34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    és ki a faszom ez a lamela:D
    soha életemben nem hallottam róla..
  • limperatore
    Lamela az Inter hívását várja
    1 gólt lőtt eddig nem értem miért sztárolják ennyire
  • szucsy89
    mintha materazzinak olyan kurva sok köze lett volna akármelyik trófeához is...:DASDASD.DSAASD:DSAADS

jaaa beállt a bl döntőben időhúzásként 1percre :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • WuFraZselic
    ma több mint 100(!) nap után edzett együtt a teljes keret...
  • limperatore
    tegyél be egy bl címet és írd mellé hogy "dream"
    :D
  • Monoton
    unatkoztam
  • limperatore
    fel is reppent a pletyka h jöhet tevez, tőlem lehet 40 misi nem érdekel nem az én pénzem :D
  • limperatore
    te mi ez a logo? :D
  • WuFraZselic
    nincs könnyű meccsünk manapság :)
  • Monoton
    Nem lesz könnyű meccs szerintem. Láttam az ázsiai BL döntőt, ott elég jól játszottak.
  • WuFraZselic
    Seongnammal (koreai) játszuk az elődöntőt a klub vb-n
  • ForzaInter
    Ja Cassano ingyen meg Tevez 30-40 millioért:D
  • limperatore
    Távozni akar a City legnagyobb sztárja!

Angol lapértesülések szerint Carlos Tévez, a Manchester City csatára átigazolási kérelmet nyújtott be a klubhoz a West Ham elleni, 3-1-re megnyert bajnokit követően.

Tévez nem játszott a mérkőzésen: eltiltását töltötte, így társai nélküle győzték le a Kalapácsosokat. A hírek szerint az argentin olyannyira szenved a honvágytól, és olyannyira nem tud kijönni Roberto Mancini menedzserrel, hogy nem lát más megoldást, mint hogy távozik Manchesterből.

Az még nem biztos, hogy az argentin csatár hazatér Argentínába: a Cityben 60 mérkőzésen 39 gólt szerző támadót alighanem sok európai élklub szívesen látná. Garry Cook ügyvezető és Brian Marwood futballigazgató vélhetően kapcsolatba is lép majd egyik-másikkal, ha Tévezt nem lehet rávenni, hogy megváltoztassa döntését.

Az sem kizárt, hogy Tévez visszavonul a labdarúgástól: nemrég kijelentette, elege van a profi futballból, ahol mindenkit csak a pénz érdekel, nem tudja már motiválni magát, ráadásul több időt szeretne újszülött kislányával tölteni.

sztem azonnal ajánlatot kéne tenni érte
  • limperatore
    1:50

• limperatore
    milanosok írták hozzá mert félnek h jön capello aztán puki lesz :D
  • WuFraZselic
    érdekes, ilyet nem is említett az eredeti interjúban, hogy "ha sikerül, akkor még hosszú ideig a csapat élén maradok" :)
  • limperatore
    apja faszát marad a csapat élén:D::D:D
  • szucsy89
    „Továbbra is teljesen nyugodt vagyok – nyilatkozta Benítez a klub-vb helyszínén tartott sajtótájékoztatón. – Sokat beszélnek a lehetséges utódaimról, de én vagyok az Inter edzője. Meg akarom nyerni ezt a trófeát, és ha sikerül, akkor még hosszú ideig a csapat élén maradok." Benitez :D
  • ForzaInter
    annyit mi is össze tudunk dobni:))
  • limperatore
    6m font capello kivásárlási ára
  • ForzaInter
    jó mondjuk olaszoknál mindenki sneijdernek adta volna:D
  • limperatore
    Vincenzo Morabito vmilyen fifa ügynök akinek rálátása van a dolgokra nyilatkozta hogy cassano már nagyon közel van az interhez, és ha fogadnia kéne akkor capellora tippelne mert boldogtalan angliában

mihajlovics sneijdernek adta volna az aranylabdát...
  • fsgh
    Milyen diplomatikus:) De azért fel lennél háborodva ha valami csoda folytán mégse egy barcás nyerne:D
  • bakkerman
    ennyi,játékosok közt nincs feszültség,ennyi a lényeg. Sneijder tudja magáról,hogy mit tett le idén az asztalra,Xavi is tudja,és el is ismeri,ennyi. Profizmus. A sok elvakult szurker meg le van szarva :D
  • limperatore
    "As for Sneijder, I know that in Italy they are angry because he is not one of the finalists. I can only agree with them. The Dutchman has had a fantastic year," Xavi

• limperatore
    hát ha megy neki tőlem maradhat :D, kint lesz a klub vb-n is don fabio :D
    sztem moratti megfűzte, adja az ég, bár cassanoval mi lesz akkor? :D
  • wright
    Hmmm...tele vagytok bukott-spanyol honban pallérozódott tehetségekkel,de persze itt megy nekik....nem érzed az ellenmondást???
  • ForzaInter
    capello fél évre nem fogja elvállani az intert, ez hülyeség, nem egy kezdő edző hogy ideiglenesen idejöjjön
  • limperatore
    messinek nem azt mondtam h nem lenne esélye, hanem hogy barcás teljesítményéhez képest gyengébb lenne
    meg ilyen kerettel bárki nyer, peppnek nem volt nagy rutinja, látszott is inter ellen tavaly h mikor bele kellet nyúlni a csapatba akkor nem tudott
  • bakkerman
    messinek nem lenne esélye,pepitonak nem lenne esélye,kinek lenne? gondolom cr-nek se,esetleg kabát peti? :P
  • limperatore
    jönnek a hírek

Suarez: Ha a juve, Inter, milan akar, én készen állok
    36m euró az ára és eu-n kívüli :D úgy hogy juve milan kilőve, de sztem ennyit senki sem ad érte. majd recoba elintézi nekünk :D

Lo Monaco beszólt Mourinhonak hogy nem hiányzik ő az Interbe, meg nem ő a legnagyobb hisz a barca h elverte... tavaly josé leoltotta a faszba

Capellot akarja kinevezni Moratti... van egy ilyen hír

Sir Richard, egy újságíró szerint folyamatosan beszél Moratti Joséval, teljesen megbabonázta őt, így nem lenne meglepetés ha Mourinho júniusban visszatérne. Hát ha ez igaz akkor tőlem kieshetünk kupából, bl-ből akár most és 4. helyre érjünk be.. :D

egyébként Capellot nyárik szeretné Moratti
  • limperatore
    jó hát le kell szarni, nekünk 3 trófeát hozott az év ;)
  • ForzaInter
    ez már kabaré
    ennyi Inter ellenes nem lehet a fifa/uefa
    tényleg szánalmas
  • limperatore
    miért hosszabbított már? :D nem is kéne egyébként, olaszba esélye nem lenne

más:
    :D:D:D:D delboszke az év edzője :D:D:D:D::D nagyon nevetek
  • bakkerman
    guardiola biztos nem fog jönni most januárban

mer tán nyáron menne? ASD:ASASF:ASD ??
  • limperatore
    volt egy interjú a fiorentina sportigazgatójával

Cassano? Az Interbe fog menni. A scudetto? a miláné lesz

(Corriere dello Sport)

edzőknél 6 név jöhet szóba
    capello, guardiola, zenga, simeon, leonardo, spalleti

guardiola biztos nem fog jönni most januárban, zengát és simeont nem nagyon akarják, leonardo hosszú távra tervezne az Interrel, spalletti ragaszkodik a zenithez
    így capello és leonardo a 2 lehetséges
  • limperatore
    Marzio Gianluca szerint Capello Moratti első számú jelölte. Hát nekem is ő az első :D
  • limperatore
    Sky Sport 24 találkozott Coutinhoval és volt egy rövid interjú ahol azt mondta a kis zseni hogy:
    "Sokat köszönhetek Beniteznek. Amikor megérkeztem, csak spanyolul tudtam beszélni. Rafa sokat segített nekem hogy fejlődjön a játékom és a sérülésem előtt sok játéklehetőséget is kaptam"

persze h kapott mert nem volt más támadó :P :D

Nem csak Cassano után érdeklődünk, hanem a fiatalabb Poli után is aki irányító. Branca megerősítette hogy az ajánlat már készen van, pár játékos be lesz vonva a cserébe. Januárban kölcsön vesszük és nyáron vesszük meg véglegesen.

gazetta szerint vb után menni fog rafa

Inter elnöke: "Úgy érzem cserbenhagytak. Nyerjük meg a vb-t aztán meglátjuk. "
  • limperatore
    de ő edzősködött már? ha jól tudom az Inter fiataljaival foglalkozik
  • bestGP
    én robibáddzsót ültetném le, de sajna az ő neve szóba se kerül... :)
    (kb mint ahogy a barsza leültette gárdiólát)