FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
c. ronaldoért cserébe mehet
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Am nem fog elmenni. De ha elkerülhetetlen les akkor pénzt és játékost kell kérni érte.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mou régi „barátja" vezeti a BL-döntõt
Az UEFA hivatalosan is bejelentette, az angol Howard Webb vezeti majd a szombati Bajnokok Ligája-döntõt. A 38 éves bíró 2005 óta dirigál nemzetközi mérkõzéseken, ám hazájában már korábban is kapott nemes feladatokat. Errõl leginkább José Mourinho, a finálé egyik résztvevõjének, az Internazionalénak a vezetõedzõje mesélhetne.
Howard Melton Webb 18 évesen lett játékvezetõ édesapja közbenjárására. Kinõtte magát, hiszen jelenleg a világ egyik, és Anglia legjobb bírójának tartják. Eddig összesen 47 nemzetközi meccset vezetett, ebbõl 19-et a Bajnokok Ligájában.
Ebben a szezonban hat találkozó jutott neki a legrangosabb európai klubversengésben. Ráadásul az Internek is dirigált már egyszer a CSZKA Moszkva elleni milánói negyeddöntõben.
A kék-feketék trénere ráadásul jól emlékezhet rá a Chelsea-nél eltöltött idõszakából. A portugál trénernek kijutott a jóból és a rosszból is Webb-bel kapcsolatban. Elsõ angliai idényében még úgy nyilatkozott róla, hogy „rendkívül jó bíró, akinek megvan a képessége ahhoz, hogy meghozza a megfelelõ döntéseket."
Három évvel ezelõtt Webb elkövette azt a "hibát", hogy nem adta meg Salomon Kalou egyik találatát. Nos, több se kellett Mourinhónak. „Elmondtam neki, amit el kellett mondanom. Holnap pedig várom a bocsánatkérõ telefonhívását".
Webb munkáját egyébként két honfitársa, Michael Mullarkey és Darren Cann segíti majd a szombati esti fináléban.
Motta 2 meccses eltiltás kapott amugy, tehát nem fog pályára lépni.
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Elneztem😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Zsozé keretet hírdetett a BL-döntõre:
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon
5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso
9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic
Ha van gusztusod hozzá egészségedre xD<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
döntsd,ki mondta h ne? bazdmeg csak leírtam a véleményem.
ennyi erõvel én is irhatom h majd azt én eldöntöm nálam ki a legjobb edzõ...
"Az meg, hogy "szemüvegtes rohadék" meg hasonlók nálam nem vélemény, nálad lehet. "
ja nálad nem, nálam sem konkrét vélemény hanem egyszerüen igy neveztem meg ,hogy értsd nekem mennyire szimpatikus emberke.
hagyjuk...
másik ok,hogy jöhet a triplázás asszem 35 év után (ebben a számban nem vok bíztos) hiszen moratti vaterjának is majdnem sikerült a triplázás akkor?:S vmi ilyesmit hallottam.
no meg mourinho mindent nyer ahova megy!
én tuti megrakom az intert h megnyerik a bl-t,ha most nem nyerik meg és bukok akkor most én tuti nem fogok annyira szomorkodni mint egy átlagos bukáson :S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
de ez elég fura:d de kokárdával meg scudettoval szebb lesz😄
Yo, Bitch!
vagy azért van h az ellenfelet megzavarja??? mert akkor óriási találmány. 8-as látásuk lesz😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Yo, Bitch!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
amugy annyira nem vészes, bár nekem se tetszik, túlságosan retro..
vendég viszont fasza a kígyóval az oldalán
Yo, Bitch!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
„Totti, ahelyett, hogy a szádba veszed a hüvelykujjad, dugd fel magadnak a középsõt.”
xD
reméljük méltón megtudja ünnepelni 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Az meg, hogy "szemüvegtes rohadék" meg hasonlók nálam nem vélemény, nálad lehet.
Yo, Bitch!
mondtam egy szóval is ,hogy rossz edzõ?
nem! akkor mirõl beszélsz?
annyit mondtam,hogy számomra ellenszeenves és azért ne tegyük már õt egyenértékûvé JM-val.
ennyit irtam,kérlek olvasd el még1szer és aztán olyat írj ami igaz is!
"Az ilyen színvonalas kommenteket meg inkább az Arsenal topikba küld plz."
mivel itt volt róla szó igy ezen topicban tudtam véleményezni de akkor elnézést kérek.:SSS
Ahogy írtam én sem szeretem, de nézz utána annak, hogy miket nyert az a "szemüveges rohadék".. Josét imádom, de nem mondanám, hogy Capellonal jobb lenne, egy szint kb.
Az ilyen színvonalas kommenteket meg inkább az Arsenal topikba küld plz.
Yo, Bitch!
Gondoltam csak lejárt szerzõdése vagy v.mi ilyesmi de jól van ott,nagyon jól:-)
★ 汤姆 李