FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
EEEEEEEEEEEEZZZZZZZ AAAAAAAAAAAAAAAZ!

Megvertük a romát! Lassan annyira utálom õket mint a juvét és milant, undorító féreg banda módjára viselkedtek, tottit inkább nem is jellemezném.. Kupa nekem sose volt fontos, de most nagyon tudok neki örülni, mert elmult években mindig roma nyerte meg ellenünk. :@ De most visszavágtunk!! Remélem a bajnokságban is sírni látjuk õket!!! Végén mekkora volt mikor a Curva Nord vezetõjének, (Boys San fõcapo) Franchino Caravita elkérte a kupát és magasba emelte. 😄 Még egy lazios fazon is felemelte aztán! 😄D Volt jó pár laziali is. Mátrix meg nagy volt bement a nordba, igazi Interista! A 2. félidõre hálistennek lehiggadt, hogy örült már õ is meg mindenki! De nem szabad leállnunk folytatni kell a kupagyûjtéseket, triplázni kell! GRAZIE RAGAZZI! FORZA INTER!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

öregszik és folyton sérült sztem agyonkereste magát, mostmár menjen inkább a motorbízniszbe😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lcapitant
Tottit én is nagynak tartottam, de az utóbbi 2 évben elszállt magántól túlságosan

de ma a jobb csapat gyõzött!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

WuFraZselic
ha követed a serie a-t huzamosabb ideje, akkor tudhatod hogy messze nem ez volt az elsõ

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

én Tottit egy sportembernek tartottam kicsit meglepett hogy ilyet csinált bár 2005-ben a Róma-Leverkusen BL csoportmeccsen szándékosan rálépett Ramelow oldalára...nem értem miért szakad el nála a cérna😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ForzaInter
KUPAGYÕZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

WuFraZselic
mekkora forma Matrix és Motta, szurkolók kezébe adják a kupát 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ó, errõl lesz egy pár, tuti 😄

amúgy merem állítani, ha nincs a 25. másodpercben burdisso brutális belépõje, nem fajult el volna a meccs. de ez a perrotta-burdisso késõbb kiegészülve tottival nem focizni akart, hanem sérülést okozni

Capitano pedig de megérdemelne egy BL-gyõzelmet, istenem, hihetetlen ez az ember 😊

szucsy89
ha lesz videó belinkelné valaki Totti mit csinált?
Lcapitant
nem egy Motherwell 6 - 6 Hibernian meccs volt 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

😄 egyszer azert vegig bongesznem h melyik focistanak van 8 altalanosna tobbje😄😄
Totti mekkora fereg mar...vicces. Nah nem baj, az inter meg is erdemli maganak az ilyen ellenfelet😄
Okadek egy meccs volt az biztos. Pedig annyira biztam benne... meg egy jo kis tizi parbajba.
Hat ez jutott

Mor3llo
Egyébként gratulálok!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Ha Ribery 3 meccset kapott, ez a belépõ kb 20meccses eltiltást érdemelne...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

WuFraZselic
3/1

remélem maradt bevethetõ ember hétvégére

Hehh Balotellinek mutatták vegye vissza a mezt. 😊

REAL MADRID

Lcapitant
ez az, ami Angliában nem történhet meg...
grat!!! totti beképzelt majom...
szép volt

buldozer99
Totti takarodj, mindig is utáltam a romat is és tottit is most mégjobban

Forca Barca

WuFraZselic
érdekes megnézni a rúgás elõtt az arcát, hozzá nem akart érni a labdához, szándékosan vádlinkúrta. ez egy 3 meccs minimum, ha ribery is ennyit kapott

Mor3llo
És még utána belerúg Balotelli fejébe...úristen:S

Hát ez gusztustalan volt 😞

REAL MADRID

Mor3llo
Jó, mindkét oldalon lehet példákat hozni, rendkívül durva találkozó...Materazzi nemtudom hányszor rángatta Toni mezét látványosan, azt hiszem Samuel térdelt bele egy éppen esõ Roma játékosba...

Közben Totti out. Jogosan utálják jópáran a világ bármely részén. Hihetetlen gusztustalan volt ez a megmozdulása.

Cabell
Gusztustalan volt, teljesen érthetetlen viselkedés

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

WuFraZselic
TAKARODJ

WuFraZselic
na jó most küldjék le a büdös faszba ezt a nagyképû lófejû barmot

Lcapitant
ez a totti kezd nagyon elszállni magától... remélem elbuknak mindent a rómaiak. HAJRÁ!

WuFraZselic
azért egy kemény belépõ volt vuciniccal szembe, burdisso pedig 1. percbe lerúgta Sneijdert, valamint tottiba csupán a törlesztés utáni vágy volt. azért más amikor egy védõ megállít egy csatárt 25méterre, vagy mikor a támadó az ellenfél térfelén odabasz egyet.

Mor3llo
Azért Materazzi sem panaszkodhat😄

WuFraZselic
jézusom totti, ez milyen szánalmas és alattomos megmozdulás

ez a roma egy kibaszott szégyen

ForzaInter
ez a favágó szarházi burdissot remélem a nyáron eladjuk vmi más klubnak csak a rómának ne, azt az örömet se neki se rómának nem adhatjuk meg.

Yo, Bitch!

DONGUBA
Mekkora golt lott ez a roman?😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Na nézem végre megérkeztem.Látom 1-0<#eljen><#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

WuFraZselic
istenem, mekkora világ szégyene ez a roma, a futballhoz ma sincs sok közük

WuFraZselic
MILITOOO, micsoda gól!

WuFraZselic
Cordoba is megsérült, ez már tényleg nagyszerû

WuFraZselic
hát, reméljük a stoplik a combizomba nem tettek kárt...

fsgh
ami talán pozitív lehet hogy az inkább felszíni sérülés lehet és semmi komoly. Tehát azért hétvégén már sztem játaszani fog

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
remek, Sneijder 1. percbe lesérült

WuFraZselic
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o

roma: 27 Julio Sergio; 29 Burdisso, 5 Mexes, 4 Juan, 17 Riise; 16 De Rossi, 7 Pizarro, 20 Perrotta; 11 Taddei, 30 Toni, 9 Vucinic

FORZA INTER

Eto nem nyilatkozik mostanában meccs elött,hogy gólt fog rugni😛
Ma megtehetné és akkor be is találna:-)

Jó lenne megnyerni ma ami megjár nekünk.22-én meg a másikat😄

Akkor sportklub este?Digin nem lesz ha jól néztem de azt hiszem nekem megint stream lesz:C

Cordoba beáll hátra az még nem is lesz gond viszont Sneijder hiánya nagyon nem jó.

WuFraZselic
este kupadöntõ, Sneijder és Lúcio nélkül

fsgh
4meccs van még a szezonból. Fel kell kötni azt a bizonyos gatyát és megnyerni mind a 4et😊 Aztán jöhet a pihi.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
nekem egy duplázás tökéletes lenne, az olasz kupa nem érdekel 😊)

amúgy, azért nyerjük meg elõször a bajnokságot, még van 2 forduló

Roma - Cagliari
Inter - Chievo

Chievo - Roma
Siena - Inter

papíron jönni kéne, de amig nem vezetünk 2 góllal a 85. percben Sienában (term. elõtte meg kell verni a Chievot), addig még nem vagyunk bajnokok 😊

szucsy89
bajnokság ezzel sanszos h a tiétek...remélem azért nem tripláztok😛
Lcapitant
na ez szép volt, meg is nyertétek a bajnokságot sztem. kik lesznek még az ellenfelek és hol?

ForzaInter
Lazialik transzparense góluk után: "ohhh nooo" 😄D

Yo, Bitch!

szep volt, jobbak voltatok, a Lazio azert nem is nagyon eroltetet semmit, csak a kapusnak nem szolt senki hogy nem muszaly mindent megfogni
nem sok mindent csinált a Lazio, ennek ellenére meg kellett nyerni a meccset a játékosoknak gólt kellett lõni...és hát 0-2 lett szval nincs mibe senkinek belekötni😄

WuFraZselic
az tuti ,ilyet szól nem is akart felugrani fejelni 😄