FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
i c 😊

Kaka újra téma, Maicon menne helyette. nem kéne erõltetni...

Udinével tárgyalni kezdtünk, nem engednek a 20 millából, Branca kitalál valamit remélem 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Négy hónap volt csak 😄 Szakdolgoztam fõként, elköltöztem, melóztam, rövidre fogva összejött az élet 😊

Meg persze hamár pénzt keresek, legyen is mire elkölteni alapon bekrepált a gépem 😄

WuFraZselic
kezd egy kicsit hasonlítani a dolog a "régi" Interre, amikor 10 edzõnk volt 3 szezon alatt kb. nagy felelõtlenség egy tapasztalatlan edzõt idehozni, pláne 2012ig aláíratni vele szerzõdést, erre a célra megfelelt volna egy Interes kötõdésû edzõ (Simeone, Zenga, Baresi), és nyáron komolyabb után nézni...

te hol voltál az utóbbi ~fél évben? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Igazoljátok már le rögtön Inzaghit mellé légyszi, hadd legyen teljes a röhej 😄

limperatore
La Repubblica szerint 2012 júniusáig ír alá Leonardo, és vele együtt Kaka is érkezhet! 😄
Victor Ruiz és Jack Wilshere is érkezhet, de az elsõdleges célpont Sanchez és Ranocchia!

Castaignos ügynöke nyilatkozot hogy az Interbe jön Luc. Nyáron fog érkezni, azt nyilatkozta még hogy erõsebb mentalitású mint Balotelli és jót fog tenni neki hogy Eto'o-val és Militoval edzhet, még csak 18 éves de gondolkozása olyan mint egy 23 évesé.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
idehozni egy bilános vesztest, hát ennek tényleg sok értelme van...

Baresi tökéletes lett volna...

limperatore
sztem a nord kifütyüli majd
meg nem éneklik majd h leonardo salta con noi 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
eddig se kaptunk róla gólokat..

szép kilátások leonardo hánynom kell tõle.. azt hittem beniteznél rosszabb nem jöhet, tévedtem

Yo, Bitch!

limperatore
cassano az interbe akart jönni 😄 szép volt massimo
segédedzõnek jöhetne maldini is 😄

limperatore
hát amíg nincs ranocchia addig õ lesz ott 😄

nagyon jó lenne ha ez a 3 fiatal érkezne, középpályán ne legyenek sérültek, coutinho térjen vissza és kurva erõs támadósor lesz elõl

Fabio Capello
cordoba nagyon jó lesz ott <#idiota> Besaccolok vagy 5-10 gólt amit róla kaptok majd😄

limperatore
A Gazzetta már LEO projectrõl beszél:

Érkezne Ranocchia a védelembe, elõre pedig Sanchez akinek az ára 20m euro, de Moratti Biabianyt akarja cserébe adni hogy csökkenjen az ára, illetve a Feyenoordból Luc Castaignos.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
azt nyilatkozta gazzettának h az inter mindenek elõtt van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
MOU: "I WOULD GO BACK BUT I HOPE THAT INTER WILL NEVER NEED ME."

Fabio Capello
Várható volt... A kérdés hogy kit kaptok. Bár ha van egy kis esze annak az embernek, fél évre hoz valakit, aztán valami tisztes edzõt beszereztek a nyáron... 😄

Grove4
Legalább van töke az elnökötöknek. Nekünk a sok semmirekellõt csak nagysokára rúgták ki.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ForzaInter
ha leonardo jön a helyére, akkor baszódjon meg Moratti, annál még az is jobb lenne ha maradna Benitez..

Yo, Bitch!

Fúú szegény így ünnepek elött hát kicsit sajnálom de tény,hogy gyenge volt.Ennek így kellett lennie sajnálom az egészet tényleg szerettem volna ha megfelelõ komoly edzõként tevékenykedett volna de ilyen az élet.Ami nem megy nem kell erõltetni..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore

limperatore
simeone ráadásul év edzõje lett Argentínában

Az igen:/
Szerintem elnök úr vagy piál mostanában vagy túl öreg már a posztjára..

ForzaInter
rohadjon meg a vezetõség ha egy milanistát idehoz a padra:@@@@@@@@vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ha már ennyire tapasztalatlan fiatal edzõt akarnak, akkor már jöjjön Zenga, Simeone akik legalább Inter kötõdésûek.

Yo, Bitch!

limperatore
inter hivatalos fb oldalán már szidják is, vaffanculo meg ezerrel 😄

limperatore
állítólag leonardo érkezik

bakkerman
mekkora szenzáció lenne Mourinho visszatérne Milánóba <#wow1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
ilyen ez a fordító 😄

"Olvastam a betegtájékoztatót hiba után hibát" <#idiota>

Mindegy végül is nekem, én nem akarok nektek rosszat 😄

REAL MADRID

limperatore
sõt most mourinho vmi ilyet mondott de csak google fordító 😄

"Ez egyszerûen mögé az edzõ. Szeretnék egy találkozót, és azt akarom, hogy sürgõsen. Akarok beszélni az elnökkel, mert a hat hónap után itt tudok kezdeni, hogy véleményezze az életem, mint edzõ a Real. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a különbözõ ötletek, de ha én Olvastam a betegtájékoztatót hiba után hibát, akkor bizonyos, hogy a következõ meccsen nem leszek a padon. "

limperatore
ha nálatok érte volna el ezt mourinho és elment volna te is elhinnél mindent
szted melyik inter szurkoló nem reménykedik a visszatérésben? egy élõ legenda a csapatnál, bármilyen kicsi hír reményt ad
és azért nem teljesen valószínûtlen hogy visszatér nyáron

BSZ Csesza!

REAL MADRID

Olvasom én is, de ez a baj hogy te mindent elhiszel, úgy ahogy már Cassanot is a csapatban láttad 😄
Kb. a lényeg az, hogy Mourinho megemlített pár dolgot az amúgy már csak látszólagos sportigazgató Valdanora. (Õ már nem vezetõ, csak egy báb😊) Nincs itt semmi örihari, csak mire végigment a Marca-as-goal.com-sun-gazetta-tuttomerkatto hírátvétel, eltorzult az egész.

Érted:
Juli pogácsát sütött Sanyinak. - Marca
....
Juli pogácsába sütötte Sanyit. - Tuttomerkatto <#idiota>

REAL MADRID

limperatore
moratti már a jövõre gondol 😄
most vkit hoz félévre, nyáron meg josé hazajön 😄

Jó lesz nektek Herczeg, úgyis nagyon megy neki <#idiota>

Fabio Capello. Igen. Elfelejtettem a randomgenerált 16 karakteres jelszavam. :D Az e-mail amire regeltem meg megszűnt. FAIL.

Jól van,nagyon megható ez az egész de nem a lehetséges edzõ ill.játékos kérdést kellene inkább rendezni?!😄

limperatore
"A Marca szerint Mourinho egyre mérgesebb Valdanóra, aki 1) nem szólalt fel a Nou Camp-beli játékvezetés ellen; 2) nem vett csatárt; 3) gratulált egy olyan sajtótájékoztatóhoz, amit Mourinho tiltott; 4) nem védte meg Preciadóval szemben; 5) nem fogadta el kapitánynak Marcelót és Diarrát. "

saját topicod tetején
:asasdsdas

HBD Csesza!

Fabio Capello. Igen. Elfelejtettem a randomgenerált 16 karakteres jelszavam. :D Az e-mail amire regeltem meg megszűnt. FAIL.

"S bár Mourinho viszonya a Madridi vezetõkkel korántsem felhõtlen"

:asdsadsad

REAL MADRID

limperatore
tuttomercatoweb írta...

limperatore
Moratti Madridba utazott Mourinhóért

A Tuttomercatoweb biztos forrásokra hivatkozva hozza mai fõoldalán, az Inter elnöke Madridba utazott, mégpedig nem másért, minthogy José Mourinhóval találkozzon.

Érdekes fordulat lehet mindez a Rafa Benitez és Massimo Moratti között íródott szappanoperában, az Inter presidentéje úgy tûnik váratlan lépésével nem csak az olasz sajtót, de csapata szurkolóit is megdöbbentette. Mindenesetre a kék-fekete hívek egészen biztosan boldogan fogadnák korábbi trénerüket, bár kérdés hogy ez a forgatókönyv mennyire valószínü egyáltalán.

A cikk megemlíti, hogy Moratti és Mourinho esti találkozója bár biztosan több kósza pletykánál, azt senki sem tudja valójában mi az igazi apropója. Elképzelhetõ, hogy az Inter jövõje lesz a téma, de az sem kizárt, hogy mindez nem több egy egyszerû baráti vacsoránál, kettõjük kapcsolata ugyanis a portugál távozta ellenére is kitûnõ maradt.

S bár Mourinho viszonya a Madridi vezetõkkel korántsem felhõtlen, eddigi életútja alapján több, mint váratlan lenne ha a tréner idõ és céljai elérése elõtt távozna a királyi gárdától.

ForzaInter
Bekattantál?

Yo, Bitch!

bakkerman
Cassano úrak 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

HBD Csesza!!

ForzaInter
bírom ezeket a híreket😄😄😄😄

Yo, Bitch!

limperatore
benitez a lányát liverpooli suliba íratta be...

ForzaInter
De az edzõváltás még csak pár napja téma komolyan, és még ugytûnik Moratti se tudja ki lesz az edzõ, így evidens hogy addig nem akar játékost idehozni. Persze majd az uj edzõnek lehet kéne Cassano, de nem tudhajtuk még ki lesz az, így addig igazolni sem fogunk míg nincs edzõnk, mert Benitez tuti megy. Szóval ugy néz ki edzõváltás miatt lecsúszunk cassanoról, meg igazán azóta nem halljuk hogy idejön mióta komolyabban szó van róla, hogy Benitez távozni fog..

Yo, Bitch!

bubu13
Eto'o negyedszer lett Afrika legjobb játékosa.

EEE 1899

WuFraZselic
ez oké, de legalább 1 hónapja téma már Cassano szerzõdtetése, és Capello kb az utolsó lehetõség edzõnek (elég sok a fizuja + a kivásárlási ára)... szóval a magyarázatod tökéletes, de szerintem nem ezért nem igazoltuk le (szimplán balfaszok voltunk, és elhappolták)

ForzaInter
cassanóról valószínû azért mondtak le, mert jelenleg gyakorlatilag nincs edzõje a csapatnak, így addig amíg nincs meg az uj edzõ nem akarnak játékost igazolni, mert ha véletlen capello lesz az edzõ, akkor már cassano menne is a kukába

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Capello személyes okok miatt Milánóban van, de nagy valószínûséggel tárgyalni fog az Inter embereivel is ez idõ alatt

Benítez és az ügynöke is cáfolták a híreket, miszerint kibaszták

Cassano pedig szinte biztosan a miláné (ezért külön gratuláció a komplett vezetõségnek, ekkora luxust miközben gólt nem vagyunk képesek lõni...)

WuFraZselic
az a baj hogy ez simán lehet PS is 😄