34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • bakkerman
    ha odamenne,az biztos fenekestül felforgatná az Inter keretét,és megnőne a spanyol játékosok száma is,ebben biztos vagyok. meg lehet oldani ezt a labdajáratós taktikát olaszban is,csak kellenek a kreatív középpályások,és egy betonbiztos VKP,na meg szikla védelem. a támadó részleg tökéletes nálatok,az Eto'O-Pazzini-Sneijder hármas a világ bármely bajnokságában szopatná a védelmeket,és a kapus is jó,J.Cesar
  • ForzaInter
    Miért gondolod, hogy a Barca féle játékot akarna? Azért Guardiola se hülye, olaszországban lehetetlen szinte azt a focit játszani amit a barca nyom otthon.. Szerintem tudna a katalán alkalmazkodni, és tudja is nagyjából, hogy működik az olasz foci, meg játszott 3 évet olaszországban..
  • WuFraZselic
    hát, szerintem sanszos, hogy megnyerik az EL-t is (elég magabiztosan játszik a Porto a csoportmeccsek óta), akkor meg már elég nehéz lesz kilépni Zsozé árnyékából. és ha így lesz, biztosan elviszi egy nagyobb klub
  • limperatore
    nem hülyeség amit mondasz

de mai világban pénz beszél :D hihetetlen ez az ember 33 éves még csak
    branca ráadásul boas őrült, őt akarja mindenképpen
  • 9csöves9
    szerintem ő azért valamennyire szeretne majd kilépni Mourinho árnyékából.ha hozzátok vagy a Chelsea-hez menne ez sosem fog összejönni neki,állandóan menne az összehasonlítgatás stb.aztán lehet,hogy ő nem így gondolkozik
  • bakkerman
    ezt ő se gondolja komolyan ASD:ASASF:ASF
  • limperatore
  • WuFraZselic
    hát nem tudom, Messi jó játékos, de nem hiszem, hogy feküdne neki az olasz foci, itt nem hagynák úgy ficánkolni, lehet pár hét-hónap után lesérülne közel egy évre, mint anno Roni. ugyanúgy Guardiola sem tudná "ráerőszakolni" az Interre a barca-játékát
  • limperatore
    na akkor innen fúj a szél
    sejtettem h ezért akarja guardiolát, egy jó messi :D
  • limperatore
    villas boas nyilatkozott h nem tudja még mit hoz a jövő, most a portoé

sztem simán ellehetne hozni, játszanánk a mourinho féle játékot és helo
    sőt lehet h jobb edző lesz belőle
  • szucsy89
    Guardiolával mi a bajod?
  • Murder3
    ...lol te képzelődsz írtam, de nem olyan értelembe, szted ha így összeszerencsétlenkedik a védelem 5 gólt akkor mi?
    ha szarul játszik én a bayern is csicskázom emg szidom...
    attól h kedvenc csapatod még nem kell minden ellenszurkoló véleményét flamelkeltés meg provokéációnak venni.
  • limperatore
    mourinho,guardiola,villas boas, spalletti

ezeket a neveket mondják
    de most is mondtak mindnet csak leot nem azt ő jött :D

de jó lenne ha mourinho végre hazajönne
  • limperatore
    moratti már találkozott is guardiolával..... neeeeeeeeeeeeeeeeee

benitez 2 nem kell, max ha hozná messit :D
  • Mor3llo
    Köszi a megszólítást, de inkább nem veszem magamra. Igen, néztem a meccset, és igen, szurkoltam a németeknek.
    Majd nyáron mondjuk - ha lenyugodtál - olvasd vissza az itteni hozzászólásokat, és rájössz, hogy miket irkáltok folyamatosan, ha kikaptok. Ti vagytok az atyaúristenek, ha valaki ellátja a bajotokat, akkor az hülye mákos fos, Ti pedig a totális balszerencse megtestesítői vagytok.
    Végig támadtátok a meccset? A Schalkénak köze nem volt a meccshez? Akkor ezek szerint csak a nem-Inter szurkolóknak káprázott a szeme, és nézett rossz csatornát, ugyanis abszolúte nem így látjuk. Hazudna a statisztika?
    Internazionale Schalke
    2 Goals scored 5
    7 Attempts on target 11
    5 Attempts off target 5

No én befejeztem a flémkeltést, de egy ilyen eredménynél azt hiszem elvárná az ember, hogy nem gyökerezzük le a győztes ellenfelet. Sok sikert a visszavágón!
  • WuFraZselic
    az korrekt is volt részéről. viszont Guardiolat semmiképp nem hoznám ide, 1 csapattal ugyan bizonyított, de a spanyol foci/bajnokság nagyon távol áll az olasztól. esetleg Hiddink...
  • ForzaInter
    :DDDDDDDDDDDDDD mi oltás:d

Leo a scalke elleni ötös után beadta a lemondását, de Moratti nem fogadta el, mert nem akar erre 2 hónapra uj edzőt hozni, így nyáron megy a brazil. A 2 kieszemelt Mourinho és Guardiola.
  • bakkerman
    meghaltam :D olyan vicces amúgy focistákat így beszélni hallani,nem tom miért :D mottán,stankovicon,cesaron meghaltam
  • Tomy Lee
    Zanetti Nagy tanár még Japánul is tudXD
  • Tomy Lee
    de írta
  • Effe88
    már megint szöveg értelmezési gondod van
    senki nem írta hogy az Inter csicska csapat
  • Fabio Capello
  • limperatore
    :D:D
  • WuFraZselic
    olyan mélyre sosem jutunk, mint ti
  • wright
    Nehéz ám nekik elfogadni,hogy kezdődik a szokásos 20-30 év vegetálás a sötétségben...
  • Tomy Lee
    Ha még egyszer ilyen kijelentést teszel repülsz a picsába innen hülye fasz a te csapatod a csicska
  • Tomy Lee
    Rúgjunk is négyet ezeknek az eltelt majmoknak ha nem akkor majd kiesnek mástól!!
    FORZA INTER!!
  • Murder3
    jó persze ilyen h 5 gól csak mák kb olyan h mi meg csak azé kaptunk ki a hollandok ellen mert mákjuk volt amúgy jobbak voltunk...

ha az eggyik védelem összehoz 5 gólt akkor nem az ellenfélnek van mákja hanem az adott csapat volt csicska.
    a védelem,kapus,csatár,középálya mind a csapat része ha az eggyiik szerencsétlenkedik akkor szar az egész csapat...lol
  • Tomy Lee
    Te elmerokkant nézted a meccset is vagy csak fanatikusan hajráztál németeidnek..
  • bakkerman
    na de hogy mondhatsz ilyet...igenis mákja volt a schalkenak,a milannak,a tottenhamnak,a bayernnek,a juvenak,az udinesenek,a werdernek,a lazionak stb...
  • Effe88
    jó persze lehet így is nézni a lényegen nem változtat ötöt kaptatok most az hogy nem a schalke érdeme hát az jelen esetben mindegy
  • WuFraZselic
    remélem Nagatomo lesz a balszélen, így Capitano középpályára felmehet, középen meg Lúcio-Ranocchia kicsit biztonságosabb. én sajnos nem bízom a továbbjutásban, vagyis persze, bízom, de gólt úgyis kapunk, onnantól pedig iszonyú nehéz lenne
  • ForzaInter
    én eltudom amugy képzelni, hogy 4-et rugunk nekik kint.. simán benne van, csak az a baj ezzel a leo féle védekezéssel min 2-3 gólt kapunk is mellé:\
  • WuFraZselic
    raúl gólját eltekintve egyik sem egy kidolgozott helyzet volt, a 2-3 védőnk hozta össze őket, ez nem a schalke érdeme
  • Mor3llo
    Azt észrevettem, hogy Ti mindenkinél mindig jobbak vagytok, csak néha összeesküdnek az égiek ellenetek!
    Persze a Schalke 5 - azaz öt - gólja színtiszta csupa mák.
  • LasCar16
    inkább védőkön gondolkodj :D
  • limperatore
    olvass olasz forrást ahol leírják h röhögve mondta

de én aláírnám a ronaldo-> milan mourinho-> intert ;) bár akkor inkább magával hozná sztem
  • LasCar16
    Az átigazolási szándékot a Real-edző Mourinho is kommentálta: "a futballban bármi megtörténhet. Ha Ronaldo megy, akkor én is fogok, de nem a Milanba" - nyilatkozta a Sportalnak.

télleg kiröhögte
  • limperatore
    na még guardiola kéne ide... moratti azt hiszi h olasz országban is lehet barca focit játszani

guardiola max messivel együtt jöjjön

mourinho meg kiröhögte a milant h ronaldot akarják :D:DD nagy forma

kéne vmi script h szücsy írásait egyből törölje innen
  • bakkerman
    Pep is szóba jöhet jah,ha a jó Isten is úgy akarja,és idén triplázunk(ami persze kurva nehéz lesz),akkor szerintem elhagyja a csapatot. persze még az is előfordulhat,hogy csak a bajnokságot húzzuk be,és akkor is elmegy...nem lehet tudni