FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
mi van? gyorsan olvastam el, és rosszul értelmeztem, veled gondolom még soha nem fordult elõ, meg senkivel még ebben a topikban.😊

Yo, Bitch!

limperatore

véééééééégreeeeeeeeee principe milito, maicon, CHIVU KÖZÉPEN EL SE HISZEM

legalábbis gazzetta.. 😄 mottai is ott van
összeáll a csapat december közepére.. 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
<#eplus2>
bakkerman
<#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
édes istenem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
szövegértelmezés 1-es,itt most nem a milanos pátóról volt szó,hanem magáról a szóról 😊)

limperatore
az Abbondanzieri 😄😄😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
lol
ForzaInter
pato tényleg argentin😄

Yo, Bitch!

limperatore
én se de van róla egy cikk magyarul

Olaszország két meghatározó klubcsapata ezúttal nem a Serie A-ban csap össze. Még csak nem is a Bajnokok Ligájában vív élet-halál harcot. Az Internazionale és a Milan ezúttal Dél-Amerikában méri össze erejét: a derbi tétje, hogy ki igazolja le Argentína legújabb csodagyerekét, a River Plate üdvöskéjét, Erik Manuel Lamelát.

Lamela, a Bolond. Az argentinok szeretik becenévvel illetni kedvenceiket. Így lett La Pulga (A Bolha) Messibõl, Kun (egy japán rajzfilmhõs alapján) Sergio Agüéróból, Re Leone (Oroszlánkirály) Batistutából, avagy Pato (Kacsa) az utóbbi évek talán legjobb argentin kapusából, Roberto Abbondanzieribõl.

Nos, a 18 éves Bolond aláírásáért õrült hajsza indult az európai nagycsapatok körében. Az Argentínában egy kicsit Pastorénak, egy kicsit Zidane-nak, egy kicsit Di Mariának tartott játékosért már 5 évvel ezelõtt bejelentkezett a Barcelona. A katalán klub Messihez hasonló “karriert” álmodott meg a gyereknek (a Barcelona 13 évesen hozta el Rosarióból Messit, mondván õk szívesen átvállalják a családnak nehézséget okozó növekedési hormon beszerzését, és folyamatos fejlõdését; ehhez mindössze arra van szükség, hogy a gyerek – családjával együtt – Barcelonába költözzön). Lamela szülei azonban nem voltak vevõk a Barcelona ajánlatára, az 1992-es születésû fiú maradt Argentínában. A döntésben állítólag erõsen közrejátszott, hogy a szülõk a mai napig büszkék a család olasz származására…

Persze a Barcelona kudarcát hamar “észlelték” az olasz csapatok. A Napoli, az Udinese, a Lazio, a Milan és az Inter képviselõi egymásnak adták a kilincset Lameláéknál. Az ár nagyon gyorsan az egekbe emelkedett: már 7-10 millió eurós lelépési díjat is hajlandók lettek volna az olasz csapatok kifizetni. A nyár azonban eseménytelenül telt, Lamela maradt a River Plate-ben, és játékával elsõsorban a dél-amerikai szurkolókat ejtette ámulatba.

Az õsszel aztán újra kopogtak “a nagyok”. A tavasszal minden szinten mindent begyûjtõ Inter emelt az ajánlaton és már 12 millió euró körüli összeget is hajlandó a fiúért kifizetni. Több se kellett a kék-feketék legnagyobb riválisának, a Milannak: õk is licitáltak. A klub átigazolásért felelõs alelnöke, Ariedo Braida a múlt héten személyesen utazott a River Plate-hez, hogy egyezségre jussanak. A kiszivárgott hírek szerint Braida ajánlata 12 millió euróról szólt és arról, hogy a fiú 2012-ben megkapja az olasz állampolgárságot. Addig viszont maradhat a River Plate csapatánál, és a Milan állja a fizetése egy részét is. (Ez az igazolási forma eléggé elterjedt az olasz labdarúgásban: Pastore és Vargas is hasonló állampolgársági kártyával érkezett.) Persze az Inter sem volt rest, és azonnal ráállította az ügyre Benítez mester szakmai asszisztensét, Amadeo Carbonit. Az argentin klub vezetõsége, élén a legendás Passarellával, persze mindenkit meghallgat. És közben srófolja felfelé a tálentum árát. A River Plate ugyanis jelenleg kb. 25 millió dolláros adóssággal küzd…

A nagy olasz derbi Dél-Amerikában, tehát valahol ebben a magasságban fog eldõlni. Braida és Carboni meccse persze sokkal többrõl szól: lehet igazi kincset, egy Messihez fogható klasszist találtak, de valószínûbb: ezúttal Dél-Amerikában zajlik a szokásos presztízsütközet a milánói gigaklubok dúsgazdag tulajdonosai, Berlusconi és Moratti között.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
és ki a faszom ez a lamela😄
soha életemben nem hallottam róla..

Yo, Bitch!

limperatore
Lamela az Inter hívását várja
1 gólt lõtt eddig nem értem miért sztárolják ennyire

szucsy89
mintha materazzinak olyan kurva sok köze lett volna akármelyik trófeához is...😄ASDASD.DSAASD😄SAADS

jaaa beállt a bl döntõben idõhúzásként 1percre 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
WuFraZselic
ma több mint 100(!) nap után edzett együtt a teljes keret...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
tegyél be egy bl címet és írd mellé hogy "dream"
😄

unatkoztam <#smile>

REAL MADRID

limperatore
fel is reppent a pletyka h jöhet tevez, tõlem lehet 40 misi nem érdekel nem az én pénzem 😄

limperatore
te mi ez a logo? 😄

WuFraZselic
nincs könnyû meccsünk manapság 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem lesz könnyû meccs szerintem. Láttam az ázsiai BL döntõt, ott elég jól játszottak.

REAL MADRID

WuFraZselic
Seongnammal (koreai) játszuk az elõdöntõt a klub vb-n

ForzaInter
Ja Cassano ingyen meg Tevez 30-40 millioért😄

Yo, Bitch!

limperatore
Távozni akar a City legnagyobb sztárja!

Angol lapértesülések szerint Carlos Tévez, a Manchester City csatára átigazolási kérelmet nyújtott be a klubhoz a West Ham elleni, 3-1-re megnyert bajnokit követõen.

Tévez nem játszott a mérkõzésen: eltiltását töltötte, így társai nélküle gyõzték le a Kalapácsosokat. A hírek szerint az argentin olyannyira szenved a honvágytól, és olyannyira nem tud kijönni Roberto Mancini menedzserrel, hogy nem lát más megoldást, mint hogy távozik Manchesterbõl.

Az még nem biztos, hogy az argentin csatár hazatér Argentínába: a Cityben 60 mérkõzésen 39 gólt szerzõ támadót alighanem sok európai élklub szívesen látná. Garry Cook ügyvezetõ és Brian Marwood futballigazgató vélhetõen kapcsolatba is lép majd egyik-másikkal, ha Tévezt nem lehet rávenni, hogy megváltoztassa döntését.

Az sem kizárt, hogy Tévez visszavonul a labdarúgástól: nemrég kijelentette, elege van a profi futballból, ahol mindenkit csak a pénz érdekel, nem tudja már motiválni magát, ráadásul több idõt szeretne újszülött kislányával tölteni.

sztem azonnal ajánlatot kéne tenni érte

limperatore
1:50

limperatore
milanosok írták hozzá mert félnek h jön capello aztán puki lesz 😄

WuFraZselic
érdekes, ilyet nem is említett az eredeti interjúban, hogy "ha sikerül, akkor még hosszú ideig a csapat élén maradok" 😊

limperatore
apja faszát marad a csapat élén😄:😄😄

szucsy89
„Továbbra is teljesen nyugodt vagyok – nyilatkozta Benítez a klub-vb helyszínén tartott sajtótájékoztatón. – Sokat beszélnek a lehetséges utódaimról, de én vagyok az Inter edzõje. Meg akarom nyerni ezt a trófeát, és ha sikerül, akkor még hosszú ideig a csapat élén maradok." Benitez 😄
ForzaInter
annyit mi is össze tudunk dobni😊)

Yo, Bitch!

limperatore
6m font capello kivásárlási ára

ForzaInter
jó mondjuk olaszoknál mindenki sneijdernek adta volna😄

Yo, Bitch!

limperatore
Vincenzo Morabito vmilyen fifa ügynök akinek rálátása van a dolgokra nyilatkozta hogy cassano már nagyon közel van az interhez, és ha fogadnia kéne akkor capellora tippelne mert boldogtalan angliában

mihajlovics sneijdernek adta volna az aranylabdát...

fsgh
Milyen diplomatikus😊 De azért fel lennél háborodva ha valami csoda folytán mégse egy barcás nyerne😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bakkerman
ennyi,játékosok közt nincs feszültség,ennyi a lényeg. Sneijder tudja magáról,hogy mit tett le idén az asztalra,Xavi is tudja,és el is ismeri,ennyi. Profizmus. A sok elvakult szurker meg le van szarva 😄

limperatore
"As for Sneijder, I know that in Italy they are angry because he is not one of the finalists. I can only agree with them. The Dutchman has had a fantastic year," Xavi

<#eljen><#worship>

limperatore
hát ha megy neki tõlem maradhat 😄, kint lesz a klub vb-n is don fabio 😄
sztem moratti megfûzte, adja az ég, bár cassanoval mi lesz akkor? 😄

Hmmm...tele vagytok bukott-spanyol honban pallérozódott tehetségekkel,de persze itt megy nekik....nem érzed az ellenmondást???
ForzaInter
capello fél évre nem fogja elvállani az intert, ez hülyeség, nem egy kezdõ edzõ hogy ideiglenesen idejöjjön

Yo, Bitch!

limperatore
messinek nem azt mondtam h nem lenne esélye, hanem hogy barcás teljesítményéhez képest gyengébb lenne
meg ilyen kerettel bárki nyer, peppnek nem volt nagy rutinja, látszott is inter ellen tavaly h mikor bele kellet nyúlni a csapatba akkor nem tudott

bakkerman
messinek nem lenne esélye,pepitonak nem lenne esélye,kinek lenne? gondolom cr-nek se,esetleg kabát peti? 😛

limperatore
jönnek a hírek

Suarez: Ha a juve, Inter, milan akar, én készen állok
36m euró az ára és eu-n kívüli 😄 úgy hogy juve milan kilõve, de sztem ennyit senki sem ad érte. majd recoba elintézi nekünk 😄

Lo Monaco beszólt Mourinhonak hogy nem hiányzik õ az Interbe, meg nem õ a legnagyobb hisz a barca h elverte... tavaly josé leoltotta a faszba

Capellot akarja kinevezni Moratti... van egy ilyen hír

Sir Richard, egy újságíró szerint folyamatosan beszél Moratti Joséval, teljesen megbabonázta õt, így nem lenne meglepetés ha Mourinho júniusban visszatérne. Hát ha ez igaz akkor tõlem kieshetünk kupából, bl-bõl akár most és 4. helyre érjünk be.. 😄

egyébként Capellot nyárik szeretné Moratti

limperatore
jó hát le kell szarni, nekünk 3 trófeát hozott az év 😉

ForzaInter
ez már kabaré
ennyi Inter ellenes nem lehet a fifa/uefa
tényleg szánalmas

Yo, Bitch!

limperatore
miért hosszabbított már? 😄 nem is kéne egyébként, olaszba esélye nem lenne

más:
😄😄😄😄 delboszke az év edzõje 😄😄😄😄:😄 nagyon nevetek

bakkerman
guardiola biztos nem fog jönni most januárban

mer tán nyáron menne? ASD:ASASF:ASD ??

limperatore
volt egy interjú a fiorentina sportigazgatójával

Cassano? Az Interbe fog menni. A scudetto? a miláné lesz

(Corriere dello Sport)

edzõknél 6 név jöhet szóba
capello, guardiola, zenga, simeon, leonardo, spalleti

guardiola biztos nem fog jönni most januárban, zengát és simeont nem nagyon akarják, leonardo hosszú távra tervezne az Interrel, spalletti ragaszkodik a zenithez
így capello és leonardo a 2 lehetséges

limperatore
Marzio Gianluca szerint Capello Moratti elsõ számú jelölte. Hát nekem is õ az elsõ 😄

limperatore
Sky Sport 24 találkozott Coutinhoval és volt egy rövid interjú ahol azt mondta a kis zseni hogy:
"Sokat köszönhetek Beniteznek. Amikor megérkeztem, csak spanyolul tudtam beszélni. Rafa sokat segített nekem hogy fejlõdjön a játékom és a sérülésem elõtt sok játéklehetõséget is kaptam"

persze h kapott mert nem volt más támadó 😛 😄

Nem csak Cassano után érdeklõdünk, hanem a fiatalabb Poli után is aki irányító. Branca megerõsítette hogy az ajánlat már készen van, pár játékos be lesz vonva a cserébe. Januárban kölcsön vesszük és nyáron vesszük meg véglegesen.

gazetta szerint vb után menni fog rafa

Inter elnöke: "Úgy érzem cserbenhagytak. Nyerjük meg a vb-t aztán meglátjuk. "

limperatore
de õ edzõsködött már? ha jól tudom az Inter fiataljaival foglalkozik

bestGP
én robibáddzsót ültetném le, de sajna az õ neve szóba se kerül... 😊
(kb mint ahogy a barsza leültette gárdiólát)

hüje vagy hamán szép nem!4