34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#27770 Nehogy előadd, hogy nem így volt, mert Te is tudod jól, hogy iszonyat szerencséje volt a csapatnak végig.
Egy harmatgyenge csoportból is épphogy csak továbbjutott... A legelvakultabb BM-es haverjaim is elkönyvelték, hogy marad az EL...
A kieséses meccseken is csak idegenben lőtt több góllal mentetek tovább (Fio/MU). Azé' gondolom a MU elleni meccs után (akár mindkettő :D) végigfutott az agyadon, hogy iszonyat mákotok volt, hogy tudtátok hozni.
A Lyont elpakoltátok rendesen ez tény, addigra belőlük már elfogyott a lendület.
Nincs ezzel a szerencse dologgal semmi baj amúgy, csak csöppet vicces mikor valaki leírja, hogy az Internek van mindig szerencséje, miközben az a csapat mákolta végig az egész BL szezont amelyik most a szerencsétlenebb volt..
Kíváncsi lettem volna, hogy a döntőbe mentetek volna akkoris, ha szembejön egy Chelsea, meg egy Barcelona... -
#27769 EEejjjjjááááááá.... -
#27768 dean winchesterrel mert ne törődjetek mert még szücsynél is butább gyerek :) -
#27767 ennyi!!!!!!!
bayern ne pofázzon mert 3 gólból 2-t az internek köszönhet ;)
Győzött a jobb csapat!!! NON MOLLARE MAI!!! Macedón messi megvillant :D:D -
Tomy Lee #27766 Cambiasso mai meccs utáni nyilatkozata:
"I'm happy for Pandev. For him and for all of us, it's a great satisfaction. Now we're moving ahead, we have a great squad and we'll also have Milito back: this team has a lot of heart and can do great things."
Cesar félidőbe azt gondolta tönkretette az estét de aztán felbíztatta a csapatot,hogy nyerni fogunk mondta még Cambiasso -
#27765 hát ha a fizikai állapota nem romlik, akkor nem probléma a kor sem :) -
Tomy Lee #27764 Ha lassú lenne akkor valószínűen nem játszana már egy ilyen csapatban és még mindig kezdő+kapitány,gyors és tapasztalt.Itt a kora ami sajnos befolyásolni fogja karriere végét nem a fizikai állapota DE egyenlőre még megy a szekér:-) -
#27763 neked nem okoz tudathasadást hogy ennyi csapanak szurkolsz: Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló -
#27762 mondja ezt egy Bayernes atyaég,hova fordul a világ, ki is nézek, hátha lávaeső van kint. -
#27761 akko mea culpa
nem szóltam -
#27760 hát eléggé, pont az hogy még mindig topon van fizikailag, és erőnlétileg, és szinte semmit nem kopott a gyorsasága.. simán felveszi még a fiatalokkal a futóversenyt, sokszor élményszámba mennek a nagy sprint utáni szerelései.. -
#27759 csak arra gondoltam hogy nem valami gyors már az öreg
vagy tévedek??? -
#27758 -
Tomy Lee #27757 Én úgylátom ezzel a csapattal akár ezzel a taktikával felkészülhetnek a többi csapatok ellenünk.Leo ez a győzelem után még jobban bele fogja élni magát a BL szereplésbe akárcsak az egész team.
Nekem tetszett amit ma láttam -
#27756 Chivu most egész jól játszott. -
#27755 jaja tolószékkel utánuk eredt volna tuti -
#27754 de Robery vagy Robben messze nem ficánkolt volna így
amúgy Motta lassan játszott, engem kimondottan zavart a végefelé, 2-2 és buziznak ott a félpályán :) -
Tomy Lee #27753 Furcsállottam,hogy nem kezd betegség miatt de nem látszott meg a csapaton,hogy annyira hiányozna és eljön hamarosan az idő mikor végleg ki is kerül a keretből -
#27752 Igen, valóban... -
#27751 Capitano simán pótolható játékos.. Imádom, tisztelem és becsülöm de nem nyújt igazán kiemelkedőt a középpályán, hoz egy átlagos jó teljesítményt, de ezt Stankovic, Cambiasso vagy Motta is hozza. Ráadásul ők még előrejátékban jobbak is, mert Capitano gyakorlatilag semmit nem tesz hozzá a támadójátékhoz. -
#27750 grat a mai teljesítményért! -
#27749 mikor megláttam, hogy Capitano nem játszik, le is mondtam a továbbjutásról
amúgy Coutinho pocsék formában volt, nem is értem miért nem mondjuk Nagatomo jött be, közel 4 hónapja nem játszott a kis brazil, ez egyértelműen túl nagy feladat volt neki. Pandevet is szidtam, mint a bokrot (pláne annál a Sneijder bombánál, ami nagy valószínűséggel a hosszúban kötött volna ki), nem is értettem Militot miért nem küldi be a helyére (lemaradtam az összeállításokról, szóval lehet mondjuk csere sem volt végül) -
#27748 Bayern München-Internazionale 2-3 ::: összefoglaló
-
#27747 a 3. bayern gólra gondoltam, ott Ranocchia tette Müller elé. így jön ki a 3 egyéni hiba -
#27746 szerintem ezt a vitát lezárhatjuk. neked mint semleges drukkernek nem tetszik ez a foci amit játszunk ez érthető, de minket Inter szurkolókat egyáltalán nem érdekel milyen focival nyerünk, az olasz foci és az Inter sose a szép fociról volt a híres, szóval nem tudom miért kell itt ezen felháborodni. a focit gólra játszák, és az eredményesség a lényeg, semmit nem érsz a szép focival ha nem eredményes (lásd Arsenal..) -
#27745 valahogy, mindig az Internek van ekkora mákja:D
Bayern a tavalyi komplett BL szezont vegig makolta de sebaj :D -
IXEMGabeo #27744 3. gólnál Eto' adott gólpasszt -
IXEMGabeo #27743 Inter gólja után a Bayern volt a kezdeményező tulajdonképpen az 1. félidő ezek után storno lehetett volna, dehát itt nincs helye a HA-nak... -
#27742 Így van, kb én is ezt akartam írni. -
IXEMGabeo #27741 oké:)
csak nekem nem jön be ez a nem támadunk semmit, aztán majd lesz valami és ez nagyon bejött az Internek...dehát végülis a foci lényege a jó helyzetkihasználás. lőhet a Bayern mondjuk 70/45 arányban kapura, míg az Inter mondjuk 1/1 arányban amiből pont gól lesz, a továbbjutás a lényeg...csak milyen módon esik ki a Bayern elég arra gondolni, hogy épphogy nem csorgott át az a labda a gólvonalon valahogy, mindig az Internek van ekkora mákja:D -
#27740 vicces, hogy az Interre használtad a "lesipuskás" jelzőt, miközben a Bayern 3 góljából 2 egy ajándék volt, egyéni hibákat követve. sőőt, Ranocchia adott gólpasszt, szóval mind a 3. de gondolom ez elkerülte a figyelmed
-
#27739 "na győzött a kétszínű, lesipuskás futball..."
ezek után ne lepődj meg a fogadtatásban.. jobb volt a bayern, csak tudod ez egy Inter drukkert sem érdekel, csak a továbbjutás. -
IXEMGabeo #27738 amúgy ezért utálok írni ilyen "nagycsapatok" topikjába, ha véleményt nyilvánít az ember le van hülyézve és ugatva... -
IXEMGabeo #27737 nem hiszem, mert a Bayern jobb volt, ezt ők szúrták el...persze az elkerülte a figyelmed, hogy Eto't és Julio Cesart megdícsértem. Kulcshelyzetekben ő nekik volt köszönhető, hogy 2-3 lett és nem mondjuk 4 vagy 5-1... -
#27736 hát ez óriási volt, nagyot küzdött a csapat! Júlio 2 gólt adott a Bayernnek a 3ból, de 2 nagy bravúrja a későbbiekben nagyon kellett!
meccs embere: egyértelműen Ranocchia (vagy persze Sneijder)
komoly fogalomzavarban szenvedsz öreg -
#27735 MEGVAN!!!:D
A többieknek meg:
Az első félidőben eléggé jobb volt a bayern viszont a második félidőben egy kicsit az Inter volt jobb. Tény hogy "átlagolva" a bayern játszott jobban, de a foci nem pontozásos sortág:)
Meg lehet még idén is a tripla:D (persze a fanatikus beszél belőlem:) ) -
#27734 inkább én adom fel, mert te vagy az itt akit nem érti mire értettem ezt. -
Tomy Lee #27733 Bayern topic-ba meg kiosztanék pár pontot főleg a csicska dean winchesternek -
IXEMGabeo #27732 és persze a Bayern parádésan elszúrta -
Tomy Lee #27731 Irigykedő vadbarmok HÚZZATOK innen!!!