34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
IXEMGabeo #27730 na győzött a kétszínű, lesipuskás futball...mindenesetre Eto'nak és Julio Cesarnak grat, mert nélkülük ez nem fordult volna meg... -
Neoncsoves #27729 jó inkább feladom. az a kijelentés hogy egy csapat van Olaszországban elég kétértelmű (BL-re vagy bajnokságra gondoltál?) Én arra az esetre írtam, ha a bajnokságra gondolsz. de ne menjünk bele, grat mégegyszer a győzelemhez. -
#27728 és ki nem ismerte el?
zrikát értsd már........... -
Neoncsoves #27727 nem kötekedek. nem utálom az Intert, tavaly örültem a győzelmeteknek... de attól még elismerendő hogy van egy riválisotok (AC Milan). Ahogy a Madrid is elismeri hogy a bajnokságon belül ott van a Barca vagy a Sevilla nagyobb riválisként... -
#27726 Ebbe ne menjünk bele, mert flame lesz :D
Amúgy arra gondolt, hogy a BL-ben 1 maradt. -
#27725 nem mindig az a csapat nyer amelyik a jobb.. egyértelmű az Inter a legjobb csapat olaszországban, ez nem kérdés. mindenki tudja, hogy benitez balfaszkodása miatt nem vezetünk. kötekedni meg ne ide járjál -
Neoncsoves #27724 Kiegyeznék, de közel sem örülnék annyira, mivel akkor esélytelennek tartanám a csapatomat a következő kiesési körben. -
pacclacc #27723 Gondolom neked is van kedvenc csapatod, szeintem kiegyeznél holnap 1 hasonló győzelemmel a Lyon ellen, vagy tévedek? -
Neoncsoves #27722 és akkor miért nem az az 1 csapat vezeti a bajnokságot? nem flémkeltésből, csak kérdem... azért el kéne ismerni hogy az Internek egyik legnagyobb ellenfele az AC Milan -
#27721 max semleges szurkolókat érdekeli egy csapat mijen focival nyer, minket Inter szurkolókát nem. -
#27720 Szerintem te is beleegyeznél, hogy a Realod szar focival is akár, de BL-t nyerjen... -
#27719 kit érdekel mijen focival nyertünk és jutottunk tovább, a lényeg hogy TOVÁBBJUTOTTUNK!!! óriásit küzdöttötek a srácok ma, nagy győzelem volt ez a mai.. csak egy csapat van olaszországban -
Neoncsoves #27718 persze, de az az igazi BL győzelem amikor igazi focival győztök. Persze statisztikába ez is beleszámít, de nem emlékezetes BL döntő... -
#27717 Tavaly se a szép focival nyertünk BL-t..., de megnyertük ;) -
Neoncsoves #27716 egyébként izgalmas meccs volt, tetszett... de azért tagadhatatlan, hogy a Bayern sokkal több és szebb helyzetet alakított ki. csak sajnos nem ment be mind. de mint mondtam, gratulálok a továbbjutáshoz! -
#27715 Nagy gratula, most kivételesen nektek szurkoltam :P
Az olasz foci becsülete forgott kockán ma, ráadásul pont egy német csapatot ejtettetek ki! Azért a következő fordulóban már ki lehet esni nyugodtan :P -
#27714 gratula
megérdemeltétek a továbbjutást!!! -
Tomy Lee #27713 Félelmetes jó meccs volt!!Jók voltunk! -
Neoncsoves #27712 ja 3 profi gól :D egész meccsen ez a tili-toli ment... meg előrerugdostátok Eto'o-nak hagy fusson a niggere -
Tomy Lee #27711 Milyen nem szép foci húzzál már,3 profi gólt rúgtunk Münchennek állj már le -
pacclacc #27710 Friccek lefagytak :D -
Neoncsoves #27709 hát nem túl szép focival de továbbjutottatok. grat... -
#27708 Ez az bazdmeg! -
Tomy Lee #27707 MEKKORA GÓL PANDEV DE KOMOLY -
Csesza #27706 bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZ -
pacclacc #27705 igen :D -
pacclacc #27704 ott volt a 3-2 is de .... -
Tomy Lee #27703 Sneijder Góól!Ezt ő be tudja rúgni szép volt
2-2 -
#27702 Ennyi helyzetet kidolgozni a Bayernnek eszem-faszom megáll. -
#27701 Még nem kell még 1-2 gól....még meg lehet az a inter továbbjutás.. -
#27700 Hát ez game over... -
Tomy Lee #27699 Mit csinál a kapusunk megint???? -
Csesza #27698 ... -
#27697 (lesről) -
Csesza #27696 :) -
Tomy Lee #27695 ETOOO GOOOL GOOL -
#27694 Lényeg, hogy tegyünk meg mindent a győzelemért, és támadjunk, nem sok vesztenivalónk van.
Én nem leszek szomorú akkor se ha kiesünk. A bl-re valljuk be nem sok esélyünk van már, és ha kiesnénk jobban tudnánk a scudettora koncentrálni ami azért most fontosabb, és arra az esély is jóval nagyobb.. Persze azért nagyon jó lenne továbbjutni. FORZA INTER! -
#27693 bocs..tényleg -
#27692 Eltévesztetted a topicot -
#27691 FORZA BAYERN