34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#24132 Igen?:)
Mikor? -
#24131 Lesz uj pazza inter. -
#24130 :DDDDDd -
#24129 én se sokat:d de jó volt látni bl serleget:D -
#24128 megnéztem de sajna semmit nem értettem :D -
#24127 Nyilvan, hogy kikell fizetni a 16 milliot. A BL-es ingyen lelepes ugytudom csak szoban volt Mourinho es Moratti kozt.
16 million meg nemhiszem, hogy Perez szarakodna, annak ellenere, hogy paran itt ugy beszelnek rola mintha zsebpenz lenne.
Szerintem itt esetleg mar jatekosok is vannak a kalapban, de ki tudja?
Mindenesetre Perez utban van Milano fele, a ket maffiozo majd jol megbeszeli egymassal.
Valdano meg aztmondta ma, hogy Joset valoszinuleg kedden bemutatjak Madridban. -
#24126 Kérdezzetek Morattitól, élő videochat:d -
#24125 Nemtom megint mit effektezik Platini amikor plusszos évet zárt a klubb végre... -
#24124 annak hogy egy klubvezető ne a saját vagyonát tolja a klubba ugysem fognak véget vetni, ilyen Abramovics féle emberek erre is megtalálják a megoldást:D fizetési sapka kell, mint amerikába, meg transzferoknál megszabni egy max árat, hogy annál többért nem vehet senki játékost. -
#24123 Persze, ha lenne ilyen kitétel akkor nem menne most a vita, nem kellenek ide jogászok.. 16 millio van a szerződésebn, kikell fizetni, ennyi. Hálistennek az öreg nem hagyja magát. -
#24122 ez azért nem egészen így van, az uefa be akarja vezetni a burkolt fizetési sapkát, miszerint ne legyenek agyament transzferek - ha ilyen van, akkor a csapat kizárható a BL-ből. -
#24121 gondolom moratti megnézette már, nem csak makacsságból csinálja ezt -
nagy hős #24120 quaresma akkor lesz Madrid játékos mikor Lipcsei a brazil válogatott kapusa :D -
Monoton #24119 Ja igen a játékosokkal más az egész. -
#24118 Ha akarják akkor a világ legjobb jogászaival megnézetik az ügyet és pont kerül a dolog végére , én nem értem hogy mit szaroznak itt. -
#24117 ha ez állna, akkor már rég meglenne a megegyezés... és nem akarná 35ért maicon, quaresma, mourinho 3ast perez -
#24116 Hatalmas egy csicska ez a Perec :D Biztos az a baja hogy Mourinho nem hozná vissza az árát mezekkel :DDDD De azért simán kiad 30-40 millákat... De tényleg ennyi pénzből mint amennyi nekünk van olyan jó csapat lehetnénk egy értelmes vezetővel erre ez a fasz elbasz mindent.
José felbassza magát befákkol Perecnek aztán szembeköpi , marad Internél majd bl-ből kiver minket :D -
Monoton #24115 Én úgy tudtam hogy ez a szabály már él. Mindenesetre jó ötlet. -
Monoton #24114 Nem arról van szó hogy nem akarja kifizetni, de ha a szerződésben az van h ingyen jöhet akkor miért fizetne? Perpill itt senki nem tudja hogy mi áll pontosan a szerződésben úgy hogy kár ezen filózni. -
#24113 Véget vet az Abramovics-jelenségnek az UEFA!
Új pénzügyi szabályozást vezet be a futballban az európai labdarúgás irányító testülete.
Az UEFA elfogadta azt a tervezet, amely a pénzügyi "fair play" elősegítésére törekszik. A tervezet lényege, hogy a klubok nem költhetnek többet annál, mint amennyit önmaguk, saját erőből megtermelnek, nem halmozhatnak fel tartozásokat játékosoknak, ügynököknek, vagy akár közműveknek és nem tehetik meg, hogy veszteségesen működnek azért, hogy komoly igazolásokat tudjanak nyélbe ütni.
A megvalósítás a következőképpen fest a terv szerint: a következő három évben maximum évi 15 millió eurós veszteséget enged meg az UEFA a tagjainak, aki ezt túllépi, arra szankciók várhatnak, adott esetben akár az európai kupaküzdelmekből való kizárás is. Ezt követően azonban minden évben nullszaldósra kell kihozni a költségvetést, úgy, hogy a befektetők által a klubba pumpált pénz nem számít a bevételek közé, azaz a Chelsea, példának okáért, nem költheti Abramovics pénzét játékosokra.
Ebben azért meghagyott egy kiskaput az UEFA: a befektetők továbbra is megtehetik, hogy az utánpótlás-nevelésbe vagy a stadion bővítésébe, felújításába, illetve új stadion építésébe fektethetnek pénzt, játékosok igazolására azonban a klub csak saját erőforrásait használhatja fel.
- Nyilván nem könnyű ezt most lenyelni, de mindenki megérti, hogy erre szükség van - nyilatkozta az új szabályozással kapcsolatban Gianni Infantino, az UEFA főtitkára. - Nem büntetni akarunk, segíteni akarunk a kluboknak, nem akarunk megölni senkit, ezért is a fokozatos bevezetés.
Infantino hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy vége lenne a nagy pénzekért végbemenő átigazolások korszakának, továbbra is lesznek jelentős transzferek, pusztán annyi változik, hogy csak azok a klubok költenek majd nagy pénzeket, amelyek meg is engedhetik maguknak... -
#24112 Di Maria hivatalosan is 40M-ert a Real Madridba igazolt? -
#24111 mondjuk ez tényleg vicc, Maríára kidob 40 millát, murinnyót meg nem akarja kifizetni? LÁÉL -
#24110 meg a real aki ismét nem nyer semmit :D -
pinnacle #24109 Ha senki nem fizeti ki, akkor az inter lesz a legnagyobb vesztese az egésznek.
Mourinho ha marad, kinézem belőle, h. simán szabotálja a köv. szezont.
-
Dean Winchester #24108 nevetséges.
egyszer az van,hogy ingyen mehet mert bl-t nyert máskor meg fizetni kell.
bazz komolyan nem értem játékosokért képesek több 10 millát kifizetni de jelenleg a világ legjobb edzőjéért meg rongyos 16 millát sajnálnak??
komolyan ez már szánalmas.
egyszerűen nem tudom megérteni... -
#24107 Moratti nyilatkozta hogy 1 centtel se enged kevesebbet a 16 millióból.
Valakinek fizetnie kell, Mourinho biztos nem fog hisz 2 év alatt kapott az Intertől 16 milliót :D
Perez meg ha most kifizeti akkor csicska lesz :D -
Tomy Lee #24106 Durva,hogy a Real nem fizet ki ennyit lol
Még a végén elviszi más vagy marad itt nálunk:D -
#24105 ha sokáig húzza perez, végén mourinho bepöccen azt ott hagyja a madridot :D -
#24104 Nevetséges ez a Perez.Ha kell nekik Mourinho,akkor nem tudom mire sajnálja az összeget.Az Intertől meg nem lehet elvárni, hogy ingyen elengedje (főleg nem a Madridnak, ahol amúgy is van pénz szarásig). -
#24103 Elakadtak a tárgyalások Mourinho-ügyben
Sem José Mourinho, sem a Real Madrid nem akarja kifizetni a sztáredző 16 millió eurós kivásárlási árát.
A Real Madrid már mindenben megállapodott José Mourinhóval, a királyi klub be is jelentette, hogy a következő szezontól a portugál tréner irányítja majd a csapatot. Ehhez azonban még meg kell állapodni Mourinho jelenlegi klubjával, az Internazionaléval is, ez pedig nem ígérkezik egyszerűnek.
A hírek szerint a tárgyalások megakadtak, mégpedig egyszerű okból: Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa ragaszkodik hozzá, hogy megkapja a Mourinho szerződésébe belefoglalt teljes, 16 millió eurós kivásárlási árat, amelyet azonban sem a Real Madridnak, sem magának a trénernek nem akaródzik kifizetni.
Jorge Branca, az Inter sportigazgatója, José Angel Sanchez, a Real Madrid alelnöke és Jorge Mendes, Mourinho ügynöke tárgyalt a tegnapi nap folyamán, ám olasz médiaértesülések szerint nem jutottak egy hajszálnyival sem közelebb a megegyezéshez. -
#24102 de először felajánlotta magát az Internek is anno mikor összehozták a romával -
#24101 jaja itt van :D
google fordítóval kilehet venni :D -
#24100 adja az isten, hogy ő legyen az edzőtök AS:F:A_SDAS::SFsd -
#24099 ez komoly?:ASDADSAFSASD -
#24098 ezt hallottam már, csak Real Madridos kiadásban :D -
#24097 Adriano megerősítette a tegnapi híreket: úgy nyilatkozott, szóban megállapodott az AS Romával, és a jövő hét végén már az olasz fővárosba utazik.
„Június hatodikán már Rómában leszek, hogy megbeszéljük a szerződésem részleteit. Nagyon örülök, hogy visszatérhetek Olaszországba, ahol megmutathatom, hogy újra a régi vagyok" – mondta Adriano.
A hírek szerint a brazil támadó három évre ír alá a „farkasokhoz", és évi 3.5 millió eurót tehet majd zsebre.
A brazil Globoesporte beszámolója szerint egyébként Adriano már elbúcsúzott a Flamengo játékosaitól.
---------------------
Azér jó nagy suttyó ez az ember, kirinyálja magának a szerződésbontást, kikötitek, hogy nem igazolhat vissza európai topcsapathoz egy évig, erre amint lejár az egy év visszajön, és leigazol a legnagyobb riválisotokhoz, ehhez azért kell bőr a pofáján...
[összeesküvést sejt, a Roma és Adrián összefogtak, hogy így ingyé mehessen hozzájuk] -
#24096 ÚRISTEN DUNGÁT SZÓBA HOZTÁK AZ INTERREL ÁÁÁÁÁÁÁ -
#24095 Ibra felhívta Morattit hogy vigye vissza Olaszországba :D:D:D:D bocsánatot kért a viselkedése miatt, Moratti meg: nem köszönöm -
#24094 nem egészen, mert akkor emberünk nem akarná bevonni az üzletbe quaresmát és maicont, és összesen fizetni 35 millát... -
nagy hős #24093 ha meg ki kellett volna fizetni, már rég kifizette volna kétszer. erről ennyit :)
attól mert még utálod őt, a világ egyik legnagyobb üzletembere(és nem focicsapat elnökének való szerintem se) hiába rengette meg a világod :D