FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
pedig nem befejezõre lenne szükség 😄

amúgy elõbb néztem sportklubbon vmi brazil bajnokság éves összefoglalóját, hát ez a Neymar - Paulo Henrique (Ganso) páros durva mit mûvelt, egyiket szívesen látnám a csapatban! (Bár Neymart 25milláért sem engedték el, szóval kétlem, hogy nálunk kötne ki)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
hagyjuk már luis fabianot, semmi szükség rá, középcsatár, etoonál és militonál nem jobb, és már 30 éves, felesleges igazolás lenne, akkor lenne jó talán ha tudna a szélen játszani

Yo, Bitch!

limperatore
Ranocchia pár órán belül Inter játékos lesz ( hivatalosan jan 3 )
5 évre írá alá évi 2misit keres és 10m volt az ára

Leo meg rá van kattanva l.fabianora

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
Ranocchia és Sanchez bõven elég most, más nem kell.

Eto'o-Milito-Sanchez

Padon meg ott lesz Pandev és Coutinho akik cserének elsõ osztályúak.

Yo, Bitch!

limperatore
tudom h mondta, de utána ajánlották a kölcsönt
leo ráakarja beszélni

milanisták feje ki lenne 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
kaka már lenyilatkozta, hogy maradni akar

Sanchez lenne jó, de 15m + Biabianyt elutasították, ami 18 millának felel meg, nem tudom mit akar az udinese...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
juvénak 7 éve nincs semmi babér 😄 ja de 1 serie b bocs 😄 😛

josé szerint jó választás 😄 õ jobban ért hozzá 😄

ha érkezne ranocciha, sanchez, (kaka?) meg 1 csatár mondjuk tevez akkor nagyon megerõsödnénk tavaszra és egy jó rajttal megszoríthatjuk a milant

kaka-ról egyébként most új hír h kölcsön akarjuk venni nyárig opciós joggal

ForzaInter
persze még maldini is, na akkor õrülök meg, elég volt leonardo nem kell még 1 milan legenda...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Hát gyerekek, kellemes következõ két évet, mert Leo mellett babér nem terem az hótfix 😄

limperatore
tudom, olyan mint Zanetti az Internek
de nem is erre gondoltam

ráadásul nem játékosnak jött egyik se, míg a milanba mindenki

szóval a milanosoknak 1 szavuk nem lehet

bakkerman
a maldinis dolgot gondolt át még egyszer,és javaslom maldini karrierjének az áttekintését,ronaldo és vieri sokat adott az internek,de ahhoz képest,amennyit a milan köszönhet maldininek,ég és föld a különbség

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
:ASD:ASD:ASDASD

ronaldo vieri?
leonardo meg maldini együtt nem érnek annyit mint ezek közül bármelyik 😄

szucsy89
Igaz, de azért az inter részérõl is geciség hogy milan legendákat csábítgatnak át 😄
Wufranak igaza van, ha ez megtörténik amit kétlek és remélem is akkor csak Maldinit lehet szidni az Intert nem.
de nem tudok és nem is akarok ilyet Maldinirol elképzelni

limperatore
fifa u20 legjobb játékosoknál neymar vezet és coutinho a 2. utána jön wilshere meg vmi anales

WuFraZselic
inkább maldini mehetne a krva anyjába, ha elvállalja, nemde?!

szucsy89
NA MOSTMÁR ELMEGY A K.RVA ANNYÁBA AZ INTER AZ EGÉSZ F.SZOMMAL EGYÜTT

(persze sztem akkora kacsa h hápog)
limperatore
na most szarok be, maldinit ide akarják hozni vmi igazgatónak 😄

limperatore
15m-t meg biabiany felét ajánlottuk sanchezért, de elutasították

ForzaInter
nem még😄
folyamatban van, amugy is márciusnál elébb nem kell, ha nem megyek odaadom és átíratja Ati a te nevedre meccsekre mindig😊

Yo, Bitch!

limperatore
add kölcsön inter genoára hátha ellopják megint 😄
tényleg vissza kaptad már?

ForzaInter
ááá ez legrosszab álmomban sem mertem gondolni:S
na idén több meccsre nem megyek, bérletemet ki is baszom a kukába😄

Yo, Bitch!

limperatore
meg állítólag zanettivel közösen lesznek edzõk vmi ilyesmit olvastam
bár nemtom ezt hogy gondolják 😄

WuFraZselic
vélhetõen nem, de elég lehangoló lenne leonardonak 2011. júniusig szóló szerzõdést aláírni 😄

Voyager5
Azért kíváncsi lennék, hogy mi volt az öreg koncepciója, mert ha csak nyárig akarja megtartani és nyáron keres vmi normális edzõt akkor szvsz oké a dolog, de ha hosszútávon tervez vele akkor nemtudom.. <#fejvakaras>

Boldog Ünnepeket!
WuFraZselic
hát ez nevetséges...

limperatore
hivatalos
Leonardo az Inter edzõje 2012 júniusig

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
coutinho facebook oldalán
"Leonardo Welcome To Inter"

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
hát remélem nem jön, ott van a helyén sneijder meg coutinho is
kaka sose lesz már a régi szerintem

hát ha bl-t meg bajnokságot nyerne a reallal josé tuti nem maradna

Kaka az interben kb. a legrosszabb kacsa amit telen nyomnak. ennel mar csak az valoszinutlenebb hogy Jose visszater 1 even belul 😄

WuFraZselic
úgysem jön (remélem leonardo sem)

Moratti hétfõn jelenti be az új edzõt

Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊

DONGUBA
Es ha jonne kaka hova raknatok be?Snejder helyere?Nem hulyeseg idehozni amugy?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
bal oldali kép az elsõ meccsünk várható kezdõje, jobb oldali meg a jövõ csapata
remélem sanchez lesz pandev helyett 😄

limperatore
tuttomercaton azt írják hogy egyszerre mutatnák be kakat és leot 😄

ForzaInter
leszarom mivan a milan topikban, mi nem megyünk ide, ti se gyertek ide, ennyi...

arról hogy mennyire vagyunk tõletek, azt inkább hagyjuk.. olaszországban sikeresebbek vagyunk az biztos, derbit is többet nyertünk mint ti, de ebbe nem akarok most belemenni.

Yo, Bitch!

limperatore
merda, "balfasz inter"
ugyanaz de senki nem sír érte
majd akkor arcolj ha tripláztatok

WuFraZselic
tök jó, hogy még félidõ SINCS, 13 (inkább 7) pontos elõnynél ekkora az arcotok, csak tudnám hogy mire... 😄 bár egy "õszi bajnok" titulus is sokat jelent nektek, ezt elhiszem

WuFraZselic
jézusom micsoda flamewar lett, pedig ilyen napoli-lazio féle 3havi csodákra céloztam elsõsorban 😄 de ugyebár akinek nem inge...

LasCar16
nem ti csak le semmirekellõzitek, meg bilánoztok a saját topikodtokban, jó h van rá reakció, a Milan topikban mit olvastok hasonlót a merdán kívül? számolgathassátok itt a címeket, de sehol nem vagytok a legtöbb címet nyert csapat, volt egy Inter korszak aminek a végjelei mutatkoznak<#taps>

#acm

Azért nem is írok sokszor erre az oldalra mert itt mindenki egybõl ugrik!Mintha egy adott topicban,láthatatlan szabályok lennének(nem csak ebben,sokban)és aki idetéved,csak kapkodja a fejét,hogy wtf....(what the fuck-hátha nem megy inglis)
Na písz.
ForzaInter
Nem csak mi de Te is, alapból olyan stílusban írsz ha nem valami neked nem tetszik..

Yo, Bitch!

Nem volt szándékomban,de ti mindig túlreagáljátok.
limperatore
ennyi le vagy fosva szarva 😄😄😄😄:
ne kelts flémet pls :\

Abban mi nem volt kulturált amit leírtam?Jah hogy én nem használtam lefos,leszar stb. szavakat.Nos ennyi tisztelt inter szurkolók <#levele>
limperatore
jovan 😄
kit érdekel hogy nem a juvét tartják ganénak? kit érdekel a csapat múltja mikor kb 10 éve van sport1 mióta lehet követni rendesen a meccseket
jössz itt a tradícióval? ki nem fossa le, ti néztétek végig a bl meg el sorsolást tét nélkül nem mi
mi csináltunk az olaszoknak történelmet nem ti
akkor meg mirõl beszélsz? kit érdekel h a juvésok mit hisznek a calciopoliról? mindenki lefossa , csak ti sírtok a 4 éves ügy miatt
engem ne sajnálj én örültem eleget mostanában 😉 viszont te egy darabig biztos nem fogsz 😄

ForzaInter
csak ez itt senkit nem érdekel kb:d
mi se megyünk hozzátok fröcsögni, te se gyere ide, sztem nem nagy kérés, sok topiktársad ezt betartja és ha ide is jön legalább kulturáltan probál írogatni..

Yo, Bitch!

Egyvalamit elfelejtesz!Nekem ez nem okoz fizikai fájdalmat,se örömöt!Se a felkiáltójel se a tiltás nem hat meg,ellentétben pölö veled.
Viszont leírtam egy véleményt,feltettem egy kérdést(najó,meg is válaszoltam)és neked ez nem tetszik....sajnállak.
ForzaInter
persze, persze, a szokásos fröcsögés, igazából válaszra sem nagyon vagy érdemes..
serie b, zero titoli😊 neked is boldog karácsonyt😄

Yo, Bitch!

limperatore
nem sokára te fogsz futni 😉 kitartás!

Ennél vmi frappánsabbra számítottam,mondjuk,hogy futsz árulkodni...mint anno...<#mf1>