34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    hát annyi h 3 szűrővel kellett volna kezdeni és akkor nemtudtok átmenni a középpályán olyan könnyen mint most mentetek

azért érdekes lesz a vége
    udinese-milan
    napoli-inter

lehet oda kell adni a meccset a napolinak :D
  • limperatore
    15m-t + Coutinho, Caldirola és Alibecet

valszeg elutasítják, utána 20m-val fog próbálkozni a csapat

corriere a forrás
  • LasCar16
    nem azért a balfasz, hanem a taktika miatt, a többi már abból ered, hiába voltak helyzeteitek az első félidőben akkor sem éreztem pl azt hogy itt ma ti nyertek
  • limperatore
    dede miatta

leoval elsők vagyunk a tabellán ha megnézzük a bajnokságot mióta vele vagyunk

azért az ennyit tudtok elég merész kijelentés, azért nem leo a balfasz mert etoo üres kapura mellé rúgja

annyit baszott el h 2 szűrővel állt fel 3 helyett

• LasCar16
    nem miatta, magatok miatt, tegnap is beelőzhettetek volna matyi, jelenleg ennyit tudtok.
  • limperatore
    Benitez: én 2 címet nyertem, mégse kaptam játékosokat

még van pofája pofázni, mikor miatta nem vagyunk elsőnk
  • limperatore
  • Tomy Lee
    Jó volt Milan tegnap de erre a mezdobálós majomra ezentúl köpök egyet fúú de felnyomta a pumpát mit képzel ez köze nem volt semmihez csak berúgta a büntetőt..
  • limperatore
    középpályán ment el a meccs nagyon

ha zanetti cambiasso motta 3as van cambi-motta kettős helyett, akkor nem nagyon futnak át

de már mind1, bíznunk kell a fio roma udinese 3asban
  • WuFraZselic
    tegnap szimplán elfeledkeztem a meccsről póker közben, úgyhogy most pótoltam...

elég komoly hibákat vétettünk, az első félidőben akár a meccset is megfordíthattuk volna, de Abbiatti is jól védett, és Eto'o ismét kihagyta ~1.5 hónapon belül a kihagyhatatlant

Sneijdert valóban aprították, nem igazán védte meg a bíró, ettől eltekintve következetesen vezette a meccset. Lúcio (és Samuel) hiánya pedig meglátszott elég rendesen
  • Jakuza001
    Sem
  • fsgh
    Hát ez siralmas volt tegnap... Játék képe alapján is megérdemelt ez a vereég...:S Bl-ben kell javítani bajnokságban meg tovább eőre és megnyerni minden meccset...
    Bírózni lehet, de nem érdemes mert nekünk is elnézett dolgokat. pl maicon kezezése.
  • limperatore
    szegény josénak meg kellett a realba mennie tönkretették a 9 éves rekordját... plusz még kikapott a csapata is a bilantól :s
  • limperatore
    krátetarcú bejött tnap hogy ünnepeltette magát azt nem csinált még semmit :?D:D::D:D utána egy fos 11es és zuhany :D
  • limperatore
    végén még napoli ellen kikell kapnunk h ne a merdáé legyen a scudetto

de még van nekik a roma udinese fio idegenben ott meg elmehet nekik simán a scudetto

viszont vicc volt a tegnap..leo elbaszta h 2 középpályással állt fel tiszta átjáróház volt a középpálya

pato lesgóljáról ne is beszéljünk meg vonalkamerából megnézném motta fejesét hogy az bent volt-e mert eléggé úgy tűnt...etoo meg üres kapura kihagyta vicc

meg pazzini is... simán verhettük volna ezt a milant...hihetetlen milyen balszerencsénk volt na meg a bíró mindent ellenünk fújt..sneijdert folyamatosan darálták és semmi
  • bakkerman
    nem Mourinho napja volt a tegnapi...1 csapata már biztos nem lesz bajnok,az Inter még lehet,de kemény lesz
  • ForzaInter
    uncsitesómnál voltam névestén...

de ahogy látom jobb is, hogy lemaradtam róla.. scudetto ennyi is volt.. nyerjük meg az olasz kupát (dejó lenne ha a milan ellen lenne a döntő és visszavágnánk) és a blben jussunk minél tovább.. bajnokságban meg hogy 2 vagy 3 hely az tökmindegy.
  • adam46
    jönnek a keselyűk...
  • DONGUBA
    Bakker mi volt?Hol volt a csapatotok?
  • eddie
    Hát vissza kaptátok a tavajit.
  • banok
    20.45 Milan-Internazionale
    tv: Digisport hu
    streamek :
  • ml85ml
    lassan izzitom a streamet nem akarok semmiről se lemaradni
  • szucsy89
    Nem hiszem, hogy Van Bommel kimaradna és Flamini lenne helyette... See is gyanús ott középen, de majd meglátjuk :D
  • limperatore
    miért maradsz le?
  • limperatore
    Eto'o újságírót aláz

Kikapott Szenegáltól Kamerun válogatottja az Afrika-kupa selejtezőjében, és nehéz dolga lesz, ha ki akarja harcolni a továbbjutást. A meccs utáni sajtótájékoztatón az egyik újságíró kérdése alaposan felpaprikázta Samuel Eto'ót.

„Ez a Szenegál elleni vereség azt jelenti, hogy Eto'o generációja lelép a színről?” – kérdezte az újságíró.

Eto'o csöndben kezdte, de egyre jobban belemelegedett, és végül már elég messzire ment az alázásban.

„Kedves barátom, az ön kérdéséből süt a negatív szemlélet. Azt hiszem, hogy a tökfödője alatti résszel inkább azon kellene gondolkodnia, hogy ön mikor lép már le a színről. Egyet azonban mondhatok: a mai játékunkért inkább köszönetet érdemelnénk, mert Kamerun régen játszott ilyen jól. De hát a futball már csak ilyen. Ha Szenegál nyer, azt hiszik, hogy ahhoz nem kell semmit sem tenni.

Meg kell kérdeznem, hogy kameruni ön egyáltalán? Mert ha ugyanazt a meccset nézte, mint mi, akkor ön nem kameruni. Az biztos, hogy beszélni fogok a főnökével, mert ön nem érdemli meg, hogy ennek a tévének dolgozzon. El fogok vele beszélgetni.

De hadd mondjak még valamit. 30 éves vagyok, a pályafutásom alatt a világbajnoki címen kívül már mindent megnyertem, és mindig Afrikát és Kamerunt képviseltem ott, ahol játszottam. Az ilyen emberek, mint ön, meg sem érdemlik, hogy éljenek, mert az ilyen emberek nyírnak ki bennünket. No meg az ilyen önhöz hasonló újságírók, akik nem akarják, hogy Afrika és Kamerun fejlődjön. És figyelje meg, valóban elbeszélgetek majd a főnökével, mert nem érdemli meg, hogy ilyen helyen dolgozzon.” – fenyegetőzött Eto'o.

A tévétársaság igazgatója, Éric Martial Djomo szerint kollégájuk semmi rosszat nem tett, egyszerű kérdést tett fel.

„Az a gyanúm, hogy ezután nem kérdezünk semmit Samuel Eto'ótól” – nyilatkozott rezignáltan Djomo.
  • ForzaInter
    és erről a meccsről maradok le baszki:(

tavaly mikor 4-0-ra vertük őket, akkor se voltam itthon, azt hittem rosszul láttam mikor hazaértem és láttam az eredményt, remélem most is hasonló eredményre érkezek haza, bár én 1-0-ás győzelemmel is elégedett leszek, csak nyerjünk
  • limperatore
    keret estére

Kapusok: J. Cesar, Castellazzi, Orlandoni

Védők: Cordoba, Zanetti, Maicon, Ranocchia, Materazzi, Chivu, Nagatomo

Középpályások: Stankovic, Motta, Sneijder, Kharja, Mariga, Cambiasso, Obi, Coutinho

Támadók: Pazzini, Eto'o, Milito, Pandev

gazzetta szerint

• ml85ml
    Este nyerni kell! nincs mese!
  • limperatore
    Allegri: 'Milan deserve to win the title. I won't judge Leonardo'

allegri ez akkora egy nyomorék komolyan mondom :D eddig meg se szólalt most meg pofázik folyamatosan bevan szarva, de akkora butaságokat beszél
  • WuFraZselic
    teljes értékű munkát végzett a héten Milito, Ranocchia és Chivu is rendbe jött

1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo

5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho

7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev
  • Tomy Lee
    Montolivo kell a Spanyoloknak is de Pazzini-vel jóban van így nagy esélye hozzánk bekerülni.Nem tartom rossz ötletnek..
  • ForzaInter
    Fiorentina egyik legjobbja azért már évek óta.

Jó kis játékos, bár szerintem Motta és Stankovic is jobb nála, bár nem sokkal... Stanko meg már kifelé megy, Zanetti is, Mariga meg távozik nyáron valószínű.. Szóval marad Cambiasso és Motta akik hosszútávú megoldások lehetnek. 1 középső kp mindenképp kell, Montolivo szerintem jó választás lenne, és jó korban is van.
  • limperatore
    ebbe a montolivoba mit esznek? sztem egy középszintű játékos semmi extra
    azért mert vb-n volt 2 jó távoli lövése ?
  • WuFraZselic
    Branca a lehetséges nyári célpontok között Sahint (Dortmund) és Sanchezt emlegette, Gansoról szó sem esett

én simán kiegyeznék, ha támadó posztra csak Sanchez jönne, és Wesley (és Milito) maradna
    mellé még Montolivo mondjuk, és egy balhátvéd meg egy középső védő (vmi fiatal, aki tűri a padozást, ám mégis biztonságosabb mint a Cordoba/Materazzi páros bármely tagja)
  • limperatore
    [URL=http://www.calciomercato.com/english-news/moratti-tre-ore-da-palazzi-lo-scudetto-2006-e-pienamente-meritato-124884]Moratti: " A 2006-os scudetto teljesen megérdemelt "[/URL]
  • limperatore
  • limperatore
    jaja olvastam h nektek már megvotl a tárgyalás és galliani nagyon jó kedvében volt és előnyben a milan hír jött ki
    de elvileg most jön az inter lépése..
    gondolom azt várják ki ad több pénzt :D
  • LasCar16
    Galliani és Braida tegnap tárgyalt Ganso tesójával(ügynökével) semmi hír nincs még róla hogy hogy sikerült, vagy hogy ki áll jobban :D
  • limperatore
    Moratti nem akar részt venni a "Ganso árverésen"
  • limperatore
    milito kész a derbyre!!! de gondolom pazzini fog kezdeni