34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Fabio Capello
    ez nem hagyománytisztelésről szól, hanem a foci elkurvulásáról

az még hagyján ha valami külföldi buznyák megveszi a klubot, mer fasz tudja, lehet kedvenc csapata vagy ilyesmi, de amikor elkezdik belényomni a fontszázmilliókat, az már nem a csapatról szól, hanem a profitról. hozzunk nyolcvan milláér besza-behu sztárokat, akik aztán teljesen eltűnnek, de az alatt az öt év alatt amíg ott vannak, játszhatják a picsogós kurvát évi 40-60 milláért...

Ibrahimovic erre a legjobb példa, egy kis szarzsák volt az Ajaxban (tehetséges szarzsák, de akkoris sehol sem volt), elhoztuk mi, volt egy jó szezonja, ami pont elég volt arra, hogy a "Juve az álmom, nem megyek sehova" hozzáállásból átmenjen az "én vagyok a világsztár, méghogy én egy b-s csapatban" hozzáállásba (ez még érthető, sőt örültünk is neki hogy elment), de az, hogy riválishoz igazol, csak azért, mert két millával több fizut ajánlottak, az kurvaság. Utána ugye az "elmegyek BL-t nyerni kis milánói görények, a Barca álmaim klubja, soha nem igazolok el" sága (haha, fail), hogy aztán újabb év nyolcvanmilláért bekurvuljon milánó piros-fekete oldalába, ahol NEM TITKOLT SZÁNDÉKA (ő maga nyilatkozta), hogy ő majd jól megmutatja Morattinak hogy mekkora sztárt bukott, és egyáltalán, hogy merészelte eladni, és fut egy olyan szezont, hogy könyörögni fog a nerazzuri, hogy jöjjön vissza...

Ha Morattinak van egy kis agya, pofánköpi a zsidóorrú görényt :D

És ez nem csak Ibráról szól, hanem pl Silva, Özil, Kolarov, Adebayor, stb stb...

Ennyi. A foci többé lassan már nem a foci, hanem a pénz szeretetéről szól majd. A legjobb példa erre a BL idei párosítása (Zilina-Chelsea). Ahelyett, hogy olcsón adnák a jegyeket, hogy minél jobban megtöltsék a stadiont Zilinában, képesek voltak az alapár tízszeresét elkérni puszta profitvágyból, szurkolók meg gebedjenek meg. Sokan az alapárat sem képesek megfizetni, nem hogy a tízszeresét, de a klubelnök erre tett magasról...

Ezért lesz nagyon jó az, hogy a csapatok a jövő évtől csak a saját pénzükkel gazdálkodhatnak, a klubtulaj nem invesztálhat. Nagyon érdekel, hogy a MC, Real, Barca, Chelsea szintű csapatok honnan fognak annyi pénzt előteremteni, hogy legalább a fizetéseket állni tudják, nem hogy 100 milliókért igazolgassanak...
  • IXEMGabeo
    egy érdekes dolog, az Angolokat nevezik hagyomány tisztelőnek és mégis ott (MU, Liverpool) amerikai, pl (West HU) izlandi [volt], (Fulham, Mancity) arab, tehát itt már majdnem a fél premier liga külföldi kézben van, akkor ezekszerint mégiscsak az olaszok a hagyomány tisztelőbbek? de nem, mert a spanyolok sztem még inkább azok érdekes téma ez
  • IXEMGabeo
    Róma is 2001-ben volt utoljára bajnok, és maximum BEK döntőig jutottak...Chelsea több címet nyert, mint a Róma ehhez mit szólsz...mindketten max BEK/BL döntőig jutottak (1984 ill. 2008)
  • ForzaInter
    nehezen tudom elképzelni, hogy külföldi befektetője legyen a rómának.. olaszországban minden klubnak olasz tulajdonosa van, ez szerintem sokáig így is fog maradni, és nagyon helyes is, követendő példának kéne lennie, és nem beengedni minden jöttment arab, amerikai, orosz és egyéb külföldi milliárdost.. még ha ezzel sikeresebb is lehet a klub, mostani klubok vezetői/tulajai legalább kötődnek a klubhoz..
  • limperatore
    jó chelseanek mind1 volt mert 200 éve lofaszt se nyertek aztán ők örültek h jön vki hozzájuk :D:D
  • IXEMGabeo
    ha jön a ruszki befektető a Róma hamarosan Chelsea magasságba emelkedhet:D ruszkik jobban bánnak a pénzzel, mint az amerikai befektetők, csak mondjuk érdekes lenne abból a szempontból, hogy Olaszországban nehezebben fogadják be az újat a szurkolók, vehemensebbek, mint mondjuk Angliában...
  • bakkerman
    érezd már a szurkálást :D hidd el nekem se tetszett amit láttam
  • WuFraZselic
    közel 1 órán át emberelőnyben, egy középcsapat ellen (érdekes mód a kiállítás után közel 20 percig nem lőttetek gólt), erre aztán lehet verni a nyálad fantasztikus teljesítmény
  • bakkerman
    szervusz LIMPERATORE koma,tegnap mi történt a csapatoddal bá? :DDDD mi félgőzzel,Messi nélkül hoztuk a szokásost fiam! :DDDD
  • ForzaInter
    meg hány csapat játszott ennyiszer az interrel elmult 5 évben:D

faszkivan hogy megint ugy kaptunk ki tőlük mint tavasszal, akkor is végig védekeztek mi támadtunk megvoltak a helyzeteink és a semmiből gólt rúgták és nyertek, ugyanez volt most is, faszér nem tudjuk berúgni a helyzeteinket..
  • IXEMGabeo
    Rómának úgy kellett mint egy falat kenyér... azért kb 5 év alatt nem tudom hány csapat verte meg ennyiszer az Intert, mint a Róma
  • limperatore
    ja, 3 lesz :D
  • eddie
    Hát ebből már csak max 3 lehet a 6 helyett.
  • WuFraZselic
    istenem, de tudtam, a semmiből...

ma nem megy a nagycsapatoknak... (arsenal, chelsea, bayern, real...)
  • WuFraZselic
    ismét :D
  • WuFraZselic
    Eto'o bmeeeeeg
  • limperatore
    cesart gyomorszájon rúgják

Szücsi     üzenete:
    *caesar
    *mekkora színész geci
    *már jól van
    *persze ott eftreng
    *geci
    *:S
  • WuFraZselic
    bazzeg Júlio ilyen buta hibát :o
  • WuFraZselic
    undorodom a roma játékától :D
  • limperatore
    stanko nagyon jól nyomja, wes ideges kurvára :D
  • WuFraZselic
    Stanko mekkora kapufa már megint =/
  • limperatore
    hivatalos kezdő

INTER: 1 J.Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Lucio, 26 Chivu; 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 39 Santon, 29 Coutinho, 88 Biabiany.
  • WuFraZselic
    köszi!
  • banok
    streamek a Roma-Inter meccshez

tv: Digisport
  • limperatore
    ROMA (4-4-1-1): Lobont; Cassetti, Juan, Burdisso, Riise; Brighi, Pizarro, De Rossi, Perrotta; Totti; Borriello. All. Ranieri

INTER (4-2-3-1): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu; Stankovic, Cambiasso; Pandev, Sneijder, Eto’o; Milito. All. Benitez
  • DONGUBA
    Allitolag vmi serules de en nem hiszem
    Kibasznam kozeprol seedorfot ambrot es kozeppalyara robinhot vinnem o legalabb gyors
  • limperatore
    hát sokan azt hitták a "4 ász" miatt
    Robinho nem értem miért nem kezdő nálatok
  • DONGUBA
    En eddig se hittem hogy van....mitol lenne?
    Mert jott ibra meg robinho?
    A kozeppalyank olyan lassu mint a csiga.
    Amig ott lem lesz atalakitas addig maradunk kb2-4 hely kornyeken.
    Ez a seedorf ambro pirlo 3-as mehetne a cibe.
  • WuFraZselic
    Mexes-t 3 meccsre eltiltották, 1 favágóval kevesebb szombat estére :D
  • limperatore
    na most a roma idegenben és a juve hazai pályán, ez 6 pontot jelent nekünk :D
  • limperatore
    Eto'o nagyon durván küldi, amiket művel bal oldalt... ez az ő éve lesz
    idén sneijderé lesz az aranylabda, jövőre az övé :D

milanosok vajon elhiszik már hogy nincs reális esélyük a scudettora?:D
  • Tomy Lee
    Eto hozza a szintet profi
  • Tomy Lee
    Tudtam,hogy így lesz sose kételkedtem benne jó edző Benit.

Grat a csapatnak szép eredmény:)
  • WuFraZselic
    Eto'o 7 meccs 8 gól

Moratti kizárta Kaká érkezését (mondjuk ez elég egyértelmű volt, hápogott rendesen :D)
  • ForzaInter
    Remélem nem ellenünk támadnak fel:D Megkell csapni őket is, most formában a csapat.
  • WuFraZselic
    én is ezt látom! ismét támadó, kreatív focit játszunk, ez hiányzott pl a Bologna ellen (meg szerencse, mert Viviano a lehetetlent is fogta)

szombaton Roma, elég nagy gödörbe vannak, remélem a fél csapatnyi sérültjük nem épül fel
  • ForzaInter
    Ja ez már a tavalyi Milito:D
  • ForzaInter
    Kurvajók voltunk ma is.. Kezd beérni Benitez munkája, elmult 2 meccs nagyon jók voltunk, csak így tovább!

Elég korán fagyok vannak milánóban, mi lesz novemberre:D:D::D:D
  • WuFraZselic
    4-0, MILITOOOOOO , visszatért :D
  • WuFraZselic
    3-0, Eto'o