34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    Inter: 12 Castellazzi; 2 Cordoba, 6 Lucio, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Obi; 10 Sneijder, 22 Milito, 9 Eto'o

Milan: 32 Abbiati; 20 Abate, 13 Nesta, 33 Thiago Silva, 19 Zambrotta; 16 Flamini, 8 Gattuso, 23 Ambrosini; 10 Seedorf; 70 Robinho, 11 Ibrahimovic

Pad: 1 Julio Cesar, 19 Cambiasso, 27 Pandev, 29 Coutinho, 39 Santon, 40 Obi Nwankwo, 88 Biabiany

hát, Santon azért befért volna, akárcsak Pandev, de azért nem olyan rossz ez! 2-1 lesz :) FORZA INTER
  • WuFraZselic
    lehet, hogy gyémánt alakzatban áll fel a középpálya, és úgy tűnik Materazzi is kezdő lesz.

amúgy nem vagyok túlságosan optimista, elég sok a sérültünk, Cambiasso és Sneijder is szinte "muszájból" játszik majd, ők sincsenek 100%os állapotban. de azért remélem az utóbbi években megszokott kimenetele lesz a meccsnek, és hozzuk a 3 pontot :)
  • szucsy89
    nem kamuztam, ezt írtad... viszont te az egészet kitaláltad...
  • limperatore
    azért azt a ":DSSD:DS_saSDSDsda.DdsaSDSADS_DSADS"-t részt nem kellett volna odakamuznod....
  • szucsy89
                  el capitano                  says (21:28):
    *inzaghi szezonjának vége:DSSD:DS_saSDSDsda.DdsaSDSADS_DSADS

na mert ez olyan kurva szép volt tőled mi?
  • limperatore
    Szűcs Norbert üzenete:
    nagoyn
    buta
    S :AD S: AD

juvénak nicns esélye
    milan és inter közt fog eldőlni
    a scudetto
    ha az inter így folytatja nem lesz izgalmas
    S A DS: :AD AD:AD:AD:AD:ADD
    benitez
    balfasz
    nagyon
    szar
    edző DD
    nagyon sokat nevetek rajta
    geci, milan fogja nyerni scudettot, inter kiesik blből meg kupából és nem nyer semmit, de be foglka oltani DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • szucsy89
    :DSA:DSDASD:DDSAS pukiztok már?
  • limperatore
    Most már az „engedetlen” Cassano is szerződést bontana

Nagyon úgy tűnik, hogy már semmi esély arra, hogy megjavuljon a Sampdoria vezetősége és Antonio Cassano között a viszony: a Samp hivatalosan is benyújtotta szerződésbontási kérelmét és indoklását a labdarúgóligához, és most már a csatár sem feltétlenül akar maradni.
    Hiába kért bocsánatot: nagyon úgy tűnik, Cassanót kiteszik a Samptól (Fotó: Reuters)

Nem lesz maradása: a Sampdoria vezetősége a jelek szerint eltökélte, hogy „ajtón kívül" akarja látni Antonio Cassanót, és ennek elérésére meg is tette a szükséges jogi lépéseket.
    Hirdetés

A genovai csapat ügyvédei az ANSA olasz hírügynökség szerint benyújtották az olasz labdarúgóligának a szerződésbontási kérelmüket és annak indoklását: a klub engedetlenséggel és szerződésszegéssel vádolja Cassanót. Mint ismeretes, a válogatott támadó nagyon csúnyán összeveszett a klubelnök Riccardo Garronéval, és a konfliktus következtében kitették a csapatból.

„Cassano a legjobb, erről semmi kétség, és a távozásával súlyos veszteség éri a csapatot. Ennek ellenére fenntartjuk a döntésünket és jogi lépéseket teszünk" – mondta Garrone a hírügynökségnek.

A Sportmediaset úgy tudja, most már Cassanónak is elege lett: a csatár többször bocsánatot kért nyilvánosan, és elmondta, hogy maradna, de mikor megtudta, hogy a klub beterjesztette a szerződésbontáshoz szükséges papírokat, a távozás mellett döntött.

Cassano közös megegyezéses szerződésbontást szeretne, majd januárban aláírna egy újabb csapathoz – kérdés, ki vállalja be a szerződtetésével járó kockázatot, hisz a támadó valóságos „dinamit" az öltözőben. Olasz lapértesülések szerint – miután a Palermo, a Fiorentina és a Juventus sem kért Cassano szolgálataiból – a bajnokságban csak szenvedő Parma lehet a befutó. A parmaiak egymillió euró értékű, féléves szerződést ajánlanak Cassanónak a hírek szerint.

Cassanót 2013 nyaráig köti érvényes szerződés a Sampdoriához, tehát a klub jelentős veszteséget könyvel el, ha szerződést bont – a genovaiak legértékesebb játékosukról mondanak le így önként.
  • bakkerman
    hát,ha hétvégén nem nyertek a Milan ellen,lehet rezegni fog a pad Rafáel alatt!
  • ForzaInter
    " A taktikát kell a csapathoz alakítani nem fordítva"

José nyilatkozta ezt anno, ezt kéne megérteni rafának is..
  • Tomy Lee
    Sorban úsznak el a fogadásaim is valamit ki kell találniuk ez most így már nekem se tetszik:/
  • ForzaInter
    kb a fél csapat formán kívül van, ez már benitez hibája.. ilyen nincs hogy szinte minden kucsljátékos formán kívül van, ha még 2-3 játékos lenne szar még ok, de hogy szinte mindenki.. sneijder nem is játszott amugy, keretbe sem votl
  • Tomy Lee
    De hogy Lecce ellen is döntetlen ez nagyon szomorú:(
  • Tomy Lee
    Nem hinném,hogy csak Benitez-t kell okolni mindenért,simán összeszedhetné magát Sneijder,Milito is pl.hogy csak 2 nevet említsek..
  • Grove4
    Amúgy én is azt hittem, hogy Benítez jobb edző, de már a késő-liverpooli korszakában bebizonyította, hogy elég erős hype van mögötte, mindenestre még megnézném, hogy a derbyn mit alkot.
  • Grove4
    Igen közben már rájöttem, sorry.
  • WuFraZselic
    jó hát ha kibasznák, akkor mégis csak egy minőségi embert hozna a helyére Moratti
  • WuFraZselic
    pedig de
  • ForzaInter
    nehéz lenne pótolni?haha
    ezt a semmit bármelyik edző hozza amit jelenleg benitez..
  • WuFraZselic
    ezt még kiegészíteném annyival, hogy idén még szerencsénk sincs, ami pl tavaly megvolt, ha szarul játszottunk is, de behúztunk egy meccset, most meg 10-15 kapuralövésből sem találunk be

kétlem, hogy kibasznák Benítezt, nehezebb lenne évközbe pótolni, ezt Moratti is tudja. akit eltudtam volna képzelni José helyett, már foglalt (Prandelli)
  • Grove4
    Szerintem még nincs 3 ponttal előtettek, csak 1-el.
  • ForzaInter
    A Serie A kb 2 leggyengébb csapatát nem tudtuk megverni ez szégyen, erre nem lehet semmilyen magyarázat! Én védtem sokáig benitezt de az elmult meccsek már kiverték nálam is a biztosítékot.. Joséval sem kezdtünk anno jól, de ennyire szarul nem, és ilyen kilátástalan szart azért nem nyomtunk ennyi ideig.. Fényév van a portugál és a spanyol között tudásban ez bebizonyosodott az elmult meccseken. Hihetetlen mijen amatör taktikai hibákat követ el a spanyol, még a sima szurkoló is látja csak ő nem, és emellett a takiktát sem találja, kipróbált már vagy 4 féle taktikát de egyik se működött, nem mellesleg hihetetlen töketlen, egyáltalán nem mer kockáztatni.. Igaz hogy a sok sérült erről nem ő tehet, de emellet még nagyon sok probléma van amiről viszont ő tehet, kulcsjátékosok nagyrésze formán kívül van, amit szintén az ő számlájára írok, mert ha 2-3 játékos lenne formán kívül, arra még azt mondanám rendben, de kb az összes kulcsjátékos katasztrófa, ez pedig már egyértelműen az ő felellősége. Ha a derbit sem nyerjük meg nincs maradása, derbi előtt kirúgni nem lenne értelme, mert azzal csak még szarabb helyzetbe kerülnénk, de ha a milan ellen is szopunk akkor mennie kell, nincs mese. Ez a fos bilan meg 3 ponttal előttünk van, vicc.. FORZA INTER!
  • green6k
    Hát gratulálok az eredményhez.Látszik hogy edző váltás volt,egyből szarul megy a játék.Nem is akartatok nyerni....Borzalmas volt.
  • ForzaInter
    bejött mancini ez már régen rossz ha ő pályára lép
  • WuFraZselic
    nem tudom ki baszta el jobban, Chivu, vagy Stanko, de ez egy simán kifejelhető szöglet volt...

hiába van majdnem egy csapatnyi sérültünk, az ilyen meccseket be kell húzni... most elszórakozunk 4pontot , bár ne legyen igazam
  • ForzaInter
    a kurvaéletbe már bazmeg
  • ForzaInter
    na végre.. Militooo
  • WuFraZselic
    1-1, sokáig tartott
  • WuFraZselic
    hát mondjuk az bravúros gól lett volna, hagyott már ki ennél nagyobb helyzetet :D

és közben 1-0, Milito végre, Eto'o mit művelt a véldelemmel baszki :D :D

ÉS MEKKORA, Samuel mezét emelte fel
  • ForzaInter
    nem hiszem el hogy ebből az emberből egy mekkroa szerencsétlen lett, vicc
    ami tavaly bement az most mind mellé megy vagy kapufa, ilyen nincs bazmeg, pedig a helyzeti idén is ugyanugy megvannak
  • WuFraZselic
    Milito kapufa :(
  • WuFraZselic
    uram isten mit védett a kapus / mit hagyott ki Pandev :D
  • bakkerman
    nah hajráhajrá!!
  • WuFraZselic
    Samuel térdét megműtötték, 3.5 órás volt, de minden rendben ment. hát őt se látjuk egyhamar =/

2 perc múlva kezdünk a Lecce ellen;
    Castellazzi - Santon, Lúcio, Cordoba, Chivu - Zanetti, J. Obi - Biabiany, Coutinho, Pandev - Eto'o

pad: Orlandoni, Stankovic, Milito, Materazzi, Mancini, Obi Nwanko, Natalino

kötelező a 3 pont!

FORZA INTER
  • ForzaInter
    vicc miatt lett berakva:) így teljes, nem kell komolyan venni:)
  • 9csöves9
    igazából újra kellett éleszteni,de azért utolsó erejéből reklamált még egy sort:) Iuliano suta volt,aztán összeszaladtak nem volt semmi extra

a vicc egyébként jó:)
  • bakkerman
    itt mitörtént a lábával? eltört?
  • Grove4
    Persze ha a videó van a viccért, akkor értem :)
  • Grove4
    Úristen 200 éves dolgokkal jösztök elő, nagyon gáz. Kb 2000 ilyet lehetne linkelgetni más csapatokról is.
  • bakkerman
    fuck yeah :D