34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#27850 ennél kicsit több kéne, nagy lehetőség előtt állunk, ne basszuk el! -
#27849 hé, Münchenben jóvá tette a bűneit, most 1 meccsig békén kell hagyni :D
amúgy Nagatomo ül a padon Pandev "helyett" -
#27848 Annyira rossz lesz hogy olyan mintha a padon ülne... Egyszerű:D -
#27847 én kb 3 hete azt olvastam, hogy hosszabbítani akar a Santossal, szóval szerintem nyárig kár ezzel foglalkozni :D majd ha hivatalos oldalon ki lesz írva, talán akkor vehetjük biztosra :D -
#27846 Ez komoly? Forrás? Hát, ha látta a tegnapi meccsünket akkor előlünk menekül majd... :/ :D -
#27845 akkor 4-2-3-1t nyomunk -
#27844 nem tudom hogy lehet egyszerre Pandev kezdő meg csere is :D -
#27843 Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 10 Sneijder; 27 Pandev, 7 Pazzini, 9 Eto'o
Lecce: 22 Rosati; 40 Tomovic, 13 Ferrario, 14 Fabiano, 28 Brivio; 10 Olivera, 20 Vives, 18 Giacomazzi 91 Bertolacci, 11 Mesbah; 9 Corvia
Cserék: 12 Castellazzi, 5 Stankovic, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho
FORZA INTER!!! -
#27842 Nem érdeklődünk tovább Lamela iránt, egyrészt a 15 milliós ára miatt...másrészt Gansot akarja Leonardo nagyon. Hétfőn dől el elvileg Ganso sorsa, chelsea, milan , Inter között.. -
#27841 José nyilatkozta h hiányzik neki Olaszország! :))) -
#27840 ranocchiat meg pihenteti meg nem akarja h besárguljon asszem neki is figyelnie kell
remélem most már coutinho szerepet fog kapni, bayern ellen látszott nagyon rajta a meccs hiány viszont rengeteget ment hátra szerelni és a 2. gólban is nagy érdeme volt -
#27839 hát Milito mégsem épült fel, de Capitano "meggyógyult", kötelező megverni holnap a Leccét
1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni
4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho
7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev -
#27838 Mourinho nyilatkozta hogy már látja az Intert a BL döntőben!
Más: Pazzini és Eto'o sem kaphat sárgát holnap, különben derbyn pihennek -
#27837 hát sokkal jobbra ne számíts, bár ez már bl negyeddöntő:) -
#27836 azért biztos nem egy inter-genoa hangulat lesz :D -
#27835 Olvasási és értelmezési képességeid egy majoméval vetekszenek!!!
mi ez a többes szám??csapatok???én csak annyit írtam hogy hajrá schalke ott voltak a kibaszott szmájlik is hogy mondom poénnak jó lesz
a másik meg láma csapat nincs a bl-be úgy általában de a legjobb 8 közt meg pláne nem -
Tomy Lee #27834 Fúú biztos nyernek ezek a láma csapatok már lol:DD
Ilyen baromságokat inkább sehova se írj.. -
#27833 ugyanolyan mint egy bajnokin:D
csak lesz bl himnusz:D:D -
#27832 te nem fogod fel h nem írhatsz ide? kell az a script ami tiltja a hozzáaszólásaidat :D -
#27831 Remélem a németeket még rommá veritek, így 2 német csapatot is olasz ejt ki, ez csak jól jöhet majd a jövőre nézve... aztán a köv. fordulóban meg jól kiszoptok a Chelseatől -
#27830 mert itthon lesz lyukas a védelmünk elég rendesen, és nem lenne túl jó hazai pályán gól(oka)t kapni -
#27829 tavaly is lenézték az Intert, ez nekünk csak jó :D
Real-Inter döntőt adnám :D José mindenképpen boldog lenne bárki nyerne :D -
#27828 Mu-s illetve Chelseas spanjaim beszélgetnek: "szar ez a sorsolás kár hogy egymást kaptuk" "jaja de annyi jóvan benne hogy amelyik csapat továbbjut annak már lájt lesz a döntőbe jutni" -
#27827 sőt jó ha otthon kezdünk nincs nyomás még a csapaton, és meglehet szórni az ellenfelet
remélem schalkét egy 3:0-ra elverjük!!!
úgy néz ki kitudok menni megnézni :D kíváncsi vagyok milyen a san siro mikor bl hangulat van -
#27826 nem mindegy hol kezdünk? hülyeség ez ha otthon kezd egy csapat az hátrányba van.. tavaly mindig otthon kezdtünk és ugy nyertük meg a bl-t, most a bayern is így ejtettük ki, egyáltalán nem voltunk ezzel hátrányban.. legutóbb amugy mikor idegenbe kezdtünk (2008 pool ellen) akkor rugott gól nélkül estünk ki a blből.. -
#27825 uhh, örülök a sorsolásnak, annak már nem annyira, hogy itthon kezdünk (bár legalább idegenben lesz Lúcio)
jelenlegi formát nézve akár egy BL-döntő is meglehet ismét, szerencsére jelenleg sem a MU, sem a Chelsea nem játszik kiemelkedően -
#27824 milito visszatér a lecce ellen! -
#27823 mondjuk ja :D
bayern is megakart bosszulni most :P -
#27822 ok
töröljed nyugodtan -
#27821 Minden védöjük sérült simán van esélyünk... -
#27820 majd chivu bemegy középre. IRÁNY A DÖNTŐ! -
#27819 remélem lúcio hiánya nem lesz vészes első meccsen, nem szabad gólt kapni otthon
elődöntőben ha angolok hozzák mostani formájukat nem lehet annyira gáz -
#27818 talán ezt írd a megfelelő topikba, és ne ide, mert senki nem kiváncsi erre..
gyakorlatilag a legkönnyebb ellenfelet kaptuk, de nem szabad lebecsülni a fricceket, de kötelező a továbbjutás, aztán mu-chelsea kettős közül jöhet valamelyik, ennél jobban nem is alakulhatott volna jobban a sorsolás számunkra. -
#27817 manchesterrel? :D
simán döntőbe mehetünk megint -
#27816 Schalke lol:DDDDDDDD
4be revans tavalyiért -
#27815 nem hittem volna hogy ezt fogom írni valaha:D:D
de hajrá Schalke:D:P
hajrá németek!!! -
#27814 megszokták már a serie b-t :D -
#27813 még matematikailag ki is eshetnek xd -
#27812 Milyen Bl-ben még uefában se indul...:D -
#27811 háhá :D
akkor reálisan nézve :D