34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    állítólag ma veszi fel a kapcsolatot capelloval moratti illetve ha jól vettem ki akkor van a szerződésének 1 olyan pontja h ha akar akkor a vb után szabadon távozhat
  • WuFraZselic
    én még mindig nem értem hogy min akadnak ki emberek... az persze normális hogy ha beckham magára tetováltat vmi abszolút faszságot, ha valaki meg egy BL-serleget, az már buzi. szánalmas
  • hedonist
    Tény, eljön az ideje hamarosan,h BL-t nyerünk, de nem fogja senki sem magára tetoválni:D
  • szucsy89
    hát ha még tett is volna érte valamit megérteném, de az idióta kitörésein (Berlusconi maszk, stb.) kívül nem csinált semmit
  • Tomy Lee
    Lassan végez a focival és így ezzel majd emlékezik gondolom számára legjobb szezonról ami 9+ eltöltött évben megesett vele.Nincs ezzel semmi baj..
  • mrroma
    akkor Zidan is rajta van?
  • limperatore
    örülnél ha vmelyik chelsea játékosod magára tetováltathatná :))))))))))))))))))))))))))))

• WuFraZselic
    és most ezzel mi a probléma?
  • hedonist
    neki tök8, akkora paraszt,h senkit sem érdekel:D
  • DONGUBA
    a hulye bu.i
  • Dean Winchester

Marco Materazzi, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale hátvédje ismert arról a szokásáról, hogy mindig magára tetováltatja a karrierjének egy-egy jeles eseményét. Ezúttal a BL-trófea került fel az alkarjára, az erről készült fotót pedig saját honlapján publikálta.

forrás.: nso
  • limperatore
    hát ha jön capello akkor ugyanott vagyunk
  • Dean Winchester
    most? hát ,hogy elment Jose sztem már nem a legjobb csapat az Inter,de ezzel lehet csak én vagyok egyedül :D
    am bl-ben a Realnak vagy az Inter jut vagy Chelsea :D
  • limperatore
    de ha Európában a legerősebb, abból következik hogy mindenhol :D

A La Gazzetta dello Sportban Massimo Moratti kijelenti, hogy szívesen visszavásárolná Zlatan Ibrahimovicot a Barcelonától, ha a svéd támadó hajlandó elismerni, hogy hiba volt, amikor úgy döntött, hogy elhagyja a milánói egyesületet. A labdarúgó nem találta meg számítását a katalánoknál, így távozása kapcsán már több csapat is felmerült.

Közben az Inter első embere azt is elismerte, hogy az ajtó mindig nyitva áll majd Jose Mourinho előtt, a portugál visszatérése egyáltalán nem kizárt. Az új vezetőedző kapcsán a Corriere dello Sport Fabio Capello befutását tartja a leginkább elképzelhetőnek.
  • IXEMGabeo
    evvel erősen vitatkoznék, sztem még mindig a Barca, de nem akarlak elkeseríteni:) hiába a 2 elődöntő
  • Mor3llo
    Max. Európában (egyelőre) :)

(bár sokan ezt is megkérdőjelezik:D)
  • limperatore
    ami tény, az Inter a legjobb csapat most
  • IXEMGabeo
    bajnoki: Juve
    olasz kupa: Juve és Róma
    BL: Milan
  • IXEMGabeo
    ami tény nem az Internek van a legtöbb bajnoki és BL serlege Olaszországban, de még az olasz kupában se:)
  • szucsy89
    szerencsére bl serlegek tekintetében még 1-2 évszázadig jobbak leszünk nálatok
  • IXEMGabeo
    és pedig a Juve mennyi döntőt elvesztett:S
  • limperatore
    "I would bring Ibrahimovic back one day, but only if he tells me that he made a mistake by leaving Inter," Moratti told La Gazzetta dello Sport.
  • limperatore
    nem, ezt csak te szeretnéd mert irigyled az Intert amiért a fos milánod még a bl csoportból is kifog esni és amiért már több scudettonk van mint nektek, meg több bek illetve bl serlegünk mint a juvenak

meg amiért nekem a pü1-m 4-es neked meg még nincs meg és már csak 1 lehetőséged van :ASD:SDA:ASD

• szucsy89
    Mourinho ellen elvéreznétek, úgy mint idén a Chelsea
  • limperatore
    vicces lenne ha pellegrinivel ejtenénk ki a bl-ből a realt :D
    végén mourihno is felhívná morattit mint ibra :D
  • Rockynhooo
    Szerintem van benne potenciál... Villarelnál megmutatta hogy jó edző , egy nem sztár csapattal biztos bl résztvevő volt mindig és csoportból rendre továbbjutottak. Csak Perec elszarta őt is :) Remélem felfele ível majd a pályája.
  • limperatore
    hát majd kiderül ha ide jön

de a ti delneriteknél mérföldekkel jobb :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Fabio Capello
    cambiasso alapból jó játékos csak rohadtul leszarták, jobb volt neki hogy elment, ranieri meg évről évre hullámhegy-völgy, egyszer fut egy átkozott jó szezont, egyszer meg mélyrepülésben van.

De pellegrini az én mércémmel egyáltalán nem inter-szint.
  • limperatore
    gondolom cambiasson is nevettél mikor ingyen ide jött és úgy fogta a világ legjobb játékosának nevezett messit h 2 meccs alatt volt 1 jó lövése :D

meg gondolom ranierin is nevettél akit elküldött a csapatod és a romát felvitte a 2. helyre :D

• IXEMGabeo
    érdekes, mindenesetre irónikus, h anno Pellegrini ejtette ki 2006-ban az Intert a BL-ben idegenbe lőtt gólokkal
  • Fabio Capello
    A spanyol As című napilap cikke szerint az Internazionale elnöke, Massimo Moratti felvette a kapcsolatot Manuel Pellegrinivel, a Real Madrid korábbi edzőjével. A lap szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Real Madridhoz épp Pellegrini helyére érkező José Mourinho utódja a chilei szakember lesz a milánóiaknál.

-----

De nagyot röhögnék :ASF_F_AS:DFAS_F:D
  • IXEMGabeo
    Pellegrini érkezéséről hallottatok? mármint Manuel Pellegriniről, aki Mourinhoval csapatot cserél így:) Moratti felvette vele a kapcsolatot, csak gondoltam szólok
  • Fabio Capello
    kölcsön, nem transzfer teee :D
  • ForzaInter
    Mondjuk kiváncsi leszek kik lesznek azok a játékosok akik jönnek, ha persze ez igaz.

Gago például tökéletes lenne a gánai terminátor helyett, fiatal és tehetséges persze nem egy Cambiasso vagy Mascherano még, de sztem jó igazolás lenne.. VDV se lenne rossz, mert kéne egy Sneijder alternatíva, bár nem hinném hogy eljönne padozni, ha megy akkor inkább olyan csapatba megy ahol kezdő lehet.. Csatár meg nekünk nem kell, ha nem megy senki. Védő kell, csak nem onnét.
  • ForzaInter
    Elég homályos ez az üzlet, asszem a pontos részleteket csak Moratti és Perez tudja:D

8, 10, 16:D
  • Monoton
    Massimo Moratti: "Egy bizonyos időkereten belül a Real Madrid a teljes kivásárlási árat meg fogja téríteni." A La Gazzetta dello Sport szerint 10 millió eurót fizet a spanyol klub, a fennmaradó részt pedig játékosok kölcsönadásával törlesztik. De több üzlet is kihathat még az ügyre.
  • ForzaInter
    16 milliot kapunk nem 8-at. Moratti nyilatkozta.
  • ForzaInter
    Biztos született valami egyezség köztük, hogy felét elengedte Moratti. Például a real elengedi Sneijder 3 milloját, és nem kell kifizetnünk, vagy valakit megkapunk olcsóbban tőlük, esetleg mi élvezünk elsőbbséget, nem a semmiért engedett az öreg az biztos. :D De 8 millio is elég jó.
  • ForzaInter
    Csak egy szurkolói kezdeményezés egyelőre, az fcinternews is támogatja, biztos lesz valami belőle.
  • Dean Winchester
    real topic -> 8 millát fizettek az internek :D