FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
😄DDDDDDDDDd

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gabber_saviola

"soha, soha ne feledd..."

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
csapd ki addig. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Már csak 2óra... Mondjuk nem tudom mit csinálok addig😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
pont azt írtam hogy papírforma szerint mi vagyunk az esélyesek, de ez nem számít, egy meccsen akármi lehet

Yo, Bitch!

ja no meg sok pénzt raktatok rá ,szóval méltó befejezése lenne ez évnek drukker és mind anyagi szempontból is 😄
limperatore
jovan már scudetto, ti még 2006on lovagoltok mindig mikor már 2010 van 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Csacsi
Ilyen erõvel 5 év 5 scudetto. 😄 -1 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
hát mancini idején csoportkörökben jól játszottunk 😄 csak utána jöttek a sérülések

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
alig várom az estét! nagyon remélem, hogy egy ilyen szép menetelésnek méltó lesz a befejezése! megérdemelné végre a csapat, de sajnos nem arra adják BL trófeát, hogy ki kit vert ki, hogy jutott tovább. a Bayernt nem becsülöm le, elvégre õk is triplázás kapujában vannak, ez azért jelent valamit! nagyon remélem, hogy ugyanazzal a fegyelemmel fogunk játszani mint Londonban, vagy épp Barcelonában, és legalább úgy fogunk támadni mint a CSKA vagy Barcelona ellen otthon 😄 félek, hogy ha elmegy Mourinho, egy jó ideig nem jutunk döntõbe (bár ki tudja, lehet a mentalitását végre beleverte a fejekbe, és nem úgy játszunk jövõre akárki is legyen az edzõ, mint az utóbbi években a csop. körben), úgyhogy ki kell használni a lehetõséget!

FORZA INTER, remélem örömömbe ihatok este 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
pedig kurvára nem számít itt már semmi, mindkét csapat döntõben van, nem ok nélkül. Ilyenkor semmit nem számít a papírforma, az elõmenetel, hanem az, hogy ez alapján európa két jelenlegi legjobbja lép pályára.

ForzaInter
ÁÁ, ahogy teltek a napok ugy lettem idegesebb..

Nagyon izgulok már. Nagyon remélem, hogy nyerünk ha nem, esküszöm megõrülök, és ne csodálkozzatok ha nem láttok a fórumon többet, valamilyen intézetben megtaláltok.. 😄

Nagyon nehéz meccs lesz ebben biztos vagyok, sokan lesajnálják a bayernt és biztosra veszik a gyõzelmünket. A papírforma szerint egyértelmûen mi vagyunk az esélyesek, kivertük a tavalyi bl gyõztest és egyben világ legjobb csapatát, és a másik nagy esélyes Chelseat az angol bajnokot oda-vissza vertük, ez óriási tett, de még nem nyertük meg a blt. ugyanugy olyan profin, alázatosan kell játszani mint ezen a meccseken, és koncentrálni nagyon a játékosoknak. Nagyon szar érzés lenne már itt a "kapuban" elbukni, erre a napra várt 72 óta gyakorlatilag minden Inter drukker, kitudja mikor jutunk megint a döntõbe ha most nem nyerünk, tapasztalhattuk az elmult években hogy a bl döntõhöz/gyõzelemhez, nem csak egy jó keret és edzõ kell, ha nem egy jó adag szerencse is..

FORZA INTER!

Yo, Bitch!

limperatore
már csak 12 óra 16 perc

http://www.youtube.com/watch?v=J6C_Za7RMy0

hamár múlt emlékeztek erre?😄 ezen szakadtam anno ti mit szóltatok hozzá?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
jaja h 29-t írtál azon nevettem

de tökmind1 mennyit hisztek, tõlem aztán 50 is lehetne

ti csak a múltból éltek, mi a jelenbõl és a jövõbõl 😉

Grove4
Ez olyan komolytalan volt, hogy még te is elröhögted.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
29 😄 -2

Grove4
Nekünk már az is van a 29 Scudetto mellet,és büszke is vagyok rá. <#beka2>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ForzaInter
jaja menjen csak oda Sinisa😄

amugy szóbahozták Zemant is, õ jó lenne, nagyon bírom az öreget😄

Yo, Bitch!

limperatore
utóbbi 5 évben 5 scudetto, és a következõ években is megnyerjük nagy valószínûséggel

ti mit nyertetek utoljára? ja serie b-t tényleg <#hehe>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
Vigye a Samp... Tapasztaltabb edzõ kell ide.

Grove4
Hagyad, hagy élvezze a nyerõ helyzetet.Nem sok babér termett nekik az utóbbi pár(tíz) évben. 😛

WuFraZselic
remélem ott köt ki :p

gabber_saviola
Na izgalmas lesz ez. Mihajlovicsot már a Samp is hívja Delneri megüresedett helyére. <#vigyor1>

WuFraZselic
az oké, de a roma nem saját erõbõl jött fel a 2. helyre, ezt azért ne felejtsd el

limperatore
hagyjad már 😄 utóbbi 10 év legerõsebb olasz csapata a mostani Inter, azért nyert bajnokságot meg kupát meg holnap valszeg bl-t
ezt eddig senki se csinálta meg 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
de õ azt írta hogy kicsit jobbak lennének 😄

meg szar roma, azt roma elõzte a milant 😄

juve ha kicsit jobb lett volna 6. lett volna 😄

szucsy89
amúgy az a része meg mond hogy nem jogos, BL sok volt nektek, bajnokság egy részében sorra hullajtottátok a pontokat, roma be is ért be is elõzött márpedig a kerete nem vmi erõs...milan, juve szar idény miatt nem szólahtott bele ebbe, de pl. egy pár évvel ezelõtti milan simán beelõzött volna most
limperatore
neked nem kell viccelned, te magad vagy egy vicc 😄

de látom megint majmoltál 😄DDDDDDDDDDDD

szucsy89
többet nem fogok viccelni mert mindent komolyan veszel és bemásolgatod mint egy szûzlány

😄D::😄S😄S😄S😄S😄S😄S:
ez volt a végén ezt lehagytad😄
de ez tök igaz 😄DD
most csak egy példa..: ha a real is jobb lett volna a barcától akkor õk nyernek 😄DD álltalában azért nyer a másik csapat mert jobb xDDD
értelek.
azért remélem te se hiszed el,hogy az eredménytõl függetlenül fog dönteni 😄
limperatore

Szücsi üzenete:
*mert most szar a milan is és a juve is, ha kicsit jobbak lennének akkor intert simán oda-vissza szopatták volna bajnokságba, egy szar roma is majdnem beérte

:_ASD:_ASD:ASD

WuFraZselic
de érted, ez jelenti a legkevesebbet... nem hiszem hogy május 20ig lehet csak beiratkozni 😄

megmondta, hogy bl döntõ után, eredménytõl függetlenül eldönti

Maicon pedig biztos nem megy, kár is errõl beszélni, még pletyka szinten is

ez is igaz...
limperatore
de ha mourinho oda megy remélem megint nem nyernek semmit, bl-t biztos nem nyernek elsõ évben, a barcát meg remélem h nem fogják befogni azt kirúgják josét is

legrosszabbakat kívánom nekik, de megutáltam most õket :@ de sztem nem csak én
az egész focivilágot tönkreteszik

limperatore
ez a real is geci 9 év alatt volt vagy 7 edzõjük azt csodálkoznak h lofaszt nem nyernek

itt ez a pellegrini rekord pontszámot állítanak be, azt kirúgják, ilyen hülye vezetõséget, kb kezet foghatnának a juventussal 😄

limperatore
az a 99% inkább 70%

még nincs ott, mondta majd eldönti bl után

jó de most komolyan ha tuti marad akkor miért nem íratta be a srácokat?
99% h menni fog.
Madridba megy (vagyis már ott van) a bl döntõ miatt és ott is fog ragadni 😄
WuFraZselic
jaja, a fia meg az óvodai ballagáson nem viselt Inter mezt, így biztosan a madridhoz szerzõdik José

de a realé lesz...
am olvastátok ti is,hogy a gyerkeit nem íratta be a milánoi iskolába ?
azért ez jelent valamit 😄
ForzaInter
de érted még nincs is a realnál de lista már megvan kiket kér😄

Yo, Bitch!

limperatore
ja de mourinho nem a real edzõje hanem az Interé

Mourinho listáján van nem Perez-én 😄

REAL MADRID

limperatore
de volt egy hír h lehet marad még 1 évet brazílba

hát ja jó lenne ha olyan szinte menne mint kaka volt 2007ben 😄

ForzaInter
remélem lesz is valami a srácból, és nem ugy jár mint Kerlon

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát ugyis volt hogy most nyáron jön😊 tavaly nyáron volt az hogy jövõre jön

18-at betölti és utána, mint Pato.

Yo, Bitch!

limperatore
Coutinho úgy néz ki már most érkezik nem pedig csak jövõre

limperatore
Moratti nyilatkozta ma hogy bízik benne hogy José marad és h nem adta fel még