34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    összefoglalót néztem, elég szépen játszottunk. Milito gólpassza, Eto'o szabija nagyon szép volt. a gólt pedig ismét egy rohadt szöglet után kaptuk :D amúgy Castellazinak volt 2-3 nagy védése, nagy respekt neki
  • limperatore
    embertelen amit Zanetti csinál, minden idők egyik legjobb védekező embere...ha nem a legjobb!

37 évesen úgy játszik mint ha 25 lenne...

A játék meg amit csinálunk nagyon jó. Nem gondoltam volna h Leo fejben így helyreteszi a csapatot. És még nem volt a pályán 2010 legjobb játékosa, Sneijder. Ha az ő formája is úgy visszajön mint Maiconé akkor újra partiban leszünk mind a 3 trófeáért!
  • ForzaInter
    nyertünk 4-1-re a bologna ellen:D
    capitano beérte bergomit ez volt az 519 bajnoki meccse..
  • limperatore
    :ASD:ASD kit érdekel 10 meccsből 9en sérült :D

ibrával összemelegednek majd
  • szucsy89
    Pato is ugyanezt nyilatkozta valamelyik nap :P
  • ForzaInter
    :DDDDD
    én se értem kit érdekelhet ez a jelentéktelen fasz:D
    milan drukkereknél biztos kedvenc lett most:D
  • limperatore
    ibrahim ba: soha nem mennék az interbe

kiagecitérdekel? :D
  • limperatore
    19én a cesena ellen már coutinho ott lehet a keretben
    véééégre! :D
  • WuFraZselic
    3-1, Mariga :D

ez sem volt kis fejes :D
  • WuFraZselic
    ja nem, csak sárga :D a stream megszakadt...

2-1
  • WuFraZselic
    Ranocchia összehozott egy tizit =/ + piros
  • WuFraZselic
    Eto'o duplázik, ez eldőlt
    ezt is remekül csinálta, Maicon pedig 3 meccs / 3 gólpassz, kezd visszatérni
  • limperatore
    tiszta olaszos védelem

castelazzi santon matrix ranocchia :D
  • limperatore
    nord küldi ám
    ETO'O IO DI IBRA MENE FREGO PERCHE' E' UNO ZINGARO
  • WuFraZselic
    Eto'o, ezt de szépen oldotta meg :D
  • limperatore
    etoooooooooo
  • WuFraZselic
    jaja, ugyanez Bet365.comon :D
  • limperatore
    bwinen nézem a meccset, nincs kommentátor nordot lehet hallani végig kurrva jó :D
  • WuFraZselic
    remélem Santon meggyőzi végre Leot, hogy igenis a kezdőben a helye! 1 meccses a kupaforduló, úgyhogy ne lazázzuk el :D

Rudolf meg jobb-bekk lesz?! :DD

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 4 Mariga; 11 Muntari; 27 Pandev, 9 Eto'o

Genoa: 73 Scarpi; 17 Rudolf, 3 Dainelli, 24 Moretti, 4 Criscito; 33 Kucka, 42 Veloso, 11 Kharja; 18 Rafinha; 29 Jelenic, 25 Boakye

Cserék: 21 Orlandoni, 6 Lucio, 20 Obi, 22 Milito, 22 Milito, 24 Rivas, 40 Nwankwo, 88 Biabiany
  • limperatore
    elvielg

INTER (4-3-1-2): Orlandoni, Santon, Ranocchia, Materazzi, Zanetti, Mariga, Muntari, Obi, Cambiasso, Eto´o, Pandev. A disposizione: Castellazzi, Maicon, Cordoba, Biabiany, Nwankwo, Alibec, Milito. Allenatore: Leonardo
  • limperatore
  • WuFraZselic
    remélem Ranocchia kezd este
  • limperatore
    A világ legjobb csapata engem akar
  • ForzaInter
    háttárben meg josé mourinho lalalala:D
  • Nuno88
    Maicon kész :D
  • limperatore
    ez mekkora :D

• ForzaInter
    sose hallottam róla:D
    inkább gansot beszélje rá, hogy idejöjjön nyáron:D
  • limperatore
    nagyon nagy brazil tehetség
  • WuFraZselic
    kivel?
  • limperatore
    Leonardo beszélt Lucas Piazonnal hogy a juve helyett az Intert válassza :D
  • ForzaInter
    vicc az egész..
    sajnos Sneijder lett az első áldotzaata az uj aranylabdának:(
    ha marad a régi rendszer ő kapja, de nem maradt sajnos.. így hogy összevonták a fifa díjjal, már nincs akkora értéke az aranylabdának, bár én eddig se tartottam olyan nagyra.. tény hogy messi a világ legjobb játékosa, de 2010-ben nem ő volt a legjobb..
  • WuFraZselic
    mondjuk Mourinho rossz példa, ő nem szövetségi kapitány, akkor legyen Capello :D
  • WuFraZselic
    ehhez fontos hozzátenni, hogy ilyen szövetségi kapitányok/válogatott játékosok adták le Messire a voksokat: Uganda, Cook-szigetek, Virgin-szigetek, Costa Rica, Cuba, Madagaszkár, Cyprus, Mongolia, Irán, Montserrat, Libanon, Nicaragua, Bermuda, Suriname, Vanuatu, Fiji, Macau, Új-Kaledónia, Üzbegisztán, Szomália és még vagy 20 hasonló jelentőséggel bíró futballnemzet.

most nehogymár ezeknek annyit érhessen a szavazata, mint Mourinhonak, Prandellinek, Löwnek, etc etc
  • limperatore
    - Messi, Xavi és Iniesta földöntúli játékosok - ismerte el Mourinho. - De szerintem idén Sneijdernek, Militónak vagy Xavinak kellett volna nyernie. Elsősorban Sneijderre és Militóra gondoltam volna, elvégre csak meg kell nézni, hogy játszottak az Interben.

ha a világ legjobb edzője ezt mondja az remélem elég indok
  • barcames
    okos vagy! te divatdrukker!
  • limperatore
    Lúcio: Leonardo olyan személyiség mint Mourinho!

"I want Inter to win all the matches except against my current team, but I hope that they always win, absolutely always. I am an Inter fan, full stop. At the moment things have changed. If Milan draw some matches and Inter continue to win, they can still win the Scudetto." José

azért a szavaiban : but I hope that they always win, absolutely always

Újságírók már olyanokat írnak hogy Leo lenne Mou segédedzője mikor visszatér a special one
  • limperatore
    Moratti Leonardot dicsérte
    Massimo Moratti ahogy elmondta visszakapta a régi jól megszokott csapatát és a vasárnapi Catania elleni siker után a győzelem kulcsát Leonardoban látta. „Az edzőnk remek érzékkel nyúlt hozzá a csapathoz a mérkőzés folyamán ez pedig azt eredményezte, hogy meg tudtuk fordítani a találkozó menetét."

„Tettük a dolgunkat, nyernünk kellett és nyertünk is ez pedig egyáltalán nem volt könnyű dolog mivel a Catania igen kellemetlen ellenfél volt. Az elnök az edzőváltás mellett kiemelte azt a tényt is, hogy a sérültek visszatértek illetve, hogy a csapat nagy mentális lökést kapott a klubvilágbajnoki cím elhódításával. „Mind a három dolog szükséges volt ahhoz, hogy végre jöjjenek az eredmények. A felépült játékosokra nagy szükségünk volt már és letagadhatatlan tény az is, hogy az Abu-Dhabiban elért siker jól jött a csapat tartásának. Most már nincs más dolgunk mint hogy haladjunk töretlenül előre, erre pedig egy remek edző a garancia. Korai még bármiről is beszélni, figyelemmel kell követnünk a többiek eredményeit is és ahogy tudunk lépésről-lépésre közelebb kell kerüljünk hozzájuk."

Végül egy újságírói kérdésre Moratti beszélt a bajnokság egyik jelenlegi hőséről is Edison Cavaniról. „Mindig némi bosszankodásra ad okot az mikor egy általunk figyelemmel követett játékos egy másik klubban remekel. De hát mindenkit nem lehet leigazolni…” Végül az elmúlt napok pletykáira – pontosabban az Udinese játékosára Sanchezre így reagált: „Hogy Sanchez érkezne még ebben a hónapban? Nem hinném…"

forrás
  • limperatore
  • Fabio Capello
    oké, akkor itt az én véleményem: Elismerem, hogy Messi jó játékos, viszont a Barca taktikai szerkezete nélkül feleilyen jó játékos se lenne. Ahhoz hogy ő, vagy bárki eredményes legyen, nagyon komoly háttérnek kell jelen lennie, ebben az esetben Xavi és Iniesta, akik őt kiszolgálták. Lássuk be, ha egy hozzájuk képest fele/negyedannyira jó játékosok lennének mögötte, nem jutott volna el ilyen messzire, és ezt remekül tükrözik a válogatott statisztikái a bajnokságéhoz hasonlítva. Nekem ugyanez a gondom Militoval, eldöntött három kupát, viszont a góljainak a kis hányada köthető egyéni szólókhoz, parádés megvillanásokhoz. Mindezzel szemben áll Sneijder, aki viszont mindig híres volt a nagy szólóiról, félpályányi cseleiről és sprintjeiről, mindemellett a lövéseinek a 70-80%-a gólt eredményezett, ami egy támadó középpályás esetén nagyon jó statisztikának minősül. Én is úgy gondolom, hogy Sneijder érdemelte volna idén az Aranylabdát, a következő okok miatt:

-A Realban töltött hanyatló évek után bombaformában tért vissza és jó teljesítménnyel hálálta meg a belé fektetett bizalmat és szurkolói szeretetet

-A helyzetei többségében önállóan alakítja ki, nem vár passzt, megteremti magának a lehetőséget, és eredményesen is fejezi be azt

-Ha arról van szó, nem megy el önző szólókra, hanem maximálisan együtt játszik a csapattal, és a szükséges helyzetekben lepasszolja a csapattársaknak (amit én Messinél sajnos sokszor nem tapasztalok...)

-TKP létére az egyik legjobb labdabirtoklási, illetve helyzet/gól aránnyal rendelkezik, ezzel verve több csatárt is.

Sajnos, akárhogy nézzük, az ilyen kupák, évdíjak is csak a pénzről és a marketingről szólnak. Hol van az egyszer kiégett majd most ismét feltámadott Sneijder egy feltörekvő Messihez képest? Nyilván jobban fogynak az argentín mezei mint a hollandé. Sajnos elértünk oda, hogy mostmár a FIFA/UEFA-nak (kösz Platini) is eladható nevek kellenek, nem olyanok, akik tényleg megérdemlik. Az egész a pénzről szól, nézzétek majd meg a következő hét cikkeit, és hogy mennyi márkatermék kerül majd eladásra köszönhetően az Aranylabdának. Ja és persze ugye mivel focista márkatermék, ebből busásan részesül a FIFA/UEFA is.

És mondom mindezt úgy, hogy gyerekkorom óta a Juvenak szurkolok.
  • bakkerman
    minden szurkolónak más lehet a véleménye,amit tiszteletben kell tartani,és akkor nem lesz flame. ez a szitu ugyanolyan,mint az,hogy ki melyik csapatnak szurkol,mindig lesznek pro és kontra érvek,tudni kell helyén kezelni a dolgokat. ezt a díjat nem szurkolók milliói szavazták meg,hanem pár ember. ennek a 40-50(???) embernek a véleménye nem von le semmit se Xavi,se Iniesta,se Sneijder teljesítményéből,és Messi se ezáltal lesz a mindenható a futballban. 20-30 év múlva a lexikonokban egyik neve mellett ott lesz 2x aranylabda,a másiknál lehet ott lesz egy vb vagy egy eb cím,aminek szerintem sokkal nagyobb a rangja.