34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#26276 Ez tényleg szánalom, simán Sneijder volt a legjobb, ezek szerint a VB-t vették alapul, de akkor meg Messi helyett is Sneijdernek kéne ott lenni, vicc az egész :D
3 barcás? Ugyan már, hol volt a barca, mikor az inter meg a bayern játszotta a bl döntőt? VICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC -
#26275 Moratti: Xavi, Iniesta, Messi nem érdemli meg az aranylabdát, Sneijder igen -
#26274 na disznófejű milanista, juventinotól mentsen meg az isten -
#26273 edzőnek még felhozták ancelotti nevét is :D az kéne még ide... meg még lippi nem ?:D -
Monoton #26272 Mindegy én kíváncsi leszek a hivatalos álláspontra. -
#26271 ha sneijder ezt a barcában csinálja, akkor aranylabdás, milito meg kb 2 helyzettt lenne, vicc -
Monoton #26270 Ha meg a VB-t vették alapul, akkor Messi mit keres a legjobb háromban? Simán befér elé Sneijder, Robben, Müller ... -
Monoton #26269 Vicc, hogy Sneijder nincs ott. -
#26268 a bl legjobb játékosát militot nem jelölik, akinek első 5ben kéne lennie, sneijder aki az év játékosa meg nemhogy nem nyeri meg de még dobogón sincs... -
#26267 csóri sneijder még tnap
- Hallottam, hogy a dobogóra sem fértem fel, de ez elég furcsának tűnik nekem. Hogy lehetséges, hogy esélyem sincs az Aranylabdára, miután megnyertem a Serie A-t, az Olasz Kupát, a BL-t, ezüstérmes lettem a vb-n, és gólkirállyá is választottak Dél-Afrikában, plusz még a klubvilágbajnokságon is szerezhetek egy aranyérmet. Ha a hírek igazak, akkor kizárólag a vb-t vették alapul, és ez azt jelenti, hogy olyan játékosok, mint Gareth Bale, soha sem fognak Aranylabdát nyerni. A hírek ellenére továbbra is reménykedem abban, hogy megnyerem a díjat, és arra számítok, hogy legalább az első háromban ott leszek egy ilyen év után - fogalmazott Sneijder.
ha realos v barcás lett volna biztos h megnyerte volna, de mivel interes ezért nincs akkor hype és nem adhatnak neki aranylabdát -
#26266 Most már hivatalos hogy messi iniesta xavi közül választják ki az aranylabda győztesét
innentől semmit nem jelent már az aranylabda, szánalmas hazug csaló szemét banda
az év legjobbja akkor is WESLEY VOLT! még szücsy is elismerte :D
még h iniesta sneijder előtt van, komolyan ennél jobban nem tudta volna magát leégetni a fifa -
#26265 :D:D:ASD:SAD::A:SADS:ADSA:SA:SAD::ADS
2 éve írod h a milan megnyer mindent meg dinho a világ legjobbja most már mondjuk ibra a legjobb :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
te rommáoltás D:DSA_ -
#26264 Őt sajnos msnen minden nap rommá oltom, úgyhogy már nem tud újat mondani :DDDD -
#26263 na meg is jött
2 felvonás indul:D::D::D:D -
#26262 Dehogynem, biztos lesz majd valami más duma is, mindig van.:D Na befejeztem majd Matyi folytatja helyettem ha akarja:D jó8 -
#26261 moratti vett meg mindent :D::D:D:DD:D::DD:D
TISZTA MINT AZ INTER NE FELEDD ;)
érdekes titeket megbasztak csalásért minket nem, mert tiszták vagyunk ;)
szerinted a juve miért nyert annyi scudettot? végig nyomták őket a bírók ;) -
#26260 Nem mondtam hogy megnyerünk mindent, de nagyon remélem hogy megtörik mostmár az uralmatok... a 7 BL győzelem meg 7 BL győzelem, nem találok én ki semmi újat ;) -
#26259 emlékezték még mijen érzés scudettot nyerni?:D:D még 15 forduló ment le és már akkora az arc, mintha megnyertek volna mindent:D:D:D: majd év végén arcoskodhatsz ha nyertek valamit.. ez megvett mindent Moratti duma szánalmas, unalmas, lejárt lemez mint a 7 bl győzelem dumátok:) találj ki valami újat:D -
#26258 Most erre mondjam azt, hogy remélem kiélveztétek ezt a pár évet amit Moratti megvett nektek, mert most 100 évig megint nem lesz semmi? :D:DSAS:DSAASD:DDSAASD -
#26257 gondoltam kb ennyit tudsz majd válaszolni:) élvezzétek ki ezt a pillanatot, nem fog sokáig tartani hidd el:D -
#26256 Szép dolog is feleleveníteni a régi emlékeket mi? Mondjuk most a helyetekben én sem a jelenlegi táblázatot nézegetném :DDDDDDDD -
#26255 Hát ezek akkora különbségek, hogy ezeket évekig lehet mondani:) Ők is mindig 7 bl-el jönnek:D -
Monoton #26254 Hát ti meg most majd jöttök, hogy mi volt? Mert akkor az is nevetséges lesz :) -
#26253 és 10 derbiből 7-et mi nyertünk elmult 5 évben, és 97 pontot vertünk a milanra:D:D::D:D::D:D::D és most verik magukat,(tisztelet a kivételnek) hogy végre tudtak egy derbit nyerni, és ezer év után előttünk vannak nevetséges.. -
#26252 vagyis csak 12 klub vbvel lehet 13 elszámoltam:D -
#26251 juve meg milan elmúlt 10 évben összesen nyertek 13-t :D -
#26250 elmult 5 évben 13 kupát nyertünk:D -
#26249 igen, azért nem kapja Sneijder, mert nem nyert VB-t, Xavi azért kapja, mert VB-t nyert, Messi meg azért, mert ő Messi. a válogatottal egy nagy lófaszt nem csinált, pedig Ő aztán végképp szabad kezet kapott. tehát ami Sneijdernél kizáró ok, az az argentínnál nem az. aha, értem. szánalmas ez az egész korrupt banda -
#26248 barcások kivételével mindenki sneijdert mondja
goal.com megírta, ha már milito nincs a legjobb 23ban a foci halott -
#26247 már onnét komolytalan az egész, hogy militot a bl legjobb játékosát nem jelölték..
nevetséges iniesta:d év legnagyobb vicce
sneijder érdemelné meg legjobban vagy xavi. -
#26246 http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2010/12/05/Sneijder_nem_kap_Aranylabdat/ -
#26245 -
Tomy Lee #26244 Csúnya lenne ha Milito ellépne.Aztán Eto kedved kapna máshoz mert látja innen könnyen el lehet menni aztán Sneijder háát nemkéne!!
Mourinho meg ne csábítgasson senkit tőlünk oldja meg máshogy nekünk elég nagy gondot okozott már azzal,hogy itthagyott.
Különbenis nemár,hogy Milito helyett jönne Cassano lol miez már!?? -
#26243 Én meg militot nem engedném el semmi pénzért... Egy Isten, egyike azoknak a játékosknak akinek nem lehetünk elég hálásak soha.. Biztos vagyok benne ha felépül és kap zsinórban legalább 5 meccset akkor ujra formába lendül, mert nem felejtett el focizni. -
#26242 aláírnám most, Milito Mourinhoval megint megtudna táltosodni, neki is jobb lenne sztem
itt meg etoo eltudná foglalni a befejező csatár helyét -
Internazionale: Milito a Realba távozhat, helyére Cassano jöhet
José Mourinho, a Real Madrid jelenlegi vezetőedzője olasz lapértesülések szerint ismét csapatában tudná a korábban az Internél nála játszó argentin Diego Militót – míg a milánóiak ebben az esetben Antonio Cassanóval vigasztalódhatnának.
A „királyi gárda” argentin támadója, Gonzalo Higuaín porckorongsérve miatt két hónapig nem lesz bevethető, így a Corriere dello Sport szerint ismét felvetődött Milito neve a Realnál – bár az Inter támadója a nemzetközi kupában már nem játszhatna, és sérülésből lábadozik –, ahová Mourinho már a nyáron is csábította volt a csatárt. -
Monoton #26240 Ha nem Sneijder kapja akkor nincs igazság. -
#26239 Iniesta??? Év vicce lenne... -
#26238 gazzetta szerint az aranylabdát iniesta kapja, 2. xavi 3. messi -
#26237 nem tok olaszul:S miről is van szó pontosan??