, milyen jegyárak vannak kb? nem szeretnék a felhõk közt ülni, de azért Moratti mellett sem 😄 ilyen közép-kategóriás jegyek (esetleg Curva Nord... 😄) mennyibe fájnak kb? 30-40 euró?

WuFraZselic
rendben, már írtam neki nemrég, kihagytam hogy Tomi ajánlásával, de remélem nem okoz így se problémát 😊 meg münchenbõl kb 8 ezer forintért tudnék átrepülni oda-vissza, megérné 😄

ForzaInter
abba a 60-100 ezerbe amugy minden benne van, repülõ, szállás, jegy meccsre, de akkor is kurva drága

Yo, Bitch!

ForzaInter
én is megyek milan ellen januárban, írjál attilának az icu elnökének õ szerezni fog neked jegyet, lenti telefonszámon érdeklõdj nála, vagy: [email protected], mondjad neki hogy tomi ajánlott, akkor biztos segít, de amugy sztem tuti segít-

Yo, Bitch!

ForzaInter
Mekkora egy máker csapat ez a komcsi bologna, kb közük nincs a meccshez, volt egy jó indítások és abból persze zsalazséta gólt szerez, mint mindig ellenünk... Simán vezethetnénk több gólal is már, Mario csatárt játszik és megint gólt szerez, mondom én mindig itt kell játszatni. A meccs legjobbja eddig meg sztem Motta, ha jól láttam Militonak õ adta a gólpasszt, és Balotellit is õ indította nagyon szépen mikor kihagyta azt az ordító ziccert, csak így tovább. A védekezésünken azért van mit javítani, kicsit összeszedhetnék ott magukat hátul.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
na, 2-1, Mario

WuFraZselic
jézusom mi maradt ki megint...

WuFraZselic
mit szórakozott el Mario áá

limperatore
1perc alatt 1-1 -.-

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Milito, 1-0!

LOL 1-1

WuFraZselic
közbe elkezdõdött a meccsünk!

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 45 Balotelli

Cserék: 1 Toldo, 2 Cordoba, 9 Eto'o, 14 Vieira, 15 Krhin, 23 Materazzi, 30 Mancini
hát se Quar, se Arna =/

FORZA INTER

WuFraZselic
igen, errõl tudok, de én münchenbe leszek akkor és onnan mennék repülõvel... szóval csak jegy érdekelne

limperatore
Fc Internazionale – Ac Milan

2010.január 22-25

Az INTER CLUB UNGHERIA és az AC MILAN SZURKOLÓI EGYESÜLET szervezésében

Ami még soha nem volt, egy interes busz és egy milános busz neki vág az 1000 kmnek, hogy ki-ki saját álmait váltsa valóra, szombat este egy hatalmas közös bulival, az intereseket Nacsa Olivér a milanosokat Laslo Galeazzi képviseli. Vasárnap futballtudásukat is megcsillantják a szurkolók, majd jön a csúcspont a derby.

A program:

• 2010.01.22. 20.00 Indulás Hõsök Tere
• 2010.01.23. 12.00 Érkezés Milánó
• 2010.01.23. Délután focimeccs Inter Club Ungheria – Ac Milan Klub között, városnézés, stadion túra. Este közös magyar buli.
• 2010.01.24. 15:00 Fc Internazionale – Ac Milan
• 2010.01.25. hajnalban visszaérkezés Budapestre

54.990 Ft az út ára, klubtagoknak 44.990 Ft!

Az ár tartalmazza: utazás luxusbusszal, belépõ a mérkõzésre, 1 éjszaka szállás, reggelivel illetve a pályabérlés a foci meccsre.

Jelentkezési határidõ december 10.

Jelentkezés feltétele 10.000 HUF elõleg befizetése, a fennmaradó összeget december 31-ig kell befizetni.

Inter Szurkolói Klub
OTP 11742001-20057846

Infoline 06-20-285-7905

WuFraZselic
Arna és Quaresma jól játszottak Vaduz ellen, ott kéne lenniük 😊

más:
Inter - Milan meccsre mennék ki, hogy tudnék legegyszerûbben jegyet szerezni? magyar irodákba 60-100 ezer forintékort árulják a jegyeket. van viszont kint ismerõs Milánóba, õ ha megvenné a jegyet és valami 10 euroért átlehet íratni, nem tudom pontosan ez hogy mûködik... az úgy mûködik? 😊

ForzaInter
Hát kipróbálhatná már José élesben, fél európa sorba állt érte, most már kiváncsi lennék rá mire képes tétmeccsen is. 4 ember ebbõl a keretbõl kiesik, Orlandoni lesz az egyik, Matrix (😞), Quaresma, Mancini, Khrin, Arnautovic ötösbõl még 3 kiesik.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
kicsi az esély, de remélem Arnautovic leül a padra
Sneijder sérülése ugye kiújult, még a Barca ellen is kérdéses a játéka =/ a gyõzelem kötelezõ ettõl függetlenül 😊

limperatore
Íme tehát a ma délután a Bologna elleni bajnokin pályára léphetõ játékosok listája:

Toldo, Cesar, Orlandoni
Cordoba, Lucio, Maicon, Materazzi, Samuel, Chivu
Zanetti, Stankovic, Quaresma, Motta, Muntari, Vieira, Krhin, Cambiasso, Mancini
Eto´o, Milito, Balotelli, Arnautovic

Sport2 adja 18:00-tól ;>

WuFraZselic
Santon térdét meg kell operálni =/