34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    látod te magad leírtad
    XAVI ÉRDEMELTE VOLNA MEG

én leírom Sneijder érdemelte volna meg, és a hagyományos aranylabda szavazásnál ő nyert! ennyi szép volt wes
  • bakkerman
    Megértem az érvelésed,csak nem kell ennyi rizsa. Végre valaki mondja ki őszintén,hogy nem Messi a világ legjobbja. Leszarom ki mit irogat,meg tereli a szót,valaki flamel,valaki csak "levantézik",végre valaki írja le,hogy miért nem Messi a világ legjobbja,és szerinte ki a legjobb,és miért. Annyit fűznék hozzá a tnapi laszti szavazáshoz,hogy XAVI ÉRDEMELTE VOLNA MEG,DE MESSITŐL SE VITATOM. Higyétek el,ha Sneijder kapta volna,akkor is bejövök ide,és gratulálok,és leírom miért értek egyet vele. Nem célom flamet kelteni,de az igazságtalanságot nem nagyon bírom,és a mondvacsinált kritikákat.
  • limperatore
    José: „Én voltam 2010-ben a legjobb edző a világon, mert én irányítottam a 2010-es év legjobb csapatát. Az egyetlen dolog ami nem tetszett ma este az a bemutatás volt, hiszen úgy mutattak be, hogy José Mourinho a Real Madrid edzője. Ennek úgy kellett volna elhangzania, hogy José Mourinho az Internazionale és a Real Madrid edzője, mivel ez az elismerés sokkal inkább köthető az Interhez, mint a Realhoz.” Mourinho megemlítette Sneijder megható szavait és jelezte, hogy ő a szívében mindig is Interes marad.
  • limperatore
  • ForzaInter
    az igazi aranylabdát sneijder nyerte:)
  • limperatore
    te meg egy kis elvakult divatdrukker, ha nem látod át az egészet hogy miről is van szó
    ha milito barcában csinálja amit az internél akkor aranylabdát nyer, így meg a legjobb 23ba se fért...
    aranylabda teljesen elvesztette az értékét
  • szucsy89
    Igaza van. Nézd meg a válogatottban nyújtott teljesítményét...
  • barcames
    te iszonyat hülye vagy!
  • LasCar16
    Lényeg h vicc az egész az év csapata is Villa mit keres ott??? Mérnem Forlan vagy Milito? ja megvan, mert ők nem a Barcában játszanak és nem spanyolok, ja meg nyertek ezt-azt...
  • LasCar16
    Arra vagyok kíváncsi h Messi a két emlegetett pali nélkül mire menne a Barcában? fele ennyi gól rúgna csak... válogatottban sem alkotott még maradandót,sőt mire menne egy igazi kemény bajnokságban? Nem egy skót liga kettőben ahol nem ismerik a védekezés szót, és azzal nyerhet valaki aranylasztit h kiscsapatokat szór meg.
  • WuFraZselic
    szerintem maradj a PESnél
  • ForzaInter
    xavi jobb játékos sneijdernél, de azért nem sokkal.. de hogy iniesta nem jobb mint sneijder az biztos.
  • bgreg
    igazából ti is tisztába vagytok vele hogy sneijder egy interbe kulcsjátékos egy barcába nem férne be cserepadra jó lenne kupákra de iniesta xavi mellett sok sót nem enne meg
  • WuFraZselic
    és Iniesta pl mi a f@szt csinált? lőtt 1 gólt a vb döntőn, és bérelt helye van a top3ban, ő az egész tavaszi szezont kihagyta

ja és messi még egy vb-döntőt sem volt képes elbukni... normális védelmek ellen már nem villogott
  • szucsy89
    LOL, az Inter szezon elején igazolta le, a Milan elleni meccsen kezdett először, és egészen a vb döntőig csúcsformában játszott... az neked fél év?
  • limperatore
    ebből látszik h te legfeljebb fifázol
  • bgreg
    remélem te se gondolod komolyan.a második félévben annyit csinált körülbelül mint én.fél év tündöklés nem elég ja és egy bukott vb döntőcske
  • limperatore
    Aranylabda-gála: a hagyományos szavazással Sneijder nyerte volna a díjat

A FIFA-Aranylabda szavazáson hagyományosan a France Football szakírói ítélték oda a díjat, de 2010-re megváltoztak a szabályok (miután az Aranylabdát egyesítették a FIFA Év Játékosa-elismeréssel): a válogatott csapatkapitányoknak, a szövetségi kapitányoknak és az újságíróknak egyharmad-egyharmad-egyharmad szavazati aránya volt. A szakírók szavazatai alapján a díjátadón a dobogóra fel sem fért holland Wesley Sneijder kapta volna a díjat!
    Sneijder a szakírók között Andrés Iniestát és Xavit előzte meg, a végső győztes Lionel Messi dobogóra sem került. Messi „cserébe" kiütéses győzelmet aratott a játékostársaknál és a szakvezetőknél.

na itt van... egyértelmű és nem is vitás h ő volt a legjobb!
  • paly90
    le a kalappal mindkettő elött....
    Mourinho most nagyott nőtt a szememben...
    egyre jobban úgy gondolom h ő is egy normális ember,csak szerepet játszik
  • limperatore
  • limperatore
    Mr Moratti, are you happy with the squad as it is or might Alexis Sanchez be joining in the transfer window?
    "I don't think so."

fasza -.-
  • limperatore
    hát igen..
  • ForzaInter
    ennyi, José Mourinho uno di noi
  • szucsy89
    Hát jah, most is látszott rajta, majdnem elsírta magát amikor Sneijder beszélt :D
  • limperatore
    100% INTERISTA
  • limperatore
  • limperatore
    tök mind1 milito meg 3 kupát döntött el
  • banok
    nem szeretnék trollkodni de Villa tavaly világbajnok lett és hát elég sok gólt rúgott a 2010-es évben.
  • limperatore
    Casillas – Maicon, Piqué, Lúcio, Puyol – Iniesta, Xavi, Sneijder – C. Ronaldo, Villa, Messi
    év csapata

MILYEN VILLA GECI? MILITO???? áááááá
  • WuFraZselic
    inkább nem is írok semmit, mert kapok néhány felkiáltójelet :)
  • adam46
    WTF?
  • WuFraZselic
    ez már tény :P
  • limperatore
    állítólag Mourinho lesz az év edzője nem delboszke
    remélem megköszöni az Internek
  • limperatore
    te milyen buta vagy
  • szucsy89
    majd a derbyn kicsit rásegít hogy győzzünk :DS:SD:SD
  • WuFraZselic
    Zanetti a hétvégén megdönt(het)i Bergomi 519 mecces rekodját
  • limperatore
    A szív és a csapat diadala volt a tegnapi

Legalábbis így vélekedik erről a csapat új edzője, Leonardo akivel az Inter eddig kettőből két mérkőzést nyert meg, ráadásul mindezt három nap leforgása alatt. „Az is egy fontos jelzés lehet egy csapat életében mikor szenvedve, nem jól játszva is be tudja gyűjteni a három pontot. Nagyon kemény meccset nyertünk meg tanúságát adva annak, hogy ennek a csapatnak nem akármilyen tartása van. Roppant fontos volt, hogy pontokkal tudtunk távozni innen Cataniaból!”

A vasárnap győztes Inter két pontot tudott hozni a Milanon, amely így is tizenegy pontra van, de ha az elmaradt meccseket győzelemmel kalkuláljuk akkor ez a differencia csak öt pont. „Az első félidőben csak szenvedtünk, ennek a fő oka az volt, hogy a Catania teljesen lezárta a pálya minden egyes részét előlünk. Ennek ellenére vert helyzetből talpra tudtunk állni ami önmagában is fantasztikus dolog, nem hogy itt egy ilyen ellenfél ellen. Tudjuk, hogy a bajnokság egy hosszú maratoni futás és azt is, hogy két meccset be kell pótoljunk, viszont felelőtlenség lenne azt gondolni, hogy az a hat pont már a miénk lenne. Jelenleg viszont minden okunk megvan az örömre, hiszen van csapat mely ismét tudja, hogy miként kell győznie!” A játék nem volt valami eget verő, de az edző szerint egyelőre jól van ez így. „Azért annyira nem volt rossz a helyzet az elején sem, egyik csapat sem tudta az akaratát a másikra kényszeríteni. Aztán mikor beállt Pandev akkor átálltunk egy offenzívabb játékra de ezzel egyben meg is adtuk az esélyt a Catanianak a kontrázásra. Castellazzinak ma elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy megnyertük a mérkőzést. A Napoli ellen valóban sokkal ötletesebb focit mutattunk mint ma, viszont nyertünk és most csak ez számít.”

A következő kérdéskör azokkal a reakciókkal foglalkozott melyek a Milan szurkolókkal volt kapcsolatos akik szemmel láthatólag igen nehezen viselik azt, hogy az egykori kedvencük a rivális klub szolgálatába állt. „Tiszteletben tartok minden reakciót és elhiszem, hogy kívülről nézve olyan érzése van az érintetteknek, mintha valami komoly bűnt követtem volna el. Nagyon komoly okok miatt hoztam meg ezt a döntést! Nem fogom soha sem elfelejteni a Milant és Gallianit sem, nagyon sok köszönettel tartozok nekik. Benne éltem a klub mindennapjaiban, játszottam és edző is voltam a Milannál és az ott eltöltött 13 évet nem lehet úgysem kitörölni belőlem. De az Intertől olyan lehetőséget kaptam melyet nem utasíthattam vissza, sőt köszönettel tartozok az itteni vezetőknek akik előzetesen is belém fektették a bizalmukat.”

forrás
  • ForzaInter
    jó a juvénak ugysem adjuk el, azért ennyire nem hülye a vezetőség, ha távozik sztem kölcsönbe megy, vagy felét adjuk el.
  • WuFraZselic
    hát a Zenit biztos nem fogja, elég egyértelmű hogy előre akar lépni, Zenitben pedig kb elfog tűnni a foci térképéről

viszont Moratti azt nyilatkozta, nem hiszi, hogy januárban jönne Sanchez. bár ez korábbi hír, mint az hogy 1 héten belül Inter játékos lesz....
  • limperatore
    bebaszna ha elvinnék előlünk őt is