34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    ha az van a szerződésben hogy 16 millio akkor annyit kell fizetni.

ha ezt bl győzelem esetén törlődne, akkor most nem menne rajta a vita..
  • limperatore
    perez így is olyan hülye mint a segg ennél hülyébb már nem lesz

fizessen csak a veréb
  • nagy hős
    hülye lesz 16 milliót adni, ha jöhet ingyen is, azon az x napon nem múlik neki amíg nem tisztázódnak a pontos részletek a szabadon távozással kapcsolatban :D
    de ha már ekkora respekt van Mou felé, legalább hagynák menni oda ahova akar.
  • ForzaInter
    hát jóhogy nem, ingyen nem is adjuk 16 millio az ára, ha kell fizessen perez, ne sóherkodjon.. 200 milliot eltud költeni játékosokra, de a világ legjobb edzőjére sajnál 16 milliot..
  • nagy hős
    ezzel is csak Joséval basznak ki
  • limperatore
    A Gazzetta szerint az Inter még beleszólhat José Mourinho madridi szerződésébe, a milánóiaknak ugyanis engedélyezniük kell a portugál tréner átigazolását, és egyelőre nem adják könnyen a sikerkovácsot.
  • fsgh
    Milito mindenképp:)
  • ForzaInter
    Capitanot ahogy magasba emeli a blt trófeát, meg Josét, mindegy hogy elment:D

Más:
    AC Milan: Ha én lettem volna az edző, megnyerjük a bajnokságot - Berlusconi

Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa úgy nyilatkozott, ha ő lett volna csapata vezetőedzője ebben a szezonban, akkor a piros-feketék simán megnyerik az olasz bajnokságot.

„Szerelmes vagyok ebbe a csapatba, a legnagyobb szurkolója vagyok. De ebben az évben – a számos sérülés ellenére – öt-hat ponttal megnyertük volna a bajnokságot, ha én vagyok az edző" – mondta Berlusconi.

Az a baj hogy ezt komolyan is gondoljaa ez a barom..
  • hedonist
    szép...
  • Fabio Capello
    Mondjatok egy embert akit a banneron látnátok :)
  • ForzaInter
    "– Van rá esély, hogy Maicon és Diego Milito követi Önt Madridba?
    – Milito középcsatárként mindent tud a játékról. Fantasztikus támadó. De ő bekerült az Inter történelemkönyvébe, így a klub nem engedheti el. Milito az Interé. Természetesen nagyon szívesen magammal hoznám, de nem lehet, neki maradnia kell, hosszabbítani, és sok pénzt keresni. Maicon igazi ász, nagyszerű fizikai adottságokkal. Olyan védő, aki hat-hét gólt szerez idényenként, és nem állított szituációkból. Most olyan élmény vár rá, amilyet még nem tapasztalt. Nem mondom, hogy nem örülnék, ha Madridba jönne. Ezen kívül Sergio Ramosról azt gondolom, hogy a világ egyik legjobb középső védője lehet."
  • ForzaInter
    nagy edző, de nem lehet igazából jól megítélni mert ahogy írtátok csak egy csapatnál volt végig.

ellenben Mourinho, Capello, Lippi stb szinte mindenhol nyert ahova ment.
  • barcames
    szentem se nagy edző... világ 20 legjobbjában benne van de az első 10ben tuti nem egy alkoholista állít.
    Neki egy rágógyárat kellene irányítania.:D
  • Dean Winchester
    volt már (#24025) de köszi mert ez jobb!
  • Monoton
    Gondolom az hogy az Inter is jön nekünk pénzzel és azt se kell majd fizetni. De sztem van ezen kívűl 1000 opció :D
  • barcames
    Mourinho
  • hedonist
    Akkor mi nem érthető?
  • Monoton
    „A probléma a szerződés értelmezésében rejlik, és ezen a ponton szükségünk van egy kis segítségre" - jelezte a Real Madrid első embere, utalva ezzel arra, hogy José Mourinho kivásárlási ára elvben 16 millió euró, ám a kontraktus tartalmaz egy olyan kitételt, hogy BL-siker esetén az edző ingyen igazolhat el az Intertől.
  • limperatore
    bejelentette de még mindig nem fizették ki a 16 milliot, és perez max 8-t akar szóval folynak itt még a dolgok
  • DONGUBA
    A Real hivatalosan bejelentette Mourinho érkezését
    A Real Madrid ma késő délután elnökségi ülést tartott, amely után hivatalos sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy Manuel Pellegrini távozik a „királyi gárda” vezetőedzői posztjáról, és a triplázó Intert elhagyó José Mourinho irányítja a továbbiakban a csapatot, miután felbontja szerződését a milánói klubbal.

Mourinho hivatalosan is szembenézhet az új kihívással

„Eljött az ideje, hogy az elnökség értékelje a mögöttünk hagyott szezon eredményeit. A klub vezetősége úgy döntött, hogy megköszöni Manuel Pellegrini munkáját, akinek hálásak vagyunk a professzionális hozzáállásáért. Az elnökség ezen túl arról is döntött, hogy José Mourinhót nevezi ki a csapat élére, miután a portugál szakember felbontja szerződését az Interrel" – mondta Florentino Pérez a sajtótájékoztatón.

Mourinho szombaton, a milánói együttes Bayern München elleni Bajnokok Ligája-győzelme után úgy nyilatkozott, távozik a fekete-kékektől, mivel új kihívásokra, nehezebb feladatokra vágyik.

A spanyol és az olasz sajtó az utóbbi napokban már biztosra vette, hogy Pellegrinit leváltja a Real Madrid vezetősége, és Mourinhót nevezi ki a helyére.

Spanyolországi sajtóinformációk szerint Mourinho négy évre kötelezi el magát a blancókhoz, akik mesés, évi tízmillió eurós fizetést adnak majd neki.

Ám mielőtt ezt megtenné, fel kell bontani a szerződését az Interrel, amely nem lesz olcsó mulatság: a hírek szerint 16 millió eurót kell fizetnie, ha távozni akar. A madridi As szerint erre holnap kerül sor, majd délután Mourinho aláírhatja új szerződését a „királyiakkal".
  • limperatore
    te miről beszélsz????? egyértelmű a nyilatkozatából hogy szívesen jönne a vb után

omg
  • Tomy Lee
    De nem figyeled,hogy ő nem jön??Meg is mondta már.Majd egyszer talán de most nem fog jönni..
  • limperatore
    utált klubok listáján real bejött az első helyre most
  • limperatore
    na ne hogy már benitez meg spalletti jöjjön a világ legjobb csapatához, capello való ide
  • Tomy Lee
    Benitez nagy kiszemelt lehet de őt megszerezni nem tudom mennyi esély de állítólag nagyon kevéske.
    Spalletti-vel az Olasz bajnokság elég hatásos lenne..
  • Mor3llo
    http://www.pepsifoci.hu/node/63265

:DDDDDDDDd alatta komment: majd CR betömködi SA:D:ASD:
  • ForzaInter
    Jó kicsit erős, de Mourinho után óriási visszalépés lenne..

Capello, Benitez, Spalletti 3-sból jöjjön valaki. Bár a spanyol gyengén igazol, meg bajnokságot nem nagyon nyert a poolal, de blbe elég jól megy neki.
  • Tomy Lee
    Jól van na,akkor is nagyon nyitott a dolog és úgylátszik senki nem töri össze magát a nagy jelentkezésbe ide edzőnek.Vagy nincs egyenes felkérés nem tudom.
    A bohóc jelző az kicsit erős bár mindenkinek van saját véleménye.Vannak edzők akik még nem bizonyítottak.
    Remélem korban nem 60+os edzőnk lesz,csak reménykedem:P
  • Tomy Lee
  • WuFraZselic
    Sneijder marad
  • limperatore
    ja meg maiconért 20m-t akar adni :D mikor egy lofaszjoska di mariáért 40-t ad :D
  • Monoton
    Elhiheted hogy kifitetné a 13 milliót, nem ő könyörgött hogy ingyen jöjjön JM.
  • limperatore
    de amilyen moratti még a végén oda adja, mint a juvenak cannavarot ingyé
  • limperatore
    végén még megfordulnak a dolgok :D

Remélem Moratti már csak azért se fogja ingyen elengedni :D
  • ForzaInter
    A milan kispadján meg, itt nem.
  • ForzaInter
    Rijkaard? Ne vicceljünk már ilyen bohócokkal.. Könnyű volt azzal a barcával anno nyerni, a segédedzője (Ten cate) meg mikor elment sehol nem volt, ráadásul milan legenda, bebaszna idehozná Moratti..

Ez a perec meg mekkroa egy sóher geci, 16 milliot baszik kifizetni Joséért, de 100 milliot kifizet CR-ért, vicc ez az ember, benne van a szerződésben 16 millio akkor perkálja kifele, vagy hagyjon minket békén, nem szeretetszolgálat az Inter, hogy ingyen odaadjuk nekik a világ legjobb edzőét.. Maiconért meg 20 milla? Tényleg beteg ez az ember, tavaly megmondta Moratti 40 millio az ára, nem kevesebb, idén volt kb élete szezonja, posztján nincs nála jobb, erre ilyen nevetséges 20 millát ajánl.
  • Tomy Lee
    Akkor jön Rijkaard?Meg lenne a helye:)
  • Tomy Lee
    Annyi a történet,hogy pótolva lesz mindenki.Hagytak már itt bennünket sokan mégis egyre sikeresebbek leszünk lol:)
  • Tomy Lee
    Balotelli mehetne akár álmai csapatába,én tuti eladnám.
  • ForzaInter
    Hagyjuk már ezeket a kacsa híreket..

Persze minden kulcsjátékost eladunk, ez nem a Porto.

Moratti sem hülye, max Maicon távozását tudom elképzelni.

Egyébként az a 35 millios ajánlat nem is olyan rossz, amilyennek tűnik.. Josét Moratti a bl győzelem miatt ingyen engedi el, így őt ki is lehet venni. Quaresma reálisan 5-10 milliot ér, szal kb 25-30 millio Maicon ára, az se rossz, 40-et azért nem hinném hogy adnak valaki, bár ha még húznánk az időt Perez lehet megtoldaná egy 10-es az ajánlatot:D