34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • IXEMGabeo
    na győzött a kétszínű, lesipuskás futball...mindenesetre Eto'nak és Julio Cesarnak grat, mert nélkülük ez nem fordult volna meg...
  • Neoncsoves
    jó inkább feladom. az a kijelentés hogy egy csapat van Olaszországban elég kétértelmű (BL-re vagy bajnokságra gondoltál?) Én arra az esetre írtam, ha a bajnokságra gondolsz. de ne menjünk bele, grat mégegyszer a győzelemhez.
  • ForzaInter
    és ki nem ismerte el?
    zrikát értsd már...........
  • Neoncsoves
    nem kötekedek. nem utálom az Intert, tavaly örültem a győzelmeteknek... de attól még elismerendő hogy van egy riválisotok (AC Milan). Ahogy a Madrid is elismeri hogy a bajnokságon belül ott van a Barca vagy a Sevilla nagyobb riválisként...
  • szucsy89
    Ebbe ne menjünk bele, mert flame lesz :D

Amúgy arra gondolt, hogy a BL-ben 1 maradt.
  • ForzaInter
    nem mindig az a csapat nyer amelyik a jobb.. egyértelmű az Inter a legjobb csapat olaszországban, ez nem kérdés. mindenki tudja, hogy benitez balfaszkodása miatt nem vezetünk. kötekedni meg ne ide járjál
  • Neoncsoves
    Kiegyeznék, de közel sem örülnék annyira, mivel akkor esélytelennek tartanám a csapatomat a következő kiesési körben.
  • pacclacc
    Gondolom neked is van kedvenc csapatod, szeintem kiegyeznél holnap 1 hasonló győzelemmel a Lyon ellen, vagy tévedek?
  • Neoncsoves
    és akkor miért nem az az 1 csapat vezeti a bajnokságot? nem flémkeltésből, csak kérdem... azért el kéne ismerni hogy az Internek egyik legnagyobb ellenfele az AC Milan
  • ForzaInter
    max semleges szurkolókat érdekeli egy csapat mijen focival nyer, minket Inter szurkolókát nem.
  • szucsy89
    Szerintem te is beleegyeznél, hogy a Realod szar focival is akár, de BL-t nyerjen...
  • ForzaInter
    kit érdekel mijen focival nyertünk és jutottunk tovább, a lényeg hogy TOVÁBBJUTOTTUNK!!! óriásit küzdöttötek a srácok ma, nagy győzelem volt ez a mai.. csak egy csapat van olaszországban
  • Neoncsoves
    persze, de az az igazi BL győzelem amikor igazi focival győztök. Persze statisztikába ez is beleszámít, de nem emlékezetes BL döntő...
  • adam46
    Tavaly se a szép focival nyertünk BL-t..., de megnyertük ;)
  • Neoncsoves
    egyébként izgalmas meccs volt, tetszett... de azért tagadhatatlan, hogy a Bayern sokkal több és szebb helyzetet alakított ki. csak sajnos nem ment be mind. de mint mondtam, gratulálok a továbbjutáshoz!
  • szucsy89
    Nagy gratula, most kivételesen nektek szurkoltam :P

Az olasz foci becsülete forgott kockán ma, ráadásul pont egy német csapatot ejtettetek ki! Azért a következő fordulóban már ki lehet esni nyugodtan :P
  • Effe88
    gratula
    megérdemeltétek a továbbjutást!!!
  • Tomy Lee
    Félelmetes jó meccs volt!!Jók voltunk!
  • Neoncsoves
    ja 3 profi gól :D egész meccsen ez a tili-toli ment... meg előrerugdostátok Eto'o-nak hagy fusson a niggere
  • Tomy Lee
    Milyen nem szép foci húzzál már,3 profi gólt rúgtunk Münchennek állj már le
  • pacclacc
    Friccek lefagytak :D
  • Neoncsoves
    hát nem túl szép focival de továbbjutottatok. grat...
  • Rockynhooo
    Ez az bazdmeg!
  • Tomy Lee
    MEKKORA GÓL PANDEV DE KOMOLY
  • Csesza
    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZ
  • pacclacc
    igen :D
  • pacclacc
    ott volt a 3-2 is de ....
  • Tomy Lee
    Sneijder Góól!Ezt ő be tudja rúgni szép volt
    2-2
  • adam46
    Ennyi helyzetet kidolgozni a Bayernnek eszem-faszom megáll.
  • Murder3
    Még nem kell még 1-2 gól....még meg lehet az a inter továbbjutás..
  • Oziris666
    Hát ez game over...
  • Tomy Lee
    Mit csinál a kapusunk megint????
  • Csesza
    ...
  • banok
    (lesről)
  • Csesza
    :)
  • Tomy Lee
    ETOOO GOOOL GOOL
  • ForzaInter
    Lényeg, hogy tegyünk meg mindent a győzelemért, és támadjunk, nem sok vesztenivalónk van.

Én nem leszek szomorú akkor se ha kiesünk. A bl-re valljuk be nem sok esélyünk van már, és ha kiesnénk jobban tudnánk a scudettora koncentrálni ami azért most fontosabb, és arra az esély is jóval nagyobb.. Persze azért nagyon jó lenne továbbjutni. FORZA INTER!
  • tviktor91
    bocs..tényleg
  • adam46
    Eltévesztetted a topicot
  • tviktor91
    FORZA BAYERN