34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#25596 Köszi.
Csak mostanában rohadtul megy neki, de nemsok Inter meccset néztem, nemtudom Benitez hol játszatja...
Gondoltam mivel nincs Milito ezért berakta középre.
Szerintem tipik center a srác, ott a legjobb. -
#25595 gólpasszt persze Eto'o adta :D -
#25594 3-0, Sneijder. gálázunk _D -
#25593 nehéz megmondani, 1. gólt bal oldalról, másiakt jobbról lőtte :D
de legfőképp balszélen mozog -
#25592 Eto'o centerben játszik, vagy megint balszélen van? -
#25591 2-0, Eto'o
hihetetlen :D -
#25590 Eto'oooo ,1-0 ! -
#25589 érthetetlen nyelven nézem, szóval nem tudok kielégítő választ adni :D de jelenleg az egész Werder hátvédet játszik :D -
#25588 kajak hátvédet játszik most a Werderes Wesley vagy csak ezt írták szarul?mert úgy tudtam irányító kp:D -
#25587 mi maradt ki baszki, Coutinho durva labdát adott Sneijdernek -
#25586 Pandev sem játszik :(
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o
Werder Bremen: 1 Wiese; 5 Wesley, 29 Mertesacker, 15 Prodl, 16 Silvestre; 20 Jensen, 6 Borowski, 44 Bargfrede, 10 Marin; 7 Arnautovic, 23 Almeida
Cserepad: 12 Castellazzi, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 30 Mancini, 39 Santon, 57 Natalino
nyerni kell, FORZA INTER -
#25585 milito nem játszik
coutinho etoo pandev 3as kezd elől gazzetta szerint
-
Monoton #25584 Rendben :D -
#25583 ma derül ki, hogy játszik-e Pandev és Milito. szerintem várj kb 8ig, addig ne fogadj :D -
Monoton #25582 Hlnapi meccsre mik az esélyeitek? -
IXEMGabeo #25581 Portshmouth is így járt a másodosztályban sínylődnek az utsó előtti helyen:( -
IXEMGabeo #25580 ezt mondtam én is, nem volt olyan rossz Ranieri Mourinho az ő csapatát kapta meg 1-2 igazolással... -
IXEMGabeo #25579 persze akik az ázsiai piaciban gondolkodnak baromi okosak...és ott tényleg óriási lakosság van, logikus -
#25578 Bárkinek örült volna a klub mivel csődközeli állapot volt és mindenképpen vevőt kerestek,az meg szerencsés állapot h a Ruszki jött!Leedsnek pl. anno nem sikerült ilyen szintű vevőt találni... -
#25577 Pff a semmit kicsit túlzás!Ranieri 1évet kapott csak bizonyításra Abrától!És ez az az év volt amikor az Arsenal rekordnak számító 0 vereséggel lett bajnok!!!Egy tök új kerettel a 2.hely egy olyan Arsenal mögött illetve BL elődöntő simán jó!
Főleg ha mondjuk összehasonlítód a Cityt mit ért el első évében a font milliókkal... meg a 2.ban meg idéni is az lesz...:D
-
#25576 de ők a barca, ők mindenhol ottvannak, a világlegjobbcsapata :D -
#25575 Ja igen, de látod, hogy itt is írta vki, hogy az elnök tolja a klubba a saját pénzét..
#25573 - Egyszerű a válasz: jobb az üzleti modellje sokkal. -
#25574 nem vagytok kinn ázsiában. rohadtnagy ott a piac, csak a ronaldo-mezek eladásával a dupláját hozták a ti összes pénzdíjatoknak a 2009-es szezon után...
A Juvénak és a MU-nak is az a fő bevételi forrása, gondolj bele durván négymilliárd ember él ott... -
IXEMGabeo #25573 jó igen bevételek mezeladások, szponzorok, reklámok stb...de basszus hogy a fenébe lehet nagyobb bevétele a Realnak amikor a Barca mindent megnyert 2009-ben és a felmérés szerint is Európa legnépszerűbb csapata!!!! -
IXEMGabeo #25572 én sztem az még csak a kezdet volt és azért egy BL elődöntő nem volt rossz teljesítmény Abramovic 1. évében, főleg h a Monaco kezezéses góllal jutott be a döntőbe 2004-be... -
#25571 Általában a tulajdonosok szokták a pénzt tolni a klubba a saját vagyonokból, egy elnök nem tulajdonos így nem a saját pénzéből igazol, főleg ugy hogy spanyolban mindig ujat választanak egy idő után.. -
IXEMGabeo #25570 Madrid mindig is nagyobb adósságban volt, mint a Barca sosem hallottam olyan hírt, amely azt közölte, hogy a Barcánál gáz lenne:D tényleg röhej...hogy a fenébe lehet ez, amikor a Madrid sokkal, de sokkal tröbb felesleges igazolást csinál? -
#25569 Ja.
De már összevannak keveredve rendesen a dolgok.
Sokan azthiszik, hogy azért mert egy elnök milliomos, már tolja a pénzt a klubba. Saját zsebből igazol sztárokat stb.
Azért ez nemigazán így van. -
#25568 De ők csak elnökeik a klubnak nem tulajdonasok, nem? -
#25567 Te ezt azert eleg rosszul tudod...
A Madrid az elmult par evben majdnem mindig a legnagyobb bevetelt konyvelhette el, mig a Barcelona iden nyaron mar hitelt vett fel, hogy kitudjon utalni par fizetest...
Azt is elhiheted, hogy ez az uj szabalyozas nemfog sokat nyomni a latba, amelyik klubnak jo a bevetele az ezekutan is igazolhat majd dollar tizmilliokert.
#25556 - Ibrahimovic azert mas kategoria mint a kesobb leirtak :D
Ezért lesz nagyon jó az, hogy a csapatok a jövő évtől csak a saját pénzükkel gazdálkodhatnak, a klubtulaj nem invesztálhat
- Klubtulaj nagyon ritkan invesztal a klubba.. barmilyen hihetetlen is Perez sem rakott a sajat zsebebol egy fillert sem a klubba, es Laporta sem..
MC, Chelsea az mas teszta...
-
#25566 jó de szarból várat mourinho se tud csinálni :D -
#25565 a Chelsea nem a pénz miatt emelkedett fel, hanem mert ott volt Mourinho. a nagytudású (örök vesztes) Ranieri semmit se tudott kezdeni a fontmilliókból álló csapattal -
#25564 csak nem értem mit akar megmutatni, ő kérte meg Morattit hogy engedje el a Barcába, azt hangoztatta, hogy mikor idejött egy dologra kérte meg az elnököt, hogy ha a Barcelona érdeklődik utána, adjon szabad kezet... akkor most mit akar ez a szánalom? -
#25563 sztem ez a szabály semmit nem fog érni, megoldják a klubok..
bár Moratti azt nyilatkozta emiatt nem költ mert a legfontosabb hogy a klub, stabilan álljon.. -
#25562 Barca most vett fel hitelt a nyáron -
#25561 de látod itt van a kutya elásva, LAPORTA csinálta, nem pedig a klub a saját bevételeiből. -
IXEMGabeo #25560 úgy tudom a Barca nem áll rosszul anyagilag mostanában költöttek nagyokat, pl Ibra igazolása, Villa, Mascherano, de amúgy ők még mindig jobban gazdálkodtak mint a Real M az elmúlt 4-5 évben...Laporta ezt jól megoldotta, és jó a fiatalítás is szval nincs gond náluk... -
#25559 FIFA döntés, az elmúlt hónapban lett valamikor beharangozva, hogy eldőlt és így lesz asszem.. -
IXEMGabeo #25558 "Ezért lesz nagyon jó az, hogy a csapatok a jövő évtől csak a saját pénzükkel gazdálkodhatnak, a klubtulaj nem invesztálhat. Nagyon érdekel, hogy a MC, Real, Barca, Chelsea szintű csapatok honnan fognak annyi pénzt előteremteni, hogy legalább a fizetéseket állni tudják, nem hogy 100 milliókért igazolgassanak..." ez így jól hangzik erről hol hallottál? erről is a FIFA döntött? -
IXEMGabeo #25557 "az még hagyján ha valami külföldi buznyák megveszi a klubot, mer fasz tudja, lehet kedvenc csapata vagy ilyesmi, de amikor elkezdik belényomni a fontszázmilliókat, az már nem a csapatról szól, hanem a profitról. hozzunk nyolcvan milláér besza-behu sztárokat, akik aztán teljesen eltűnnek, de az alatt az öt év alatt amíg ott vannak, játszhatják a picsogós kurvát évi 40-60 milláért..."
nagyjából a Liverpool ennek issza a levit most...kíváncsi leszek a Man city meddig húzza az arab tulajjal