34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    ennél kicsit több kéne, nagy lehetőség előtt állunk, ne basszuk el!
  • WuFraZselic
    hé, Münchenben jóvá tette a bűneit, most 1 meccsig békén kell hagyni :D
    amúgy Nagatomo ül a padon Pandev "helyett"
  • fsgh
    Annyira rossz lesz hogy olyan mintha a padon ülne... Egyszerű:D
  • WuFraZselic
    én kb 3 hete azt olvastam, hogy hosszabbítani akar a Santossal, szóval szerintem nyárig kár ezzel foglalkozni :D majd ha hivatalos oldalon ki lesz írva, talán akkor vehetjük biztosra :D
  • szucsy89
    Ez komoly? Forrás? Hát, ha látta a tegnapi meccsünket akkor előlünk menekül majd... :/ :D
  • limperatore
    akkor 4-2-3-1t nyomunk
  • WuFraZselic
    nem tudom hogy lehet egyszerre Pandev kezdő meg csere is :D
  • WuFraZselic
    Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 10 Sneijder; 27 Pandev, 7 Pazzini, 9 Eto'o

Lecce: 22 Rosati; 40 Tomovic, 13 Ferrario, 14 Fabiano, 28 Brivio; 10 Olivera, 20 Vives, 18 Giacomazzi 91 Bertolacci, 11 Mesbah; 9 Corvia

Cserék: 12 Castellazzi, 5 Stankovic, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho

FORZA INTER!!!
  • limperatore
    Nem érdeklődünk tovább Lamela iránt, egyrészt a 15 milliós ára miatt...másrészt Gansot akarja Leonardo nagyon. Hétfőn dől el elvileg Ganso sorsa, chelsea, milan , Inter között..
  • limperatore
    José nyilatkozta h hiányzik neki Olaszország! :)))
  • limperatore
    ranocchiat meg pihenteti meg nem akarja h besárguljon asszem neki is figyelnie kell

remélem most már coutinho szerepet fog kapni, bayern ellen látszott nagyon rajta a meccs hiány viszont rengeteget ment hátra szerelni és a 2. gólban is nagy érdeme volt
  • WuFraZselic
    hát Milito mégsem épült fel, de Capitano "meggyógyult", kötelező megverni holnap a Leccét

1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo

5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho

7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev
  • limperatore
    Mourinho nyilatkozta hogy már látja az Intert a BL döntőben!

Más: Pazzini és Eto'o sem kaphat sárgát holnap, különben derbyn pihennek
  • ForzaInter
    hát sokkal jobbra ne számíts, bár ez már bl negyeddöntő:)
  • limperatore
    azért biztos nem egy inter-genoa hangulat lesz :D
  • Effe88
    Olvasási és értelmezési képességeid egy majoméval vetekszenek!!!
    mi ez a többes szám??csapatok???én csak annyit írtam hogy hajrá schalke ott voltak a kibaszott szmájlik is hogy mondom poénnak jó lesz
    a másik meg láma csapat nincs a bl-be úgy általában de a legjobb 8 közt meg pláne nem
  • Tomy Lee
    Fúú biztos nyernek ezek a láma csapatok már lol:DD
    Ilyen baromságokat inkább sehova se írj..
  • ForzaInter
    ugyanolyan mint egy bajnokin:D
    csak lesz bl himnusz:D:D
  • limperatore
    te nem fogod fel h nem írhatsz ide? kell az a script ami tiltja a hozzáaszólásaidat :D
  • szucsy89
    Remélem a németeket még rommá veritek, így 2 német csapatot is olasz ejt ki, ez csak jól jöhet majd a jövőre nézve... aztán a köv. fordulóban meg jól kiszoptok a Chelseatől
  • WuFraZselic
    mert itthon lesz lyukas a védelmünk elég rendesen, és nem lenne túl jó hazai pályán gól(oka)t kapni
  • limperatore
    tavaly is lenézték az Intert, ez nekünk csak jó :D
    Real-Inter döntőt adnám :D José mindenképpen boldog lenne bárki nyerne :D
  • Rockynhooo
    Mu-s illetve Chelseas spanjaim beszélgetnek: "szar ez a sorsolás kár hogy egymást kaptuk" "jaja de annyi jóvan benne hogy amelyik csapat továbbjut annak már lájt lesz a döntőbe jutni"
  • limperatore
    sőt jó ha otthon kezdünk nincs nyomás még a csapaton, és meglehet szórni az ellenfelet
    remélem schalkét egy 3:0-ra elverjük!!!

úgy néz ki kitudok menni megnézni :D kíváncsi vagyok milyen a san siro mikor bl hangulat van
  • ForzaInter
    nem mindegy hol kezdünk? hülyeség ez ha otthon kezd egy csapat az hátrányba van.. tavaly mindig otthon kezdtünk és ugy nyertük meg a bl-t, most a bayern is így ejtettük ki, egyáltalán nem voltunk ezzel hátrányban.. legutóbb amugy mikor idegenbe kezdtünk (2008 pool ellen) akkor rugott gól nélkül estünk ki a blből..
  • WuFraZselic
    uhh, örülök a sorsolásnak, annak már nem annyira, hogy itthon kezdünk (bár legalább idegenben lesz Lúcio)

jelenlegi formát nézve akár egy BL-döntő is meglehet ismét, szerencsére jelenleg sem a MU, sem a Chelsea nem játszik kiemelkedően
  • limperatore
    milito visszatér a lecce ellen!
  • limperatore
    mondjuk ja :D

bayern is megakart bosszulni most :P
  • Effe88
    ok
    töröljed nyugodtan
  • Oziris666
    Minden védöjük sérült simán van esélyünk...
  • ForzaInter
    majd chivu bemegy középre. IRÁNY A DÖNTŐ!
  • limperatore
    remélem lúcio hiánya nem lesz vészes első meccsen, nem szabad gólt kapni otthon

elődöntőben ha angolok hozzák mostani formájukat nem lehet annyira gáz
  • ForzaInter
    talán ezt írd a megfelelő topikba, és ne ide, mert senki nem kiváncsi erre..

gyakorlatilag a legkönnyebb ellenfelet kaptuk, de nem szabad lebecsülni a fricceket, de kötelező a továbbjutás, aztán mu-chelsea kettős közül jöhet valamelyik, ennél jobban nem is alakulhatott volna jobban a sorsolás számunkra.
  • limperatore
    manchesterrel? :D
    simán döntőbe mehetünk megint
  • Oziris666
    Schalke lol:DDDDDDDD
    4be revans tavalyiért
  • Effe88
    nem hittem volna hogy ezt fogom írni valaha:D:D
    de hajrá Schalke:D:P
    hajrá németek!!!
  • limperatore
    megszokták már a serie b-t :D