34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#28210 Az a baj gólt tuti kaptok:D
5:1 is jó nektek
-
#28209 jó kép :D háttérben a végeredmény remélem :D
-
#28208 Az kamu nyugi...
-
#28207 hát nem tudom, azért Sneijder a csapat vezére (és a hollandoké is...), őt szerintem nem tudná pótolni (nem mint irányító, hanem mint vezéregyéniség :D)
mellesleg Tévez Milito helyett érkezné, és Pandev is menne (valamint Coutinho 90% hogy kölcsönbe megy). ezt faszságnak tartom, legalább Militot megkéne tartani, neki legalább annyit köszönhetünk, mint Mourinhonak. egy Sneijder-Pazzini-Eto'o-Milito-Tévez-Sanchez/Ganso támadó 6os elég fasza lenne jövőre... csak Militot ne adjuk el -
#28206 9 gól és 18 gólpassz, azért az kicsit durva:D
quaresmánál millioszor jobb játékos, a cigó megbukott mind a három topligában.. Nani meg azért egy angol topklubnál megállja a helyét. -
Csesza #28205 persze, csak akkor van értelme ilyen játékost igazolni, ha olyan taktikánk van amiben fontos a szélső játék -
#28204 arra gondoltam elsősorban, hogy rendkívül önző, és nem igazán van 2 jó meccse egyhuzamban
klasszikus szélső -lsd. Mancini- nem igazán vitte sokra nálunk -
Csesza #28203 Nani legalább viszonylag megállta a helyét egy erősebb bajnokságban, nem úgy, mint Quaresma aki portugáliából jött hozzánk; és azóta sem csinál semmit! Ha Nani az angol bajnokságban tud ficánkolni, már pedig tud, akkor itt sem lesz baja. -
#28202 quaresma2, na ő aztán nagyon kéne... -
#28201 Inter nyerni a BL-t, 100x-os pénz... rakjátok meg -
#28200 40 milla+nani???? ha ebbe SAF belemegy,a világ idiótája lesz -
wright #28199 40 milla+Nani=Sneijder???pff... -
#28198 és villas boas kötött vmi előszerződést a poollal -.-'
ezt az idiótát -
#28197 úgy néz ki h tevez szinte biztos jön nyáron, gansot megint szóba hozták velünk mert lehet h marad leo
és sneijder valszeg menni fog, 40millió euro + nani -
#28196 na ez kurva jó hír
cigány kapott 3 meccset :DAS:SDAAD:
berlusconi jól elintézte h a fiorentina ne kapjon 11est, 2 szitu is volt és semmi -
#28195 ez tényleg nagyon jó hír, bár durva meccs hiánya van 5 hónap után, kétlem, hogy játszani is fog (sajnos). pedig egy formában lévő Samuel-Lúcio párossal kizártnak tartom, hogy gólt kapnánk idegenben -
Atys91 #28194 egy nagyon jó hírrel csatlakoznék a fórumhoz:
Inter: Samuel felépült sérüléséből, a Schalke ellen már bevethető.
forrás:NS -
#28193 sok öröme nincs mostanság :D -
#28192 addig meg a milan nyert 2-1-re amíg cigányoztak a Fio szurkolói :) -
#28191 ibra piuros megint :ASD:DSA_ASD
fio közönség....zingaroooo oooo zingaro ibrahimovic zingaro...oooo... :D:D:D -
#28190 nem kell, ez így van te főratyi ; ) -
#28189 mmmmmmmmiiiiiii? ezt gondold át még1x... -
#28188 ja me annyira buta h tiltottam mindenhonnan
néha suliba látom, akkor egyből jön oda seggetnyalni :D
csak neten van arca :D -
#28187 majd ha hivatalos lesz, hogy leigazolta a Milan, mindre külön válaszolok egy -el :DDDD -
#28186 na meg a ganso project,amikor naponta beírkálta hogy "Gánszu egyre közelebb az interhez" :DDD -
#28185 hát igen.. én is szeretem a butaságaidat olvasni, jót lehet röhögni sok baromságodon:D
matyi rég linkeltél már be valamilyen msn beszélgetést, azok a legjobbak:D:D -
#28184 szeretem itt kelteni a feszültésget, limp agyát meg egyenesen imádom felbaszni :DDSA:DSA:DASD
amúgy is nélkülem unalmas lenne ez a topik -
#28183 A hírek szerint az idény végén az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale kölcsönadja Coutinhót a spanyol Málagának. -
#28182 Szücsi amúgy te milanos létedre hogy-hogy törzstag vagy itt:D
mondjuk mondjátok itt hogy ki lesz tiltva de ezekből semmi sem valósul meg:D -
#28181 -
Hunor88 #28180 Szép volt Inter. Maicon remekül játszott! Neki köszönhető a győzelem. -
#28179 stream hibája, akarva-akaratlanul is fórumközelben vagyok :D -
#28178 jól elbeszélgetsz -
#28177 2-0, Maicon -
#28176 na végre, Cambiasso -
#28175 szépen körbelőjük a kaput ismét... -
#28174 kurva leo nem tette be coutinhot megint :@ nyomorék pandev meg ott van -
#28173 Hallod atomanti mi lett ezzel a csodagyerek kerlonnal?Hol van? -
#28172 -
#28171 tevezért 25m-t akar ajánlani a csapat
ő nagyon jó lenne