FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Csináltam egy másik bannert csekk
WuFraZselic
mata és silva is szinte biztosan távozik

amúgy nem értem hol férne el itt Silva... egy középsõ kp és egy csatár kell 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Ha akkora szarban vannak h játékost kell eladni akkor egy eladása nem hinném h megoldja a problémát. Meghát azért vagyunk olyan aktívak a piacon h el tudjuk hozni ha kell a Valenciából.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
nem lesz abból semmi se szvsz, villát eladta a valencia, ezzel valamennyire kimásztak a szarból, nem hinném hogy a másik aranytojást tojó tyúkot is eladnák...

fsgh
Na annak örülnék. Silva-Villa párost mindig is bírtam😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
David Silva ügynökével felvette a kapcsolatot Branca.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
ez a buzi perez rohadjon meg nem nyugszik, most 28m-t kínált maiconért

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
jó de amit szücsy ír arra ne válaszolj mert szerinte pato jobb mint milito és dinho a világ legjobbja és jövõre triplázik a milan 😄😄😄😄😄

WuFraZselic
jó hát ha 30 felett válogattok, akkor lehet még az EL helyekért is küzdeni kell

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
😄SDASD.DADSSD😄DSA😄DSAASD😄DSA

ezt most komolyan?
De komoly😊
Én kimondottan örülök,hogy Rafa B.jön hozzánk<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bubu13
Moratti bejelentette, hogy Benitez lesz az edzõ. Már csak az aláírások hiányoznak.

EEE 1899

WuFraZselic
jó hát most már hiv honlapon is kintvan, ez már jelent valamit 😄

Ha olyan igazolásaink lesznek mint akikrõl lehet hallani akkor az már nagyon jó lesz ha küzdünk a BL-ért...:S

fsgh
kb 1 hete mutatják be holnap😄 Utálom ezeket a holnapos nyilatkozatokat.

limperatore
jó de a többi csapatot simán verjük 😄
sztem megint a roma jön a 2. helyre a juve meg milan a 3. 4. helyért fog versenyezni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
na, Moratti ma nyilatkozott, a tárgyalások igen jól haladnak, vélhetõen holnap be is mutatják Benitezt

a közös munkáról már beszélgettek, átigazolásokról még nem

WuFraZselic
ó én nem az árak miatt aggódom, sokkal inkább hogy így kb július legvége/aug elejére alakul ki a keret legjobb esetben, és az edzések is kb akkor kezdõdnek cask, és egy új edzõvel ráadásul elég kevés lesz az a bõ 1 hónap szezonkezdetig

Fabio Capello
hiba, vb után olyan árak lesznek hogy ihajcsuhaj...

WuFraZselic
szerintem még gellei imre is itt akarná tartani Maicont 😄DD

amúgy jó lenne minél elõbb bemutatni Benitezt, és elkezdeni kialakítani a keretet, VB után kb július közepe-végére lehetnének így igazolások, jobb lett volna júni 11 elõtt tárgyalni

limperatore
jovan kitérdekel a chelsea :ASD_

Benitez itt akarja tartani Maicont, asszem ez egy jó pont a drukkerek számára!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
senki nem mondta, hogy Sneijdert nem õ akarta.

ugyanakkor az tény, hogy Deco helyett jött, így simán elképzelhetõ hogy Branca "ajánlotta" neki

hedonist
Ja, végülis Essien,Drogba,Robben,Carvalho,Ferreira nem az õ igazolásai voltak 😉

kétlem,h ne õ akarta volna Sneijdert!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ForzaInter
Nálunk nincs ilyen..

Moratti nem szól bele igazolásokba

Branca és Oriali felel az átigazolásokért, Joséval pedig nagyon jól együttmûködtek, volt akiket õk hoztak az interbe volt akiket José kért, de mindig kikérték josé véleményét, így nem volt probléma hogy olyan játékos érkezett akit nem akart az edzõ.. Motta, Milito ls Lúcio hármas például Branca érdeme, õ javasolta Josénak, hogy õket kéne elhozni. Szal ne ugy képzeld el ahogy realnál megy, hogy perez mondja meg kit kell igazoplolni.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
"rafa a poolba szabadkezet kapott kit igazol. remélem itt nem lesz ilyen"

Na pontosan ez okozza egy csapat sikertelenségét (lásd Real), amikor meg van kötve az edzõ keze, és a klubelnök meg a seggnyalói igazolnak ahelyett aki tudja mi kell a csapatnak.

az tény h muntari quaresma mancini nem jött be. az már máskérdés hogy quaresma mancini mikor kölcsön adtuk akkor se jött be (mármint a csapatban ahol játszottak) muntari-ra aszem a portshmout-ba figyeltem fel elõször. portshmout ba elég jól tolta szvsz. Az már más kérdés hogy nem Inter szintû az ipse de kieg. embernek szerintem jo volt (bár mikor beáltt és tiz perc után már távozott is akkor szidtam rendesen).
oké egy edzõt ne csak az igazolásairól ítéljük meg de rafa a poolba szabadkezet kapott kit igazol. remélem itt nem lesz ilyen😊
jah az meg a másik h a rafa féle rotációs taktikát útálom! Hál isten José idén bebizonyította h nincs nagy szükség rotálásra!
limperatore
azért josé se az igazolásairól híres 😄
muntari quaresma mancini
meg sneijder és luci helyett carvalhot és decot akarta, csak a vezetõség õket tanácsolta inkább

remélem azért nem 100 év fog eltelni. De tény Benitezzel nehéz lesz ha olyan önfejû marad mint a pool-ban.
Az *ndexen van egy cikksorozat Benitez angliai munkásságáról (olvastátok , egyet megér), hát nem gondoltam volna hogy ennyire deficitesen igazolt (mindig!!!!!) ..
..
Remélem azért amit José felépített RAfa nem bombázza szét1 hét alatt.
Lcapitant
bízzuk rá a nagyokosokra! 😄
én nem vennék rá mérget, hogy nem jön el. majd alakul

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ForzaInter
madridista.hu jól tájékozódott megint😄

már arról írnak, hogy megegyeztek maicon ügynökével:d meg hogy igazoltunk jobbhátvédet, gondolom a 21 éves aguirregarayra gondolnak, csak az a baj nem igazoltuk le..

amugy meg ma nyilatkozta a corrierának moratti, hogy maicont semmiképp nem adja el, ahogy militot sem, és bejelentte hogy benitez lesz az új edzõ.

Yo, Bitch!

<#gonosz1>

REAL MADRID

limperatore
   - Szücsi     üzenete:
*szar lehet most, volt 1 jó év, triplázás, most újra semmi 100éveig

😄😄 nagy tag a szücsy 😄

limperatore

Grove4
Internazionale: Maicon tompított a Real Madrid-kérdésben

Napokkal ezelõtt tett nyilatkozatán volt kénytelen tompítani Maicon, az olasz Internazionale brazil klasszisa. A válogatott oszlopos tagjaként éppen a dél-afrikai vb-re készülõ, José Mourinho után a Real Madridhoz tartó(?) jobbhátvédnek hirtelen eszébe jutott, hogy 2014-ig szerzõdés köti a milánóiakhoz, akiknél speciel nagyon jól érzi magát.

„Nem mondtam azt, hogy elmegyek a Real Madridhoz – mondott ellent vagy saját magának, vagy a vele interjút készítõknek Maicon. – Kétezertizennégyig szerzõdés köt az Interhez, ahol nagyon elégedett és boldog vagyok. Megnyugodhat mindenki, nem áll szándékomban másik klubhoz igazolni."

És hogy mégis mi okozhatta a „félreértést"? Talán az, hogy Maicon belebonyolódott egy olyan gondolatmenetbe, hogyha az Internél el akarnák õt adni, abban az esetben a Real Madrid lehetne a célállomás, már amennyiben rajta múlik a dolog.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ForzaInter
olaszoknak is sok kamuhír van, de nyilatkozatokat azért nem szoktak még gyártani

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Sneijder ellenünk, Stanko Kamerun ellen lõtt gólt. utóbbi még növelheti a góljai számát 😄

limperatore
egy cambiasso mascherano szûrõ duó elég kemény lenne 😄

limperatore
nem értem miért akar mindenki a realba menni, sztem megsajnálják a csapatot h csórik nem nyernek lofaszt se, akkor legalább nagy nevek legyenek ott

Lcapitant
CR is mondta, h nem megy el Mu-ból

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

szucsy89
és ez nem lehet egy olasz újság kitalációja?😄
És ezt meg egy Olasz újság írta? Nem kötekedésképpen de teljesen mind1 mit olvasol úgyse tudod meg mi az igazság 😄

REAL MADRID

ForzaInter
Na Maicon "real madridban szeretnék játszani" nyilatkozata csak a spanyol ujságírók kitalációja volt.. Hihetetlen ahogy keverik a szart.. Maicon nemrég nyilatkozta, hogy boldog az interben és nem akar távozni, csak akkor menne el ha Moratti ugy döntene eladná a realnak...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Egy Torresre senki nem mondana nemet😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
én is ezt írtam kb ha olvastad 😄

amúgy csatár azért kell, mert Balotellivel nem lehet komolyan számolni, Pandev pedig Sneijder alternatívájaként is használható, így szerintem õ sem lesz mindig "elérhetõ" elõl

limperatore
etoo milito torres 3as elõl 😄

DONGUBA
Ya es ha jonne kivi lennek ki nem jatszana etoo v milito?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
ez nem változtat azon hogy a sérülési rátája lassan felér owenéhez... 😄

Egyébként mi a töknek nektek csatár, egész évben azt hallgattam, hogy fõõõ nem kell ide csatár, van itt elég jó, erre most mégis köllene? <#idiota>

Vagy ez csak amolyan tipikus inkább megvesszük hogy más ne tehesse? 😄

limperatore
dehogyis, nagyon nagy erõsítés lenne, a világ egyik legjobb csatára

Fabio Capello
torres bazz, az olasz focitól elsõ meccsen egy 8-9 hónapos sérülést berendel magának -.-" nagy focista, de mintha üvegbõl lenne...

WuFraZselic
ez már kb októberben tiszta volt, 9 meccset kellett volna végigjátszania hogy opciós jogunk legyen rá. õt Moratti akarta, nem Mourinho. pedig tehetséges a srác, kár hogy máshol mutatja majd meg