34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    én felajánlottam, ha akarsz vmit akkor privibe írj nyugodtan :)
  • DONGUBA
    Nem mert limperger szajkarates csak.....hagyom is ugyis tinigyik
  • Effe88
    na mi van lement már a box???
    ki nyert???
  • WuFraZselic
    nem azt mondom én se, hogy pótolhatatlan, de nem tudom megéri-e kockáztatni. a brazil bajnokságot nem lehet összehasonlítani egyik európai topligával sem, és 35 milliót vagy-vagy alapon kiadni...
  • ForzaInter
    dél amerikai játékosok általában rendelkeznek olasz vagy spanyol útlevéllel a felmenőik miatt..

én nem csalódnék a vezetőségben ha eladnák sneijdert, ha tényleg 40-50 milliot adna a Mu akkor elkell adni azt mondom, ez eléggé visszautasíthatatlan ajánlat, nem sok klub utasítana vissza ilyen ajánlatot, talán csak a barca, real, chelse, city teheti meg ezt jelenleg, más klub nem nagyon.. pótolhatatlan játékos meg nincs.
  • wright
    Nem tudtam.
  • limperatore
    gansonak van olasz útlevele
  • wright
    Hogyan tudtok 2 EU-n kívüli játékost venni?Ha jól tudom mindkettő az(Ganso,Sanchez).Tehát vagy az egyik vagy a másik megy hozzátok...
  • limperatore
    azért pastore közel nem ér 50-60 milliót :D
    bár én lefosom nem az én pénzem de inkább ganso, embertelen amit tud
    és leo nem téved sztem
  • WuFraZselic
    én azt hittem, azért akarjuk ennyire Gansot, hogy egy Ganso-Sneijder-Eto'o; Pazzini/Milito támadósorunk legyen. nagyot csalódnék a vezetőségben, ha eladnák. ha Ganso 2 éve játszana mondjuk a serie a-ban akkor megérteném, de így... akkor inkább Pastoréra menjünk rá
  • ForzaInter
    hát ha ganso jön sztem tuti megy sneijder.. sztem leo pont emiatt akarja nagyon gansot, és ha beváltsa a hozzáfűzött reményeket a brazil, akkor gond nélkül fogja pótolni sneijdert.. de jó lenne ha maradna a holland, de sajnos ő is csak egy zsoldos, hiába nyilatkozza hogy az inter a mindene meg hasonlók..
  • limperatore
    utsó meccsén tegnapelőtt 2 gólpasszt adott :D

sneijder meg lehet h menni fog faszom............. eladni a legjobb irányítót..
  • limperatore
    kint vannak Brazíliában az Inter megfigyelői, Gansot figyelik h a sérülés után h nyomja
  • DONGUBA
    nem kell oda semmi....barhol barmikor te zsaros tiszteletlen kisfiu
  • limperatore
    várom már azt a pillanatot :) ha gondolod tudok egy termet, hozzál kesztyűt meg fogvédőt
  • DONGUBA
    te en egyszer ugy teliverlek teged.....ussel mar meg rendes hangnemet ocsi
  • limperatore

"I've heard voices but I have little to say. I'm waiting for Inter to see if there is going to be an offer but I am calm. Supporters of Santos know me as I have a contract until 2015 and I never said that I want to go to Europe immediately. But obviously, all Brazilian players have a desire which is to arrive to a big team in Europe. I don't want to get in to contractual situations but I will continue helping Santos on the field. For the future, we'll see. I'll take things as they come."

itt van ratyi
  • limperatore
    Megegyeztünk az Udinesevel SANCHEZRŐL!!!!! forrás
  • limperatore
    tuttomercatoweb
  • DONGUBA
    mondta neked?
  • limperatore
    Ganso megkérte az Intert h siessenek az ajánlattal hogy minden súrlódás nélkül menjen
  • Oziris666
    Bebaszna:D
  • limperatore
    Ganso ügynöke ma érkezik milánóba h tárgyaljon a 2 csapattal
  • limperatore
    na Moratti felvette a kapcsolatot Pirloval... ő aztán kell ide tényleg...
    remélem chelseabe megy, minket ne gyengítsen
  • limperatore
  • limperatore
    Most még jöhet Sanchez előre, Schweinsteiger középre, Bastos balra és büszke leszek Morattira Meg mondjuk Lucassal egy előszerződés :D
  • bakkerman
    hát ennél többet már senki nem fog adni érte,szerintem megfontolandó,bár az tény,az Inter legjobbja
  • limperatore
    Serie A: a brazil lapok már „eladták" Gansót az Internek, 35 millióért

Egybehangzó brazil lapértesülések szerint a Santos labdarúgócsapatának támadó középpályása, Paulo Henrique Ganso a nyáron az Internazionaléhoz szerződik.

Gansót a Chelsea, a Lyon és az AC Milan is szeretné szerződtetni, de az O Globo úgy tudja, a Santos és az Inter már megegyezett, a milánói fekete-kékek 35 millió eurót adnak a támadó középpályásért.

Ganso 2008 óta szerepel a Santos felnőtt csapatában, a selecao mezét egyszer húzhatta magára.
  • WuFraZselic
    kétlem, hogy Moratti elengedné a csapat motorját egy olyan irányítóért, aki még nem játszott európában...
  • Oziris666
    Azért simán el kell adni
  • limperatore
    30-35 milliós ajánlatot készülünk tenni Gansoért
    elég gyorsan pörögnek az események
  • limperatore
    Chivu is megsérült....
    lehet így fogunk felállni

Maicon-Cordoba-Materazzi-Javier Zanetti

VICC!!!!!!!! ezt a fos bilant 3 góllal kéne verni de ilyen védelemmel 3-t kapunk csak az első félidőben kb
  • wright
    Sztem is:Ha megy hozzátok Ganso, akkor sztem kezdhettek félni...
  • limperatore
    tedd rá a szemedre a pontokat hülyegyerek
    semmi jogod nincs neked mert annyi eszed van mint egy marék lepkének
    remélem jövőhéten megbuksz mindenből adná az ég
  • szucsy89
    ugyan olyan jogom van ideírni mint neked, remélem kapsz vagy 3 pontot ezért a 2 hsz-ért
  • limperatore
    fogd be a pofád mit nem értesz rajta? húzzál innen nem is írhatsz ide kivagy pontozódva
    eddig lehetett röhögni a szánalmas hozzászólásaidon de most kurvára idegesítő vagy úgyhogy csá
  • szucsy89
    mi az hogy pofád? kicsit vegyél már vissza magadból mostmár, normálisan hozzászóltam a témához
  • limperatore
    sztem te fogd be a pofád mert te olyan hülye vagy mint a föld és mindig az ellentéte történik annak amit te mondasz
  • szucsy89
    Ha megy hozzátok Ganso, akkor sztem kezdhettek félni...
  • limperatore
    50m-t adna a manchester united sneijderért... remélem moratti esze nem ment el