FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
a te országod nem itt van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Hát amiket lehet olvasni a calciopoliról....lehet,hogy a legnagyobb hunyó a ti elnökötök!Az meg mellékes,hogy szinte már senki nem a Juvét tartja 'gané' csapatnak azokból az idõkbõl!?Inter?pff...Mi az istent szeretettek meg abban a csapatban?Mert a múltját biztos nem....tradíció nulla a Milan és a Juve mellett,a jelen lopva,a jövõt meg nem tudjuk.
Na mind1 csak 1 szösszenet volt...<#wave>
limperatore
ezért?😄D
én viszont remélem h megbuktál üt-bõl, adná az ég 😉 meg majd még kapsz egy s mást 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
ezért remélem kapsz pár felkiáltójelet 😉
ForzaInter
köszönjük😄

Yo, Bitch!

DONGUBA
hagylak mert felek a felkialtojeltol de annyit mondhatok hogy ......................................................................................................

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
jo gubát hagyjad 😄 mérges az interre mert 4 év után nem a kedvenc csapata nyert bl-t
2009 barca
2008 mu
2007 milan
2006 barca
kicsit uncsi volt neki mindig a legnagyobb kedvenc nyert :ASD:SDA:ASD:

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.
Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ez a legkomolyabb 😄😄😄😄😄😄😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
amugy nagyon szeretem, hogy jönnek ide juvésok meg milanosok okoskodni állandóan, de érdekes módon mi soha nem megyünk hozzájuk.. jó talán matyi igen😄 de más biztos nem

persze nem capellora, csövesre stb gondolok akik normálisan tudnak kommunikálni..

Yo, Bitch!

ForzaInter
aki 13 kupát összecsal 5 év alatt azelõtt én meghajolok esküszöm, ha még juvés akkor is😄😄

Yo, Bitch!

limperatore

ForzaInter
az internek meg több blje van mint a juvénak
több bajnoki címje mint a milannak
elmult 5 évben 13 kupa milan 2 juve, 0😄 lehet ezt fokozni mindig, csak nincs értelme.

Yo, Bitch!

DONGUBA
Hagyjad mar minden csapat szar fos csak azizinter a jo kiraly csapat mert egyszer az eletben oszecsaltak par kupat....par evtizedig ugysem lesz semmi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Csacsi
A semmirekellõ Milannak sokkal több nemzetközi kupa címe van.
A semmirekellõ Juventusnak meg sokkal több vajnoki címe van.

Öngól.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
milan juve napoli roma palermo

Murder3
nem lehet?
akkor hogy kaptak ki?😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Csacsi
Melyik csapatok a semmirekellõk?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

WuFraZselic
ezzel én is egyetértek
de hogy ilyen semmirekellõ csapatok legyenek elõttünk, pláne ekkora elõnnyel, az azért túlzás. mindenképp kell(ett) a változás

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
szüksége van egy harmadik (?) térdmûtétre 10-11 hónapon belül, ami után szintén 2-3-4 hónapig nem lesz bevethetõ

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ezt már ellõtted egyszer :/

limperatore
mondjuk annyi jó van leonardoban hogy több brazil jöhet 😄
luis fabianot mondják egybõl, de neymar se lenne hülyeség..

bakkerman
leonardo,kaká? 😄 morattinak le kéne állni a piával,még mielõtt maldinit is odaviszi segédedzõnek 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ForzaInter
sok sérülés az uj edzésmódszere miatt volt, szar taktika megint az õ hibája, és hogy nem tudta motiválni a játékosokat az megint az õ hibája volt, mert kimásnak kéne motiválni ha nem neki.. kb 60%-ban õ volt a hunyó itt, ezt mindenki látta aki látta az Inter meccseinek legalább felét.

Yo, Bitch!

limperatore
de nem tudta motiválni se az embereket, egy werder ellen nem lehet 3:0-ra kikapni
a játék képe teljesen nulla volt, sztem jó hogy elment
így még egy jó hajrával meglehet a scudetto

Voyager5
Szerintem hibát követ el most Moratti. És egy kicsit megvédeném Benitezt is, mert ha belegondoltok alig volt itt valamit, ráadásul a fél keret formán kívül volt, vagy sérüléssel bajlódott. Neki is jobban kikéne ismernie az olasz focit.
Sneijderrõl olvastam olyasmit, hogy vérszegénységben szenved - egyszerûen lemerültek az elemek a VB után, de Milito és Maicon sem nyújtotta azt amit elvárható lett volna. Sokat kivett belõlük az elmúlt szezon.
Szvsz mostanra kezdene konszolidálódni a helyzet, erre hoz egy új arcot. aki kb elõröl kezd mindent majd.
Én odaadtam volna neki a teljes évet, mert azért nem olyan fos edzõ õ. Kitudja milyen tavaszt produkált volna..
limperatore
neked meg flémkeltésért akkor 😉

szucsy89
A bilanért kérek Matyinak egy bant, thx 😄SAAD:SADD😄SAADS😄SASD
limperatore
örülnél te ha a csapatod ien fos lenne h 5 kupát nyer 1 évben :SAD:SAD

te annyira buta vagy, minek írsz olyanokat h ha ide jön leonardo akkor az inter a bilánból fog élni????? vieri, ronaldo, ibra, pirlo, simic, seedorf....

szucsy89
Kaká sztem nem húzna magára inter mezt <#ejnye1>
szucsy89
szarból fosba 😄DD
limperatore
Zanetti: "Jól ismerem Leonardot, intelligens és okos ember. Pályafutása során elég sok tapasztalatot szerzett"

na bumm innentõl kezdve sztem egyértelmû

limperatore
Stankovic lett a legjobb szerb játékos!

limperatore
leonardo: soha ne mondd hogy soha -.-

limperatore
AS szerint Kaká közel áll ahhoz hogy Inter játékos legyen!
16m euro körül van az ára

edzõi oddsok:

Leonardo @ 1.57
Walter Zenga @ 2.75
Luciano Spalletti @ 8.0
Frank Rijkaard @ 11.0
Marcelo Bielsa @ 11.0
Diego Simeone @ 13.0
Jurgen Klinsmann @ 13.0
Fabio Capello @ 13.0
Sven Goran Eriksson @ 17.0
Martin O'Neill @ 17.0
Marcello Lippi @ 21.0
Didier Deschamps @ 21.0
Gianfranco Zola @ 26.0
Martin Jol @ 26.0
Arsene Wenger @ 34.0
Diego Maradona @ 34.0
Carlo Ancelotti @ 34.0

limperatore

limperatore
tényként közlik hogy Ranocchia lesz az elsõ téli igazolás
azért azt bírom h még nem is leo az edzõ hivatalosan, de kakát már ide hozta az interbe 😄

limperatore
...................cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Bannerba!!😄DDD
de gusztustalan:/

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
szánalom aki ilyet csinál

Yo, Bitch!

ForzaInter
amit idén csinál azt cordoba is hozza😄😄

Yo, Bitch!

limperatore

limperatore
aha akkor játszon cordoba jobb szélen mint a milan ellen és akkor meglátjuk mennyi támadást vezetünk ott
ne basszatok fel mert leütöm a monitort mindjárt geci

Nem tudom azt állítani,hogy Maicon mérfõldekkel jobb itt bárkinél is,sajnos errõl van itt szó

ForzaInter
majd veszünk vkit

Ugytûnik Zenga, Simeone és Leonardo hármas maradt, elsõ 2 interista edzõ mér felajánlkozott, ha ezek utána Leonardo mellett dönt Moratti akkor no comment.. Egyébként talán Simeone a legjobb közülük, argentinában egyik legjobb és legtehetségesebb edzõnek tartják, és õ lett az év edzõje, és nem elég keménykezû szigorú edzõnek tartják.

Leonardo totális bukta lesz, alapból szurkolók nem fogják szeretni, semmi tekintélye nem lesz, és ezzel a támadófocival ugyanugy belebukik mint Benitez, bombaerõs a keretünk, de ez egy teljesen más stílusú focira alkalmas, olyanra amilyet José játszatott.. Ezt kellett volna beniteznek és beismernie, és majd a következõ edzõvel.. Ahogy José mondta: "nem a játékosokat kell a taktikához igazítani, ha nem taktikát a játékosokhoz"

Yo, Bitch!

limperatore
az baszna be ha eladnánk most, senki nincs aki helyettesítse és mérföldekkel jobb még így is cordobánál

Sz.tem senki nem adna érte annyit:/
Am.szerintem is el kéne adni de hát kinek meg mennyiért

ForzaInter
de az a baj vele már most is halott, mert akkora nulla idén

Yo, Bitch!

limperatore
már nyáron se akartak adni érte 30 millát 😄 így fõleg nem fognak
maradjon mert különben meghal a jobb oldalunk és nem akarok soha többé cordobákat látni jobb oldalon
kaka helyére meg ott van sneijder coutinho

ForzaInter
Maicont én eladtam volna már nyáron is, én ki nem állhatom azt a flegma leszarom stílusát.. Idén mikor játszott katasztrófa volt és már tavaly is nagyon sok rossz meccse volt, simán pótolható már ez a Maicon, még kapnánk érte kb 30 millio körül..

Santon tudmásom szerint egészséges jelenleg és nem kell mûteni.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
sérült, nincs formában, ahogy Maicon sem. jobb hátvéd (minõségi) pedig elég ritka (Santont elõbb-utóbb újra meg kell mûteni, így nem lehet rá alapozni)

DONGUBA
kaka jobb es fiatalabb is neki fekszik az olasz foci...vedot meg talaltok majkon helyett😊