FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
én nem vitatom egyik fél döntõbe jutását se 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ForzaInter
spanyol fölény?lol

Barca fölény inkáb, többi csapatuk sehol nincs, angolok voltak fölényban csak. De most már õk sem olyan erõsek mint az elmult években.

Azért meg ne kezeljük ugy már a döntõt mint mondjuk porto-monacot akkor bl szinte két középcsapat játszott, itt meg most 2 nagycsapat vívja a döntõt, mi meg kivertük az elvileg 2 legerõsebb csapatot (chelsea,barca) ez nem véletlen. Eddigi eredményeink alapján mi érdemelnénk meg legjobban a blt.

Yo, Bitch!

õ nem hasonlította össze hanem arra célzott szerintem,hogy különleges a döntõ és nem szokványos 😊 tehát a monaco-porto óta nem volt ilyen "változatos" döntõ 😊
WuFraZselic
az ok, de azért túlzás monaco-porto döntõhöz hasonlítani. ez két elitklub, az Inter végre megérdemelte hogy idáig eljusson, messze kiemelkedik a kerete olaszországban is

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
igen,mindkét csapat számára egyszeri alkalom,hogy BL döntõt tud játszani a mostani angol-spanyol hegemónia ellenére! igen,egyszeri,mivel idén is azért nem sokon múlt egy angol-spanyol döntõ,a MU lazán verte volna a bajorokat,ha nincs az a kiállítás,utána pedig a Lyon is meglett volna,míg mi is elég közel voltunk a döntõhöz,csak nem jött össze! én azt mondom,jövõre visszaáll az angol-spanyol fölény,az elõdöntõbe várom majd a Chelsea-t,és a Barca-t is,az Inter mindenképpen beférhet jövõre is a 4 közé,és talán a Madrid,ha nem bontják meg megint a fél csapatot nyáron!

igen csak az a baj hogy a Bayern is pont ebben a helyzetbe van, ok sincsenek ott minden evben a dontoben, foleg az utobi idoben, de tenyleg erdekes es szerintemjo lesz egy nemtipikus BLdontot latni, a Poro-Monaco ota nem is vol azt hiszem, es az nem a tavaly volt
ForzaInter
José amugy sztem tuti kitölti a szerzõdését. Utána viszont megy. Nem az a fajta edzõ aki egy klubnál több mint 10 évig edzõ, és ugye mondta még nagyon rég mikor nem is a mi edzõnk volt, hogy szeretná mindhárom bajnokságban letenni a "névjegyét" és utána visszatérni angliába, késõbb pedig portugál szöv. kap lenni.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hát remélem is, hosszú idõ után végre ujra bl döntõt játszunk, nagyon fájó lenne elbukni, mert kitudja mikor jutunk el mégegyszer idáig, minden évben azért nem döntõzik a csapat..

Yo, Bitch!

Voyager5
Így van!
Nehéz meccs lesz. Remélem a végén ti nyertek!
WuFraZselic
még nem nyertük meg. a bayernt nem szabad leírni, a semmibõl jutottak tovább 2x is, ami már nem csak a szerencsének tudható be

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

horpeti
Ne legyetek irigyek, hadd nyerjünk mi is BLt!! (Madrid dukker). 😄DD

Voyager5
Ez egy tipik olyan dolog amit megjósolni sem merek 😄
Az Interrel megnyerhet mindent idén, de az is elképzelhetõ, hogy mindent elbukik.
Pártatlanul figyelem a serie A-t, és az a véleményem, hogy volt egy idõszak amikor az Intert megpróbálták minden szinten ellehtetleníteni.
Mourinhonak ez egy hatalmas motivációt jelenthet, hogy csakazértis megmutassa az FIGC-nek, hogy az õ csapata a legjobb akár éveken keresztül is. Ez az az érv, hogy marad.
A Madridban viszont lassan egy évtizede(!) rosszul mennek a dolgok nemzetközi szinten, hatalmas a nyomás mindenkin. És ha valaki most aztmondja, hogy "BL-t nyerni a Madriddal" - na az kihívás 😄
Erre rájön még az, hogy állítólag kipróbálná magát Spanyolországban is + a Barcelonát nemigazán szívleli... Hát nemtudom...
Én szívesen látnám Madridban, mert RM drukker vagyok, és Jose tipikusan az az edzõ akinek elsõ a csapat.
A stílusát meg nagyívben lesz*rom. Ha szállítja a címeket akkor felõlem bárki lehet.
Nyáron majd kiderül mi lesz.
ok ezt értem én csak hát "nem hagy félbe egy projektet" én ezért gondoltam a bl-kupa-bajnokság mert nála sztem ez egy projekt 😄
WuFraZselic
nem addig szól a szerzõdése, amíg bejut a BL-döntõbe, hanem 2012ig...

a motiváció az h ahova megy ott mindent megnyer + hazai pálya veretlenségét õrízze 😄 szóval motiváció az van sztem
ööö milyen projektet? ha idén mindent megnyer akkor annyi.
WuFraZselic
2012ig szól a szerzõdése, és õ többször elmondta, hogy nem hagy félbe egy projektet. de szó esett már 2013ig való hosszabbításról

amúgy egyedül a légkör miatt látnám az okát hogy elmegy, rendkivül támadja mindenki, a FIGC is, január-februárba szánalmas mi ment a csapat ellen, csoda ha 1 meccset megúsztunk kiállítás, eltiltásos nélkül

bakkerman
egyébként szerintetek is nyáron Madridban köt ki Mourinho? szvsz igen,ha BL-t nyer az Interrel,akkor már motivációja nem lesz

bakkerman
hát ha elküldik Balotellit az Interbõl,akkor elveszítenek egy nagyon nagy játékost! most még nem az,de az lesz 2-3 év múlva

hedonist
lehet,h most jött ki rajta a sok hete húzódó érzelmi presszúra. 😊
sztem lehet még esélye az interben.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

fsgh
Nem tudom elhinni h azért sírt egy magát Milan drukkernek valló játékos mert bejutottunk a döntõbe. Lehet elvesztett egy fogadást vagy nem tudom😄

Elözõ meccsen 2lépést nem tudott megtenni gyorsan annyira leszarta most meg sír? Tuti nem azért sírt sztem.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

KÉpet vagy kamu .D

REAL MADRID

limperatore
Balotelli elsírta magát a barca elleni továbbjutás után 😄

WuFraZselic
:o

dehogyis 😄

bakkerman
nem Julio Cesar helyére megy?

Pfffu baj van a memóriámmal.azt hiszem kevertem valakivel a "fiúcskát".Hát persze Toldo bácsi helyett😊
Ajjaj de azért köszi😊

WuFraZselic
köszönjük

amúgy Castellazzi nem rossz kapus, 3. számúnak tökéletes lesz

Egyébként milyen játékos?Nem nagyon láttam játszani

Köszi végre legalább békén hagysz.Szánalom az élet😊

Grazie Inter

Köszönjük.Igen.Viszont😊Nem-nem.Még véletlenül sem😊Elég szegény Motta is😊Pedig egyre jobb volt😊
Csak ne Muntri Motta helyett.Mert a kõ-kövön nem marad<#gun>

Mor3llo
Gratulálok a döntõhöz! Találkozunk Madridban!

Nem lesz nálatok valaki véletlen eltiltva - Mottán kívül?<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

WuFraZselic
már februárban megegyeztünk vele, nyáron 2 évre ír alá.

Castellazzit hozták most szóba.De lehet nem most😊

nem nagyon ismerem a játékát.Vélemény róla?

Egyébként megtaláltam azt az egyet😊De nem számít😊

oFF😊kicsi itt a VB hivatalos dala Shakirától😊

http://www.youtube.com/watch?v=V2DFQyf2s90

Nem egy juve drukker írta.ezer200 bocsánat.Mielõtt itt is belémkötnek.de akkor is egyetértek vele😊))))))))))

WuFraZselic
a legtöbb Juve-drukker is hasonló véleményen van az itteni topikba is, egy kivételével 😊

Ide is beírom egy Juventus drukker véleményét.😊Kösz,végre valaki😊azt hittem csak én látom így😊

"Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédõ jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntõben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán gyakorlatilag nincs kidolgozott helyzete, az nem antifutballt játszik, hanem olyan területvédekezést mutat be, ami egy kaukázusi juhásznak is becsületére válna. Aki 60 percen át emberhátrányban játszva is képes a fentieket megvalósítani egy idegenbeli BL-elõdöntõben, az meg lehet, hogy a világ legjobb csapata. De az biztos, hogy a világ legjobb edzõje irányítja."

mondtam én is.Erre élvez.Máshoz még túl éretlen😊

Speciál nem tartom magam nagyképûnek.Sõt általában elismerem a másik csapatot.Akármennyire fáj a vereség.És nem sok nagyképû,mást letámadó Inter drukkert ismerek.

Inter szurkolók is nagyképûek😊 mindenki az ha belegondolsz😊 amúgy én már alig várom az EL illetve a BL döntõt is idén tök jó h ennyire különleges döntõk vannak😊 nem szokványos vhogy és ez tetszik😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

csak meg egy gondolat, nem tunt fel hogy mindig a M.U, a Barca, meg neha a Bayern szurkolok a nagykepuek, ez jelemzo rajuk, nincs mit csinalni, igy szulettek es igy halnak meg......csak gusztustalan....
ti vagytok a hibassak, hogy foglalkoztok a kiskocsogel mert most rohog a markaba hogy jol felidegesitette a fel Interdrukkert a topikrol, ezzek csak ezert vannak itt
Különc
Magamra

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

dienesoft
Hát én gratulálok az Internek. Ugyan marhára sírtam tegnap este, de az elsõ meccsen tényleg ennyivel jobbak voltak, mint mi és ezért estünk ki. Tegnap nyílván nem voltatok jobbak, de a kettõ együtt most így jött ki. A döntõben az Internek fogok drukkolni, mert a Bayern-t egyszerûen és spontán utálom. 😊

Lcapitant
Ngeri Real szurkoló? vagy rám gondoltál?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Különc
Ezen hangosan felnevettem.

Egy Real és (a BL döntõig) Inter szurkoló

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

limperatore
fú de felbaszott ez a sergio video

amikor motta ráfogott a nyakára egybõl mehetett volna egy bal térd a fejre h repedjen fel a buzi feje ennek a köcsög színészmajomnak

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Matthew Prosac
húzz már innen kiscsikó, ne szólj bele a nagyok dolgába! közöd nincs az egészhez.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||