FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
:ASD:ASD:
hagyjad már 😄
oda mennek az interesek még ingyen is eljön 😄 miért menne egy el csapatba? most nem baszogatásból de komolyan 😄
jövõre igazából max az olasz kupára van esélyetek ha az inter leszarja a kupát 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
ühümm, nem para hogy tegnap nyilatkozta hogy olaszországban csak a juvéba jön :]

limperatore
állítólag krasic jönni fog, mivel silvát nehéz lenne elhozni
krasicért mi meg a juve érdeklõdünk, innentõl meg egyértelmû h bl-be akar játszani

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
persze, ezen max breki tud fröcsögni mert neki ez az álma ahelyett hogy végre felnõne :s

bakkerman
fölösleges ezen a szar kamuhíren fröcsögnie a fanoknak,és az ellentábornak,ilyet,hogy 3 trófeát is elvesznek egy csapattól,ráadásul amit 1 év alatt húzott be,nem csinálhat meg "büntetlenül" se egy FIFA,se egy UEFA,nem hogy az olasz fociszövetség...a juvéval megcsinálták,mer az sokkal keményebb sztori volt,no meg ott csak 1-2 scudetto múlt rajta,míg az inter esetében BL gyõzelem.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ForzaInter
de amugy vicc, ezt nem vették észre az olasz szövetségnél mikor leadták papírokat? esetleg nekik kellett volna szólniuk ha valami nem szabályos, nem? de nem hinném hogy az inter és a genoa ilyen amatör hibát követett volna el, tuti nem preziosival tárgyaltak hanem mástól a genoától.. az egy dolog hogy preziosi adta rá mindenre az áldását

Yo, Bitch!

Fabio Capello
elhiheted hogy szánalmasnak tartom már ezt az olasz boszorkányüldözést ami az elmúlt 10 évben az olasz futballban történik... Valahogy mindig meg akarnak szabadulni a sikeres csapatoktól -.-"

ForzaInter
én is így vagyok vele, vegyék el, ettõl tény még tény marad, megnyertünk mindent és teljesen jogosan, ezt senki nem vitathatja..

bár juve drukkerek már tuti fröcsögnek (tisztelet a kivételnek) hogy mindet azonnal elkell venni😄

amugy vicc, hogy erre tényleg most jönnek rá miután megnyertünk mindent, preziosi amugy nem csak velünk üzletelt, egy csomó igazolást már elõre elmondott a sajtónak, attól hogy elvolt tiltva még mindenki tudta hogy õ fog mindent irányítani, és hozza meg a döntõseket, ahogy milannal is galliani a fionál is della valle hozott meg minden fontos döntést attól függetlenül hogy elvoltak/vannak tiltva.. egyébként kötve hinném hogy moratti közvetlen preziosival tárgyalt, már ott bukó az egész hogy átigazolásokról branca és oriali tárgyal és sztem nem preziosival tárgyaltak, hanem az ottani átigazolásokért felelõ emberekkel.. majd julios 8-án lesz a tárgyalás meglátjuk mi lesz a döntés

Yo, Bitch!

adam46
magyarán leszarom, ha elveszik, akkor is bl-seria A-olasz kupa gyõztes a csapat 😉
szucsy89
😄SDAS😄DSA
WuFraZselic
és milyen véletlen hogy ez csak most került szóba, miután mindent megnyert a csapat 😄 gondolom ezt októberben még senki sem tudta

:ASD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
inkább juve topciba másolt hátha breki hokizik rá egyet 😄

szucsy89
ja, csak most láttam meg nso-n és gondoltam megosztom veletek 😉 😛
limperatore
ez már több mint 1 hete volt hír szücsy, de kb mindenki szarik rá akkora kamu 😄

limperatore
csoda hogy nem tuttosport 😄
juvesok találmánya ez is 😄

Fabio Capello
A Hamburger Morgenpost cikkében megjelenõ hírek szerint az Internazionale jogosulatlanul szerepeltette két játékosát is az elõzõ évadban. A probléma Diego Milito és Thiago Motta megszerzésével kapcsolatban vetõdött fel. Ha a gyanú beigazolódik, elvehetik azokat a bajnoki pontokat a csapattól, amelyeket azokon a mérkõzéseken szerzett, amelyeken a két játékos valamelyike szerepelt. Sõt: az Inter Bajnokok Ligája-gyõzelme is veszélybe kerülhet!

hoppácska O.o

Mielõtt még elkezdenétek hogym indenki rátok utazik, a Genoa elnökének állítólag a transzferek elõtt megvonták a jogot a játékoskereskedelemtõl, így kötött vele Moratti üzletet

fsgh
Bevonjuk az üzletbe Mariot és máris olcsóbb

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
ugyanmár, zarabok eladják bagóért és vesznek 120 milláért 15 másik csatárt 😄

ForzaInter
ja de Tevez kerülne 40-50 millioba, arabaok nem adnák olcsón, annyit meg nem ér.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
de nem 35 millióért

meg szerintem lassan inkább pár fiatal/jó olaszra is koncentrálhatnánk

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
tevezt akarja benitez állítólag, ha balo megy akkor jó vásár

ForzaInter
Egyértelmû hogy balhátvéd lesz, Josénál is az volt már mikor átálltunk 4-2-3-1-re, és tökéletesen hozza is azt a posztot, Santonnal rotálva lehozzák, és akkor ott van még Chivu is.

Yo, Bitch!

9csöves9
megkérdezte egy újságíró,hogy adott esetben elmenne e az Interhez.erre õ azt mondta,hogy soha.hol a probléma?neki is a szokásos "mai dire mai" maszlagot kellett volna mint a sok majomnak?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
na jah, de akkor mi lesz Capitanoval? 😄 már ha 4-2-3-1rõl beszélünk

WuFraZselic
van egy olyan érzésem, hogy együtt akarja eladni a pool a kettõt, ezzel lesznek a gondok

Benitez közben 2012ig aláírt, kedden mutatják be hivatalosan

amúgy ki a faszt érdekel buffon hova akar vagy nemakar menni, bírom az ilyen "semmi elõzménnyel" rendelkezõ nyilatkozatokat. sok sikert az EL-ben

Oziris666
16elég sovány egy Mascheranóért...

ForzaInter
Nem mintha szükségünk lenne rá, szóval ja ki a gecit érdekel.😊

Szélre meg Silva vagy Krasic kéne, ez a Kuyt nem olyan nagy szám, és nem is fiatal már..

Mascherano jó lenne, világklasszis, cambiassoval brutál párost alkotnának.. Muntari meg mehet, Mariga is, nem láttam benne semmi extrát.. Cserének pedig Motta-Stanko tökéletes, és egyik sem az a rinyálós fajta aki nem tûri padozást, kicsit brutális 4-es lenne..

Yo, Bitch!

limperatore
buffon kijelentette hogy soha se fog az Interbe jönni 😄

1. ki a gecit érdekel?
2. julio sokkal jobb kapus nála 😄
3. nincsen párom

WuFraZselic
én Marigába sok potenciált látok. Muntari meg persze hogy balfasz, csak attól még sok vkp-nk van arra utaltam. mindenesetre inkább õ, mint Kuyt, az biztos

fsgh
Mariga-Muntari párosnál tuti jobb. Sõt talán még Mottánál is.

Ha Mariga vagy Muntari megy akkor elfér. sõt minõségi javulás.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
az oké, de kuyt teljesen haszontalan. én nem tartom túl jó játékosnak, kb Pandev helyén játszik, és ott a macedón jobb szerintem. Mascherano meg megint csak hol férne el, Capitano-Cambiasso-Motta-Mariga-Muntari mind VKP, és végülis Stanko is tud azon a poszton játszani. vmi kreatívabb középpályást vegyünk, aki hátra- és elõrejátékban is hasznos

fsgh
16 milla kb reális mind2ért külön külön...

De miért nem Torrest hozzuk?😛 Adjuk el Balotellit és lesz helye.

limperatore
mascherano kurva jó, kuyt meg cserének jó lesz 😄

WuFraZselic
jesszus, állítólag 33millió fontot(!) akarnak kínálni Mascherano - Kuyt párosért. nemár, egyikre sincs szükség, de ha már választani kéne inkább az argentín. bár õ is több pirossal rendelkezik , mint a komplett Inter keret kb...

ForzaInter
Nagyon fasza a banner!

Yo, Bitch!

WuFraZselic
!!! <#worship>

adam46
Kijelölés finomítás v2.1
limperatore
ez király!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

adam46
Nos akkor V2
adam46
ja ja más szín mert mezrõl csórtam le a színt
Nekem nem tetszik annyira de többség dönt,ezvan:p

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

WuFraZselic
szerintem ez jó!

annyi kivetnivalóm van, hogy az Inter címer olyan kúrvanagynak tûnik, vagy lehet hogy csak a más kék-árnyalat miatt de vmiért úgy "kilóg" onnan 😄

limperatore
azoknál is többet ér 😄
de kilehet tenni addig

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nem is azokra gondoltam akik jönnek hanem,hogy kik maradnak!?
Aztán válogatni párat azokból akik maradnak,ennyi.

limperatore
ez az 1 játékos többet ér mint azok akik jönnek majd, szóval addig nyugodtan mehet

Várjuk már meg az átigazolási id.végét és akkor legyen majd egy olyan banner amin rajta van több játékos.Most ne egy játékos szerepeljen már rajta lol😊

limperatore
nem rossz, de moratti még egyik banneren se volt rajta és hát még is õ az atya 😄

ForzaInter
Ez nem rossz.

Yo, Bitch!

Milyen volt a másik??