34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#26930 én meg azt olvastam,hogy Spaletti 30 milliót is adna érte,így a Zenit is befutó lehet -
#26929 Gazzetta szerint Sanchez 7 napon belül Inter játékos lesz -
#26928 egy sanchez maicon jobb szél elég erős lenne :D
bal oldalt meg egy santon coutinho lehetne -
#26927 Maicon, Stanko, Motta nagyon jól nyomják
ha még sneijder formája is visszatér akkor kurva jók leszünk
és leonardo mourinho eszközeit használta a meccsen, chivu-><pandev
nyilatkozta is h telefonon sokat segít neki mourinho sokat beszélnek
utolsó ajánlatot tettünk sanchezért 20m euro + obi ha ezt nem fogadják el mehetnek a gcibe :D
-
#26926 -
#26925 tuttomercato szerint juve is akarja santont :o -
#26924 te miről beszélsz? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD buta -
#26923 nem nyújt kiemelkedőt? mesterhármas most a juve ellen:D 15 gól idén:D
palermoban még nem volt ennyire kiemelkedő, akkor még én se tartottam sokra, de mostmár elnézném nálunk:D -
#26922 de Cavani sem nyújt semmi kiemelkedőt :D most lőtt 2gólt ugyan, de semmit nem látok benne. Milito vélhetően nem felejtett el focizni, de még a szerencse is elkerüli. ha idény végéig sem talál magára, akkor lehetne komolyabban gondolkodni egy befejezőcsatáron (de akkor sem ilyen Cavani-félékre :D) -
#26921 hát jelenlegi forma alapján simán
milito katasztrófa amit csinál.. de lehet h sneijder visszatértével meg sanchez érkezésével ha jön ő is megindul -
#26920 jól látszik Chivu néha mekkora hibákat vétett, + megint egy szöglet után kaptunk gólt...
Stanko, de főleg Maicon gólpassza zseniális volt
-
#26919 be is baszna...
azért más, ha hiányzik 1-2 alapember, mint amikor 100 nap után edz együtt a teljes keret :D -
#26918 ezt a cavanit elhozhatnánk milito helyére :D -
#26917 hát ez ilyen, de mi se jöttünk még ki a sérüléshullámból
sneijder még 2 hét, coutinho meg több..
amúgy ibra belépőjéért fog eltiltást kapni v ilyenért nem jár? mikor szándékosan rálépett a csávó acilleséhre -
#26916 nálunk meg most ütöttek be a sérülések, hihetetlen hogy két palin ment el a 2 pont :ddd -
#26915 jaja, nem hiszem h ezt hibátlanul lehoznánk :D udinese ellen kemény lesz, bár lehet sanchez akkor már a mi oldalunkon lesz :D -
#26914 azért a Fio ellen kemény lesz az idegenbeli elmaradt meccs. ha a januárt lehozzuk hibátlanul (Bologna H, Cesena H, Udinese V, Palermo H) Sneijder és Coutinho nélkül, akkor van értelme reménykedni -
#26913 5 pontra leszünk a milantól ha hozzuk a meccseket, mostani formájukat elnézve nem csodálkoznék ha márciusra már elsők lennénk :D
csak a bírók tartják össze a milant -
#26912 fontos győzelem volt, most jön egy Bologna és az elmaradt Cesena elleni meccs, mindkettő itthon -
#26911 5 perc alatt mefordítottuk a meccset cambiasso duplájával:D
kikapott a roma, a lazio, a milan x-elt.. -
#26910 Santon még padon sincs, pedig bő keretben ott volt... -
#26909 Catania: 21 Andujar; 22 Alvarez, 14 Bellusci, 6 Silvestre, 33 Capuano; 17 Gomez, 8 Ledesma, 5 Carboni, 24 Pesce; 16 Llama; 11 Maxi Lopez
Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 8 Thiago Motta, 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o
Cserék: 21 Orlandoni, 11 Muntari, 15 Ranocchia, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev, 88 Biabiany
FORZA INTER -
#26908 interpersempre.com
Important Monday
Posted on January 8, 2011 at 1:45 PM Comments comments (2)
There has been a lot of talk about Alexis Sanchez joining Inter, and know there are some rumours telling that a deal could be closed on Monday, already.
According to the famous Italian commentator from Mediaset Premium, Christian Recalcati, Inter have offered €10 million, full ownership of Biabiany and one of Natalino, Obi or Biraghi for Alexis Sanchez. This all is worth around €20 million, and if rumours are to be believed, Udinese are willing to sell the Chilean for that kind of deal.
Italian media also talks about Inter delaying the deal with Alexis Sanchez, so he could play against Milan on Sunday (day before the "Important monday").
Source: FCIM1908.com
-
#26907 ezt hol írták? -
#26906 állítólag hétfőn ír alá sanchez -
#26905 -
#26904 Catania-Inter streamek -
#26903 pedig Chivunál kézenállva is jobb teljesítményre képes... -
#26902 Santon gyerekkora óta interista, ezért kitart a végsőkig, de ha leotól sem kapja meg a lehetőséget, akkor megértem ha távozni akar.:( -
#26901 Santon ügynöke jó 3-4 hete nyilatkozta, hogy ugyan nem érzi jól magát a mellőzöttség miatt, de mindenképp maradni szeretne az Interben
most viszont a Chelsea-Tottenham-Arsenal-Liverpool négyes is ráállt Santonra eléggé. nagyon remélem állandó szerep jut neki, vétek lenne elveszíteni (max Baleért adnám oda :D) -
#26900 még nem is hallotam róla:D
-
#26899 ahhha
most olvasom, hogy nyáron jár le a szerződése, és a Bayern meg sem próbálta meghosszabbítani... ezek alapján nem tűnik túlságosan ígéretesnek :D -
#26898 Nálunk volt valami ifi...
fcb.hu-n sokan felháborodtak, hogy miért engedtük el, nagy tehetség, stbstb. Konkrétan én egyszer nem láttam játszani, a másik meg, ha tényleg nagy talent lenne, akkor van Gaal - pláne ő -, már bedobta volna a mélyvízbe legalább 1-2x.
Aztán persze lehet jól jártok, adtunk mi már el szarért-húgyért Hummels-eket:D -
#26897 a Bayerntől megszereztük Christoph Knasmullnert, nyáron csatlakozik :D ez mégis kicsoda? :DDD -
#26896 de most télen vagy nyáron?:D -
#26895 én se:D -
#26894 j.cesar lehet megy az mu-ba, ha jön helyette viviano nem bánkódok -
#26893 ja ment az is most nézem videot..
kiscit nehéz helyzetbe hozták:D de ezt nem lehetett kihagyni:D -
#26892 de a videó alatt mondják is h ment a chi non salta rossonero meg a tuttomercato is írta :D bekóstolták egyből :D az lesz a kemény mikor már ugrálni fog rá :D -
#26891 hát kb, ez semmit se tud
ilyen chi non saltakat is én magyaráztam neki 2-3 hete h mit jelent :D
szücsi csak azt tudja amit az nso.hu-n írnak :D:D:D:D: abból van minden tudása pedig az internet elég tág :D