FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
Eto'o gólja... embertelen hogy milyen lazán viszi az emberek között a labdát, mint Messi a Barcában... csak itt nem bohóc védõk vannak

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
twente elleni meccs fog dönteni benitez sorsáról........................
amilyen nyomorék ott nyerni fog 😄

ForzaInter
pedig beengedik😄

Yo, Bitch!

limperatore
nem, a gépet nem vittem be a meccsre

ForzaInter
de ezt te csináltad, nem?

Yo, Bitch!

limperatore
jaja 😄😄

ForzaInter
látsz engem?😄😄

Yo, Bitch!

limperatore

limperatore
(Serie B 1980/81)
(Serie B 1982/83)
(Milan-Cavese 1-2)
(Mitropa Cup 1982)
(Marsiglia 1991)
(Vienna 24/05/1995)
(Istambul 25/05/2005)
(Calciopoli 2006)

limperatore
én barca ellen tettem gyõzelmet és bejött xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD okhelo

bakkerman
jó ez az Inter 😄D
Tottenham ellen D-re raktam,bukó
Brescia ellen hendivel d-re rátok,bukó
Lecce ellen rátok,bukó
most Chievo ellen behúztam egy X2-t,bukó 😄DDDD

köszcsá xDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grove4
Benítez magyarázkodása

Utólag hálát adok az égnek, hogy nem hozzánk jött. Amúgy nekem az ilyen nyilatkozatok ismerõsek, Ranieri meg Zacc is így nyomta, ja és Ferrara is 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Voyager5
Ilyen az igazi szurkoló <#eljen>

Amúgy itt azt olvastam, hogy egy esetleges Chievo vereség után sem küldi el Moratti Benitezt.
Grove4
"letagadom h interista vagyok"

Looooool

Benítez beváltotta a hozzá fûzött reményeket.
Szerintem, ha Benítez megy Trapattoni, Spalletti és Mancini a legesélyesebbek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

edzõbukta vagy sem volt ez a meccs , én naiv interesként mikor 1-0 égtünk 5x-es szorzóért megtettem gyõzelmünket, sajna buktam, de remélem köv. fordulóban már nem benitez fog a padon ülni. Trappatoninak, hiddinknek örülnék, összes többi edzõ-t nem szívesen látnám a padon, capello is amit az angol válogatott élén mûvelt... persze olasz érti biztos az olasz focit..leonardo ne jöjjön,
no mind1. hiába buktam ma ha rafa távozik akkor azt mondom megérte! ha nem akkor letagadom h interista vagyok
ForzaInter
na kikaptunk fasza😄 ezért drukkoltam😄 mostmár Moratti tuti elzavarja benitezt, hosszútávon a csapatnak az a legjobb ha benitezt minél elébb kirúgják, már így is elég nagy kárt csinált

Yo, Bitch!

limperatore
remélem megveszi, szükség van most etoora

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DONGUBA
Ne felj biztos eltiltjak a "zidanos" fejelesert utolag😊)))
Bar lehet moratti megveszi hogy ne tiltsak el

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
senki nem mondja már 😄
etoo geci 😄😄😄: megint mit csinált

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

leonardot mondják nagyon

benítez takarodj:@ nem hiszem el ááá
európa egyik legerõsebb csapatát szétbassza ennyire óóó

limperatore
eléggé edzõbuktató meccs ez 😄
remélem capello jön

limperatore
ja persze Trapattoni

limperatore
gazzetta szerint 5 név van
hiddink, mancini, capello, spalletti meg nemtom ki az 5. 😄

és ki jönne most benitez helyére?
limperatore
etoo lefejelter a csávót 😄
jól kiállnak benitez mellett, kíváncsi vok lesz-e piros

limperatore
chievo vezet 😄SA:ADS_SDA
remélem megnyerik és mehet benitez 😄 bár legyen inkább x akkor pénzt nyerek 😄

limperatore
ez a kommentátor mien hülye a digin 😄 azt mondja santon egyértelmûen bal lábas 😄

limperatore
nálam is kb ez a 3, még van gaalt támogatnám, kemény edzõ

ForzaInter
José "segédjét" én is támogatnám, ennyi év alatt biztos sokat tanult tõle a faszi, és José szerint is kíváló edzõ lesz belõle, meglehetne próbálni.. Portoval amugy nem gyengén jól tolja. De mondjuk Baresire is kíváncsi lennék, de õ szerintem nem akar edzõsködni, most is inkább elvállalt valami uj posztot a csapatnál, ha akarna edzõsködni sztem már megpróbálta volna, talán késõbb tervezi.

Nálam jelöltek Benitez helyére: Spalletti, Trappatoni, José2😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
akár be is válhat, mint pl Guardiola. de én jobb szeretném, ha nem basznánk el több pontot a közeljövõben 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
sztem meg ez az andré jó lenne ide 😄 18 meccsen 0 vereség, igaz portóval de akkor is mourinho mellett tanult 6 évig meg itt volt az internél is

WuFraZselic
amúgy szerintem Baresi nyugodtan leülhetne a padra, ha kibasszák Rafát

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
egyik korábbi csapatánál sem volt jellemzõ az ilyesmi, így nem lehet a rossz edzéstervre fogni.

a rossz taktikai döntésekrõl õ tehet, de a sérültekrõl biztosan nem. juvénál is tavaly sérült volt a komplett keret, a szakmai stáb minden tagjára fogták, aztán új edzõvel sem változott semmi

nem igazoltunk új játékosokat, nem jött új ember, aki "konkurenciát" jelentene adott posztokon, így kényelmesen elvan néhány játékos... egy ballotelli nagyon hiányzik a padról

limperatore
nem õ tehet????????????????????? akkor ki tehet róla?
olvasd el

WuFraZselic
arról sajnos nem õ tehet, hogy jelenleg 11 sérült van a keretben...elég nehéz lesz így, bárki is jönne helyette

limperatore
azt kell mondani sajnos h benitez kapjon ki vagy x-eljen holnap meg a twente ellen is aztán takarodjon a kva anyjába
világ legjobb csapatát 2 hónap alatt úgy tönkrebaszta h az új edzõ aki jön helyette kezdhet mindent elölrõl...

limperatore
Szóba hozták az Interrel André Villast is, aki Mourinho mellett tanult 2003tól 2009ig, tehát az Internél is volt már, ki is állították az egyik derbyn mert szidta a bírót 😄

Porto edzõje most és a mérleg 18 meccs 2 döntetlen 0 vereség. És még csak 33 éves...
Mourinho azt mondta hogy ha Moratti nem tart ki Benitez mellett, akkor õ lenne a megfelelõ ember az Inter élére.

bubu13
Ma Coutinho is megsérült az edzésen. 1 hónapot kell kihagynia.

EEE 1899

ForzaInter
áá az öreg Trap legnagyobb arc😊
jó lenne õ jönne, aztán meglátnánk hogy menne vele, és ha beválná maradhatna is, nagyon bírom az öreget, meg õ már letette a névjegyét egyszer itt. bár már nem mai gyerek, de az egyik legjobb edzõnek tartom
Beniteznek Moratti állítólag 2 mecces ultimátumot adott, ha nem nyerünk a Chievo és a Twente ellen, akkor repül a gazzetta szerint.

Yo, Bitch!

limperatore
A La Gazzetta dello Sport arról is beszámol, hogy az Inter puhatolózó megbeszéléseket kezdett Giovanni Trapattonival, az alakulat egykori sikeredzõjével, aki Benítez menesztése esetén átmenetileg térhetne vissza Milánóba. <#eljen>

limperatore
hát de hogy tudsz ilyen hülyeséget írni? 😄

Ki a fasz kérdezett téged,állj már le!!???

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
sztem hatalmas faszságot mondtál most 😄

30 millát meg nem fog adni vezetõség Muo-nál ki költekezték magukat adósságba nem mehetnek szabály van...

Nem fog jönni,növelni fogják van ott háttér..

limperatore
sch
google
Pentru EL ofera Inter 30.000.000 de euro! Az Inter kínál 30.000.000 € EL!

Bastian Schweinsteiger la INTER? Bastian Schweinsteiger INTER?
Pentru EL ofera Inter 30.000.000 de euro!

BILD scrie ca Bastian Schweinsteiger nu a semant inca prelungirea contractului cu Bayern Munchen. BILD azt írja, hogy Bastian Schweinsteiger még nem írta alá a szerzõdés meghosszabbítása a Bayern München. In cazul in care Bastian Schweinsteiger nu o sa accepte sa isi prelungeasca intelegerea cu Bayern este posibil ca starul german sa ajunga la Inter Milano. Ha Bastian Schweinsteiger nem ért egyet, hogy növeljék a megértés a Bayern német csillag valószínûleg jönni az Inter Milan. Bayern este dispusa sa il vanda pe Bastian Schweinsteiger daca cineva ofera 30.000.000 de euro. Bayern hajlandó eladni azt Bastian Schweinsteiger, ha valaki kínál 30.000.000 €.

gabber_saviola
beszarás 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Grove4
Ez kurva nagy 😄