FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
Most már hivatalos hogy messi iniesta xavi közül választják ki az aranylabda gyõztesét

innentõl semmit nem jelent már az aranylabda, szánalmas hazug csaló szemét banda
az év legjobbja akkor is WESLEY VOLT! még szücsy is elismerte 😄

még h iniesta sneijder elõtt van, komolyan ennél jobban nem tudta volna magát leégetni a fifa

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
😄😄:ASD:SAD::A:SADS:ADSA:SA:SAD::ADS

2 éve írod h a milan megnyer mindent meg dinho a világ legjobbja most már mondjuk ibra a legjobb 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

te rommáoltás D😄SA_

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
Õt sajnos msnen minden nap rommá oltom, úgyhogy már nem tud újat mondani 😄DDD
ForzaInter
na meg is jött
2 felvonás indul😄:😄:😄😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Dehogynem, biztos lesz majd valami más duma is, mindig van.😄 Na befejeztem majd Matyi folytatja helyettem ha akarja😄 jó8

Yo, Bitch!

limperatore
moratti vett meg mindent 😄:😄😄😄D😄:😄D😄

TISZTA MINT AZ INTER NE FELEDD 😉

érdekes titeket megbasztak csalásért minket nem, mert tiszták vagyunk 😉
szerinted a juve miért nyert annyi scudettot? végig nyomták õket a bírók 😉

szucsy89
Nem mondtam hogy megnyerünk mindent, de nagyon remélem hogy megtörik mostmár az uralmatok... a 7 BL gyõzelem meg 7 BL gyõzelem, nem találok én ki semmi újat 😉
ForzaInter
emlékezték még mijen érzés scudettot nyerni?😄😄 még 15 forduló ment le és már akkora az arc, mintha megnyertek volna mindent😄😄😄: majd év végén arcoskodhatsz ha nyertek valamit.. ez megvett mindent Moratti duma szánalmas, unalmas, lejárt lemez mint a 7 bl gyõzelem dumátok😊 találj ki valami újat😄

Yo, Bitch!

szucsy89
Most erre mondjam azt, hogy remélem kiélveztétek ezt a pár évet amit Moratti megvett nektek, mert most 100 évig megint nem lesz semmi? 😄😄SAS😄SAASD😄DSAASD
ForzaInter
gondoltam kb ennyit tudsz majd válaszolni😊 élvezzétek ki ezt a pillanatot, nem fog sokáig tartani hidd el😄

Yo, Bitch!

szucsy89
Szép dolog is feleleveníteni a régi emlékeket mi? Mondjuk most a helyetekben én sem a jelenlegi táblázatot nézegetném 😄DDDDDDD
ForzaInter
Hát ezek akkora különbségek, hogy ezeket évekig lehet mondani😊 Õk is mindig 7 bl-el jönnek😄

Yo, Bitch!

Hát ti meg most majd jöttök, hogy mi volt? Mert akkor az is nevetséges lesz 😊

REAL MADRID

ForzaInter
és 10 derbibõl 7-et mi nyertünk elmult 5 évben, és 97 pontot vertünk a milanra😄😄:😄😄:😄😄:😄 és most verik magukat,(tisztelet a kivételnek) hogy végre tudtak egy derbit nyerni, és ezer év után elõttünk vannak nevetséges..

Yo, Bitch!

ForzaInter
vagyis csak 12 klub vbvel lehet 13 elszámoltam😄

Yo, Bitch!

limperatore
juve meg milan elmúlt 10 évben összesen nyertek 13-t 😄

ForzaInter
elmult 5 évben 13 kupát nyertünk😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
igen, azért nem kapja Sneijder, mert nem nyert VB-t, Xavi azért kapja, mert VB-t nyert, Messi meg azért, mert õ Messi. a válogatottal egy nagy lófaszt nem csinált, pedig Õ aztán végképp szabad kezet kapott. tehát ami Sneijdernél kizáró ok, az az argentínnál nem az. aha, értem. szánalmas ez az egész korrupt banda

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
barcások kivételével mindenki sneijdert mondja
goal.com megírta, ha már milito nincs a legjobb 23ban a foci halott

ForzaInter
már onnét komolytalan az egész, hogy militot a bl legjobb játékosát nem jelölték..

nevetséges iniesta:d év legnagyobb vicce

sneijder érdemelné meg legjobban vagy xavi.

Yo, Bitch!

bakkerman
<#papakacsint>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Csúnya lenne ha Milito ellépne.Aztán Eto kedved kapna máshoz mert látja innen könnyen el lehet menni aztán Sneijder háát nemkéne!!
Mourinho meg ne csábítgasson senkit tõlünk oldja meg máshogy nekünk elég nagy gondot okozott már azzal,hogy itthagyott.
Különbenis nemár,hogy Milito helyett jönne Cassano lol miez már!??

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
Én meg militot nem engedném el semmi pénzért... Egy Isten, egyike azoknak a játékosknak akinek nem lehetünk elég hálásak soha.. Biztos vagyok benne ha felépül és kap zsinórban legalább 5 meccset akkor ujra formába lendül, mert nem felejtett el focizni.

Yo, Bitch!

limperatore
aláírnám most, Milito Mourinhoval megint megtudna táltosodni, neki is jobb lenne sztem
itt meg etoo eltudná foglalni a befejezõ csatár helyét

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore

Internazionale: Milito a Realba távozhat, helyére Cassano jöhet

José Mourinho, a Real Madrid jelenlegi vezetõedzõje olasz lapértesülések szerint ismét csapatában tudná a korábban az Internél nála játszó argentin Diego Militót – míg a milánóiak ebben az esetben Antonio Cassanóval vigasztalódhatnának.
A „királyi gárda” argentin támadója, Gonzalo Higuaín porckorongsérve miatt két hónapig nem lesz bevethetõ, így a Corriere dello Sport szerint ismét felvetõdött Milito neve a Realnál – bár az Inter támadója a nemzetközi kupában már nem játszhatna, és sérülésbõl lábadozik –, ahová Mourinho már a nyáron is csábította volt a csatárt.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ha nem Sneijder kapja akkor nincs igazság.

REAL MADRID

szucsy89
Iniesta??? Év vicce lenne...
limperatore
gazzetta szerint az aranylabdát iniesta kapja, 2. xavi 3. messi

bakkerman
nem tok olaszul:S mirõl is van szó pontosan??

limperatore
ekkora kamut

WuFraZselic
Ballotelli helyét kellett volna azonnal pótolni, pl Giuseppe Rossival
Sneijdernek meg nincs alternatívája, az egyetlen irányító a csapatban (Coutinho is inkább szélsõ)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ez igaz,csak ugye ott a dilemma-miért nyúljak vmihez ami tavaly többé kevésbé tökéletesen mûködött?Egy Sneider-nek vagy Eto-nak,Milito-nak miért kellett volna (erõs)alternatíva?Most meg ugye pont ott döcög a szekér(nem Eto a baj,hanem a gólínség).
WuFraZselic
ezért kellett volna nyáron pár új arc akik a, pótolni tudják a formán kívülieket, b, konkurenciát jelentenének

Bocs,hogy belepofázok a beszélgetésetekbe,csak lenne egy apró észrevételem.
Véleményem az,a tavalyi edzõtökkel(szándékosan nem írom le a nevét 😊) erõn felül teljesítettetek,Benitez-rõl viszont lassan kiderül,hogy balfasz!Ergó ez a játékos állomány nem garancia automatikusan a címvédéshez,bár még mindig az inter a legerõsebb csapat Olasz-honban.
Lehet persze sérülésekre fogni-de VALAHOL az is Benitez hibája-megint-csak balfasz.Jóllaktak a játékosok,fáradtak a vb után,valakinek még vasat is kellene nyalogatni....ez engem nem gyõz meg arról,hogy ti 8-10 pontot csak úgy behoznátok.
WuFraZselic
amúgy még szerdán vagy csütörtökön olvastam, hogy Robbie Keane-t mindenképp eladná a T'ham télen, szerintem padról beállva lenne benne annyi gól, mint anno Marioban

hétközben meg BL, ha nem nyerünk baszhatjuk az 1. helyet, nem lenne túl jó a Barca-Real-Chelsea-MU közül bármelyiket is megkapni rögtön az elején.

WuFraZselic
ezt úgy mondod, mintha a Juve fényévekkel lenne elõttünk a táblázaton 😊

nagyon sok a sérült, ez sajnos benne van, a múltheti meccsen pl csak Orlandoni volt a felnõtt keret tagja a 7 csere közül, csupa U21es aki bevethetõ. edzõváltás vagy most a téli szünetben, vagy akkor már várjuk a szezon végét. és ha ilyen hibába esünk, hogy "nem igazolunk, várjuk a sérülteket", akkor tényleg nincs sok esély Scudettora. egy középsõ védõ és egy csatár muszáj, hogy érkezzen a télen, Moratti nagyon nem akar(t) költkezni, de ez így nem megy. Sneijder, Maicon, Milito, Cambiasso, Zanetti, Lúcio gyakorlatilag 1.5 éve minden meccsen játszott, nagy hiba volt hogy nem kerestünk alternatívákat az õ helyükre. amúgy az nyugtat, hogy a többi csapat sem játszik túl jól, teljes kerettel könnyedén ledolgozható lenne ez a 7 (10) pont.

LasCar16
nyugi majd télen jön Carragher, Maxi Rodriguez és Kuyt 😄

#acm

9csöves9
100%

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bakkerman
úgy értettem,hogy az EL-ben még állnak,de rájöttem,hogy 99%-ban már kiestek

Grove4
Vele talán nem is játszottatok olyan hú de jó meccset, mint Mourinhoval sokszor.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ForzaInter
Az a baj benitezzel végig ilyen hullámzó teljesítményt fogunk nyújtani ha marad.

Yo, Bitch!

Grove4
Elhamarkodott kijelentéseket nem kell tenni, valószínûsített 10 pont nem a világ, csak simán nehéz. Amúgy volt már olyan, hogy egy szezon közbeni edzõváltás jótt tett a csapatnak, talán nálatok is ez kellene, Benítezt jobb edzõnek tartottam ennél, minthogy Mourinho nagy csapatát így lerombolja, kiváncsi vagyok, hogy ha elküldik melyik csapat fogja majd alkalmazni.

A Juve nincs két frontos harcban (illetve igen, ha a kupát is ideszámoljuk, de akkor az Inter és a Milan meg három fronton küzd), feltéve, hogy így értetted.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bakkerman
azért idén még rohadt sok meccs lesz hátra,Milan-Juve is kétfronton megy,ott is lesznek hullámvölgyek,Lazio jó formája meglepetés,de nem lesznek harcban az 1. helyért.

ForzaInter
Utóbbi. Ha megakarták volna buktatni akkor megtették volna már korábban, mikor Moratti 2 meccses ultimátumot adott neki.

Rengeteg sérült, kulcsjátékosok formán kívül, ehez még jön benitez fasságai... Ebbõl scudetto már nem lesz, 3 helyet kell megcélozni, hogy ne kelljen selejtezõt játszanunk a blben, de még ez is nehéz lesz.

Yo, Bitch!

bakkerman
mi volt tegnap? Most kajak buktatják Benítezt,vagy csak simán szarok vagytok?

ForzaInter
merde..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Sneijder mekkora felsõkapufa =/

WuFraZselic
jó ez meg Santonról vágódik be, hihetetlen milyen gólokat kapunk 😄

WuFraZselic
2-1, Pandev, kurvára ideje volt