FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter

Ez kb reális, bár Arna és Pandev nálam megkapná 6,5-et, Sneijdernek meg 9 járna..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Pandev bár nem lõtt gólt elmult 2 meccsen, de ahoz képest mennyit kihagyott rendeben van, gólpassz is mekkora volt amit adott, és ha az elején bemegy az a ziccere, alakul ez.

Azért ez a Milito, Eto'o, Pandev, Balotelli, Arnautovic ötös brutál, és möggöttük ha van Sneijder..😄 Még Sneijder mellé kéne egy hasonló tkp.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Mondtan én jó a srác, ahogy beállt végig kapart mint állat, és sztem rendben volt, nem értem páran miért húzzák le. Reméléem nem engedjük el a nyáron, mert nagy tehetség, és még így is maradni akart hogy alig játszott, azt mondta bizonyítani akar.

Yo, Bitch!

fsgh
Pont nem tudtam nézni a meccset tegnap😞 De telóról követtem az eredményt😊 Meg megnéztem az összefoglalót. Mekkora gólokat lõtt SNeijder😮 atyavilág😄

szép volt. FORZA INTER!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
Samuel gólja elõtt Arnautovic milyen szépen tette oda a labdáét Pandevnek!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
hát ugyanúgy mint cambiasso 😄

Pedig ennek a kettõnek az értéke biztos van vagy 70 millió euró jelenleg

Rudee érezte h Sneijdert nem szabad elengedni, bár szerintem Sneijderben ég a bizonyítási vágy, pont a Real miatt!

Tényleg õ küzdött egyedül úgy mintha õs Interes lenne. És még csak 26 éves, egy 5-6 jó szezon benne van még.

Itt van a Scarpini által közvetített meccs, nagyon nagy tag az ember:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

és amadridnak nem kellett<#szomoru1>

limperatore

Hamarosan visszajövök

Cris

<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
úristen ez milyen gyõzelem volt, én 3x kaptam infarktust a meccs alatt kb !!! Sneijderre nem találok megfelelõ szavakat, ez az ember egy kibaszott zseni, óriási respekt jár neki!

GRATULA a fiúknak, az 1. félidõ szégyene után összeszedték magukat az utolsó fél órára és elég is lett! ilyet többet ne... 😊
FORZA INTER

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Pandev.

De a 10 az 10 attól.😄
2 gól (de még milyenek) és 1 gólpassz.

Yo, Bitch!

limperatore
milanosok meg juvesok már h örülhettek 😄😄😄😄😄: most meg biztos a bíró... :S :d

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
utsó gólpasszt kiadta samuelnek? azt is snejder? mert akk 2 gól 2 gólpassz 10es mezhez 10es osztályzat jár

limperatore
embertelen ez a Sneijder, kb Ronaldo óta az egyik legnagyobb igazolás

nem kaptunk ki vele még 😄 áá nagyon nagy irányító

ForzaInter
ja az az öltözet kemény volt, a fejee meg kb olyan volt "bazdmeg én meg ebbõl kimaradtam, na elmentek a faszomba" 😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
WESLEY WESLEY SNEIJDER SNEIJDER WESLEY WESLEY SNEIJDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

limperatore

<#worship>

banok
grat. nem semmi. <#worship>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
balotelli a végén olyan volt mint vmi néger gengszter 😄

BAZZ VIKTIORIA !!!!!!!!!!!!!!!!!

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

ForzaInter
:dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddD

Yo, Bitch!

limperatore
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!! BAJNOKCSAPAT!!!

limperatore
és még van 4 percünk gólt lõni 😄

ForzaInter
Nincs Sneijder ma akkor csunyán kikapunk

Yo, Bitch!

limperatore
BAZDMEG SNEIJDER MEKKORA GÓL!!!!! ISTEN EZ AZ EMBER

limperatore
csóri mourinho 8 év után megszakad a veretlensége

de az internek is..

Mi történt?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mégha a FIO volt az akkor is szégyen .

DONGUBA
mijatokom van itt?😄D
Nem neztem csak most kapcsoltam a meccsre.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ForzaInter
ez a fosnál is rosszabb.. szégyen

Yo, Bitch!

BRAVO
Roma idegenben alázta ÖKET , mai csapat 1 f0s .

ForzaInter
SZÉGYEN, GYALÁZAT BAZMEG, MENJEN A FASZOMBA A SOK ALIBI JÁTÉKOS, BOTRÁNY A TÖK UTOLSÓ SZOPAT MINKET!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

limperatore
he mivan itt? úgy játszunk mint a juve

tiszta égés

limperatore
hoppá arna bejött 😄

ForzaInter
Káááárezsma is takarodhat el jó messzire most már, ez volt az utolsó csepp a pohárban, botrány már megint amit csinál, Motta dettó, Deki van csak így pedig átjáróház a középpálya, védelem meg aludt kb Wesley gólja után.. Ha ezt a meccset nem nyerjük meg, akkor 1 hónapig ne is kapjanak fizetést a játékosok.

Yo, Bitch!

Alakul 1:1

limperatore
Igazából mindegy mit játszunk ha van Sneijder akkor minden jó, ha nincs akkor minden fos kb ez a helyzet 😄

ForzaInter
Inkább a chievo elleni 4-2-3-1 legyen, az eddig jól mûködött mindig, mondjuk chievo ellen nem parádéztunk, de José most ezt próbálgatja, már tavaly is nyomtuk ebben a felállásban és akkor sem volt rossz, és idén egyre többször veszi elõ, és eza blben is mûködhet, MU ezzel nyert blt, 4-3-1-2 meg sajna csak bajnokságba jó, 4-3-3-at meg hagyjuk inkább😄 Bár ha van Sneijder akkor nem rossz, bár akkor inkább 4-2-1-3, mint amit a milan nyom, az már ugy nem rossz, de Sneijder nélkül fos😄

gazzetta szerint ez lesz amugy:

Ez nem rossz.

Yo, Bitch!

limperatore
............cesar
maicon..lucio....samuel...cordoba
...........zanetti
....stankovic......motta
...........sneijder
.......milito.....pandev

egy ilyesmi jó lenne ,vagy 4:3:3 és akkor a középpályán

stankovic..sneijder..zanetti

és elõl a q,pandev, milito trió

limperatore
Mourinho sajtótájékoztatója
Jan. 9. 09:54 -APPIANO GENTILE- Továbbra is vészhelyzet van az Inter háza táján, ugyanis most Marco Materazzi jobb térdét kell majd atroszkóppal megmûteni ez pedig újabb kiesést jelent. ”Nem vagyunk könnyû helyzetben, mivel nagyon sok játékosom kidõlt a sorból, de szerencsére ezekben a nehéz helyzetekben a csapat megmaradt tagjai kétszeres akarattal hajtanak és ez sokat segíthet. A holnap este sem lesz másképpen, benevezem a tizenhat éves Crisetiget, de ott lesz Donati, Alibec és Stevanovic is a keretben. Ismétlem, most is és Veronában is nehéz helyzetben voltunk de közös erõvel meg tudjuk oldani a feladatokat, szombat este ráadásul a San Siro közönsége is velünk lesz.”
Természetesen szóba került Balotelli büntetése. ”Jelen pillanatban egyáltalán nem lep meg a dolog. Vártam ezt is és azt is hogy a klubot is megbüntetik. A játékos végig negatív atmoszférában volt a pályán ettõl függetlenül jól játszott és még a sárga lapja is benne volt a pakliban. Lement a pályáról és három másodpercig tapsolt erre szerintem jogtalanul megbüntetik, ezzel pedig nem segítenek neki. Szóval neki ennyi volt a bûne, még másoknak kissé több de ezt most hagyjuk.” Csütörtökön a stábja két tagját is eltiltották. ”Nem értem ezt sem… Mondjuk mostanában velünk ez igen sokat esik meg, mint például Maicon eltiltása a Juve meccs elõtt, na de hagyjuk is ezt. De nem értem azt sem hogy minket miért büntetnek meg mikor pedig a Chievo szurkolóit nem… Szóval vissza Mariora, vele kapcsolatosan inkább mint játékos szeretnék innentõl beszélni: Veronában nagyon jól játszott és roppant elégedett voltam a védõmunkájával is.”
Szombat este viszont le kell gyûrni a Sienat. ”Nyugodtan szeretném szemlélni a vasárnapi mérkõzéseket és ha nyerünk akkor a Juve-Milan igazi kikapcsolódás lesz majd. A Siena helyzete a tabellán igen csalóka, jól játszottak eddig is. Nekünk holnap négy olyan játékos lesz a keretünkben akik még soha életükben nem játszottak a Serie-A-ban. Nehéz helyzetben vagyunk de a Chievo ellen is abban voltunk – ott sem volt bal szélsõ védõnk és holnap sem lesz. Szerencsére azért vannak olyan játékosaink akikre rá tudok bízni átmeneti feladatokat is. Amúgy pedig ha arra lesz szükség hogy például Pandev legyen a szélsõ védõ akkor majd õ lesz az. Hogy mi vagyunk a téli bajnokok? Nem jelent semmit sem, talán egyedül Oroszországban ahol ilyenkor véget is ér a bajnokság. Szóval ezt a címet nem jegyzik sehol sem, sokra nem megyünk vele ha nem nyerünk a végén…”

WuFraZselic
holnapi keret

1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 29 Giulio Donati

5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 28 Alen Stevanovic, 48 Lorenzo Crisetig

22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 89 Marko Arnautovic

Siena nagyon gyenge, gyõzni kell, de nagyon sok a hiányzó (Santon, Chivu, Muntari, Materazzi, Cambiasso, Balotelli)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Chivu szezonjának sajnos vége.😞

Jobbulást Christian!

Yo, Bitch!

Yulcsa
jobbulást neki, reméljük felépül!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

WuFraZselic
micsodaaaa? 😮

ForzaInter
Chivunak állítólag veszélyben a pályafutása.😞(((

Remélem ezek csak rémhírek, és feltud épülni teljesen. A mûtét sikeres volt az orvosok szerint.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Kolarov jöhet, nem lepõdnék meg ha rárepülnénk.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
akkor tényleg jön egy balbekk 😄

ForzaInter
Santon is rásérült sérülésére:S

Vieirának meg sok sikert!

Yo, Bitch!

WuFraZselic
igen :S egy ideig nem számíthatunk rá. így nem is lenne hülyeség Kolarov szerzõdtetés a baloldalra :S

Hát, Vieirának meg köszönjük, jó lett volna cserének, mivel Motta sérülékeny, Cambiasso meg nem bírhat végig egy idényt egyedül

bubu13
Vieira utolsó meccsét játszotta ma. Mourinho nyilatkozta. Sok sikert neki bár nem nagyon fog hiányozni.

EEE 1899

limperatore
Betört a koponyája állítólag