34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Voyager5
    Nehogy előadd, hogy nem így volt, mert Te is tudod jól, hogy iszonyat szerencséje volt a csapatnak végig.
    Egy harmatgyenge csoportból is épphogy csak továbbjutott... A legelvakultabb BM-es haverjaim is elkönyvelték, hogy marad az EL...

A kieséses meccseken is csak idegenben lőtt több góllal mentetek tovább (Fio/MU). Azé' gondolom a MU elleni meccs után (akár mindkettő :D) végigfutott az agyadon, hogy iszonyat mákotok volt, hogy tudtátok hozni.

A Lyont elpakoltátok rendesen ez tény, addigra belőlük már elfogyott a lendület.
    Nincs ezzel a szerencse dologgal semmi baj amúgy, csak csöppet vicces mikor valaki leírja, hogy az Internek van mindig szerencséje, miközben az a csapat mákolta végig az egész BL szezont amelyik most a szerencsétlenebb volt..
    Kíváncsi lettem volna, hogy a döntőbe mentetek volna akkoris, ha szembejön egy Chelsea, meg egy Barcelona...
  • tviktor91
    EEejjjjjááááááá....
  • limperatore
    dean winchesterrel mert ne törődjetek mert még szücsynél is butább gyerek :)
  • limperatore
    ennyi!!!!!!!
    bayern ne pofázzon mert 3 gólból 2-t az internek köszönhet ;)
    Győzött a jobb csapat!!! NON MOLLARE MAI!!! Macedón messi megvillant :D:D
  • Tomy Lee
    Cambiasso mai meccs utáni nyilatkozata:
    "I'm happy for Pandev. For him and for all of us, it's a great satisfaction. Now we're moving ahead, we have a great squad and we'll also have Milito back: this team has a lot of heart and can do great things."
    Cesar félidőbe azt gondolta tönkretette az estét de aztán felbíztatta a csapatot,hogy nyerni fogunk mondta még Cambiasso
  • WuFraZselic
    hát ha a fizikai állapota nem romlik, akkor nem probléma a kor sem :)
  • Tomy Lee
    Ha lassú lenne akkor valószínűen nem játszana már egy ilyen csapatban és még mindig kezdő+kapitány,gyors és tapasztalt.Itt a kora ami sajnos befolyásolni fogja karriere végét nem a fizikai állapota DE egyenlőre még megy a szekér:-)
  • Effe88
    neked nem okoz tudathasadást hogy ennyi csapanak szurkolsz: Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
  • Cabell
    mondja ezt egy Bayernes atyaég,hova fordul a világ, ki is nézek, hátha lávaeső van kint.
  • Effe88
    akko mea culpa
    nem szóltam
  • ForzaInter
    hát eléggé, pont az hogy még mindig topon van fizikailag, és erőnlétileg, és szinte semmit nem kopott a gyorsasága.. simán felveszi még a fiatalokkal a futóversenyt, sokszor élményszámba mennek a nagy sprint utáni szerelései..
  • Effe88
    csak arra gondoltam hogy nem valami gyors már az öreg
    vagy tévedek???
  • WuFraZselic
  • Tomy Lee
    Én úgylátom ezzel a csapattal akár ezzel a taktikával felkészülhetnek a többi csapatok ellenünk.Leo ez a győzelem után még jobban bele fogja élni magát a BL szereplésbe akárcsak az egész team.
    Nekem tetszett amit ma láttam
  • ForzaInter
    Chivu most egész jól játszott.
  • Effe88
    jaja tolószékkel utánuk eredt volna tuti
  • WuFraZselic
    de Robery vagy Robben messze nem ficánkolt volna így

amúgy Motta lassan játszott, engem kimondottan zavart a végefelé, 2-2 és buziznak ott a félpályán :)
  • Tomy Lee
    Furcsállottam,hogy nem kezd betegség miatt de nem látszott meg a csapaton,hogy annyira hiányozna és eljön hamarosan az idő mikor végleg ki is kerül a keretből
  • Mor3llo
    Igen, valóban...
  • ForzaInter
    Capitano simán pótolható játékos.. Imádom, tisztelem és becsülöm de nem nyújt igazán kiemelkedőt a középpályán, hoz egy átlagos jó teljesítményt, de ezt Stankovic, Cambiasso vagy Motta is hozza. Ráadásul ők még előrejátékban jobbak is, mert Capitano gyakorlatilag semmit nem tesz hozzá a támadójátékhoz.
  • acm689
    grat a mai teljesítményért!
  • WuFraZselic
    mikor megláttam, hogy Capitano nem játszik, le is mondtam a továbbjutásról

amúgy Coutinho pocsék formában volt, nem is értem miért nem mondjuk Nagatomo jött be, közel 4 hónapja nem játszott a kis brazil, ez egyértelműen túl nagy feladat volt neki. Pandevet is szidtam, mint a bokrot (pláne annál a Sneijder bombánál, ami nagy valószínűséggel a hosszúban kötött volna ki), nem is értettem Militot miért nem küldi be a helyére (lemaradtam az összeállításokról, szóval lehet mondjuk csere sem volt végül)
  • banok
    Bayern München-Internazionale 2-3 ::: összefoglaló
  • WuFraZselic
    a 3. bayern gólra gondoltam, ott Ranocchia tette Müller elé. így jön ki a 3 egyéni hiba
  • ForzaInter
    szerintem ezt a vitát lezárhatjuk. neked mint semleges drukkernek nem tetszik ez a foci amit játszunk ez érthető, de minket Inter szurkolókat egyáltalán nem érdekel milyen focival nyerünk, az olasz foci és az Inter sose a szép fociról volt a híres, szóval nem tudom miért kell itt ezen felháborodni. a focit gólra játszák, és az eredményesség a lényeg, semmit nem érsz a szép focival ha nem eredményes (lásd Arsenal..)
  • Voyager5
    valahogy, mindig az Internek van ekkora mákja:D

Bayern a tavalyi komplett BL szezont vegig makolta de sebaj :D
  • IXEMGabeo
    3. gólnál Eto' adott gólpasszt
  • IXEMGabeo
    Inter gólja után a Bayern volt a kezdeményező tulajdonképpen az 1. félidő ezek után storno lehetett volna, dehát itt nincs helye a HA-nak...
  • adam46
    Így van, kb én is ezt akartam írni.
  • IXEMGabeo
    oké:)

csak nekem nem jön be ez a nem támadunk semmit, aztán majd lesz valami és ez nagyon bejött az Internek...dehát végülis a foci lényege a jó helyzetkihasználás. lőhet a Bayern mondjuk 70/45 arányban kapura, míg az Inter mondjuk 1/1 arányban amiből pont gól lesz, a továbbjutás a lényeg...csak milyen módon esik ki a Bayern elég arra gondolni, hogy épphogy nem csorgott át az a labda a gólvonalon valahogy, mindig az Internek van ekkora mákja:D
  • WuFraZselic
    vicces, hogy az Interre használtad a "lesipuskás" jelzőt, miközben a Bayern 3 góljából 2 egy ajándék volt, egyéni hibákat követve. sőőt, Ranocchia adott gólpasszt, szóval mind a 3. de gondolom ez elkerülte a figyelmed
  • ForzaInter
    "na győzött a kétszínű, lesipuskás futball..."

ezek után ne lepődj meg a fogadtatásban.. jobb volt a bayern, csak tudod ez egy Inter drukkert sem érdekel, csak a továbbjutás.
  • IXEMGabeo
    amúgy ezért utálok írni ilyen "nagycsapatok" topikjába, ha véleményt nyilvánít az ember le van hülyézve és ugatva...
  • IXEMGabeo
    nem hiszem, mert a Bayern jobb volt, ezt ők szúrták el...persze az elkerülte a figyelmed, hogy Eto't és Julio Cesart megdícsértem. Kulcshelyzetekben ő nekik volt köszönhető, hogy 2-3 lett és nem mondjuk 4 vagy 5-1...
  • WuFraZselic
    hát ez óriási volt, nagyot küzdött a csapat! Júlio 2 gólt adott a Bayernnek a 3ból, de 2 nagy bravúrja a későbbiekben nagyon kellett!

meccs embere: egyértelműen Ranocchia (vagy persze Sneijder)

komoly fogalomzavarban szenvedsz öreg
  • fsgh
    MEGVAN!!!:D

A többieknek meg:

Az első félidőben eléggé jobb volt a bayern viszont a második félidőben egy kicsit az Inter volt jobb. Tény hogy "átlagolva" a bayern játszott jobban, de a foci nem pontozásos sortág:)

Meg lehet még idén is a tripla:D (persze a fanatikus beszél belőlem:) )
  • ForzaInter
    inkább én adom fel, mert te vagy az itt akit nem érti mire értettem ezt.
  • Tomy Lee
    Bayern topic-ba meg kiosztanék pár pontot főleg a csicska dean winchesternek
  • IXEMGabeo
    és persze a Bayern parádésan elszúrta
  • Tomy Lee
    Irigykedő vadbarmok HÚZZATOK innen!!!