34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    ja igaz.... akkor 4:4-re :D simán benne lenne a meccsbe
  • ForzaInter
    igen, kalap szar, ezt tartom most is.. 4 gólt összehozott a védelmünk ami még az nb1-ben is kapna egy 3ast a fraditól jelenleg..
  • Oziris666
    2vel???
  • limperatore
    mit leo? az h milito nem bírja belőni 10 méterről az nem leo hibája
  • Neoncsoves
    kalap szar a Schalke? :) azért nem mondanám...
  • szucsy89
    hmmm... Matyi véded még Leot?
  • limperatore
    legalább 3:4-re hozzuk fel idegenben megverjük őket
  • Tomy Lee
    2-4 mifaszom van a csapatunkal??
  • Oziris666
    leggyengébb csapattól 4et kaptok te jó isten
    Leonardo se marad nyárnál tovább ahogy látom...
  • ForzaInter
    4-2:DDDDDDDDDD jólvan mostmár csak röhögök, kibaszott nagy szégyen ez a védelem meg leonardo, takarodj a jó kurvanyádba te milánbérec csicska!!!
  • Csesza
    pfffffff
  • ForzaInter
    ez mi a faszom már megint bazmeg???? kurva életbe már.. ez a schalke egy kalap szar bazmeg, erre itt bénázunk hátul.. leo takarodjon faszba mostmár nem igaz nem tudja megszervezni normálisan a védelmet
  • Oziris666
    Ez a ranocchia is elég vak...
  • limperatore
    :ASD:ASD::ASD

befosok ez a fos schalke köze nincs am eccshez
    chivu szerencsére elvan tiltva
  • ForzaInter
    másik legnagyobb baj, hogy leonál motta játszik vkpt és nem cambiasso, nem értem miért nem cseréli meg őket.. cambiasso sokkal rosszabb egyel feljebb.. motta meg jó, csak lassú hátra, és nem is szerel annyit.
  • ForzaInter
    jól játszunk.. de a védelem megint fos... de ameddig minden 2 meccsen más kettős játszik középen, és a balhátvéd is egyszer chivu egyszer zanetti egyszer meg nagatomo addig ez lesz, teljes a káosz hátul, összeszokottság nulla.. nem egyénileg rosszak a játékosok. Stanko meg mijen gólt rugott te jóég, aztán persze megsérül:\
  • limperatore
    stanko meglőtte az idei bl legnagyobb gólját
  • limperatore
    ez a schalke mekkora csicska csapat, közük nincs a meccshez azt mákolnak 2 gólt befosok
  • Oziris666
    Ez a védelem te jó isten pff
  • Tomy Lee
    2-1 Milito!Oyeah
  • Csesza
    Milito! Végre. 2-1
  • banok
    20.45 Internazionale-Schalke tv : Digisport hu, Sat1
    streamek :
  • WuFraZselic
    kizártnak tartom, hogy kikapcsolva felvegye :)

amúgy hagyd bekapcsolva a gépet, ne menjen alvó üzemmódba x idő után, és menj a dolgodra :D
  • bakkerman
    fel akarom venni az esti meccset sopcaston,és az a kérdésem,hogy úgyis veszi a progi,ha a gépet kikapcsoltam? vagy ha csak alvó módba teszem? nincs kedvem 9-től fél 11-ig a gép előtt gubbasztani
  • limperatore
    az a baj neked olyan fejed van hogy 3:0ás milan győzelemnél is szakadni lehet rajta :D te ide nem írhatsz te majomarcú

• ForzaInter
    nem volt veszélyes helyzetünk? én azért emlékszek egy 100%os Eto'o és Pazzo ziccere bár pazzoé lehet 1-0 előtt volt.. jobbak voltatok ezt elismerem, de ahogy írtam ha 1-0-nál megadják a gólt teljesen máshogy alakul a meccs, ez egy súlyos bírói tévedés volt, aztán meg pato lesgólját megadta a bíró amivel eldöntötte a meccset.. ha nincs ez a 2 hiba nem hinném hogy 2-3 góllal vertek minket, nagyon szoros lett volna ha Motta gólját megadják.. teljesen új meccs kezdődött volna 1-1-nél, de már mindegy..
  • szucsy89
    na figyelj, tegnap megnéztem megint a meccset (nem lehet elégszer nézni:D), 1-0 után kicsit nyomtatok, de nem volt egyáltalán veszélyes helyzetetek, még így is nekünk voltak komolyabb lehetőségeink... egyszerűen a középpályán is alig tudtatok átmenni, elhaltak a támadásaitok már a Boa-Gattuso-Bommel falon, de ha netalán átmentek volna ott, Nesta-Silva végképp megálljt parancsolt... míg nekünk minden támadásunkban ott volt a veszély... úgy látszik a 2 derbyn Lúcio hiánya nagyon rányomta a bélyegét a csapatra, mert 2 védőtök butasága miatt nyertük végül mindkettőt...

Matyi te meg kussoljál már, kár hogy nem láttam a pofád 3-0 után, úgy nevettem volna egy jót
  • limperatore
    nem viccel, alapban buta és segghülye a gyerek
    sztem fogyatékos lehet
  • ForzaInter
    ne viccelj.. a helyzeteitek 90% Chivu kiállítása után volt, és még így is csak 1 tizenegyes gólra meg egy lesgólra futotta.. ha 1-0nál megadják ezt a szabályos gólt teljesen máshogy alakult volna a meccs.. ettől függetlenül ha a 2 csapat bemutatott játékát néztük akkor tényleg jobbak voltatok, de a bíró/pertjelző ezzel a tévedésével komolyan befolyásolta a meccs végeredményét.. de már mindegy.
  • Effe88
    97 uefa döntő
    ezt csak úgy érdekességkép
    szerintem szoros lesz a párharc
  • limperatore
    jaja 1:1 nél biztos nyertek :D
    azt ne feledd hogy 11 emberrel voltunk és már feladtuk a meccset azért volt a végén annyi ziccert

mind1, milan nyert
    lényeg h napoli megnyerje a scudettot ha mi nem ;)

azért még romában lehet egy inter-milan döntő, az kemény lenne, oda ki is megyek
  • szucsy89
    Elhiszed, hogy meg lehetne úgy csinálni számítógéppel hogy kijöjjön hogy nem volt bent? :)

Egyébként meg ha megadja a bíró, akkor is nyerünk, akármi történt volna, 1 csapat volt szombaton a pályán, és az a Milan volt...
  • WuFraZselic
    ettől függetlenül egy gól az gól, míg egy 11es csak egy gólszerzési lehetőség
  • paly90
    akkor légyszíves linkeld be Maicon kezezésést 1-0nál....köszi
  • limperatore

• WuFraZselic
    lehet többet érnénk ezzel, mint Gansoval :D
  • limperatore
    moratti a leo-josé pároson dolgozik
  • bakkerman
    alibec ha jól tudom román támadó
  • WuFraZselic
    ez Sanchezért?
  • DONGUBA
    ki ez a alibec?a masik meg luca cardiola?