34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#28290 te is lehetsz tőlem, de legjobban sztem matyi érdemelné meg. -
#28289 nekem8, csak "felajánlottam", akit a többség akar, az legyen!
este nem lesz Maicon és Motta a Parma ellen, nem lesz könnyű meccs -
#28288 szerintem az számít, hogy az Inter szurkolók kit akarnak házigazdának és nem az, hogy a juve meg milan drukkerek akik csak flémelni jönnek ide általában mit akarnak.. (tisztelet a kivételnek) -
#28287 ilyen anti interesek véleményére nem vagyunk kíváncsiak
először saját házadnál rakj rendet
főleg te ide állandóan csak feszültséget jössz kelteni
mit értesz nethuszár alatT? -
wright #28286 Úgy megtöltötte tartalommal....hogy amióta benézek ebbe a topikba,le tudnám köpni az összes inter szurkolót és magát a csapatot is!
Ha egy ilyen nethuszárnak ezen az oldalon hg jogot adnak-az hűen tükrözi Magyarország jelenlegi szintjét. -
#28285 tényleg matyi érdemelné meg legjobban a hg jogot.
ő nyitotta a topikot, ő is tölti meg tartalommal, és ő van itt a legtöbbet. -
#28284 -
#28283 értem én h papíron nem jelent semmit
de úgy gondolom h ez egy presztízskérdés
illetve amint írtam én vagyok itt a legtöbbet, én teszem folyamatosan a híreket, nekem van benne a legtöbb "munkám" -
#28282 Nincs olyan, hogy "megillet" a házigazdaság. Akit az aktív tagság lehetőleg egyhangúlag támogat, azt lehet házigazdává tenni. A topic megnyitása semmilyen előjogot nem biztosít senkinek.
Akkor állítunk be házigazdát, ha valaki úgy jelentkezik, ahogy a moderátori topic fejlécében szerepel, és igazolja a többség támogatását. -
Monoton #28281 Az jó, hogy te itt megszavaztad magad kiskirálynak, de attól én még WuFraZselic-et támogatom. -
#28280 nem szavaztunk meg senkit és én már írtam
én alapítottam engem illet meg én mindig itt vagyok -
Tomy Lee #28279 Ha nem írsz [email protected] -ra akkor sose leszel!Már kétszer megzavaztunk téged.Írjon Csesza is nekik,hogy lemond és írjál te is,hogy téged választottunk -
#28278 én is lennék, és mivel a topicot én hoztam létre, valamint én vagyok a legtöbbet itt mivel nagyon ráérek szeptemberig, úgy gondolom járna is :))) -
#28277 Parma elleni keret
1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni
4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo
5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho
7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev
én lennék, ha nincs másnak ellenvetése. ha van, akkor legyen Tommy :D -
#28276 129;) -
#28275 pont te beszelsz iqváákum?:))))))) -
#28274 pont azért mert ismered, nem kéne komolyan venned amiket ír:) -
#28273 Topic színvonala ennél lejjebb már nem nagyon mehet. Legyen már egy házigazda... -
#28272 jovan de itt senkit nem érdekelsz te ratyigyerek -
#28271 csakhogy a milan topikban nem írunk folyamatosan ilyen fasságokat, belőle meg dől, és ismerem, direkt csinálja -
#28270 kitudná, csak sajnos nem így működik a dolog -
#28269 De az még szánalmasabb, hogy ha az Inter topikban olyat írnak a milanról ami neked nem tetszik, azonnal jösz okoskodni.. Nem a Milan topikba írjuk, szóval nem értem mit foglalkozol vele, mi se ugrunk egyből minden olyan hozzászólásra amikor rosszat írnak az interről mondjuk a juve, vagy milan topikban, engem nem is érdekel. Amugy meg igaza van matyinak, az elmult évekbe nem ugy nézett ki, hogy lenne pénzetek klasszis focistákat igazolni, ingyen igazoltok vagy kölcsönbe..
Illicic amugy kurvajó játékos. -
#28268 Ezek a Milanos oltogatásaid már nagyon szánalmasak, ebben éled ki magad ha már a csapatodnak a 2. helyért is vért kell izzadnia? (Csak megjegyzem, Berlusconi zsebből ki tudná fizetni...) -
#28267 megvettük Rodrigo Alborno-t, paraguayi bal szélső
Tevezt látták Samuellel egy hotelban és mondta h nagyon tetszik neki a város és ha idejön akkor interbe fog játszani vagy milanba? -.- biztos milannak lenne rá pénze :D
fabregast újra emlegetik, sahint is
vmint M'Vila-t, francia védekező középpályás
Illicic, Hetemaj,Della Rocca, Kucka ieneket is beszélnek de ien hulladékok nem kellenek
Luka Modric-t mondják még a tottahenmből
illetve balet és kolarovot -
#28266 mekkora oltás :DAS:ASSD:ASDSAS -
#28265 ha tudnád amit én ;) -
#28264 neked télleg már csak ennyi örömöd maradt :D -
#28263 azt nem tudom h játszana sneijder gyenge csapatban -
barcames #28262 gyenge csapatban nehéz jól játszani! -
#28261 nagatomo :ASDS:ADSAD: rommá oltja a milant
-
#28260 sneijdert sajnos oda kell adni az mu-nak mert egyre gyengébb sajnos -
#28259 José: "Sajnálom az Intert, de jövőre erősebbek lesznek mint valaha."
közben a pletykák egyből szárnyra kaptak
fabregas, tevez, schweinsteiger, sahin, sanchez
edző: marad leonardo, guardiola, vagy villas boas( ámen ) :D
bár elvileg aláírt már a poolhoz... -
#28258 persze, előbb utóbb várható volt h nem nyerünk
csak sajnálom h a 2 legfontosabb meccsen nem volt ott samuel-lucio kettős, minden máshogy alakult volna
na de még kupát be kell húzni milan ellen, valamint scudettora is van egy kis halvány esély -
#28257 Amúgy meg nem hiszem hogy szomorkodnia kéne annyira az Internek. Ez az év tényleg elég szar de van egy jó alap szerintem amire lehet építeni. Sok hasznos játékosotok van. Valakinek rendbe kell tennie a dolgokat és minden menni fog újra. -
#28256 ide jöttem viskurálni az inter teljesítményéről,kifejtettem egy véleményt.
szégyen mint annó a werder kiesése a lyon ellen 11-3-al
mint az is ahogy a bayern kiesett az inter ellen.stb
nem hergelni jövök ide senkit.
tény nem szeretem az intert,de se a barcát,se a milant,se a manchaestert,..etc.
ez egy semleges vélemény, eleve azt gondolom a schalke ellen szégyne egy nagy csapatnak kiesni, ahogy az inter kiesett az méginkább.
ezzel semmi negatív dolgot nem is mondok az interre se szal ebből a szempontból se értem miért rögtön a rosszat keresitek a hsz.eimbe. -
#28255 hát ja, igazából egy Cambiasso és/vagy egy Zanetti hiányzik a Realból, akkor nem ficánkolna a barca 3asa. de nálatok -hozzájuk hasonlóan- elég fasza a támadóerő, szerintem arra kéne rámennie Mounak, mintsem megpróbálni bekkelni
mostmár mint semleges nézőnek egy Real-MU döntő tetszene leginkább, emlékszem mekkora meccsek voltak anno, raklapnyi góllal :) -
#28254 és nem egyedüli est annó a manu topikba is volt ilyen.
nem kötekedni meg flamelkedni jövk sehova mégis ha egy két negatívnak tűnű dolog után leoltják a fejem meg elküldenek az anyámba.
nem tudom én soha nem csináltam ilyen senkivel -
#28253 én pl nem emlékszem senkire, hogy odament az orrotok alá dörgölni hogy egy biztos továbbjutást buktatok el, ellenben itt fel-feltűnik egy ideje néhány ember
bár ezt betudom annak, hogy sokan utálják az Intert, a konzolosok szétverték a joyt tavaly amikor kiejtettük a barcát, szóval érthető -
#28252 azt azért hozzá kell tenni h saját magunkat vertük ki otthon azzal a védelemmel
egy schalke nem említhető egy lapon velünk, hiába mentek tovább most
100ból 1 olyan meccs van amit úgy lehoztak
de most már remélem manchester behúzza és rommá veri ezt a schalkét -
#28251 El kell hinni hogy ez a Barca nem verhetetlen. nekik is vannak szarabb napjaik. José meg nagy taktikus még ha a Nou campba nyalt is egy ötöst. és amint írtad a bl más.. kupa.. bármi lehet. annyit sajnálok hogy nálunk nincsenek Cambiassok akik szétnyírnák őket.